|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Luty Wymienię perfumy Beyonce i nie tylko :)
Na wymianę mam:
-Heat Wild Orchid Beyonce Edp 70/100 -Contradiction CK 7/30 ml we flakonie -She Wood Velvet Forest Wood DSQUARED2 12/15 ml odlewka mam jeszcze wolny atomek 10 ml i mogę zrobić odlewkę z : -Queen Latifah Queen Latifah Edp Interesują mnie tylko perfumy,chętnie wymienię całość za jeden konkret ![]() Moj wish z tej polki cenowej to Black Sugar Aquoliny ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2016-03-02 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty Wymienię perfumy Beyonce i nie tylko :)
Coś u mnie? Quen to ta czerwona?
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- A widać ile jest ambry czy zrobić lepszą fotkę? Ja jestem na telefonie i te fotki jakieś szare, nie wiem jak to w laptopie wygląda. I co byś dała za ambrę? Mi najbardziej na Beyonce zależy, ale Contradiction i kapkę Quen też chętnie wezmę. Desquared nie znam, więc też mogę wziąć i potestować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To bardziej 35ml, teraz chyba lepiej widać.
Nie wiem co zaproponować, jak lubisz słodziaki to Honeymania może, różany w typie Chloe jest Tesori, świeży Lanvin i Hilfiger. Atomki jakieś znajdę(10ml) ,mogę odlać też coś z fragrantici (nie wszystko,bo niektóre w folii stoją) Mam gotową odlewkę 3ml Diesel Loverdose i Laundromat Demetera ok4-5ml Mgiełek BBW całych nie oddam(chyba, że jeszcze coś znajdziesz do wymiany) , Bez tak samo, balsam, krem pod oczy mogę oddać+odlewka. Krem ma srebrną końcówkę, fajnie chłodzi przy nakładaniu(na poranne wory super) Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2018-01-10 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pasuje mi, zapraszam na pw
Si i Amen mogę zrobić próbki,muszę poszukać czy mam w co. Miror niestety nie zrobię, stoi zapakowany i czeka aż trochę pozużywam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() -She Wood Velvet Forest Wood DSQUARED2 12/15 ml odlewka Poza wątkiem mam 1 ml Black Orchid, 0,3 ml Kenzo Tiger.[/QUOTE] Niestety nic ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Bez sensu brudzić duży atomek na kapkę perfum, odpuśćmy sobie, ja coś wykombinuję.
Jeszcze tylko wrzuć fotkę flaszek i będzie wszystko w temacie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ta butla jest tak pokraczna, że i tak nie wiem ile tam jest.
Beyonce+Contradiction+2od lewki za Voile+mleczko+krem+Diesel , Amen i Lolita Si Teraz już chyba wszystko? Pw? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.