![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Anahstasia: Kolorówka MK i Diora
Witaj Basiu!
Szczerze powiedziawszy wpadł mi w oko róż Guerlain i te fiołkowe cienie. Tylko i jedno, i drugie przekracza znacząco wartością ten puderek ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za puder ?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=111263 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy zdjęcie przekłamuje kolory cieni? Dają one transparentne wykończenie? Satynowe czy perłowe? ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Madlaine! Niestety nic nie wpadło mi w oko ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1) róż - zużycie max. 2% - odcien na fotce z netu jest ciut przekłamany, dlatego starałam się go opisać w wątku. W chwili obecnej nie dysponuje fotką z reala. 2) cienie - zuzycie ich nie jest równomierne. Na załączonej fotce widać, że biały był używany najwięcej, potem fioleciki, a najmniej szary. Kolorki na tej fotce wg. mnie nie są przekłamane. Cienie dają raczej satynowe wykończenie, a kolorki na powiekach są baaardzo delikatne, wg. mnie nie nadają się do mocnego makijażu. (poprawiłam opis w wątku na dokładniejszy ![]() Jeśli bardzo Ci zależy na fotce z reala tego różu i chciałabyś poczekać to może udałoby mi się pożyczyć aparat i cyknąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W międzyczasie, jeśli będę dysponować aparatem porobie fotki i zamieszczę w swoim wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej! Gdyby Ci z Basia nie wyszła wymianka to może u mnie coś znajdziesz? Interesują mnie dwie pierwsze rzeczy
![]() Mam jeszcze brązowe cienie Lancaster i coś ewentualnie mogę poszukać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety nic u Ciebie nie wypatrzyłam ![]() Pozdrawiam! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
OK! Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję, ale już mam z tej linii Orchid Rose, z którego niestety nie jestem zbytnio zadowolona (całe szczęście już się kończy
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Witam,
interesuja mnie: Mary Kay, Loose Powder - sypki puder w najjaśniejszym odcieniu, Ivory. Ponieważ to moje drugie opakowanie, mogę go śmiało polecić. Użyłam go jedynie dwukrotnie - zdradziłam na rzecz ukochanego Blended Clinique'a i Guerlain. Wymieniam, bo wiem, że nie będę używać i będzie u mnie wyłącznie zalegać Cena: 20g kosztuje 60 zł. Ponieważ zużycie jest znikome wyceniam go na niewiele mniej. Do pudru dołączam oryginalne opakowanie. - rezerwacja dla Basi Mary Kay, Full-Coverage Foundation - kremowy podkład, okrzyknięty na KWC kultowym. Odcień 204/Ivory. Bardzo jasny, wpadający delikatnie w róż. Podkład nowy, nieużywany, w kartoniku! Cena: 61 zł.- rezerwacja dla Basi W przypadku, gdyby ktoś zdecydował się na wymianę obu powyższych kosmetyków, skłonna jestem dorzucić jeszcze jedno opakowanie tego podkładu o zużyciu nieprzekraczającym 10%. Jest to odcień 105/Ivory, tożsamy z powyższą 204. Jego data ważności wygasa w grudniu tego roku. Natomiast oba powyższe kosmetyki wyprodukowano w październiku 2005, zatem ich data ważności jest jeszcze bardzo długa Moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113225 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Wklejam obiecane fotki różu
![]() Pierwszy raz robiłam tym aparatem, ale myślę, że są wyraźne i w pełni oddają szczegóły oraz odcień różu. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-01-25 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Anahstasia: Kolorówka MK, Dior, Chanel, Sephora, Nivea Beaute, IB!
Italian Beauty, Cinema Maquillage - zestaw cieni sypkich, wszystkie użyte dwukrotnie (wyłącznie na potrzeby forum Moje Makijaże Jako gratis dołączam jaśniuteńki cień Miss Sporty. Cena zestawu: ok. 30 zł.
a możnaby tak tylko 11 i 17? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Możnaby
![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Interesuje mnie pomadka nivea. Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...89#post1630489
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witaj Lo!
Zainteresował mnie Multi Blush Clarinsa. Nie miałabyś ochoty dobrać sobie za niego coś jeszcze? Mogłabym wymienić jeszcze coś z pielęgnacji, np. 80-85% LRP Anthelios XL Fluide Extreme SPF 60, bądź zestaw zużyty w niecałych 2% każdy kosmetyk - Rose Face Cream + Rose Toning Water Oriflame, bądź peeling antybakteryjny Avonu z linii Clearskin (zostało ok. 70%). Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.