|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Zagadanie do eks po przyjacielsku
Drogie wiza¿anki
Na wstêpie powiem, ¿e moje pomys³y mnie sam± nie raz zaskakuj± i nie wiem czy ten nie jest moim kolejnym durnym pomys³em. Pare miesiecy temu rozsta³am siê z ch³opakiem, z mojej inicjatywy po czym chcia³am wróciæ szybko jednak mój by³y ju¿ nie wiedzia³ sam czego chce na tamt± chwile. Zaproponowa³ mi przyja¼ñ ale odmówi³am unosz±c sie durna "damsk±" dum± i kaza³am mu siê do siebie nie odzywaæ. O dziwo my¶la³am, ¿e siê z³amie szybko ja albo on ale tak milczymy sobie juz 3 miesi±ce ![]() Ostatnio mam ochotê zagaæ do niego ale tylko jak do kolegi i odnowiæ kontakt. Nie chce do niego wracaæ bo wiem, ¿e to nie jest ch³opak dla mnie na d³u¿sz± mête, przez skrajnie ró¿ne charaktery, ale jestem ciekawa co u niego s³ychac itp. no i tutuaj mam pytanie/ Czy zagaduj±c nie wyg³upie siê? Jak nie jak to zrobic, ¿eby nie pomy¶³a³ sobie ,¿e chce do niego wróciæ? My¶lê, ¿e uczucia nasze moje i jego ju¿ dawno wygas³y wiêc mo¿e jednak jest mo¿liwe odnowiæ relacje jaka ³±czy³a nas przez tym zwi±zkiem czyli zwyk³e kole¿eñstwo. Edytowane przez malami022 Czas edycji: 2016-02-16 o 01:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kobieta z klas±
Wiadomo¶ci: 3 058
|
Dot.: Zagadanie do eks po przyjacielsku
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 939
|
"Przemy¶la³am Twoj± propozycjê sprzed trzech miesiêcy i dosz³am do wniosku, ¿e, wbrew wcze¶niej wyra¿onej opinii, chcê siê z Tob± kolegowaæ. Mam nadziejê, ¿e Twoja propozycja wci±¿ jest aktualna."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak chce sie tylko kolegowac bo zwiazek by³ do kitu ,ale jako kolega jest naprawde ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 562
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 62
|
Pytanie tylko, czy na 100% szczerze chcesz siê z nim kolegowaæ. Mo¿e byæ tak, ¿e w g³êbi duszy chcesz do niego wróciæ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 951
|
To bez sensu. Pewnie które¶ z was jeszcze sobie do koñca nie poradzi³o z uczuciami.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 405
|
Moim zdaniem to kiepski pomys³. Nie mieszaj ch³opakowi w g³owie. Jeszcze ¿aden eks nie odezwa³ siê do mnie ,,dla kole¿eñstwa'' tylko prêdzej, czy pó¼niej wychodzi³o szyd³o z worka, dlatego wydaje mi siê, ¿e to kole¿eñstwo mo¿e byæ ¼le odebrane przez Twojego eksa. Po tak krótkim czasie trudno zmieniæ relacjê z ,,zakochani'' na ,,kumple'', dlatego na Twoim miejscu da³abym sobie spokój w tej chwili. Poszukaj kumpli gdzie¶ indziej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 847
|
Ca³kiem niedawno te¿ mia³am podobny pomys³ i sama pyta³am wizazanek czy warto pisaæ do bylego. Na szczê¶cie doradzi³y mi bym da³a sobie spokój i zajê³a siê innymi sprawami. I doradzi³y usuniêcie by³ego z Facebooka. I pomog³o, jak rêk± odj±³
![]() Wys³ane z mojego C2105 przy u¿yciu Tapatalka
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Loisto z tego co tutaj czytam to u nas byla odwrotna sytuacja bo to ja porzuci³am ch³opaka ale tez z jego winy.
No w³a¶nie z tym usuwaniem z fejsa jest dziwnie kiedys usune³am jendego eks ale zbyt mocno go kocha³am i nie chcialam patrzyc jak specjalnie nagle wstawia cos na fejsa.... a tutaj chlopaka nie kocham i on nic nie wstawia wiêc mi na fb nie przekadza, normalnie brakuje mi go tylko jako kolegi. Co do kolegowania znam pare która ze soba by³a d³ugo pok³ócili sie wreszcie zerwali i dziewczyna po kilku latach zagada³a i do dzisiaj jest jej najlpeszym kumplem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 847
|
Cytat:
Twoja kole¿anka odezwa³a siê po kilku LATACH... A co je¶li ch³opak jeszcze dobrze siê z Ciebie nie wyleczy³? Wys³ane z mojego HTC Desire 620 przy u¿yciu Tapatalka
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 562
|
Cytat:
Daj sobie i jemu rok. Rana jeszcze siê nie zabli¼ni³a. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 34 402
|
Ja bêdê zmuszona siê kolegowaæ z by³ym bo mamy wspólnych znajomych, ale jak napisa³ ostatnio po dwóch miesi±cach czy chce pogadaæ to napisa³am mu, ¿e nie mimo, i¿ wcale za nim nie têsknie, bo my¶lê, ¿e warto takie kontakty z by³ym mo¿liwie daleko w czasie odsun±æ.
Uwa¿am, ¿e miêdzy by³ymi zawsze zostaj± jakie¶ niedokoñczone sprawy, niedopowiedzenia i mnóstwo wspomnieñ tych mi³ych i tych mniej i nawet jak siê nie kocha i nie têskni to jak widaæ po Tobie my¶li siê gdzie¶ o tej osobie. Nie warto moim zdaniem, jest tyle mê¿czyzn z którymi mo¿esz siê kolegowaæ a co z t± relacj± to czas poka¿e. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
On ci przecie¿ proponowa³ przyja¼ñ. Nie skorzysta³a¶, wiêc teraz daj mu spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 939
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
I w³asnie boje sie tego tez,ze jakbym zagada³a to on by sobie tez cos wyobrazi³ ,ze ja chce nagle wracaæ a tak nie jest, zastanawiam sie dlaczego tylko tesknie za nim ale jak za kolega. Chyba wiêkszosæ dziewczyn tu ma racje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny ju¿ nawet wymy¶li³am z siostra scenariusz ,ze zagadam z pro¶b± o pomoc w dokumentach, które on mi kiedy¶ za³atwia³.... taka wymówka my¶licie ,ze to dobry pomys³ ¿eby zagadaæ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.