|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zagadanie do eks po przyjacielsku
Drogie wizażanki
Na wstępie powiem, że moje pomysły mnie samą nie raz zaskakują i nie wiem czy ten nie jest moim kolejnym durnym pomysłem. Pare miesiecy temu rozstałam się z chłopakiem, z mojej inicjatywy po czym chciałam wrócić szybko jednak mój były już nie wiedział sam czego chce na tamtą chwile. Zaproponował mi przyjaźń ale odmówiłam unosząc sie durna "damską" dumą i kazałam mu się do siebie nie odzywać. O dziwo myślałam, że się złamie szybko ja albo on ale tak milczymy sobie juz 3 miesiące ![]() Ostatnio mam ochotę zagać do niego ale tylko jak do kolegi i odnowić kontakt. Nie chce do niego wracać bo wiem, że to nie jest chłopak dla mnie na dłuższą męte, przez skrajnie różne charaktery, ale jestem ciekawa co u niego słychac itp. no i tutuaj mam pytanie/ Czy zagadując nie wygłupie się? Jak nie jak to zrobic, żeby nie pomyśłał sobie ,że chce do niego wrócić? Myślę, że uczucia nasze moje i jego już dawno wygasły więc może jednak jest możliwe odnowić relacje jaka łączyła nas przez tym związkiem czyli zwykłe koleżeństwo. Edytowane przez malami022 Czas edycji: 2016-02-16 o 01:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Kobieta z klasą
|
Dot.: Zagadanie do eks po przyjacielsku
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
"Przemyślałam Twoją propozycję sprzed trzech miesięcy i doszłam do wniosku, że, wbrew wcześniej wyrażonej opinii, chcę się z Tobą kolegować. Mam nadzieję, że Twoja propozycja wciąż jest aktualna."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak chce sie tylko kolegowac bo zwiazek był do kitu ,ale jako kolega jest naprawde ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pytanie tylko, czy na 100% szczerze chcesz się z nim kolegować. Może być tak, że w głębi duszy chcesz do niego wrócić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
To bez sensu. Pewnie któreś z was jeszcze sobie do końca nie poradziło z uczuciami.
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem to kiepski pomysł. Nie mieszaj chłopakowi w głowie. Jeszcze żaden eks nie odezwał się do mnie ,,dla koleżeństwa'' tylko prędzej, czy później wychodziło szydło z worka, dlatego wydaje mi się, że to koleżeństwo może być źle odebrane przez Twojego eksa. Po tak krótkim czasie trudno zmienić relację z ,,zakochani'' na ,,kumple'', dlatego na Twoim miejscu dałabym sobie spokój w tej chwili. Poszukaj kumpli gdzieś indziej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Całkiem niedawno też miałam podobny pomysł i sama pytałam wizazanek czy warto pisać do bylego. Na szczęście doradziły mi bym dała sobie spokój i zajęła się innymi sprawami. I doradziły usunięcie byłego z Facebooka. I pomogło, jak ręką odjął
![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Loisto z tego co tutaj czytam to u nas byla odwrotna sytuacja bo to ja porzuciłam chłopaka ale tez z jego winy.
No właśnie z tym usuwaniem z fejsa jest dziwnie kiedys usunełam jendego eks ale zbyt mocno go kochałam i nie chcialam patrzyc jak specjalnie nagle wstawia cos na fejsa.... a tutaj chlopaka nie kocham i on nic nie wstawia więc mi na fb nie przekadza, normalnie brakuje mi go tylko jako kolegi. Co do kolegowania znam pare która ze soba była długo pokłócili sie wreszcie zerwali i dziewczyna po kilku latach zagadała i do dzisiaj jest jej najlpeszym kumplem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Twoja koleżanka odezwała się po kilku LATACH... A co jeśli chłopak jeszcze dobrze się z Ciebie nie wyleczył? Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Daj sobie i jemu rok. Rana jeszcze się nie zabliźniła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Ja będę zmuszona się kolegować z byłym bo mamy wspólnych znajomych, ale jak napisał ostatnio po dwóch miesiącach czy chce pogadać to napisałam mu, że nie mimo, iż wcale za nim nie tęsknie, bo myślę, że warto takie kontakty z byłym możliwie daleko w czasie odsunąć.
Uważam, że między byłymi zawsze zostają jakieś niedokończone sprawy, niedopowiedzenia i mnóstwo wspomnień tych miłych i tych mniej i nawet jak się nie kocha i nie tęskni to jak widać po Tobie myśli się gdzieś o tej osobie. Nie warto moim zdaniem, jest tyle mężczyzn z którymi możesz się kolegować a co z tą relacją to czas pokaże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
lokalna gwiazda
|
On ci przecież proponował przyjaźń. Nie skorzystałaś, więc teraz daj mu spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
I własnie boje sie tego tez,ze jakbym zagadała to on by sobie tez cos wyobraził ,ze ja chce nagle wracać a tak nie jest, zastanawiam sie dlaczego tylko tesknie za nim ale jak za kolega. Chyba większosć dziewczyn tu ma racje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny już nawet wymyśliłam z siostra scenariusz ,ze zagadam z prośbą o pomoc w dokumentach, które on mi kiedyś załatwiał.... taka wymówka myślicie ,ze to dobry pomysł żeby zagadać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.