|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymienię Zoeva , Maestro, Bdellium Tools, MUR, AA
Na wymianę posiadam:
Paletka Zoeva: Love is a story- użyta jakieś dwa razy Maestro: pędzel nr 170 rozmiar 22- kilka razy używany pędzel rouge edycja black & white - kilka razy używany- wymienione Bdellium Tools pędzel do różu 942 seria studio - kilkukrotnie używany MUR: Palety róży Hot Spice Sugar and Spice- wymieniona niektóre nawet nie muśnięte pędzlem podkład AA Filler kolor 105 Sand- użyty jeden raz, niestety dla mnie zbyt ciemny Nars- Satellite of Love - użyty kilka razy Zdjęcia doślę ![]() Dokładka: Palety Sleek: (zapakowane w kartoniki) Zużycie palet minimalne jedynie w przypadku Paraguaya w jednym cieniu widać niewielkie denko Sunset Curacao Bad Girl ( ta paleta była użyta przeze mnie 1 raz, jedynie 4 cienie maźnięte pędzlem) Paraguaya Paleta róży Sleek 367 Lace (w kartoniku)- zużycie praktycznie niewidoczne Edytowane przez Sanu Czas edycji: 2016-01-28 o 10:47 Powód: Dokładka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Zoeva , Maestro, Bdellium Tools, MUR, AA
Coś za paletę Zoeva?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Kusi mnie Twoja zoeva, ale rozsądek mówi, że te kolory nie dla mnie
Może masz jakąś inną na zbyciu np. cocoa blend?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
cos za paletę zoeva ?
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
hej, czego szukasz za palete Zoeva?
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
cos u mnie za: Paletka Zoeva: Love is a story- użyta jakieś dwa razy Maestro: pędzel nr 170 rozmiar 22- kilka razy używany pędzel rouge edycja black & white - kilka razy używany Bdellium Tools pędzel do różu 942 seria studio - kilkukrotnie używany |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za pędzle i paletkę?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się, paleta już poszła. Mam w wątku paletkę FF, Pixi, Avon lub Sleeka, może w tych poszukasz? W sumie, to nawet gdybym miała jeszcze palete Urban Decay, to i tak nie oddałabym jej za róże i pędzel, kosztowała pewnie ponad 200zł, więc taka wymiana byłaby bardzo niekorzystna dla mnie
Jak chcesz, to zerknij jeszcze raz do mnie
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
interesowalaby mnie paletka zoeva i ewentualnie pedzle, ale nie wiem czym u mnie jestes zainteresowana. w watku ciuchowym mam kilka firmowych lakierow jeszcze
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Kokon pro
Przekupka: 176 pkt / 100% pozyt.
|
chetnie oddam te 3 rzeczy za paletke i pedzel Maestro - BLACK & WHITE Rouge co ty na to?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
I jak? Przeglądałaś u mnie rzeczy jeszcze raz?
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- A nie chcesz palety cieni FF? nowa, nietestowana nawet. Kupiona na Strawberry. Mogłabym do niej dołożyć nowy cień sypki srebrny pył, myślę, że wartościowo byłoby to dla Ciebie opłacalne. A ja mam nadmiar cieni, więc mogę być elastyczna
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za paletę sleek bad girl ?
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Z pędzelkiem 224 i paletką naked chocolate czekam na odpowiedź od innych dziewczyn Na ten moment mogę oddać korektor bourjois i lip lavę
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic;(
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Hej, najwyraźniej odblokował mi się pędzelek zoevy 224, jezeli dalej jesteś zainteresowana nim, lip lavą i korektorem bourjois to daj znać. Naked Chocolate chciałabym za jakąś inną nudziakową paletkę, może masz coś poza wątkiem?
Po przemyśleniach od paletki sleeka bardziej chciałabym MUR Hot spice i któryś z pędzli maestro lub bdellium. Mogłabyś mi podesłać ich zdjęcia? Chciałabym porównać wielkość
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety nic nie znalazłam
.
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za paletę zoeva i sleek sunset
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś widzę się tu przewija o MUR czekoladowych, mam Death By Chocolate na zbyciu, choć do wątku nie wrzuciłam.
Kilka cieni po razie maźniętych, kilka wcale. W kartoniku. |
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Hej, z pędzli wybieram maestro rogue black& white, a po obejrzeniu swatchy wolę paletkę sugar and spice. Wzmian oddam pędzelek, korektor i lavę. Daj znać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

Może masz jakąś inną na zbyciu np. cocoa blend?

.