|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z facetem
Witam drogie wizażanki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z facetem
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Jak masz go dosyc i nie chcesz z nim byc, to mu to oznajmij i niech nie dzwoni.
Prosta sprawa. jak chcesz z nim byc nadal, to ciesz sie ze pan raczyl zadownic i chce sie spotkac, a ty dalej siebie nie szanuj. Ja rozumiem, ze ktos moze miec gorszy dzien. Nikt nie jest idealny, ale zeby takie cos? Jestem z moim chlopem 14 lat do kupy, 13-cie po slubie i roznie bywa. Poklocic sie tez poklocimy, normalka, ale zeby takie fochy i obrazanie? Wczesniej jak mialam 20-cia, 20-cia pare lat zanim meza poznalam, to tez mi sie tacy inteligentni trafiali. Owszem, nie bylam taka madra jak teraz i dawalam sie czasami w konia zrobic, ale dlugo to nie trwalo. Jak mu na to pozwalasz to on cie tak traktuje. Po co ma sie starac jak i tak z nim bedziesz. Powyzywa sie co k*** itp, ty sie powsciekasz, jemu pozniej przejdzie i zadzwoni i dalej bedziecie sie spotykac na tych samych zasadach. ja nie mowie, ze po 8-u latach to juz powinniscie mieszkac razem, a najlepiej byc po slubie i miec dzieci. Nie. Mozecie dalej byc para tzw " dochodzaca", ale trzeba sie szanowac... Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2016-02-25 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;56340708]i co zrobisz?[/QUOTE]
Zakończę ten związek. I nie będę słuchać jego gadki. Po prostu zakończę. Przez niego już nawet nie wiem jak to jest czuć się kochaną przez faceta. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Po co do niego wypisujesz smsy o 4tej rano, zamiast zwyczajnie isc spac, a on niech sobie oglada co chce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
W sensie, 8 lat stażu związku, a klocicie się przez smsy jak nastolatki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie mieszkanie razem po 8 latach "chodzenia ze sobą" mogę zrozumieć tylko w sytuacji, jeżeli związek zaczęliście jako nastolatkowie (mając 12-14 lat). W innej sytuacji to stanie w miejscu. Przechodzony związek. Zresztą, z opisu wynika, że to jakiś dramat, a nie związek. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2016-02-25 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może kanapa go wciągnęła albo telewizor i dlatego nie odpisywał ![]() Mniejsza, że facet może chciał sobie w spokoju coś obejrzeć albo po prostu zasnął, ale nie on musiał odpisać natychmiast ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym zgadzam sie z umaga odnosnie wspolnego mieszkania. Jak sie kogos kocha to sie dazy do tego by razem byc. Ja ne wyobrazam sobie chodzic z kims 8 lat i nie zamieszkac razem.
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
:/ awantura bo nie odpisal o 4 rano? Dobrze czytam?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Tak, bo przecież do jego domu mógł się wedrzeć jakiś zboczeniec i próbować go zgwałcić. Albo pokazali w filmie gołego cycka i biedak spadł z wrażenia z łóżka. No różne rzeczy się mogą facetowi stać o 4 nad ranem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Zerwałaś z facetem po 8 latach, bo o chorej godzinie poszedł oglądać tv i przez jakiś czas nie odpisywał? Serio?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mam 23 lata, mój facet 25. Nie zerwałam z nim, bo poszedł oglądać telewizję, a tym bardziej nie zrobiłam mu przez to awantury
![]() ![]() Kazał mi na siebie czekać 30 minut, a wrócił po dwóch godzinach. Edytowane przez Sweetcapuccinoo Czas edycji: 2016-02-26 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
A nie pomyślałas że może zasnął przed telewizorem?
Albo zasiedzial się/wziął długą kąpiel/poszedł coś zjeść? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Brzmi to trochę tak, jakbyś była niepewna tego faceta, jego uczucia do ciebie, i wykorzystywała każde potknięcie do zrobienia "afery", co by potem z kwiatami w zębach przyszedł i powtarzał jak to bardzo cię kocha. I nie pisz, że wysłałaś mu "3 spokojne smsy", bo te smsy sprowokowały go do naprawdę chamskich tekstów, co w efekcie spowodowało kłótnie. No nie, nie brzmi to jak poważny, 8-letni związek i też niestety jestem zdania, ta relacja jest bardzo przechodzona. Jak można przez 8 lat być na tym samym etapie? Wasz związek się w ogóle nie rozwija, już wolałabym chyba wynająć z facetem mały pokój w mieszkaniu niż od tylu lat stać w miejscu. Cytat:
I co, zakończyłaś? Czy przyjęłaś kwiatki i jest już ok? Nie mów nikomu, że to koniec, jeżeli faktycznie nie chcesz skończyć tej znajomości - za każdym razem przesuwasz granicę, on będzie pozwalał sobie na coraz więcej, bo będzie świadomy, że i tak wybaczysz. Nie stara się, bo i tak wie, że nie odejdziesz. Nie rzuca się takich słów na wiatr, a wnioskuję, że nie robisz tego pierwszy raz...
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
będę szczera,
podrośnij, jak Ci facet mówi o 2 rano abyś czekała 30 minut to albo mu zwyczajnie powiedz, że kończysz na dziś i idziesz spać, albo jak Ci się spać nie chce zajmujesz się sobą. Żebyś nie musiala na niego czekać tylko realizowała jakieś zajęcie. Nie piszesz mu smsów że Cię olał nawet jeśli tak jest bo zwyczajnie mogło mu coś wpaść do roboty np. granie z kumplem przez sieć. Tak, człowiek czasem zmienia zdanie i formę rozrywki. Za bardzo bluszczujesz i nazywasz to jego humorkami. Po 8 latach związku to się powinno znać z kimś jak łyse konie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- a zrywanie z fochem przez smsy jest tak samo burackie jak ''kazał mi spieprzać''. świetne teksty do siebie w ogóle. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2016-02-26 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2016-02-26 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.