|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
w kwietniu kilka rzeczy - szybkowątek
NIEAKTUALNE!!!!
1. bon na www.edibazzar.pl - bon jest przypisany do mojego maila i adresu, dlatego nie mogę go przekazać jako kodu. Chcę wymienić 30-35zł mojego bonu - resztę zostawiam sobie. Zamówię rzecz(y), która spodoba się Tobie, a następnie ją wyślę. Nie wiem jaka jest jakość tych produktów, bo nigdy tam nie kupowałam ![]() 2. książka kucharska - zdjęcie zapożyczone 3. kawy, herbaty - MK Cafe nie była otwierana - ale naderwało się opakowanie - Mała nescafe Herbaty: 1. Green Hills - brak jednej 2. Lipton gruszki - 11 piramidek 3. Lipton owocowa - 16 piramidek Mam też trochę ziół, mogę zrobić odsypki - np. miłorząb, chmiel i inne takie ![]() Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2016-08-10 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu kilka rzeczy - szybkowątek
1. te rzeczy dołożę chętnej osobie do wymiany:
wkłady domestos - 11.2015 cienie ulta szminka ulta- użyta kilka razy 2. szczotka z włosia z dzika - mimo, że ją myłam, ma takiego kłaczki ;/ kupiona w rossmannie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki: bigle nie mają prób (coś na nich jest wybite, ale na pewno nie cyferki), ale osoba od której je kupowałam mówiła, że są srebrne. Według mnie to prawda, bo przy noszeniu nic mi się nie działo z uszami
Broszka - 925 Pierścionki - wybite 925 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hejka, znajdziesz coś u mnie za:
- MK Cafe nie była otwierana - ale naderwało się opakowanie - Mała nescafe - szczotka z włosia z dzika ? ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Chętnie wszystko wymienię ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za herbatki i wkłady Domestos?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.