![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik : sukienki, bluzki, buty, Guess, Hollister, ASOS, Oasis, Mango
Sukienki
1-2 Chi Chi London, nowa sukienka rozm 38 (ok M) http://www.asos.com/Chi-Chi-London/C...px?iid=4541651 3-4 Sukienka Starlet koronkowa, nowa z metkami rozm 14 Sukienka jest nowa, przymierzona kilka razy. Posiada wszystkie metki. Jest to rozmiar 14, ale według mnie bardziej 12, M. Na mnie jest opięta (moje wymiary 98-75-98) 5-6 sukienka John Zack rozm. 40 (angielska 12), nowa ma wycięte metki (taką kupiłam) wymiary : w pasie 31 cm w biuście 40 cm koronkowa góra jest rozciągliwa 7-8 Sukienka New Look, rozm 12 (czyli ok. M), założona z 3-4 razy, stan bardzo dobry 9-10 sukienka Glamorous rozm. 40 (nowa, przymierzona, bez metki) wymiary : w pasie 34 cm w biuście 43 cm dł. 92 cm
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-15 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik : sukienki, bluzki, buty, Guess, Hollister, ASOS, Oasis, Mango
1-2 ASOS niebieska sukienka rozm 12/40 (M), nowa z metką jedynie przymierzona (skład wiskoza 70%, nylon 25%, elastan 5%) -> zdjęcia na modelce 1 i 2
3-4 424 Fifth, Srebrna sukienka rozm 10US czyli L, nowa z metką dołączone do niej są ramiączka, cena z metki to 199 dolarów, więc wymienię tylko za coś konkretnego -> na modelce 5-6 Awear sukienka w azteckie wzory M-ka, z metki 12/40 (z tyłu wycięcie na plecach) wg mnie bardziej L-ka 7. Bianca Nygard koronkowa sukienka, rozm L-XL, nowa z metką 8. sukienka Guess Jeans rozm L (nowa bez metki) 9. Glamorous, sukienka jest nowa bez metek (taką kupiłam, paska mogę ewentualnie poszukać) rozm 12/40 link 10. długi top O'neill rozm M, nowy z metkami
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-17 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
1. Elise Ryan, sukienka biało-czarna, posiadam do niej pasek, rozm M (nowa, bez metki)
2. H&M czarno-biała sukienka w róże, rozm 38. Sukienka w stanie bardzo dobrym, mam ją z wymiany, wcześniej nie była praktycznie noszona. Na mnie jest niestety za krótka. Polecam dziewczynom do 165 cm wzrostu. 3. H&M sweterkowa tunika, ciemnogranatowa rozm M, założona kilka razy w stanie bardzo dobrym (nie posiada zaciągnięć, zmechaceń mało) 4-5 sukienka jeansowa Oasis rozm 10/36 6. Mango sweterkowa szara tunika zip rozm M, założona kilka razy, w stanie dobrym (jest trochę zmechaceń po bokach), z szarej włóczki z srebrną nitką 7-8 sukienka koronkowa Promod rozm 38/40 (kolor ciemniejszy niż na zdjęciu) założona raz 9-10 Sukienka w paski, nowa bez metki rozm M
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-15 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Spódnice
1. Spódnica Billabong rozm M - metka została oderwana pozostał po niej plastikowy pręcik, nowa nigdy nie noszona 2. Spódnica Cropp, rozm M, założona kilka razy, zielona w cieniutkie białe paseczki 3. spódnica American Eagle Outfitters rozm S (nigdy nie noszona, bez metki) 4-5 krótka fioletowa spódnica Nike rozm L, założona 2-3 razy 6. komplet do gry w tenisa Mexx rozm M (założony tylko raz, spódnica ma pod spodem spodenki z kieszonkami na piłki) 7-8 Spódnica czarna, dżinsowa Tommy Hilfiger (rozm 10 (US) czyli nasze L), praktycznie nie noszona w świetnym stanie 9-10 Spódnica Nike, rozm L, nowa bez metki ze spodenkami
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-19 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie
1-2 spodnie dzwony, Billabong, nowe jedynie przymierzane, nie mają metek, były skracane przez krawcową na mój wzrost - 168 cm, rozm M 3-4 Spodenki do kolan dżinsowe, Guess Jeans, założone raz, rozm M., mają malutkie zabrudzenia przy pasku (prawdopodobnie od paska) praktycznie niewidoczne 5. Fishbone spodenki dżinsowe rozm 29, w stanie dobrym 6. Calvin Klein, szorty do pływania, rozm XL nowe z metką 7. Spodnie do kolana Under Armour, rozm L, w stanie bardzo dobrym, praktycznie nie noszone 8. Krótkie dżinsowe spodenki DC, rozm 29 (większa M-ka) w stanie dobrym 9-10 Dżinsowe rurki Mango, rozm M (38) w stanie dobrym, jedyna wada to że na jednym szwie na nogawce puściła nitka, ale zszyłam
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-19 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bluzki
1. Atmosphere krótka bluzeczka w kropki, rozm 42 (może być jako oversize) nowa/metka 2. Atmosphere krótka bluzeczka w paski, rozm 42 (może być jako oversize) nowa/metka 3-5 Top Hollister rozm L, z metką 6-7 Top Hollister, nowy bez metki rozm. XS 8. top Mango rozm M, raz założony 9. Bluzka Mango z koronkowymi rękawami (które są elastyczne), rozm M (założona kilka razy) 10. Mango, rozm M, bluzka z ćwiekami założona 2 razy
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-15 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
1. Koszula Mango rozm M założona 2 razy
2. Bluzka Oasis rozm. M raz założona 3. jasny beżowy top koronka vogue rozm M, raz założony 4-5Top różowy, rozm L (ale bardziej na M) założony z 3 razy 6. Top z driurkami, nowy bez metki rozm M 7. Biała bluzka Viceversa rozm M, założona z 3 razy 8. Top sportowy Athletic Works, rozm L nienoszony bez metki 9-10 Top Forever21, nowy bez metki rozm M
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-19 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Buty
1-4 Szpilki Guess rozm 40 (ew. 41) (US 10) (Szpilki są nowe, nigdy nie noszone w kolorze jasnego beżu, nude. Posiadają kilka wad. Przetarcia na krawędziach, na wkładce w kilku miejscach wybrudzone są lekko klejem, i posiadają sporo małych wgnieceń. Defekty te jednak nie są jakoś bardzo rzucające się w oczy. Dla zainteresowanych wstawię zdjęcia. Wysokość szpilki : 10-11 cm. Brak pudełka.) 5-7 Szpilki Venezia rozm 38, założone z 2-3 razy, dla mnie są za wysokie. Stan bardzo dobry, nie posiadają widocznych wad.
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-15 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Różne
1. Gossard 75 C z metką 2. bralet Gossard 80 B z metką 3. Review, czapka założona raz 4. czapka Review przymierzona, nienoszona 5-6 Mango torebka pikowana chanelka, w stanie bardzo dobrym, mam 2 małe przetracia widoczne na drugim zdjęciu 7. Podkolanówki czarne Marilyn, 2 pary nowe - paczka otwarta, ale nie używałam ich
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-19 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
1. Sweter rozpinany z topem, nowy bez metki rozm M
2. Sukienka Mexx, rozm XL, bez metki, nie noszona 3. Sukienka Jacob rozm M, bez metki nie noszona 4. Sweter w motylki, Mango rozm M, ubrany kilka razy, stan bardzo dobry 5. Kurtka House, rozm L (ale bardziej pasuje na M) w stanie dobrym 6. Bluza z napisem Mango, rozm M, stan dobry 7. Spódnica z tiulem, H&M, rozm L, nowa bez metki 8-9 Futro Buffalo, rozm M, nowe z metkami (cena 179 dolarów) tylko za coś super
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-19 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Książki, filmy i inne
ZDJĘCIE 1 We Are Your Friends Wszystko zostanie w rodzinie Letnie Przesilenie Modelka Niebo, Piekło, Ziemia Largo Winch Istoty Paryska Dziwka i Książę Strategia Mistrza Kobiecy metraż Słaba płeć? Jesteś Bogiem ZDJĘCIE 2 Pacyfik (coś na temat serialu, ale nie sam serial, dorzucę, jak ktoś by chciał) Podejrzani Zakochani Call of Duty MW3 na PS3 (wersja nie do sprzedaży) Ene, due, śmierć Pożyczona miłość Miłość z jasnego nieba Czterech Krzyk Dubler Pollyanna dorasta miś kamera (na USB, można podlączyć do komputera) ZDJĘCIE 3 Sylikonowe foremki do pralinek, nowe 3 rodzaje ZDJĘCIE 4 Szefowa Kochaj! ZDJĘCIE 5 (wszystko nowe w folii) Agent i pół Grand Budapest Hotel Whiplash Król Lew Robbie Williams (najnowsza płyta)
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-12-01 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Biżuteria
1. Naszyjnik Mango, nigdy nie noszony, od zawsze ta część metalowa nie jest gładka tylko taka z ryskami (może tak miało być, nie wiem, kupowałam przez internet) 2. Bransoletka z bursztynów i innych kamieni i kryształów (nigdy nie noszona) 3. Naszyjnik z Camaieu 1 (ok. 100 cm) 4. Naszyjnik z Camaieu 2 (ok. 75 cm) 5. bransoletka Unisono 6. naszyjnik z turkusowym sercem Unisono 7. naszyjnik z czarnym sercem Unisono 8. naszyjnik z czarnych sześcianów Tatuum 9. naszyjnik z plastikowym 'kamieniem' Unisono Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-10-19 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
![]() ![]() 1-2 Biały sweter z koronkowymi plecami Mango rozm M, w bardzo dobrym stanie 3-4 Sukienka bez ramiączek (ale w zestawie są do doczepienia) American Eagle, rozm M, jedynie przymierzana 5-6 Czarna bluzka Mango, rozm M, z prześwitującymi rękawkami, założona z 3-4 razy, stan dobry
Płatne ankiety : YouGov opinie.pl Toluna "Dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane" klik Edytowane przez klaudiaphelps Czas edycji: 2016-12-03 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam, można pisać, jeszcze trochę rzeczy niedługo dorzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za sweterkowa tunike h&m?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1476539932 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1476539932
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za bralet i książkę Ene, due, śmierć
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Super, jestem na tak
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Akurat te kosmetyki wstępnie już zaklepała inna Wizażanka, czy ewentualnie widzisz coś innego?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Za grę mogę oddać Tutti Frutti gruszka&żurawina 300g, praktycznie nowy - zerwałam sreberko, stestowałam grubość ziarenek na dłoni
![]() Jeśli ewentualnie to Cię nie satysfakcjonuje to zostańmy przy "starych" ustaleniach ![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
5-6 sukienka John Zack rozm. 40 (angielska 12), nowa ma wycięte metki (taką kupiłam)
wymiary : w pasie 31 cm w biuście 40 cm koronkowa góra jest rozciągliwa 7-8 Sukienka New Look, rozm 12 (czyli ok. M), założona z 3-4 razy, stan bardzo dobry 9-10 sukienka Glamorous rozm. 40 (nowa, przymierzona, bez metki) ?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1476542655 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za top sportowy oraz
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1476888666 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1476542655
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.