|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Marzec- wiosenna wymiana makijaż, pielęgnacjaWĄTEK NIEAKTUALNY, ZAPRASZAM DO AKTUALNEGO (W PODPISIE)Uwaga, wystawiam te rzeczy również w innych miejscach, mogą znikać/ być negocjowane poza wizażem. Oczywiście będę aktualizowała na bieżąco. Jeśli kilka dni nie odpowiadam na Twoją propozycję- coś mi umknęło, napisz proszę raz jeszcze :róża: TYLKO NIE INPOST (chyba, że paczkomat ;D)Wysyłam listem poleconym/ paczką, zabezpieczam folią bąbelkową i liczę na to samo. Możliwe wymiany na terenie Łodzi; jeśli w grę wchodzi wysyłka, na drobnicę się nie wymieniam- wybierz choć kilka rzeczy W miarę możliwości kosmetyki dezynfekuję i czyszczę (np pomadki- alkoholem izoprop). Lakiery mają zawsze dobrą konsystencję, nie były rozcieńczane. na szaro oznaczam wymienione/nieaktualne. na czerwono dokładka Nie mam sprecyzowanej wishlisty, jeśli coś Ci wpadnie w oko- pisz ![]() MAKIJAŻ 1. PUPA Divas's Lashes mascara maxi volume, extra black, użyta max 3 razy, ważn. 06.2016 2. Revlon Just Bitten Kissable 010 Darling Cherie ważn. 02.2017 3. Rimmel Lasting Finish , szminka odc. 006 Pink Blush, ważn. 05.2018 4. CATRICE 870 matt on the taupe of it, zepotowany 5. CATRICE Velvet matt, 010 Vanillaty Fair, zdepotowany, 6. KOBO wkład cień golden rose zużycie jak na zdj, 7. INGLOT, ciemna zieleń, nie znam numerka, wkład 8. INGLOT 402 pearl, wkład 9. INGLOT 110 AMC Shine wkład 10. Lancome cień backstage pass, zdepotowany (burgund, mat) 11. Lancome cień click, zdepotowany (brąz/taupe, perła) 12 Makeup Revolution cień Good life, zdepotowany, zużycie jak na zdj. 13. CATRICE cień Liquid Metal 110 Underworld Evolution. Raz użyty, ważn. 08.2017 14. Rimmel Smoke n'Shine 003 purple craze, kredka do oczu, tylko testowana, ważn. 11.2018, 15. p2, smokey eye q pen, cień w kredce, 030 into the night!, ważn. 10.16 16. Essence gel eye pencil waterproof 02 around midnight, ubytek ok 5mm, ważn. 11.2017 17. p2 perfect brow 030 nude brow liner do brwi. sporo zostało, pędzelek nadal mocno nasączony, ważn. 10.16 18. INGLOT pigment zieleń metaliczna, nr 56 zostało ok 1/3 opakowania 19. Makeup revolution róż wypiekany vivid baked blush "one for playing games" śliczny chłodny róż z ożywczym rozświetleniem, prozdrobniony i przesypany do opakowania z sitkiem i gąbeczką MAKIJAŻ MINERALNY 20. Meow Cosmetics, róż mineralny shattered equinox, despondent daydream, próbka nowa, 21. Meow Cosmetics, ,rozświetlacz mineralny Crystalline Cat: Sandstone, próbka, zużycie jak na zdj, 22. Meow Cosmetics, korektor mineralny pod oczy, full size, odcień 3- naughty siamese, minimalne zużycie, zabezpieczone "dziurki", 23. Meow Cosmetics, ,cień mineralny Sunless Sea:urania, próbka, zużycie jak na zdj, 24. Neauty cień mineralny volcanic ash, 1g, NOWY 25. Lily Lolo, Mineral Finish Powder flawless matte, 1/2 próbki,[/COLOR] PAZNOKCIE 26. Rimmel LYCRA PRO, 330 red obsessions, zużycie 1/4, 27. Nicole by OPI Khloe had a little lam-lam, (butelkowa zieleń, kolekcja Kardashianek, użyty 2 razy), 28. Nicole by OPI Silver Texture (użyty raz. lakier srebrzysty, "pękający"!), 29. COLOUR ALIKE 491 kamlot (użyty 3 razy), 30. COLOUR ALIKE 502 figa z makiem, holograficzny (użyty 3 razy), 31. Ewa Schmidt, pilnik do paznokci, szklany, zdezynfekowany PIELĘGNACJA 32. FYB myjka- masażer- używana do mycia pędzli, umyta i zdezynfekowana 33. L'Biotica, aktywne serum do rzęs na dzień, kilka razy użyte, ważn. 01.2017, 34. Evree max repair serum do paznokci,została ponad połowa, ważn. 07.2016 35.Vianek krem pod oczy nawilżający, użyty 2,3 razy, ważn. 09.2016 36. Kinetics nano seal, świetna odżywka do łamliwych paznokci, zużycie jak na zdjęciu ważn. 01.2017, 37. ReNu nawilżające krople do oczu, NOWE, ważn. 10.2016 38. Isana wosk w plastrach, zostało 5 pasków, chusteczka, ważn. 06.2016, INNE 39. Airwaves XXL guma do żucia po 36szt, 1 opakowanie, NOWE, ważn., 12/16 40. Gatta rajstopy rozm. 4, 15den, beżowe, NOWE
w czerwcu sporo nowości kosmetycznych: pielęgnacja naturalna półprodukty, także makijaż. Edytowane przez katrintheevil Czas edycji: 2016-05-28 o 18:39 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Marzec- wiosenna wymiana makijaż, pielęgnacja
Dziękuję, ale nic nie znalazłam
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Hej
tym razem podoba mi sie vianek znajdziesz cos?![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Fotka etui jest w wątku u koleżanki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=842211 w razie czego moge zrobic inne
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
cos u mnie?
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- hej, moge wymienic lakier lub olejek za tusz pupa?
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() może coś u mnie za rzeczy poniżej? 7. INGLOT, ciemna zieleń, nie znam numerka, wkład 10. Lancome cień backstage pass, zdepotowany (burgund, mat) 13. CATRICE cień Liquid Metal 110 Underworld Evolution. 16. Essence gel eye pencil waterproof 02 around midnight, ubytek ok 5mm, ważn. 11.2017 17. p2 perfect brow 030 nude brow liner do brwi. sporo zostało, pędzelek nadal mocno nasączony, ważn. 10.16
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Koleżanka moze oddać (do wyboru jest): ekstrakt z owoców malin około 1 łyżeczki ważny do 10.2016
Łyżeczkę gumy ksantanowej do 10,2016, witamy b brak, ale jest all on one 3 łyżeczki 02.2017 koleżanka chciałaby jeszcze gumę ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Pasuje
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, ale nic nie znalazłam
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
Hej, znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
za sopa n glory wymieniam za najpilniejsze rzeczy, retimax bez problemu wymienie ale chyba to za mało na wymiane
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

(W PODPISIE)
(chyba, że paczkomat ;D)Wysyłam listem poleconym/ paczką, zabezpieczam folią bąbelkową i liczę na to samo. Możliwe wymiany na terenie Łodzi; jeśli w grę wchodzi wysyłka, na drobnicę się nie wymieniam- wybierz choć kilka rzeczy 
znajdziesz cos?