![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Grudniowe porządki w kosmetykach. Zapraszam :)Witajcie! To mój pierwszy wątek wymiankowy. Zapoznałam się z regulaminem i zamierzam go przestrzegać. Ponieważ jestem nowa, nie ma żadnego problemu, żebym wysyłała pierwsza. POSZUKUJĘ: Pielęgnacja twarzy shiseido i kanebo sensai. WYMIENIAM A oto skarby, które chcę posłać dalej "w świat": PIELĘGNACJA 1. Norel, Mandelic Acid, Tonik żelowy z kwasem migdałowym (Zużycie: ok. 30%, data ważności: 12.2016) MISIANKA 2. Pharmaceris S, Hydrolipidowy krem ochronny do twarzy dla dorosłych i dzieci SPF 50+ ` Sun Protect` (Użyty raz. Data ważności:03.2017) ![]() 3. Korund - mikrodermabrazja Zrób Sobie Krem (Zużycie: ok. 30%. Data ważności:12.2017) ![]() 4. Francuska glinka zielona Zrób Sobie Krem (Zużycie: ok. 30%. Data ważności:05.2017) ![]() 18. Christian Dior, Serum wzmacniające do rzęs - Diorshow Maximizer Lash Plumping Serum (Kupione niecałe 2 miesiące temu, używane przez miesiąc. Dziewczyny w KWC piszą, że starcza na rok, wiec oceniam zużycie na 10%) ![]() ![]() ![]() 19. Krem głęboko nawilżający Collistar (dostałam niedawno na prezent, tylko testowany) Delfix10 20. Maska Borghese Fango (chętnie się nią podzielę, bo w życiu jej nie zużyję) ![]() 22. Douglas, Pianka do mycia twarzy (Otworzona jakoś na początku roku. Zużycie widać na zdjęciu. Zostało jakieś 40%) ![]()
Wymiana kosmetyków https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=838765 Edytowane przez irrssin Czas edycji: 2016-04-13 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grudniowe porządki w kosmetykach. Zapraszam :)
MAKIJAŻ
5. Baza Smashbox, Photo Finish Foundation Primer 12 ml. (Użyta dwa razy. W kartoniku.) MISIANKA 6. Inglot body sparkles nr 50 (Użyty raz. W kartoniku) ![]() ![]() 12. Bobbi Brown, Blush (Róż do policzków) 45 Coral Sugar (Użyty tylko kilka razy. W kartoniku) SŁONIK 13. The Balm, Mary - Lou Manizer - Wielofunkcyjny rozświetlacz (Użyty tylko kilka razy) SŁONIK 14. Collection 2000, Lasting Perfection Concealer - Korektor do twarzy nr 3 (Użyty raz, maksymalnie 2) ![]() 15. Pigment MAC Cindirella (Mogę się wymienić na odsypki, albo sama sobie odsypię i puszczę w świat 2/3 pojemniczka, bo pigment bardzo mi się podoba tylko wiem, że go w życiu nie zużyję..) ![]() 21. Estee Lauder - podwójny Eyeliner w pisaku. Little Black Liner (kupiony na początku roku, używany przez miesiąc. Biorąc pod uwagę przeciętną żywotność takich linerów okreslilabym zużycie na 10%. Końcówki nie są w żaden sposób zniszczone, wyglądają i malują jak nowe) ![]() ![]() Edytowane przez irrssin Czas edycji: 2016-04-09 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
AKCESORIA
10. Grzebyk do rzęs, Inglot (Użyty kilka razy. Brak śladów użytkowania) ![]() ![]() 11. Sephora, Płyn do czyszczenia pędzli bez spłukiwania (Użyty dwa razy. Zużycie wynosi może z 1/10) MISIANKA 16. Gąbka do makijażu Miracle Complexion Sponge, Real Techniques (użyłam jej dwa razy) ![]() ![]() 17. Skośny pędzel do różu nr 40 Classic Angled Blush Brush, Sephora Professionel (Napis na rączce wytarty, jedno małe odbarwienie na rączce) ![]() ![]()
Wymiana kosmetyków https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=838765 Edytowane przez irrssin Czas edycji: 2016-04-09 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za:
2. Pharmaceris S, Hydrolipidowy krem ochronny do twarzy dla dorosłych i dzieci SPF 50+ ` Sun Protect` (Użyty raz. Data ważności:03.2017)
![]() |
#5 |
Welcome to Jamrock
|
. Norel, Mandelic Acid, Tonik żelowy z kwasem migdałowym (Zużycie: ok. 30%, data ważności: 12.2016)
5. Baza Smashbox, Photo Finish Foundation Primer 12 ml. (Użyta dwa razy. W kartoniku.) i ew: 10. Grzebyk do rzęs, Inglot (Użyty kilka razy. Brak śladów użytkowania) 11. Sephora, Płyn do czyszczenia pędzli bez spłukiwania (Użyty dwa razy. Zużycie wynosi może z 1/10) cośu mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() interesuje mnie: Norel, Mandelic Acid, Tonik żelowy z kwasem migdałowym ... a jakby coś, to ewentualnie jeszcze: Grzebyk do rzęs, Inglot ... Sephora, Płyn do czyszczenia pędzli bez spłukiwania... zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
coś za:
1. Norel, Mandelic Acid, Tonik żelowy z kwasem migdałowym (Zużycie: ok. 30%, data ważności: 12.2016) Baza Smashbox, Photo Finish Foundation Primer 12 ml. (Użyta dwa razy. W kartoniku.) ? Edytowane przez Fekete Czas edycji: 2015-12-06 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
kosmita jakiś normalnie
|
ja do tego co napisałam dorzucisz Baza Smashbox, Photo Finish Foundation Primer
![]() ![]() Edit: w sumie mogłabym zrezygnować z grzebyka Inglota wtedy ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2015-12-06 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Norel, Mandelic Acid, Tonik żelowy z kwasem migdałowym (Zużycie: ok. 30%, data ważności: 12.2016)
10. Grzebyk do rzęs, Inglot (Użyty kilka razy. Brak śladów użytkowania) 11. Sephora, Płyn do czyszczenia pędzli bez spłukiwania (Użyty dwa razy. Zużycie wynosi może z 1/10) Może znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#10 |
kosmita jakiś normalnie
|
![]() PW poszło ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
F • R • I • E • N • D • S
|
Hej
![]() coś u mnie za 10. Grzebyk do rzęs, Inglot (Użyty kilka razy. Brak śladów użytkowania)?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Dokładka!!!
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za Mary i pędzel Sephora?
---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Chętnie, użyłam go tylko 1 raz, wiec Ruby jest praktycznie calusieńka. Piękna jest, ale chyba jeszcze nie mam odwagi nosić takich czerwieni ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Jasne, nie ma sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się róż do policzków Bobbi Brown
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Nie, ale kilka miniatur bym pewnie znalazła;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Hej, czy znalazłabyś coś u mnie za pigment Inglota, gąbeczkę do podkładu i pędzel Sephory
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś za
3. Korund 4. Francuska glinka zielona 12. Bobbi Brown, Blush 14. Collection 2000, Lasting Perfection Concealer ? ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Bobbi Brown, Blush (Róż do policzków) 45 Coral Sugar (Użyty tylko kilka razy. W kartoniku)
13. The Balm, Mary - Lou Manizer - Wielofunkcyjny rozświetlacz (Użyty tylko kilka razy) ? Zapraszam do obu wątków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Puder LP wolałabym oddać w całości, więc może innym razem
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Sprawdziłam obecny stan posiadania i mam 3 miniatury po 30 ml ineresującego Cię specyfiku, miałam tego dużo więcej tylko dorzucałam w gratisie do wymian
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Ok, mi się nie spieszy ![]() Daj znać czy róż się wymienił. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- a sprawdzałaś w moim starym watku?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś za The Balm, róż lub gąbkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- będzie ciężko, bo róż to trochę za mało za emulsję, a gąbeczka i pigment to taka opcjonalna część wymianki dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
13. The Balm, Mary - Lou Manizer - Wielofunkcyjny rozświetlacz (Użyty tylko kilka razy)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
tak, też tak myślę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
x
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.