![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
![]() Maluchy z babciami na rowerku,a mamusie na wizażu przy bimberku! juz od 11-12.2008 ;)
Witam, tytuł pozwoliłam se zmodyfikowć nieco ..Xandra nie bij ale tylko tyl literek sie zmieściło.. Żadna inna propozycja nie zebrala tyle gratulacji więc rozumie sie samo przez sie.. ponadto uważam, że ten tytuł bosko komponuje się z nazwą naszego klubu
![]() ![]() Jeśli sie komuś tytuł nie podoba to trzeba pisać duzo postów to szybko założe kolejną część wątku!! Tyle tytułem wstępu ![]() A jakby ktos byl ciekaw lub chętny na wspominki to tu sznurki do pogadanek z czasów początku abstynencji (poczekalnia więc rozumie się samo przez się ![]() 1. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240350 2. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283900 Oraz początki uzaleznienia 3. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287773 4. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344737 OFICJALNIE WITAM I ZAPRASZAM!! a pisze to ja wasza matka założycielka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maluchy z babciami na rowerku,a mamusie na wizażu przy bimberku! juz od 11-12.2
Melduję się!
A skoro tytuł zobowiązuje to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maluchy z babciami na rowerku,a mamusie na wizażu przy bimberku! juz od 11-12.2
Ja tez się melduje
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rany!! CZytam własnie,żeby głosować na tytuł wątku i już planowałam napisać,żeby czasem mojego nie wybierać, bo ja sie tylko wygłupiałam (żeby Wam pokazać,że naprawdę nie mam talentów do rymów) no i że Gosiaczkowy tytuł pasuje bardziej i w ogóle....a tu szok!.Otwieram nowy wątek z bijącym sercem myśląc sobie :"no chyba nie wybrały mojego???" i...jest klops hehe.
![]() No troszkę mnie to jednak połechtało przyznam szczerze ![]() Choć zdaję sobie sprawę, że Dziewczyny tak chwaliły, bo sie o to upomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Xandra chwaliłyśmy bo Twój tytuł jest inny niż wszystkie, z jajem i dystansem do życia
![]() melduję się w kolejnej części ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tytuł macie naprawdę czaderski
![]() ![]() pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy mamusia styczniowa 2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez sie melduje!!!!!
![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To ja też się melduję
![]() Moja na nocniku najchętniej czyta, albo bawi się klockami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
Melduje sie na nowym watku!
![]() ![]() Przypomnialyscie mi o nocniku, ktory ciagle stoi w lamusie, a raczej na lodowce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Emila siada na nocnik na 3 seki dosłownie, a potem każe mi go zakładac sobie na głowę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Melduję się! I spadam powoli brzdąca do spania szykować
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
uff widze, ze tytuł wątku jakoś przeszedł
![]() ![]() ![]() na początek mam wieści od Pauli Szyszki. Niestety są z Igorkiem od rana w szpitalu i pozostaną tam min 5 dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ojej. Paula, duzo zdrówka dla Igorka, trzymam kciuki, uprawiam czary, no nawet się pomodlę!!!
![]() Współczuję i życzę wytrwałości, bo na samo słowo "szpital" już mnie przechodzą ciarki,.Na szczęście teraz szpitale i oddziały dziecięce sa naprawdę fajne(wizualnie-dla dziecka) i sa sale zabaw itp-no nie wiem, jak w Waszym szpitalu...Szczęście w nieszczęściu, że Igorek w humorze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Biedny Igorek z Paula
![]() ![]() Taka mnie mysl naszla, ze jakos ostatnio te nasze kciukasy i czarowania nie przynosza zaqmierzonych rezultatow ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Paula trzymam kciuki za Igorka! Niech jak najszybciej wraca do zdrówka!
Nie zdążyłam zagłosować na tytuł, a tu już nowy wątek! Mi podobały się wszystkie tytuły, ale Xandra twój faktycznie the best! Macie talent dziewczyny! Nocnik a mi dziś przeszła przez głowę myśl, żeby Kasi jutro majtki założyć na próbę... Bo woła "siusiu" i "kupkę" (w 50 % udane wołanie, a w 50 % po fakcie). Za to usypianie - odkąd odstawiliśmy smoczek tydzień temu, to z dnia na dzień coraz gorzej. Nie woła dyda ale broni się przed wkładaniem do łóżeczka, nawet gdy czeka tam już Elmo, Kubuś Puchatek, lala Zuzia i kotek. I od nowa polska ludowa... A było już tak fajnie... Ale jestem dobrej myśli, jestem twarda i się z nią nie cyckam. W przenośni oczywiście, bo wcześniej to się nacałujemy i naprzytulamy aż czasami jestem mokra od tych jej hollywodzkich buziaków.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Asiak, bądź twarda i się "nie cyckaj" hehe
![]() ![]() Poisone, przypomniało mi się(bo się upomniałaś ![]() ![]() No mogłoby byc lepiej, ale jak sobie przypomnę,co było kiedyś,to jestem przeszczęśliwa ![]() O-i postanowiła,że po powrocie z Londynu już nie dam jej cycusia, 5 dni, to juz sie troszeńke może odzwyczai...choć na pewno jak tylko mnie zobaczy,to będzie chciała się do nie "dobrać".To będzie dla mnie sprawdzian silnej woli Edytowane przez xandra78 Czas edycji: 2010-05-14 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
melduje sie w nowym starym wateczku
![]() ![]() ![]() paula kochaniutka wspoczuje i trzymam kciuki ![]() tyle,hihi
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hej mamusie, ja w prawdzie mamusia 5-cio miesięcznej Lenki (z mamuś listopad-grudzień 2009 ) ale odwiedziłam was, żeby napisać ---> tytuł macie rewelacyjny!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiaczku, wybacz, że Ci niechcący ukradłam możliwość bycie autoką tytułu naszego wątku ![]() No skąd mogłam wiedzieć,że wśród Dziewczyn jest tyle miłośniczek bimbru ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
A czekałam na dobre wieści od Pauli a tutaj niestety
![]() ![]() ![]() ![]() xandra no co zrobić, takie jest życie. Wygrywają lepsi ![]() A ja teraz siedze i placzę bo nie mogę znieść tej przegranej. To moja największa życiowa porażka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Gosiaczek1211 Czas edycji: 2010-05-14 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Gosiaczku uwierz mi, że nie chciałam być absolutnie przyczyna Twoich życiowych niepowodzeń. Ja też ryczę, bo boleję nad Twoim niedocenionym talentem, nad rymami, które nie powstaną z rozpaczy Twojej przeze mnie tak niechybnie spowodowanej
![]() Nie mogę sobie darować tego nieprzemyslanego kroku, który zawiódł nas do tej wspólnej rozpaczy. Żałość ma za me czyny na zawsze odciśnie swoje piętno w płodach mojej żałosnej twórczości. Oszczędzi to przynajmniej cierpienia Tobie i mnie również, bo żyć nie mogę z myślą, że smutku Twojego przyczyną zostałam. Ach, jak boleję nad mą marnością, że przysłonić ona śmiała Twoje dzieła o wielkości niezaprzeczalnej. O wybaczenie niesmiało proszę, choć czynu nie cofnę i pamięc ma o nim nie zblednie, to nadzieję w sercu skywam,że kiedyś pomyślisz o mnie znów z czułością, jaką mnie ongiś obdarzałaś. Kończę z obietnicą wynagrodzenia Tobie tej przykrości i nieszczęscia, której się dopuściłam na zawsze sługą Twoją pozostając. Jeszczeeee??? ![]() Edytowane przez xandra78 Czas edycji: 2010-05-14 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Robisz to celowo - chcesz mnie zniszczyć - odwodnię się i zginę przez Ciebie, wszystko przez Ciebie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kończę Waćpanno się z Twoich wstydliwych przecieków moimi słowami spowodowanych naśmiewać. Ponownie do stóp się klaniam i o wybaczenie śmiem prosić. Jam prosta dziewka, która niegodna takie wzruszenia Tobie powodować. Chwilowe to widocznie natchnienie na me marne jestestwo spłynęło - Twoją światłą Osobą poruszone. Mogę jedynie w skrusze swojej zapewnić gorliwie, iż "łzy" Twoje złote niegodnam spijać lecz jedno Twoje skinienie uczynić mi to rozkazać może. Dalsz część historii nie nadaje się na "dzienny" watek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A teraz wracamy do rzeczywistości i dzemy spać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No same widzicie Dziołchy, kto tu ma prawdziwy talent do rymów ![]() Jam przecie nie godna...i tak dalej ![]() Gosiaczek, Dziewczyny z rana zajrzą na wątek i pomysla,że się jeszcze dokładnie nie obudziły haha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
![]() Macie fantazje Dziolchy. Xandra, Twoej drugie immie powinno byc perwersja. ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tym razem niestety Xandra rzutem na taśme rzuciła na cyce większość nas i poł wizażu ![]() a gdzie katakumba, niobe i reszta?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
melduje sie i spadam sprzatac po moim tornadzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.