![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jeszcze w październiku wymienię zapachy - flakony i odlewki :-)
NIEAKTUALNE, jest nowy wątek
Witajcie, Robię obecnie sporą czystkę perfumową. UWAGA! Ze względu na mój stały pobyt za granicą i jedynie sporadyczne wizyty w Polsce poproszę Cię o wysłanie jako pierwszej, żebym mogła odebrać przesyłkę jeszcze podczas pobytu w Polsce a nie czekać przez kilka miesięcy - najbliższa wysyłka w połowie maja ![]() Korespondencję prowadzę w wątku, w którym się zaczęła. FLAKONY: Penhaligon's Endymion, 50 ml, nowy, folia Juicy Couture, EDP, 100 ml, nowe poszło - Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe, zafoliowane poszło - Dior Dune EDT, 30 ml, nowy, folia Kenzo Ca sent beau, 30 ml nowy, folia (już trudno dostępny, będę wybredna) Kenzo Madly, EDT, 29/30 ml + mleczko do ciała 50 ml Burberry Weekend, EDP, 49/50 ml The Body Shop Midnight Bakula, EDT, 49/50 ml poszło - Chanel Allure, EDP, ok. 30/100 ml, brak kartonika (dokładne zużycie na zdjęciu) Jacomo For Her, EDP, 90/100 ml Body Shop Love ETC, EDP, 29/30 ml Benetton Essence, EDT, 30 ml, folia Dita von Teese - Erotique - 20 ml, nowa Odlewki: L'Artisan No 7 - 7/10 ml L'Erbolario Assenzio 9/10 ml ubytek testowy Montale Oud Samarkand, 7/8 ml Juliette Has a Gun Midnight Oud ok. 6/10 ml Montale Patchouli Leaves 5 ml Calypso Christiane Celle Ambre 5 ml PRZYGARNĘ: Valentino Valentina Assoluto Chanel Coco Mademoiselle (tylko perfumy) Dior Miss Dior Cherie (pierwsza wersja najpóźniej z 2008 roku) Dior Addict EDP Micallef Patchouli Dior Dioressence (tylko stara wersja) Aramis Tuscany Per Donna Christian Dior Patchouli Imperial Different Company Tokyo Bloom ciekawe odlewki niszowe, aby rozwijać horyzonty ![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2016-06-19 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze w październiku wymienię zapachy - flakony i odlewki :-)
Cytat:
![]() Może spodobałoby Ci się coś u mnie?
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cos za lacome resor?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() • Dior Dune EDT, 30 ml, nowy, folia • Lancome Tresor, EDP, 30 ml, nowy, folia • Jimmy Choo, EDT, 58/60 ml • Chanel Allure, EDP, 30/100 ml, brak kartonika • Kenzo Jungle Elephant, EDP, 42/50 ml • Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe, zafoliowane ![]() ![]()
Szukam Chanel Coromandel ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2014-10-29 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za słonia kenzo?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witaj,
mam już bardzo skromny wątas ![]() Lancome Tresor, EDP, 30 ml, nowy, folia Jimmy Choo, EDT, 58/60 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe, zafoliowane Dior Dune EDT, 30 ml, nowy, folia Lancome Tresor, EDP, 30 ml, nowy, folia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
• Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe, zafoliowane
• Dior Dune EDT, 30 ml, nowy, folia coś u mnie? proszę odpisz u mnie, albo chociaż daj znać, że odpisałaś u siebie- dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
Kenzo Jungle Elephant, EDP, 42/50 ml Dior Privee Oud Ispahan ok. 5 ml ubytek testowy L'Artisan Al Oudh ok. 9/10 ml Euphoria Gold 9/10 ml
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Escada Moon Sparkle, EDT, 27/30 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za Cristalle Eau Verte i Tresora?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Wtajemniczenie
|
Podoba mnie się J'Adore L'Or oraz być może Coco EDT
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Niestety nic nie wypatrzyłam - dziękuję pięknie ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Cudny wątek masz! Niestety zapachy akurat nie dla mnie... Ale będę zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Kochana, zapachowo niestety nie bardzo. Nie znam jedynie La Perla, ale to i tak za duża pojemność... ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez silencio Czas edycji: 2014-10-29 o 19:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ok, tylko nie wiem czy uda Ci się go w PL sprawdzić, bo on chyba jest niedostępny...
jakby co, to on ma identyczny (tylko oczywiście intensywniejszy) zapach jak olejek Nuxe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie wypatrzyłam, ale będę zaglądać
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() Dam znać ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() P.S. Podziwiam filmiki! - kawał dobrej roboty! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kod Coco to 4401. Nie wiem, kiedy mogła być reformulacja, ale miałam jeszcze jedną flaszkę edt z kodem 0701. Między obydwoma zapachami nie było różnicy.
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem fanką staroci, jeśli są dobrze zachowane ;-) Pomyśl czy byś chciała oddać J'Adore za któryś z moich zapachów. A ja spróbuję przetestować w perfumerii Coco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm wiekszosc wystawilam ![]() A al rehab albo lutka nuit nie chcesz? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Irysko, moge poprosić o kod Samsary? Ten zapach też był niestety reformułowany w ostatnich latach - ja lubię starą wersję...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Chantal Thomass, EDP, 28/30 ml ? (i ewentualnie Moon Sparkle) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musisz faktycznie przetestować. Nad L'Orem pomyślę, czy chciałabym go za coś oddać i dam znać ![]() A Dune to nowa wersja? Mogę kod prosić?
![]() |
![]() |
#27 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Dune na pewno nowa - kupiłam w zeszłym roku w niemieckiej perfumerii. Kod podam Ci dopiero jak wyląduję w Polsce - pewnie pojutrze, bo Dune została w domu a ja mieszkam chwilowo w Niemczech ;-) ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Ale będę zaglądać do Ciebie - na pewno będą dokładki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.