|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze w październiku wymienię zapachy - flakony i odlewki :-)
NIEAKTUALNE, jest nowy wątek
Witajcie, Robię obecnie sporą czystkę perfumową. UWAGA! Ze względu na mój stały pobyt za granicą i jedynie sporadyczne wizyty w Polsce poproszę Cię o wysłanie jako pierwszej, żebym mogła odebrać przesyłkę jeszcze podczas pobytu w Polsce a nie czekać przez kilka miesięcy - najbliższa wysyłka w połowie maja ![]() Korespondencję prowadzę w wątku, w którym się zaczęła. FLAKONY: Penhaligon's Endymion, 50 ml, nowy, folia Juicy Couture, EDP, 100 ml, nowe poszło - Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe, zafoliowane poszło - Dior Dune EDT, 30 ml, nowy, folia Kenzo Ca sent beau, 30 ml nowy, folia (już trudno dostępny, będę wybredna) Kenzo Madly, EDT, 29/30 ml + mleczko do ciała 50 ml Burberry Weekend, EDP, 49/50 ml The Body Shop Midnight Bakula, EDT, 49/50 ml poszło - Chanel Allure, EDP, ok. 30/100 ml, brak kartonika (dokładne zużycie na zdjęciu) Jacomo For Her, EDP, 90/100 ml Body Shop Love ETC, EDP, 29/30 ml Benetton Essence, EDT, 30 ml, folia Dita von Teese - Erotique - 20 ml, nowa Odlewki: L'Artisan No 7 - 7/10 ml L'Erbolario Assenzio 9/10 ml ubytek testowy Montale Oud Samarkand, 7/8 ml Juliette Has a Gun Midnight Oud ok. 6/10 ml Montale Patchouli Leaves 5 ml Calypso Christiane Celle Ambre 5 ml PRZYGARNĘ: Valentino Valentina Assoluto Chanel Coco Mademoiselle (tylko perfumy) Dior Miss Dior Cherie (pierwsza wersja najpóźniej z 2008 roku) Dior Addict EDP Micallef Patchouli Dior Dioressence (tylko stara wersja) Aramis Tuscany Per Donna Christian Dior Patchouli Imperial Different Company Tokyo Bloom ciekawe odlewki niszowe, aby rozwijać horyzonty Edytowane przez silencio Czas edycji: 2016-06-19 o 23:34 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze w październiku wymienię zapachy - flakony i odlewki :-)
Cytat:
![]() Może spodobałoby Ci się coś u mnie?
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za lacome resor?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
podoba mi się u Ciebie bardzo dużo, między innymi:• Dior Dune EDT, 30 ml, nowy, folia • Lancome Tresor, EDP, 30 ml, nowy, folia • Jimmy Choo, EDT, 58/60 ml • Chanel Allure, EDP, 30/100 ml, brak kartonika • Kenzo Jungle Elephant, EDP, 42/50 ml • Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe, zafoliowane powiedz czy znajdziesz coś u mnie?
Szukam Chanel Coromandel Edytowane przez lawmore Czas edycji: 2014-10-29 o 08:29 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie za słonia kenzo?
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
witaj,
mam już bardzo skromny wątas ale może coś wpadnie ci w oko za jeden z poniższych:Lancome Tresor, EDP, 30 ml, nowy, folia Jimmy Choo, EDT, 58/60 ml |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe, zafoliowane Dior Dune EDT, 30 ml, nowy, folia Lancome Tresor, EDP, 30 ml, nowy, folia ? |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
• Lancome Hypnose Senses, EDP, 30 ml, nowe, zafoliowane
• Dior Dune EDT, 30 ml, nowy, folia coś u mnie? proszę odpisz u mnie, albo chociaż daj znać, że odpisałaś u siebie- dziękuję |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
Kenzo Jungle Elephant, EDP, 42/50 ml Dior Privee Oud Ispahan ok. 5 ml ubytek testowy L'Artisan Al Oudh ok. 9/10 ml Euphoria Gold 9/10 ml
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Escada Moon Sparkle, EDT, 27/30 ml ? |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za Cristalle Eau Verte i Tresora?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#15 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mnie się J'Adore L'Or oraz być może Coco EDT
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Niestety nic nie wypatrzyłam - dziękuję pięknie ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Cudny wątek masz! Niestety zapachy akurat nie dla mnie... Ale będę zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Kochana, zapachowo niestety nie bardzo. Nie znam jedynie La Perla, ale to i tak za duża pojemność... ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Edytowane przez silencio Czas edycji: 2014-10-29 o 20:52 |
|||||
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
ok, tylko nie wiem czy uda Ci się go w PL sprawdzić, bo on chyba jest niedostępny...
jakby co, to on ma identyczny (tylko oczywiście intensywniejszy) zapach jak olejek Nuxe |
|
|
|
|
#17 | ||
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie wypatrzyłam, ale będę zaglądać
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() Dam znać ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
P.S. Podziwiam filmiki! - kawał dobrej roboty! |
||
|
|
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kod Coco to 4401. Nie wiem, kiedy mogła być reformulacja, ale miałam jeszcze jedną flaszkę edt z kodem 0701. Między obydwoma zapachami nie było różnicy.
|
|
|
#19 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisałyśmy posty jednocześnie, więc zajrzyj wyżej
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem fanką staroci, jeśli są dobrze zachowane ;-) Pomyśl czy byś chciała oddać J'Adore za któryś z moich zapachów. A ja spróbuję przetestować w perfumerii Coco |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Hmm wiekszosc wystawilam ![]() A al rehab albo lutka nuit nie chcesz? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Irysko, moge poprosić o kod Samsary? Ten zapach też był niestety reformułowany w ostatnich latach - ja lubię starą wersję...
|
|
|
|
|
#25 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Chantal Thomass, EDP, 28/30 ml ? (i ewentualnie Moon Sparkle) |
|
|
|
|
#26 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Musisz faktycznie przetestować. Nad L'Orem pomyślę, czy chciałabym go za coś oddać i dam znać A Dune to nowa wersja? Mogę kod prosić?
|
|
|
#27 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() Dune na pewno nowa - kupiłam w zeszłym roku w niemieckiej perfumerii. Kod podam Ci dopiero jak wyląduję w Polsce - pewnie pojutrze, bo Dune została w domu a ja mieszkam chwilowo w Niemczech ;-) ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Ale będę zaglądać do Ciebie - na pewno będą dokładki |
|||
|
|
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#30 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

powiedz czy znajdziesz coś u mnie?