|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Skin79, YR, Iwostin i wiele innych :)
Witajcie,
spróbuję się pozbyć tych cudów gdyż niebawem wyjeżdżam i nie będę miała co z nimi zrobić..najchętniej wymienię na kostium kąpielowy dwuczęściowy (góra 75B, dół S) balerinki, tenisówki, trampki (38)...puder w kamieniu apteczny jasny, apteczne kosmetyki do cery tłustej i wrażliwej, krem pod oczy.. Zatem: ![]() Skin79 BB Cleanser O2, oczyszczająca pianka do twarzy z mikrocząsteczkami tlenu, które rozjaśniają skórę. Dostosowana do zmywania kremów BB. 100ml, nieużywana, mam 2szt. Skin79 Dream Girls Beblesh Balm 43,5g, ultralekki krem BB, spf 30, nowiutki Skin79 Hot Pink Super+ 40g, nowy Skin79 Hot Pink Sun Protect SPF30 puder w kompakcie 15g, tylko raz maźnięty, bez gąbeczki Skin79 Snail Nutrition BB Cream SPF 45, 45% wyciągu ze śluzu ślimaka, miniatura 5g Skin79 Aloe Aqua Smoothing Gel 300g, nowy, zafoliowany, 92% aloesu Skin79 minipróbki na kartonikach kremów BB 3x Orange, 2x Purple, 2x Green, 1x Bronze, 1x Pink + 1x Vip Gold Bepanthen Baby maść ochronna, nowa 100g Garnier Fructis Goodbye Damage odżywka do włosów 200ml, nowa GlissKur Hair Repair Ultimate Volume odżywka do włosów w sprayu 200ml, ubytek ok. 10ml.. Armani Code balsam do ciała 75ml, był w zestawie z perfumami, nieużywany Pupa Cat zestaw błyszczyków, nowy, mam 2szt L'occitane en Provence Shea Butter Ultra Rich Lip Balm 12ml, nowy L'occitane en Provence Cherry blossom Lip Balm 12ml, nowy Cleanic Professional Anti-acne chusteczki oczyszcające doc ery z problemami, nowe 20szt. Yves Rocher Quelques Notes d'Amour woda perfumowana, ubytek minimalny, 50ml Yves Rocher Protectyl Vegetal olejek do opalania faktor 30, 150ml, w psikaczu, nowy Yves Rocher Nutrition suchy olejek do ciała 100ml, ubytek minimalny Yves Rocher Minceur Intensive balsam ujędrniający uda 150ml, nowy, zafoliowany (nie ma na zdjęciu) Yves Rocher Sexy Pulp pogrubiający tusz do rzęs, czarny, zafoliowany, 9ml Iwostin Sensitia zestaw w pudełku: krem intensywnie nawilżajacy SPF20, 50ml Krem odżywczy na noc z wit C+E 50ml, Kojący płyn micelarny 215ml nowe Bioliq 45+ krem ujędrniająco- wygładzający na noc, 50ml, nieużywany Bioliq 45+ krem ujędrniająco- wygładzający do skóry wokół oczu i ust 15ml, nieużywany Sally Hansen Profesjonalny zmywacz do paznokci bez acetonu- do delikatnych i sztucznych paznokci, 200ml, nowy Bielenda Aromatherapy Olejek do kąpieli Vitality zielona herbata i trawa cytrynowa, 300ml, ubytek minimalny Eucerin antyperpirant przeciw silnemu poceniu w kulce, 50ml, nowy Eveline Lekkie stopy, kojąco-relaksujący krem do stóp 100ml, ważny lipiec 2016 Green Pharmacy olejek kapielowy sandałowiec, róża, neroli, 250ml, nowy Garnier Czysta skóra 3w1, płyn micelarny 400ml, raz użyty Maybelline Dream Fresh BB krem w odcieniu medium nieużywany, w odcieniu light raz użyty L'oreal Skin Perfection krem BB 5w1, cera jasna, tylko wypróbowany, 50ml L'oreal Skin Perfection krem udoskonający, 50ml, raz wypróbowany, bez kartonika Silver Rose Spirulina, w wiaderku 500gram, ubytek może około 50g.. Silver Rose ginka ghassoul 2 opakowania po 100g, nieotwoerane Tuli mydło węglowe 90g, w folii Mydło Aleppo 5% 50g, nieużywaneZrobienie dodatkowy zdjęć jest oczywiście możliwe Zapraszam
" I've been a martyr for love And I will die in the flames As I draw my last breath As I'm closing on death I will call out your name.. " 10-11. 02. 2010 Łódź Arena Edytowane przez Poohatka Czas edycji: 2016-06-03 o 13:55 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skin79, YR, Iwostin i wiele innych :)
Upatrzysz coś u mnie? Coś bym może od Ciebie capnęła
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hej chetnie przygarnę
żel aloeasowy skin79 mydło węglowe glinkę ghasoul mydło aleppo może jeszcze antyperspisant eucerin spirulina bb cleanser skin 79 znajdziesz coś Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2016-05-22 o 13:16 |
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
kelis6, spodobały mi się te rurki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1458559703 i sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1458504379 co byś sobie za te rzeczy życzyła?
![]() u reszty dziewczyn niestety nic nie znalazłam po wstępnych oglądzinach
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Coś u mnie za te rzeczy?
L'occitane en Provence Shea Butter Ultra Rich Lip Balm 12ml, nowy L'occitane en Provence Cherry blossom Lip Balm 12ml, nowy Iwostin Sensitia zestaw w pudełku: krem intensywnie nawilżajacy SPF20, 50ml Krem odżywczy na noc z wit C+E 50ml, Kojący płyn micelarny 215ml nowe Green Pharmacy olejek kapielowy sandałowiec, róża, neroli, 250ml, nowy |
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Nie mam nic z Twojej wish listy, ale jeśli masz ochotę spojrzeć na moje rzeczy na wymianę to zapraszam do wątku -> KLIKU Ciebie interesują mnie: - zmywacz do paznokci Sally Hansen, - odżywka do włosów w sprayu Gliss Kur, - kremy BB: L'oreal lub Maybelline. |
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, coś za miniaturę Skin79 Snail Nutrition i BB Cleanser?
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Sukuba, spodobała mi się ta druga koszula https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1461193072 , środkowa i trzecia bluzka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1461266511
i trzecia stąd https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1461266686 ![]() Co jesteś skłonna oddać za te dwie rzeczy?
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za Dream Girls Lub Hot Pink?
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze przyznam, że chciałabym te kosmetyki raczej z ciekawości niż z potrzeby, dlatego mogłabym oddać któreś z wymienionych bluzek, ale nie krem
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Jigoku, mam chrapkę na Chubby Sticka i Sexy Mama
![]() ![]() ![]() Sukuba, to ja pokontempluję nad tematem
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za loocitane shea butter, iwostin senstia?
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam.
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Znajdziesz coś u mnie za: * Skin79 Snail Nutrition BB Cream SPF 45, 45% wyciągu ze śluzu ślimaka, miniatura 5g * Skin79 minipróbki na kartonikach kremów BB 1x Orange, 1x Purple, 1x Green, 1x Bronze, 1x Pink + 1x Vip Gold * Tuli mydło węglowe 90g, w folii Pzdrawiam. |
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma problemu, chętnie oddam
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Jigoku, a za który? za oba?
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Mysiu, hydrabio legere chętnie bym przytuliła ![]()
|
#22 |
|
benetti
|
Garnier Fructis Goodbye Damage odżywka do włosów 200ml, nowa
(nie ma na zdjęciu) Yves Rocher Sexy Pulp pogrubiający tusz do rzęs, czarny, zafoliowany, 9ml Iwostin Sensitia zestaw w pudełku: krem intensywnie nawilżajacy SPF20, 50ml Krem odżywczy na noc z wit C+E 50ml, Kojący płyn micelarny 215ml nowe coś u mnie?
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos za mydlo aleppo?
ewentualnie tez weglowe
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
guniu, sweterek z h&m mi sie podoba ten pistacjowy, ale za dwa mydełka to raczej nie oddasz?
|
#25 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
,znajdziesz cos u mnie za poniższe rzeczy?: L'occitane en Provence Shea Butter Ultra Rich Lip Balm 12ml, nowy Yves Rocher Quelques Notes d'Amour woda perfumowana, ubytek minimalny, 50ml Bioliq 45+ krem ujędrniająco- wygładzający do skóry wokół oczu i ust 15ml, nieużywany Green Pharmacy olejek kapielowy sandałowiec, róża, neroli, 250ml, nowy Zapraszam
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
hej, niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Cześć czy zainteresuje Cię coś u mnie w wątku kosmetycznym lub ubraniowym ?
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,podoba mi się dużo rzeczy. Znalazłabyś coś u mnie?
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętniej oddałabym tą niebieską bluzką i dwie w kwiaty, bo ciągle się łudze, że zaczne chodzić w tej koszuli
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Witaj, trafiłam na Twój wątek i Twój wish przypomniał mi o stroju kąpielowym- zaraz go dołożę do swojej wymianki, tylko muszę napstrykać fotek- jest śliczny, rozmiar taki jak szukasz, tzn pisze niby na nim 38, ale ja noszę 34/36 i jest na mnie dobry dół, więc...
Poza tym wiązaniami można regulować szerokość. Firma SHE, trochę kosztował, ale góra mi nie leży, ubrany dosłownie raz, szkoda mi go, ale się marnuje, a u Ciebie bym nazbierała za niego gdyby Ci się spodobał. Idę robić fotki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

Skin79 BB Cleanser O2, oczyszczająca pianka do twarzy z mikrocząsteczkami tlenu, które rozjaśniają skórę. Dostosowana do zmywania kremów BB. 100ml, nieużywana, mam 2szt.