![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bizuteria Od Gabi
1. ZAWIESZKA SREBRNA Z BURSZTYNEM, NOSZONA KILKA MIESIECY - rez. Mia
2. kolczyki srebrne z bursztynem zielonym, malo noszone, bez zatyczek 3. kolczyki srebrne - nie noszone - bez zatyczek - leca do Seagirl 4. kolczyki z fioletowymi krysztalkami - leca do nasteczki Edytowane przez gabi79 Czas edycji: 2005-11-02 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. kolczyki COLIBRA z cyrkoniami, sa zatyczki, noszone z 5 razy
2. kolczyki srebrne , noszone niewiele, bez zatyczek 3. kolczyki srebrne z bursztynem, noszone sporo, bez zatyczek 4. kolczyki srebrne z zielonym bursztynem, noszone malo, bez zatyczek Edytowane przez gabi79 Czas edycji: 2005-11-02 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
1. kolczyki ze srebrnego tworzywa, noszone 1 raz
2. torebka kupiona w zeszlym roku, a la skorzana, ma zepsuty zamek , ale moze ktoras z Was bedzie ja chciala ![]() 3. KOSMETYCZKA dostalam ja ze Szwajcarii w prezencie. Uzywana 2 razy, stan bdb - wielkosc jej jest taka ze pomiesci jakis szampon, zel pod prysznic i pare drobiazgów Wysokosc ok 20 cm. Edytowane przez gabi79 Czas edycji: 2005-11-02 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kurcze prawie wszystkie mi sie podobają :/
są całkowicie w moim stylu - małe wkrętki - uwieeelbiam ![]() no to zarezerwuje 1 i 2 z 3 postu - Później zastanowie się które najładniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
1. plecak , noszony ze 3 razy, stan bdb
1. apaszka niebiska z kremu Dove, apaszka rożowa, apaszka niebiesko granatowa z kremu Nivea, apaszka brazowa Edytowane przez gabi79 Czas edycji: 2005-10-05 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Kodeinko - a ja wlasnie nie cierpie wkretek tylko wiszace i takich szukam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kodeinko.. a co masz? moze byc wszystko - ksiazki, kosmetyki , roznosci... bardzo mi zalazy na pozbyciu sie tych kolczykow.
Mia- ok. rezerwuje Ci ( chodzi Ci o te malutka zawieszke rozumiem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
o a jakie książki Cię interesują? z kosemtyków będe miała cienie Inglota, hm..poszukam jeszcze czegoś.
Tobie zależy na pozbyciu się a ja chętnie je przygarne- właśnie wczoraj postanowiłam że przydałby mi się jakieś nowe wkrętki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Gabi z książek takie znalazłam - może coś Cię zainteresuje?
![]() fajnie jakbyśmy się dogadały co do wymianki bo wtedy Ty nie musiałabyś robić dwóch przesyłek ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2005-10-05 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
o to super że coś sobie wybrałaś
![]() to ja poprosze kolczyki z 2 posty - obie pary bez zatyczek- to są nr.2(takie srebrne prostokąciki) i nr.3 (owalnie z zielonym) ![]() gabi to 1001 posmysłow dla zdrowia to taka niezagruba książeczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hm.. to moze cosik jeszcze wynajdziesz dla mnie w domku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
tylko te 2 mnie zaintereoswaly. Ale kolczyki moglabym Ci przeslac dopiero w nasteony poniedzialek bo wtedy jade do domku do rodzicow.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
albumiki mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Kodeinko . jednak nie sobie nie wybralam. Pozostaje wiec przy ksiazce Grocholi i pomyslach na zdrowie. te 2 pozycje za 1 pare kolczykow. Ech.. z reszta juz sama nie wiem.. chce zeby bylo sprawiedliwie co do wartosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Gabi skoro dopiero za tydzień możesz wysłać kolczyki to zarezerwuj mi prosze te zielone, a te srebrne biorę napewno za to co wybrałaś ok?
![]() może coś w tym tygodniu uda mi się jeszcze pokazać Tobie na wymianke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.