![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Marzec <3 Wiosenny wątek Blezikowej :)NIEAKTUALNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Witam was kochane w moim nowym wątku ![]() Ostatnio ciut zaniedbałam wizaż z powodu choroby synka, ale teraz powracam z nowym wątkiem i nowościami ![]() Zawsze starannie opisuję każdą rzecz. Informuję o każdej wadzie. Na życzenie podsyłam dodatkowe zdjęcia, wymiary. Zadawaj najwięcej pytań gdyż nie przyjmuję później zwrotów ![]() Rzeczy wymienione oznaczam na szaro lub usuwam ![]() Osoby mające mniej niż 10 przekupek poproszę, aby paczki wysłały jako pierwsze ![]() Mam konto na innym znanym portalu gdzie mam ponad 500 pozytywnych komentarzy ![]() Na życzenie mogę się ujawnić ![]() ![]() Nie kupuję nowych kopert, rzeczy pakuję w koperty z odzysku lub przy większych gabarytach w pudełko ![]() Zawsze wysyłam listem poleconym lub paczką pocztową, a potwierdzenie nadania trzymam do momentu aż otrzymam od Ciebie przekupkę ![]() Nie odpowiadam za paczki zagubione przez pocztę ![]() Aktualnie poszukuję: * czarnej lub beżowej ramoneski z eko skóry * bodów, bluzek, sukienek z wiązaniami przy dekolcie * białych i czarnych bokserek * koszuli jeansowej marmurkowej * rurek z wysokim stanem * leginsów na siłownię * bokserek w neonowych kolorach na siłownię * nowych skarpetek stopek * nowych stringów * biustonoszy z push upem * stroju kąpielowego (góra z push upem) * beżowych lub czarnych botków * sneakersów * pikowanej nerki * asymetrycznych krótkich spodenek * wszelakich nowych lub o minimalnym zużyciu kosmetyków ( nie interesuje mnie kolorówka) * rzeczy dla domu (od przyrządów do kuchni po ozdoby) Moje rozmiary: Ubrania: S Obuwie: 37 Bielizna: góra 75B/70C, dół S. Liczę na owocne wymiany ![]() Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-05-01 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec <3 Wiosenny wątek Blezikowej :)
Ubranka dziecięce w rozmiarze 56-68
![]() Marki: H&M, Early Days, Cherokee, George. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-03-21 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ubranka dziecięce w rozmiarze 56-68 + skarpetki i czapeczki
![]() Marki: F&F, Pepco (jedna czapka z H&M). Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-03-21 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ubranka dziecięce w rozmiarze 86-92
![]() Marki: Pepco, Early Days, H&M, Next, Zara. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-03-21 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Top oversize New Yorker. Rozmiar z metki S jednak top jest dość szeroki więc będzie dobry także na większe rozmiary. Stan bardzo dobry z minusem za małą plamkę na dole bluzki.
2. Czarny żakiet Reserved. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z małym minusem. 3. Śliczna marynarska sukienka H&M. Rozmiar z metki 34 jednak sukienka będzie dobra również na rozmiar S. Ja noszę rozmiar S i sukienkę mam ogólnie dobrą jedynie jest na mnie ciut za krótka nad czym ubolewam smutny uśmiech Sukienka w pasie ma uciągany sznurek, po boku kieszenie. Wygląda cudnie. DOKŁADKA 30.03.
![]() 4. Granatowa wiązana bluzka z łańcuszkiem. Rozmiar uniwersalny (według mnie M, ja noszę S i jest troszkę luźna, a wolę dopasowane rzeczy). Bluzka jest nowa bez papierowej metki. DOKŁADKA 16.04. ![]() 5.6.7.8.Czarne zamszowe balerinki H&M. Rozmiar 36. Buty były założone dwa razy, ale jednak są na mnie ciut za ciasne. DOKŁADKA 25.04. ![]() 9.10. Czarna spódniczka dżety Stradivarius. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry, kilka razy założona. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Miętowa sukienka. Nowa z papierowymi metkami. Rozmiar uniwersalny (według mnie S). W biuście wbudowane miseczki, które idealnie eksponują biust.
4. Neonowa bokserka Pull&Bear. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 30.03.
![]() 5.6.7.8. Beżowe leginsy Bershka z zipami i przeszyciami na nogawkach. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 9.10. Kremowa prążkowana, wiązana sukienka łańcuszki. Rozmiar uniwersalny (według mnie XS/S). Sukienka jest nowa bez papierowej metki. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-06 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.2. Koralowe balerinki Boot square. Rozmiar 38. Miękka wkładka wewnętrzna z ozdobnymi kwiatkami. Stan bardzo dobry.
3.4.5.6. Karmelowe wysokie platformy. Rozmiar 5, ja noszę 37 i były idealne. Stan bardzo dobry. Buty były założone dwa razy. Przebarwienia widoczne na zdjęciach są od nowości. DOKŁADKA 25.04.
![]() 7.8.9.10. Czarne elastyczne rurki z pikowanymi wstawkami. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. Kupione zostały w Butiku u mnie w mieście za 89zł. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1.2. Beżowy płaszczyk zapinany na zamek ze skórzanymi wstawkami. Rozmiar z metki S. Płaszczyk był założony tylko dwa razy, nigdy nie był jeszcze prany. W komplecie jest odpinany kaptur, którego nie ma na zdjęciu.
3.4. Koralowy żakiet. Rozmiar z metki M, ale według mnie jest mniejszy. Stan oceniam na bardzo dobry. 5. Beżowy komin z frędzlami. Stan bardzo dobry. 6.7. Nowy z papierowymi metkami sweterek Stradivarius. Rozmiar z metki S. DOKŁADKA 25.04.
![]() 8.9.10. Rurki z wysokim stanem Bershka. Rozmiar ok. S/M (metka z rozmiarem jest wycięta). Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Spodnie są bardzo elastyczne. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1.2. Musztardowa sukienka/dłuższy sweterek Bershka. Sukienka jest nowa bez papierowej metki. Chciałam aby była ciut krótsza i "złapałam' ją sobie od spodu nitką, można bez problemu odpruć. Z tyłu zip. Rozmiar z metki S. Na życzenie mam jeszcze do niej paragon.
3.4. Eko skórka w kolorze rudym/karmelowym. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. 5. Biała bluzka na jedno ramię SinSay. Rozmiar XS, ale będzie pasować również na S i małe M. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 25.04.
![]() 6.7.8. Leginsy szaro-czarne z zipami. Rozmiar M. Stan bardzo dobry. 9.10. Złota kolia. Kilka razy założona. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Granatowe leginsy z zamkami. Rozmiar S. Stan idealny - raz założone. Leginsy mają po boku delikatne wstawki z eko skórki.
4.5. Jeansowa koszula Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z małym minusem za małe poprucie na szewku przy kołnierzu. 6.7.8. Pudrowa ciepła sukienka House ze skórzanymi elementami. Rozmiar z metki S. Sukienka ma szerszy krój. Stan idealny - raz założona. 9.10. Miętowa koszula nocna. Stan idealny - raz założona. Rozmiar S. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.2. Nowe z papierową metką koronkowe miętowe body. Rozmiar z metki 38 jednak jest to bardziej 36.
3.4. Szary dłuższy top z wyciętymi pachami. Rozmiar z metki S jednak będzie dobry także na rozmiar M. Stan idealny. 5.6.7.8. Beżowe ażurowe kozaczki. Rozmiar 37. Z tyłu ozdobne zipy. Stan ogólny oceniam na bardzo dobry z minusem za lekkie rysy na czubkach oraz zagięcia z przodu. 9.10. Bluzeczka Stradivarius. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-03-20 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1.2. Szara bluza Sinsay z neonowym napisem. Rozmiar z metki S jednak bluza to typowy oversize. Stan idealny - raz założona.
3.4.5. Czarna sukienka z ćwiekami na ramionach. Brak metki z rozmiarem, ale według mnie to S. Z tyłu sukienka zapinana na złoty suwak. Sukienka z tyłu ma lekkie wycięcie. Stan ogólny bardzo dobry (bez dziur, plam) jedynie sukienka jest troszkę zmechacona i należy ogolić ją maszynką do ubrań. 6. Ciepły, gruby komin w kolorze pudrowego różu. Kupiony w sieciówce, ale nie pamiętam dokładnie gdzie, bo ucięłam metki. Komin ozdabiany jest delikatnie cekinami. Stan idealny. 7. Kalosze w panterkę. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 8. Nowy zestaw bransoletek Mohito. W skład zestawu wchodzi łącznie 5 bransoletek. 9. Apaszka w pastelowych kolorach. Stan bardzo dobry z minusem za jedno zaciągnięcie (przywarłam ją zamkiem z kurtki). Wady nie widać podczas noszenia. 10. Beżowy sweterek. Rozmiar z metki S jednak sweterek jest szeroki więc będzie dobry na osoby noszące zarówno mniejsze jak i większe rozmiary. Stan bardzo dobry - normalne ślady użytkowania. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. Jeansowa wiązana koszula. Metki wycięłam, ale pamiętam, że kupiona była w Stradivariusie. Rozmiar na 90% S. Stan bardzo dobry.
2. Beżowy bardzo ciepły komplet - czapka + komin. Stan oceniam na idealny gdyż komplet miałam tylko raz na sobie. Kosztował 59zł. 3.4.5.6.7. Pistacjowa rozkloszowana sukienka. Rozmiar z metki S/M. Z tyłu zamek. Sukienkę miałam na sobie tylko jeden raz na wesele, jednak z przodu ciut się pozaciągała od kolii. DOKŁADKA 25.04.
![]() 8.9.10. Miętowa mała torebeczka z kłódką Atmosphere. Stan ogólny bardzo dobry jedynie podszewka w środku wymaga wyczyszczenia. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1.2. Chabrowy żakiet z mankietami w paski. Rozmiar z metki 34 jednak ja nosiłam przy rozmiarze 36. Stan bardzo dobry.
3.4.5. Czarne baleriny z ćwiekami. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry. 6.7. Szary sweterek Stradivarius. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry. 8. Różowa bokserka do ćwiczeń/biegania marki Karrimor. Bokserka jest z a'la siateczki, która doskonale wchłania pot. Nawet przy mocnym treningu można czuć się komfortowo. Rozmiar S. DOKŁADKA 25.04.
![]() 9.10. Pudrowy biustonosz z dużym push upem. Rozmiar z metki 75C jednak dla mnie wychodzi mniejszy. Stan idealny - biustonosz założony tylko jeden raz. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
1. Chabrowy gruby komin na jesień/zimę. Stan bardzo dobry.
2.3.4. Jasno szare botki z ćwiekami. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry z minusem za delikatne ryski na przodzie butów oraz małe przetarcie na jednym bucie z tyłu. Ćwieki są wszystkie, fleki nie wymagają jeszcze wymiany. 5.6.7. Grafitowe leginsy ze skórzaną wstawką po boku. Rozmiar S. Stan bardzo dobry z minusem za trzy małe dziurki na jednej z nogawek - nie widać tego podczas użytkowania. 8. Miętowy sweterek z wycięciem z tyłu Reserved. Rozmiar z metki S. Stan idealny - sweterek raz założony. DOKŁADKA 25.04.
![]() 9. Koronkowe body. Rozmiar z metki 38, ale według mnie to 36. Stan bardzo dobry z minusem za wystające gdzieniegdzie niteczki (niestety przy koronkach jest to nieuniknione). Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1.2.3. Biała bluzka typu oversize. Stan bardzo dobry z minusem - na samym dole bluzka ma jakiś mały zaciek (wygląda to tak jakby w tym miejscu była mokra). Wada jest tak mała i niewidoczna, że jak widać nawet aparat tego nie uchwycił. Rozmiar uniwersalny.
4.5. Koralowy sweterek Stradivarius. Rozmiar z metki S jednak sweterek jest dość szeroki więc będzie dobry także na osobę noszącą rozmiar M. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1.2. Czarne trampki. Rozmiar 36 (będę dobre również na rozmiar 37). Stan idealny - raz założone. Sznurówki poucinałam, bo były strasznie długie.
3.4. Czarna bluzka z napisem SinSay. Rozmiar z metki S jednak bluzka ma szerszy krój także będzie dobra na mniejsze jak i większe rozmiary. Stan ogólny bardzo dobry jedynie napis w niektórych miejscach jest delikatnie popękany. 5. Kremowy komin. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1. Karmelowy/ciemno beżowy komin. Stan idealny.
2. Ażurowy komin Pieces. Stan idealny. 3. Szal w panterkę. Stan bardzo dobry. 4. Chusta w panterkę. Stan bardzo dobry. DOKŁADKA 18.04.
![]() 5.6.7.8. Miętowe nowe platformy Deezee. Rozmiar 4 (polskie 37). Platformy są nowe tylko przymierzone o czym świadczy podeszwa. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1.2. Baleriny floral Cropp. Rozmiar 38. Stan bardzo dobry.
3.4.5. Czarne legginsy ze skórzanymi wstawkami. Leginsy mają jeszcze częściową metkę. Rozmiar z metki S, polecam na XS. 6.7. Bluzka z koronkowymi rękawami. Rozmiar z metki 36. Bluzka jest nowa bez papierowych metek. 8.9. Chabrowa rozkloszowana sukienka. Rozmiar z metki 10, ale idealnie pasuje na S-kę. Stan idealny - założona raz na wesele. 10. Szara bokserka z sercem. Rozmiar uniwersalny (ja nosiłam przy rozmiarze S). Stan idealny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
1. Elastyczne czarne body. Metki wewnętrzne wycięte także nie pamiętam jaka to firma i jaki rozmiar (ja nosiłam przy S/M). Stan bardzo dobry.
2.3.4.5. Jasno beżowe botki z klamrami. Rozmiar 37. Stan ogólny bardzo dobry - buty noszą normalne ślady użytkowania, ryski na obu butach (widoczne na zdjęciu). 6.7. Neonowy usztywniany biustonosz. Rozmiar z metki 34/75 (polskie 75B). Biustonosz ma odpinane ramiączka. Stan bardzo dobry. 8.9. Bluzka Bershka. Rozmiar S. Stan bardzo dobry. 10. Śliczny biały sweterek z zamkiem przy biuście. Rozmiar uniwersalny (według mnie najlepiej będzie leżeć na osobie noszącej rozmiar S). Stan idealny. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-25 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
1.2. Koralowy biustonosz push-up. Rozmiar z metki 34/75 (polskie 75B). Stan bardzo dobry.
DOKŁADKA 18.04. 3.4. Czarne platformy ze złotymi blaszkami. Rozmiar 37. Stan ogólny idealny jedynie na jednym bucie obok blaszki jest małe uszczerbienie.![]() 5.6.7.8.9.10. Białe skinny Zara. Rozmiar 34. Stan ogólny bardzo dobry jedynie na jednej z nogawek jest maleńka plamka. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-18 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 18.04.
![]() 1.2.3. Elastyczne rurki. Rozmiar 36. Stan bardzo dobry z minusem za zepsuty zamek (trzeba wszyć nowy) oraz miniaturową dziureczkę. 4.5.6.7. Rurki z dziurami/przetarciami. Stan ogólny bardzo dobry jedynie jedna nogawka na dole popruła się na szwie. Brak rozmiaru na metce - ja noszę S i brakuje mi troszkę, aby się dopiąć więc spodnie polecam na osoby noszące rozmiar XS. 8. Nowe (bez papierowej metki) brzoskwiniowe body. Body zostały kupione w Butiku. Rozmiar z metki 36. Edytowane przez Blezikowa Czas edycji: 2016-04-28 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witaj! podobają mi się u Ciebie te rzeczy,czy znajdziesz cokolwiek u mnie?
4.5.6. Czarne woskowane spodnie marki Stradivarius. Rozmiar 36. Stan idealny. Na ostatnich zdjęciach aparat strasznie rozjaśnił kolor, w rzeczywistości spodnie są kruczo czarne. 1.2. Nowy z papierowymi metkami sweterek Stradivarius. Rozmiar z metki S. 3.4. Szary sweterek Stradivarius. Rozmiar z metki S. Stan bardzo dobry.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.