|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Oddam hurtem
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Chciałabym oddać nieużywane przeze mnie kosmetyki. Twarz KOBO Make up Primer baza silikonowa (nie użyta), data ważności: 05.17 BB 6w1 YVES ROCHER odcień Medium Dark, raz użyty, data ważności: 07.17 YVES ROCHER Hydra Vegetal żel pod oczy. Zostało ok 1/3 opakowania. Kolorówka YVES ROCHER róż, kod koloru (do sprawdzenia w sklepie internetowym): 26465 (jasna brzoskwinia) WIBO półtransparentny puder matujący (zużycie ok. 30%) (nr serii: 24085) Paznokcie COLOUR ALIKE kolor Wielki Błękit COLOUR ALIKE holograficzny top coat Holo Top (5/6 buteleczki) YVES ROCHER, kod koloru 48375 WIBO Hello summer (jasna brzoskwinia, nr 1) WIBO Wow Glamour Sand (kolor nr 1) WIBO nr 7 Pastel love WIBO nr 304 GOLDEN ROSE miss selene nr 248 (zostało ok 3/5) ESSIE mleczny, nr 8 (zużycie 1/2) SILCARE Baroque, nr 84 SENSIQUE nr 152 Inne HEBEGąbeczka typu blender, uprana i zdezynfekowana (Nie wszystko jest na zdjęciach) Odbiór osobisty możliwy we Wrocławiu przy Pasażu Grunwaldzkim albo ewentualnie w Gorzowie 22-23.10. Mogę wysłać pocztą, ale nie mam pomysłu na rozliczenie w takim przypadku ![]() Liczę, że znajdzie się ktoś u kogo te kosmetyki nie będą się marnować ![]() Edytowane przez ysabela Czas edycji: 2016-10-27 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam hurtem
jestem chętna na lakiery i puder - może widzisz coś u mnie na wymianę? może coś z książek jesli nie interesują cię kosmetyki?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam hurtem
ok, przyjmę kosmetyki za zwrot kosztów wysyłki, z tym że Ty wysyłasz pierwsza bo masz mniej przekupek, jeśli Ci odpowiada zapraszam na priv
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.