![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
W lipcu meteoryty Guerlain i parę innych drobiazgów
Witam wszystkich w odświeżonym lipcowym wątku
![]() W tym miesiącu szukam bardzo pilnie płynów micelarnych, kremów do rąk, herbatek, najchętniej w saszetkach (zielone, czerwone, ziołowe... nie piję tylko czarnych), serum Auriga Flavo-C oraz rzeczy codziennego użytku jak podpaski, wkładki higieniczne czy jednorazowe maszynki do golenia. Bardzo przyda mi się też porządny pędzel do pudru. NIE SZUKAM UBRAŃ W zamian oddam: 1. Clinique Long Last Soft Matte w odcieniu Matte Crimson - nowa pomadka w odcieniu klasycznej czerwieni (kod AB4) 2. NYX biała baza pod cienie - zużycie znikome (foto w poprzednim wątku) 3. NYX bronzer/róż w kultowym odcieniu Taupe (kilka razy maźnięty) 4. Bobbi Brown Skin Foundation Stick w odcieniu Warm Beige - miniatura z powodzeniem mogąca służyć jako korektor (nowa, raz tylko maźnięta na ręce dla sprawdzenia koloru) 5. Demeter Blueberry - poj. 30 ml, zużyte ok. 20% ale w razie zainteresowania proszę pytać o aktualne zużycie, bo nadal zdarza mi się go używać 6. Kredka do oczu Sephora Long Lasting w kolorze czarnym, kod 341A (nowa) 7. Baza pod makijaż Dax Cashmere, opakowanie 15 ml (nowa) 8. Baza pod makijaż Burberry Fresh Glow, opakowanie 5 ml (nowa) 9. Meteorki Guerlain w opakowaniu od odcienia 03 Teint Dore, ale jest to mieszanka odcieni 01 i 03, kod 0T02 (została ilość widoczna na zdjęciu) 10. Pianka do włosów Kerastase Volumactive, kod 10G502 (używana kilka razy, zostało na pewno ponad pół) 11. Sanex żel pod prysznic Dermo Pro Hydrate (nowy) 12. Sanex antyperspirant 7 in 1 (nowy) 13. Tampony O.B., mam ich na pewno ponad 20 sztuk, dla zainteresowanej sprawdzę dokładną ilość 14. Kosmetyczka Clinique w niebieskie paski, praktycznie nieużywana 15. Kosmetyczka Clarins w kolorze pudrowego różu, całkiem nowa 16. Puszki na szampon i balsam Lush (dorzucę do wymiany) Zapraszam też do poprzedniego wątku, gdzie oprócz kosmetyków znajdziesz nową bieliznę czy ubrania ![]()
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2016-08-04 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W lipcu meteoryty Guerlain i parę innych drobiazgów
coś za meteorki oraz demeter?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś za miniature podkładu bb?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym rexaline oddać, ale kurcze chyba już nie mam go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mam miniatury takie nowe na pewno:
Clarins super restorative krem na dzień 5 ml Clarins super restorative krem na dzień 5 ml Clarins extra firming day 5ml clinique anti blemish solutions krem 15 ml sensai cleansing gel 8 ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś za Demeter?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej i jak tam
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie za bardzo, większość rzeczy kolorówkowych z Twojego wątku mam lub miałam i nie polubiłam (bronzer i kredka NYX), pielęgnacji nie szukam a perfum nie znam
![]() Zaraz poszukam jeszcze co z miniatur pielęgnacyjnych mam , jakieś maseczki origins powinny się znaleźć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi sie bazy i mini bb
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
widzę, ze szukasz kremów do rąk - mam nowy Clarins liście pomarańczy 30 ml
z miniaturek mam jeszcze: Nowe EL Clear Difference Purifing Exfoliating Mask 5ml EL serum advance night repair 7 ml EL advanced night repair eye 3 ml krem pod oczy Origins drink up intensive 30 ml Origins Clear improvement 7 ml Origins drink up 1o minute 7 mlx2 Origins original skin 7 ml nie nowe: EL serum ANR pod oczy 4 ml użyte raz Clarins Beauty flash balm 15 ml użyte raz, ale patrzę, że w opakowaniu połowa jest, wiec nie wiem czy opakowanie nie pełne było czy ktoś sobie użył ![]() czarna glam glow połowa z 15gram |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jaka ze mnie ciemna masa
![]() ![]() hmm krem do rąk Clarins + drink up 10 minutowy? krem do rąk to ten dokładnie http://www.clarins.pl/krem-do-dloni-...0.html?start=2 ciężko mi idzie wycenianie takich rzeczy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Nie nie trzeba ![]() ![]() ![]() Za to jakbyś za coś z tego tampony chciała oddać, to też chetnie przygarnę ![]() Origins Clear improvement 7 ml Origins original skin 7 ml glamglow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dobra, to wypiszę co mi się podoba
![]() - Demeter Blueberry - czy to słodki owocowy zapach, hmmm, taki bardziej jak jagodowe ciacho, czy kompocik, czy bardziej leśna wersja, tzn. wytrawna? - baza wygładzająca Dax - meteorki - kilka kuleczek o różnych kolorach na testy (ale nie chciałabym Cię obiedzać z nich za bardzo, żebyś mogła na coś super wymienić - po prostu nigdy nie miałam żadnych meteorków i jestem ich ciekawa) - książka z tej fotki i Twojego czerwcowego wątku Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2016-07-15 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
okok czekam na wieści
![]() ![]() z pielęgnacji powinnam mieć coś z greenland jeszcze, albo masła albo balsamy albo piankę od prysznic, ale musze sprawdzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
to za same bazy nie opłaca mi się kredki oddawać
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
w ogóle nie maluję rzęs
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- a jak mała jest ta miniaturka? ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
przykro mi ale nie chciałabym się rozdrabniać na miniaturki, które są na 2-3 użycia kosmetykami pełnowymiarowymi
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za meteoryty?
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
najchętniej zrobiłabym hurtową wymianę za meteorki, mini bb, demetrka i bazy
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
9. Meteorki Guerlain w opakowaniu od odcienia 03 Teint Dore, ale jest to mieszanka odcieni 01 i 03, kod 0T02 (została ilość widoczna na zdjęciu)
?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
To jak wymieniamy się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej to tak wizażanka się nie odzywa więc obydwie pomadki są wolne
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
wiem, widzę , dlatego właśnie pytam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
oki jestem, przepraszam ale wczoraj nie miałam zbytnio czasu bo znajomi się wprosili
![]() ![]() chciałam też przeprosić za utrudniony kontakt ale jestem właśnie na etapie zmiany pracy oraz ostatnio dopadło mnie wiele zawirowań, przepraszam ![]()
Ubrania i kosmetyki Edytowane przez asos_ Czas edycji: 2016-07-16 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.