Dziewczyny! zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach do dot. KWC - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-06-01, 12:47   #1
aniolek-tasmanski
Administrator

Smile

Dziewczyny! zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach do dot. KWC

Ogłoszenie redakcyjne

Dziewczyny!

Po raz kolejny zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach dotyczących KWC (katalogu Kosmetyk Wszech Czasów), dzięki którym serwis stanie się jeszcze lepszy i bardziej dopasowany do potrzeb internautek Tym razem rekrutujemy dziewczyny, które mogą wziąć udział w tym przedsięwzięciu w Warszawie lub Lublinie.

Uwaga! Szukamy dziewczyn dobrze znających KWC (dodających i czytających recenzje przynajmniej raz w tygodniu) i tych, które znają go trochę słabiej (wchodzą na niego ok. raz w miesiącu). Wszystkie dziewczyny, które chcą wziąć udział w badaniu muszą kupować kosmetyki zarówno stacjonarnie jak i przez internet. A to oznacza, że jeżeli znacie kogoś, kto nie wchodzi na Forum Wizażu, a lubi kosmetyki (i bywa nawet bardzo, bardzo rzadko na KWC), to możecie dać mu znać. To fajna zabawa, oczywiście nie za darmo

Na czym będzie polegało badanie?

Na swobodnej rozmowie dwóch dziewczyn prowadzonej przez moderator. Zupełnie nie ma się czym stresować! Rozmowa potrwa 2 godziny i oczywiście uczestniczki otrzymają za swój udział wynagrodzenie.
Spotkania będą nagrywane (ale nagrania zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów badawczych), a do wynagrodzenia nie będą konieczne dane osobowe. Trzeba będzie jednak okazać swój dowód osobisty na potwierdzenie tożsamości i wieku Poniżej szczegóły!

Zainteresowane dziewczyny prosimy o kontakt z Agatą Olejniczak z wizaz.plagata.olejniczak@wizaz.pl

Spotkania w Warszawie (adres: ul. Asfaltowa 4/4)
14 czerwca – 16:00-18:00 – potrzebne 4 dziewczyny w wieku 21-25 lat DOBRZE znające KWC (czytające i dodające recenzje przynajmniej raz w tygodniu)
14 czerwca – 18:15 – 20:15 – potrzebne 4 dziewczyny w wieku 30-35 lat SŁABIEJ znające KWC (wchodzące na niego ok. raz w miesiącu)
15 czerwca – 14:00 – 16:00 - potrzebne 4 dziewczyny w wieku 30-35 lat SŁABIEJ znające KWC (wchodzące na niego ok. raz w miesiącu)

S
potkania w Lublinie (adres: ul. Niecała 10)
16 czerwca – 16:00 – 18:00 – potrzebne 4 dziewczyny w wieku 30-35 lat DOBRZE znające KWC (czytające i dodające recenzje przynajmniej raz w tygodniu)
16 czerwca – 18:15 – 20:15 - potrzebne 4 dziewczyny w wieku 30-35 lat SŁABIEJ znające KWC (wchodzące na niego ok. raz w miesiącu)
17 czerwca – 14:00 – 16:00 - potrzebne 4 dziewczyny w wieku 18-20 lat SŁABIEJ znające KWC (wchodzące na niego ok. raz w miesiącu)

Serdecznie zapraszamy do kontaktu i do przekazywania tej informacji dalej! Liczymy na Was

Dziękujemy za pomoc
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-03, 07:24   #2
misianka
kosmita jakiś normalnie

Dot.: Dziewczyny! zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach do dot. KWC

Cytat:
Napisane przez aniolek-tasmanski Pokaż wiadomość
Ogłoszenie redakcyjne

Dziewczyny!

Po raz kolejny zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach dotyczących KWC (katalogu Kosmetyk Wszech Czasów), dzięki którym serwis stanie się jeszcze lepszy i bardziej dopasowany do potrzeb internautek Tym razem rekrutujemy dziewczyny, które mogą wziąć udział w tym przedsięwzięciu w Warszawie lub Lublinie.

Uwaga! Szukamy dziewczyn dobrze znających KWC (dodających i czytających recenzje przynajmniej raz w tygodniu) i tych, które znają go trochę słabiej (wchodzą na niego ok. raz w miesiącu). Wszystkie dziewczyny, które chcą wziąć udział w badaniu muszą kupować kosmetyki zarówno stacjonarnie jak i przez internet. A to oznacza, że jeżeli znacie kogoś, kto nie wchodzi na Forum Wizażu, a lubi kosmetyki (i bywa nawet bardzo, bardzo rzadko na KWC), to możecie dać mu znać. To fajna zabawa, oczywiście nie za darmo

Na czym będzie polegało badanie?

Na swobodnej rozmowie dwóch dziewczyn prowadzonej przez moderator. Zupełnie nie ma się czym stresować! Rozmowa potrwa 2 godziny i oczywiście uczestniczki otrzymają za swój udział wynagrodzenie.
Spotkania będą nagrywane (ale nagrania zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów badawczych), a do wynagrodzenia nie będą konieczne dane osobowe. Trzeba będzie jednak okazać swój dowód osobisty na potwierdzenie tożsamości i wieku Poniżej szczegóły!

Zainteresowane dziewczyny prosimy o kontakt z Agatą Olejniczak z wizaz.plagata.olejniczak@wizaz.pl

Spotkania w Warszawie (adres: ul. Asfaltowa 4/4)
14 czerwca – 16:00-18:00 – potrzebne 4 dziewczyny w wieku 21-25 lat DOBRZE znające KWC (czytające i dodające recenzje przynajmniej raz w tygodniu)
14 czerwca – 18:15 – 20:15 – potrzebne 4 dziewczyny w wieku 30-35 lat SŁABIEJ znające KWC (wchodzące na niego ok. raz w miesiącu)
15 czerwca – 14:00 – 16:00 - potrzebne 4 dziewczyny w wieku 30-35 lat SŁABIEJ znające KWC (wchodzące na niego ok. raz w miesiącu)

S
potkania w Lublinie (adres: ul. Niecała 10)
16 czerwca – 16:00 – 18:00 – potrzebne 4 dziewczyny w wieku 30-35 lat DOBRZE znające KWC (czytające i dodające recenzje przynajmniej raz w tygodniu)
16 czerwca – 18:15 – 20:15 - potrzebne 4 dziewczyny w wieku 30-35 lat SŁABIEJ znające KWC (wchodzące na niego ok. raz w miesiącu)
17 czerwca – 14:00 – 16:00 - potrzebne 4 dziewczyny w wieku 18-20 lat SŁABIEJ znające KWC (wchodzące na niego ok. raz w miesiącu)

Serdecznie zapraszamy do kontaktu i do przekazywania tej informacji dalej! Liczymy na Was

Dziękujemy za pomoc
a Wizazankom po 35 r.ż. juz dziękujemy - zrobiłyście swoje i już nie jesteście potrzebne, ahoj

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-03, 08:17   #3
zania
Matka buldoga

Dot.: Dziewczyny! zapraszamy do wzięcia udziału w (odpłatnych) badaniach do dot. KWC

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
a Wizazankom po 35 r.ż. juz dziękujemy - zrobiłyście swoje i już nie jesteście potrzebne, ahoj
O tym samym pomyslalam. Czas pakowac manatki
Ale, ze nie jestem z Lublina, ani z Warszawy to az tak bardzo nie bede sie obrazac
Stary 2016-06-03, 08:53   #4
scorpionetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Ale, ze nie jestem z Lublina, ani z Warszawy to az tak bardzo nie bede sie obrazac
Też nie jestem z Lublina, ani z Warszawy, ale i tak mi się trochę nie bardzo zrobiło Do tej pory myślałam, że to ja za światem nie nadążam, ale teraz widzę, że to świat za mną nie nadąża Człowiek jeszcze by wiele chciał i co istotne - dopiero teraz może zdecydowanie więcej niż te kilkanaście lat wcześniej, a tu już mu dziękują... No nic, jakoś przeżyję
scorpionetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-03, 16:15   #5
rosana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scorpionetka Pokaż wiadomość
Też nie jestem z Lublina, ani z Warszawy, ale i tak mi się trochę nie bardzo zrobiło Do tej pory myślałam, że to ja za światem nie nadążam, ale teraz widzę, że to świat za mną nie nadąża Człowiek jeszcze by wiele chciał i co istotne - dopiero teraz może zdecydowanie więcej niż te kilkanaście lat wcześniej, a tu już mu dziękują... No nic, jakoś przeżyję
O rany! - serwis chce się bardziej dostosować do potrzeb wizażanek w wieku do 35 lat - co ja tu stara baba robię z moimi potrzebami
Stary 2016-06-03, 16:22   #6
Małgosia791
spin doctor

Idę szykować czarne ubranie i kłaść się do trumny...

Dla mnie bezsens, wystarczy poczytać na forum wątki o nowym KWC, żeby poznać opinie użytkowniczek-nowe KWC to totalny niewypał, co tu badać.
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-03, 18:34   #7
Gosia197
Zakorzenienie

Stara jestem,siedze tu juz wiele lat i powiem jedno.KWC schodzi juz totalnie na psy. A szkoda

Kto za to odpowiada?Tak konkretnie?

Edytowane przez Gosia197
Czas edycji: 2016-06-03 o 18:36
Gosia197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-04, 13:55   #8
aniszonekk
Psiejsko czarodziejsko :)

Ja też staro babo...trochę przykre, ale jakoś przeżyję. Tak samo, jak przeżyję bez nowego KWC , gdyż zrobiło się niewyraźnym, niepraktycznym gniotem .
Stary 2016-06-04, 16:13   #9
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

To co chuopy bidne majo powiedzieć?
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-05, 22:43   #10
gryx82
BAN stały

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;61320731]To co chuopy bidne majo powiedzieć? [/QUOTE]
Ale pocieszmy się, że jeszcze przynajmniej przez rok będziemy piękni i młodzi (<35)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-06, 07:09   #11
AAAnka
Wtajemniczenie

Miałam to skrytykować pierwsza ale się ugryzłam w jęzor (tzn, łapę) i nie napisałam nic No cóż dziewczyny sie kończą po 35 r.ż. Potem są juz stare babyOch jak mi miło
Ps.Pozdrawiam gorąco wszystkie dojrzałe baby
AAAnka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 07:58   #12
felangel
Zadomowienie

GG do felangel

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
No ja mogę napisać to samo...
felangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-06, 09:27   #13
aniszonekk
Psiejsko czarodziejsko :)

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;61320731]To co chuopy bidne majo powiedzieć? [/QUOTE]
Luszku, Ty się nie dziw- żadne męskie oko, przywykłe do rozwiązań prostych i logicznych nie ogarnie nowego KWC, więc z góry zostaliście skreśleni, aby nie zaniżać wyników pretensjami
Stary 2016-06-06, 10:11   #14
scorpionetka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AAAnka Pokaż wiadomość
Miałam to skrytykować pierwsza ale się ugryzłam w jęzor (tzn, łapę) i nie napisałam nic No cóż dziewczyny sie kończą po 35 r.ż. Potem są juz stare babyOch jak mi miło
Ps.Pozdrawiam gorąco wszystkie dojrzałe baby
No tak, bo po 35 r.ż. to już temat kosmetyków w ogóle odpada... Tak swoją drogą, to tylko pogratulować można serwisowi spójnej polityki "antiaging", tzn. chroniącej serwis przed starymi babami. Od tylu dni sobie tutaj pozwalamy i jeszcze nikt z organizatorów się nie wypowiedział, czyli faktycznie, nie widzą w nas ani rynku, ani partnerów do rozmowy. Miłe to, nie powiem No nic, pozdrawiam dojrzałe babeczki i jeszcze przez rok pięknych i młodych panów
scorpionetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-06, 11:24   #15
gryx82
BAN stały

Cytat:
...
No nic, pozdrawiam dojrzałe babeczki i jeszcze przez rok pięknych i młodych panów

Piękni i młodzi panowie dziękują za pozdrowienia!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 11:41   #16
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
No tak, bo po 35 r.ż. to już temat kosmetyków w ogóle odpada... Tak swoją drogą, to tylko pogratulować można serwisowi spójnej polityki "antiaging", tzn. chroniącej serwis przed starymi babami. Od tylu dni sobie tutaj pozwalamy i jeszcze nikt z organizatorów się nie wypowiedział, czyli faktycznie, nie widzą w nas ani rynku, ani partnerów do rozmowy. Miłe to, nie powiem No nic, pozdrawiam dojrzałe babeczki i jeszcze przez rok pięknych i młodych panów
Stare baby po 35 rż to już tylko krem Nivea. Jak to mawia moja ciotka:" Nie pomoże lila róż, kiedy dupa stara już"
Stary 2016-06-06, 12:52   #17
Harmonia Mundi
Luzik

Cytat:
Napisane przez rosana Pokaż wiadomość
co ja tu stara baba robię z moimi potrzebami
Pomyliłaś emotkę Rosana. Nam już tylko taka przysługuje No może jeszcze ta
Stary 2016-06-06, 13:23   #18
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Stare baby po 35 rż to już tylko krem Nivea. Jak to mawia moja ciotka:" Nie pomoże lila róż, kiedy dupa stara już"
Ciocia Stasia! Jesteśmy rodziną?!
Stary 2016-06-06, 13:32   #19
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ch.olera.
Widzę, że zamiast fryzjera, podkładu i nowych butów trzeba było od razu odłożyć na trumnę. Naprawdę, polityka Wizażu mnie zaskakuje. Nieważny staż, lojalność i inne pier.doły - skończyłaś 35 lat - won! Takie stare nie są nikomu do niczego potrzebne. Miłe.

I nawet gdybyście płacili więcej, niż te 50zł od łebka, i tak bym się nie zgłosiła, nawet, żeby objechać KWC osobiście, nie tylko wirtualnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-06-06, 14:03   #20
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ciocia Stasia! Jesteśmy rodziną?!
Niestety nie, chociaż też mam ciocię Stasię. Ta od powiedzonka to ciocia Grażyna

I jeszcze z jej złotych myśli a propos starych bab: Znajdzie męża baba stara, gdy ma za zapaską bitego talara

Edytowane przez Małgosia791
Czas edycji: 2016-06-06 o 14:06
Stary 2016-06-06, 17:28   #21
Dorota-Coco
Zakorzenienie

szczym my do ludu, my - truchła
po 35 to wizaż orzekł, że bliżej nam do bozi, niż do badań KWC
wizażu, powiedz nam - jak żyć?

a tak serio, to z całkiem dobrego forum, budowanego latami, między innymi przez nas - truchła, Wizaż od pewnego czasu staje się powoli karykaturą czegoś, sama nie wiem czego ...
Dorota-Coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-06, 19:48   #22
ida-sierpniowa
Rozeznanie

Czyli nie tylko ja poczułam się jak najstarsza starowinka. Oto, co mi zostało
ida-sierpniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-06, 20:21   #23
Eyes
Zakorzenienie

Ozesz kurde a ja myślałam ze tylko mnie się zrobiło dziwnie
No nic nasz czas na Wizażu minął
Stary 2016-06-06, 21:06   #24
misianka
kosmita jakiś normalnie

Wesołeee jeeeest żyyyycie staruszkaaaa

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-06, 21:51   #25
Gosia197
Zakorzenienie

To moze stworzymy KWG

Koncowy
Wątek
Geriatryczny

Zna ktoras jekies dobre kleje do protez?

Edytowane przez Gosia197
Czas edycji: 2016-06-06 o 21:54
Gosia197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-06, 22:42   #26
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gosia197 Pokaż wiadomość
To moze stworzymy KWG

Koncowy
Wątek
Geriatryczny

Zna ktoras jekies dobre kleje do protez?
Gosiaczku a może KKB

Koniec
K***a
Bliski

Tylko nie wiem nasz czy KWC...,nawet na fejsie ,od jakiegoś czasu ,nie da się czytać samego Wizażu .Jakieś party z mega śmieciem towarzyskim wrzucają Dziwna ta ich nowa polityka.

Edytowane przez bogusia32
Czas edycji: 2016-06-06 o 22:44
bogusia32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 08:55   #27
Vanilla
Zakorzenienie

widzę, że jest nas całkiem spora gromadka....

Koncowy Watek Geriatryczny .....dobre
Vanilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 08:56   #28
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Dorota-Coco Pokaż wiadomość
a tak serio, to z całkiem dobrego forum, budowanego latami, między innymi przez nas - truchła, Wizaż od pewnego czasu staje się powoli karykaturą czegoś, sama nie wiem czego ...
Pudelka....?
Stary 2016-06-07, 10:11   #29
Dorota-Coco
Zakorzenienie

Aniele Tasmański, zakładam, że takie masz zadanie - wkleić to co ( w białych rękawiczkach ) sugeruje redakcja/góra
w sumie, to nie zazdroszczę funkcji, stać w pierwszym szeregu, na froncie i w konsekwencji ( no bo nie góra przecież ) zbierać od nas wszystkie żale
powiedz proszę, bo chyba to mamy prawo wiedzieć ... czy nie mamy?
Kto odpowiada za politykę Wizaż.pl?

Edytowane przez Dorota-Coco
Czas edycji: 2016-06-07 o 10:23
Dorota-Coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-06-07, 10:13   #30
Katty_p13
Piers do przodu

No toście pojechali mili wizażowi włodarze 35+ to w większości kosmetycznych portali target najbardziej ukochany bo najbogatszy i najbardziej wymagający a tu należy już tkać kir do trumny nieładnie nieładnie

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości