![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
same zobaczcie :)
oto moje propozycje:
UWAGA NA DOLE DOKŁADKA pierścionki, zegarek, klamra, torebka, bransoletka, kolczyki, spodnie, bluzki 1. czrny golf HOUSE, rozmiar S, noszony ok 8 razy 2. biały golf, rozmiaru z metki nie ma ale to coś ok M, noszony ok 12 razy-NIEAKTUALNE!!! 3. koszulka beżowo-jeansowa, założona ok 10-12 razy 4. koszulka z komiksem, pochodzi z wizażu, nie wiem ile noszona, ale widać, że noszona 5. koszulka Hot Lips z rękawkiem 3/4, noszona ok 10-12 razy 6. top z tygrysem z Orsaya, założon ok 4 razy wiec stan idealny, nie wiem jaki to rozmiar bo obciełam metkę, ale pewnie koło emki bo taki najczęściej nosze NIEAKTUALNE !!! 7. czarny golf z rozciami na ramionach, kupiony w butiku włoskim, założony ok 5 razy, stan niemal idealny 8. kurteczka "bejzbolówka" , noszona ok 8 razy, z metki to rozmiar S, ale moim zdaniem jak na eskę to jest baardzo duża, kolor kremowy 9. stanik w serduszka, założony raz, stan idealny, z usztywniana miseczką, jego rozmiar z metki to 36/80 (dostalam go z włoch dlatego tak dziwnie), myślę, że to jakieś 70 B 10. zieono biała torebka, noszona z 4-5 razy 11. torba w kolorze ecri, noszona kilkanaście razy a tu są moje kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=76126 na wymianę szukam brązowych okularów przeciwsłonecznych oraz poprostu czegoś co mi wpadnie w oko ![]() zaraz dołączę zdjęcia i czekam na propozycje
devon rex - moja nowa miłość Edytowane przez bro Czas edycji: 2005-11-22 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: same zobaczcie :)
niestety zdjęcia dołączę dopiero wieczorkiem bo właśnie sie zorientowałam, że nie mam czytnika do karty z aparatu..
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
aha mam jeszcze nową spódnicę z terranovy, ciemny jeans, długość do kolan, z tyłu plisowana, zdjęcie też wieczorkiem
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oki to czekam na fotki ja też wkleję wieczorkiem fotkę okularków bo mam brązowe
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie 7. czarny golf z rozciami na ramionach, kupiony w butiku włoskim, założony ok 5 razy, stan niemal idealny
masz zdjęcie jego?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jak narazie go rezerwuje i ten biały z pozycji nr 2
co szukasz w zamian za te dwa golfy
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() 1. czrny golf HOUSE, rozmiar S, noszony ok 8 razy 2. biały golf, rozmiaru z metki nie ma ale to coś ok M, noszony ok 12 razy 7. czarny golf z rozciami na ramionach, kupiony w butiku włoskim, założony ok 5 razy, stan niemal idealny |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
no to wklejam fotki:
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
co szukasz w zamian wyżej napisałam co mnie interesuje
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
byłam pierwsza w kolejce do nich napisz co szukasz a cosik wygrzebie może cos z kosmetyków lub perfum?
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Hej!! Interesuja mnie te ubranka czy cos na wymianke bys u mnie znalazła? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=71527 lub moge Ci cos na maila jeszcze podesłac fotek
czarny golf HOUSE, rozmiar S, noszony ok 8 razy 2. biały golf, rozmiaru z metki nie ma ale to coś ok M, noszony ok 12 razy 7. czarny golf z rozciami na ramionach, kupiony w butiku włoskim, założony ok 5 razy, stan niemal idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
marti dziękuję, ale nie o takie mi chodziło
myysiu czy ten body scrub jeszcze u ciebie aktualny? i czy interesowałaby cię taka wymianka? i jeszcze mi sie u ciebie podoba ten cieniutki zielony paseczek masz go jeszcze?
devon rex - moja nowa miłość Edytowane przez bro Czas edycji: 2005-10-24 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
betinko a masz jeszcze jakies zdjecia tego:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=163582
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
flofferku u ciebie podoba mi się czarna bluzeczka bez rękawów atlantica oraz biała bluzeczka na ramiączkach z kwiatuszkami
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
o rozmiary których bluzeczek chodzi? ceny nie podaje gdyż chcę sie wymienić a nie sprzedać a okulary są pestki
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
zarezerwuj jak narazie ten golfik biały dla mnie
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Bro - interesuje mnie 7. czarny golf z rozciami na ramionach, kupiony w butiku włoskim, założony ok 5 razy, stan niemal idealny
moze znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.