|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SIERPIEŃ Avon - zapach
witam
![]() mam na wymianę następujące wody perfumowane i toaletowe: pozostało: 1. avon sensuelle - woda perfumowana 50ml użyta kilka razy 3. ultra sexy - woda perfumowa 50 ml zużycie jak na zdjęciu - 1/3 4. femme - woda perfumowana 50ml użyta klika razy 8. simply her - woda toaletowa 50ml nowa w kartoniku 9. i na koniec szampon z odżywką z kompleksem nutri 5 nóweczki wymiana osobista - Poznań ![]() Edytowane przez arda Czas edycji: 2016-08-12 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Avon - zapach
hej
![]() avon femme little gold dress?
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś w zamian za 6. premiere luxe - woda perfumowana 30ml nówka w folii
i ewentualnie 5. little gold dress - woda perfumowana 50ml nówka w folii ? ![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za nr 6 i może jeszcze coś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ Avon - zapach
Mało mi już zostało, ale może akurat znajdziesz coś u mnie? Chętnie wymienię się w Poznaniu
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za
5. little gold dress - woda perfumowana 50ml nówka w folii 6. premiere luxe - woda perfumowana 30ml nówka w folii i szampon ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za któreś , wszystkie ?
1. avon sensuelle - woda perfumowana 50ml użyta kilka razy 2. only imagine - woda perfumowana 15ml użyta może raz 3. ultra sexy - woda perfumowa 50 ml zużycie jak na zdjęciu - 1/3 4. femme - woda perfumowana 50ml użyta klika razy 5. little gold dress - woda perfumowana 50ml nówka w folii 6. premiere luxe - woda perfumowana 30ml nówka w folii 7. balroom beauty - woda perfumowana 50ml nówka w folii 8. simply her - woda toaletowa 50ml nowa w kartoniku
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za Only imagine i szampon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
avon sensuelle - woda perfumowana 50ml użyta kilka razy
femme - woda perfumowana 50ml użyta klika razy na koniec szampon z odżywką z kompleksem nutri 5 nóweczki coś u mnie? ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post63713436 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.