|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Maj: MAc, Lancome, kuferek, palety itd.
Witam! Zasady jak u wszystkich, zgodnie z regulaminem, w razie wątpliwości proszę pytać.
Większość rzeczy oddam bez żalu za coś, co mi jest potrzebne. Dziękuję za ciuchy, biżuterię itp. Zastrzegam sobie prawo do negocjowania danej rzeczy z kilkoma osobami, wiążąca jest dla mnie wymiana adresów. Proszę wziąć pod uwagę, że nie lubię przeciągania terminu wysyłki w nieskończoność! PREFERUJĘ WIĘKSZE WYMIANY!! Obecnie szukam korektora pod oczy (ale mam kilka swoich typów) i podkładów, lokówki (najchętniej Remington 32 mm). Można kusić czymś innym. Dokladka: korektor HD z MUFE, Y33, 2x uzyty 1. Urban Decay, Naked 2 , 88L60K, używana sporadycznie 2. Urban Decay, Naked 3, 4073C, używana sporadycznie (obydwie palety zakupione w styczniu 2015 roku) 3. TheBalm, Meet Matte Nude, używana sporadycznie, ale ma już może 3 lata, 003 4. Mac, Pro logwear NC25, użyty raz, kupiony kilka dni temu. 5. Lancome, Teint Idole Ultra podkład, kolor 04, zużycie max.5%, 40L900 6. Kuferek kosmetyczny, srebrny, rzadko używany 7. TheBalm, róż Cabana boy, użyty kilka razy, 4D282 9. Sephora, balsam do ust Kiss me, Candy Apple, nowy 12. Collistar, talasso scrub, nowy, 700 g, kod LOT 3184 13. Maybelline, liner żelowy, użyty dwa razy, 01 black, 26L62T 14. Klej duo, użyty 2 razy, 14 g, 2M07A 15. Barbara Hoffman, pędzel do podkładu 16. Sanase, peeling enzymatyczny, czekoladowy, nowy, 75 ml, TE81 17. Urban Decay, pędzel dwustronny do cieni (mam dwie sztuki, mogę oddać z paletami) 18. Alpepharma, kwas foliowy 30 tabletek, 12 2016 19. Olejek pichtowy, nowy, 10 ml, 02 2017 20. Lancaster, Tan maximizer, próbka 15 ml, nowa, kod 5027 21. Sanase, peeling enzymatyczny, czekoladowy, nowy, 75 ml, TE81 22. Kuferek kosmetyczny, srebrny, rzadko używany 23. Pudełka beglossy (proszę pytać) dokładam pół podkładu Estee Louder Double Wear - desert beige fotki na życzenie, zapraszam!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265223 Edytowane przez amb86 Czas edycji: 2016-08-11 o 11:50 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj: MAc, Lancome, kuferek, palety itd.
Hej!
![]() Znajdziesz coś u mnie za: 1. Urban Decay, Naked 2 , 88L60K, używana sporadycznie 2. Urban Decay, Naked 3, 4073C, używana sporadycznie (obydwie palety zakupione w styczniu 2015 roku)? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Oh no!
A czym jeszcze można spróbować Cię skusić?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej sporo mi się podoba
min.kuferek - jak zobacze zdjecia, paletki jakies na pewno...czy znajdziesz cos u mnie' ?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za którąś z palet UD?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Hej, cos u mnie za naked 2?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
18. Alpepharma, kwas foliowy 30 tabletek, 12 2016
19. Olejek pichtowy, nowy, 10 ml, 02 2017 scrub Collistar - coś u mnie?
|
|
#16 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, coś za naked 2 ?
|
|
|
|
|
#19 |
|
perfumove love
|
A czego poszukujesz?
Myślę, że mogłabym coś dorzucić w razie czego.Jeszcze tylko popytam - gdzie była kupowana paleta? Czy ma jakieś wady, ukruszenia itp.? Prosiłabym również o dokładne zdjęcia |
|
|
|
|
#20 |
|
perfumove love
|
Perfumy wolałabym raczej wymienić na inne perfumy na lato (jeśli w ogóle je wymienię, bo zaczęły mi ostatnio pasować)
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się Urban Decay, Naked 3, 4073C, używana sporadycznie (obydwie palety zakupione w styczniu 2015 roku). Byłabyś chętna ją oddać za olejek i zalotkę? Jeszcze jak mogłabyś wstawić zdjęcie z pokazanym zużyciem to byłoby super ekstra
|
|
|
|
|
#24 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
4. Mac, Pro logwear NC25, użyty raz, kupiony kilka dni temu. 5. Lancome, Teint Idole Ultra podkład, kolor 04, zużycie max.5%, 40L900 7. TheBalm, róż Cabana boy, użyty kilka razy, 4D282 12. Collistar, talasso scrub, nowy, 700 g, kod LOT 3184 ? |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kici kici miau miau
|
Hej
![]() Niestety nic nie znalazlam.. Twoje podklady beda dla mnie za ciemne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

A czym jeszcze można spróbować Cię skusić?