![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Styczniowe mamusie 2015 cz. VWitam już w V części styczniowych mamuś 2015 ![]() Zapraszam do wspólnej rozmowy o naszych dzieciaczkach.Będziemy się chwalić nowymi osiągnięciami naszych malutkich istotek jak i również wspierać podczas trudnych chwil oraz wymieniać radami! mamusie: mmgi tp. 6.01.15, Aniela ![]() ewka1368 tp. 03.01.15, Maja ![]() LindaC tp. 15.01.15, Jaś ![]() lilijka3 tp. 12.01.15, Jakub ![]() jelonekhihi Hania ![]() czarnadamaxd tp. 02.01.15, ![]() ![]() ![]() ![]() Katerina tp. 2.01.15, Ninka ![]() Iwona_1987 tp.30.12.14, Zosia ![]() ewka55 5 tp. 30.12.14 , Zuzanna ![]() paulineczka182 Wiktor ![]() Olena90 tp 26.01.15 Llilianna ![]() aczka tp 02.02.15 Jaś ![]() slodzik1 tp 26.01.15,Natan ![]() biedro87 tp. 11.01.15 , Natalcia ![]() <3Hubercik na zawsze w naszych sercach<3 ODCHOWALNIA: cz.1 cz.2 cz.3 cz.4 Przydatne linki: Radość z szycia ![]() Mamuśki w kuchni ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez iwona_1987 Czas edycji: 2016-03-15 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. V
heeeej pierwsza!
![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Druga😁
#4 |
Zakorzenienie
|
Kolejna!
![]() ![]() Iwona ja podawalam miód juz chwile przed pierwszymi urodzinami ![]() ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Paulina dokladnie, moze to wcale nie przez żłobek, ponoć okropne wirusy teraz panują. U mnie w rodzinie jakies jelitowki tez itd...
W każdym badz razie dużo zdrówka dla małego i szybkiego powrotu do zdrowia, oby nic sie więcej nie rozwinelo z tego ! Co do Zuzki to nie wiem czy zeby, nie da sobie zerknąć w buziaczka, dowiem sie jak juz wyjdą ![]() Maruda wlasnie miala iść spac i dwa razy ja odkladalam do łóżeczka i sie budzila, musiałam ja nosić i nie mogłam nawet usiąść. Nie mam siły, siedzi ze mną i czekamy na tz żeby ją ululał, bo mi brzuch twardnieje :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a jak to jest z rozmiarówką dziecięcą na aliexpress?
kurcze 42 rozmiar na ludzie zawsze na mnie wchodzi, a i niekiedy 40 (no ma się ten sexapill, co zrobić) ![]() ![]() ![]() czy rozmiary ubranek dziecięcych są ok? czy trzeba zamiast np. 92 brać od razu 98? nie chce mi się wiecie mierzyć tych odległości od paszek do kroku ipt. od szyii do ramion, i tak mogę źle pomierzyć.....
#8 |
Zakorzenienie
|
olena, pewnie!
lindzia, ja tylko czapy i kominy z alli mam ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- cos mi sie obilo o oko zeby miodu nie podawac ze wzgledu na jad (kielbasiany?)... jej, nie pamietam dokladnie, ale wiem ze mocno sie wystraszylam i na pewno nie dawalam. i nie daje poki co. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- ewka, biedna Ty z tym brzuszkiem.. pewnie Ci ciezko |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
ja po skończeniu roczku już miód daję, ten" jad" aczka to do roczku groził
![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
a może i do roku.
póki co slodziutkie owoce wcina :p |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Iwona pisze priv z danymi. Bedziesz miala chwile to wpisz
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Aczka teraz widze ze urodzilas w moje urodziny |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tak miód można od roczku
![]() Linda dołącz na fb jest pełno grup aliexpres i tam się dowiesz opini i pewnie ktoś napisze jak to jest z rozmiarami Ja to się jakoś boję zamówić a ali
#13 |
Wtajemniczenie
|
ewka1368 - nie mam fb niestety
![]() zamawiałam sobie na ali jakieś cicuhy, jednak wyglądały dużo gorzej niż na stronie no i ten rozmiar. a, no i zamawiałam też biżuterię na swój ślub, ona przyszła przepiękna, ale to już nie była tak mega tani zakup na ali, tylko już z wyższej ich półki i przyszły na prawdę piekne kolczyki. ja to zamawiałąm tam 3 lata temu, nie wiem czy wiele się od tego czasu zmieniło. Wtedy sama nie umiałąm tam kupować i musiał mnie wyręczyć tż. O ile dobrze pamiętam trzeba było mieć kartę kredytową by dokonać płatności, której ja nie posiadam.
#14 |
Zakorzenienie
|
wystarczy zwykla karta do konta.
ale ja sie nie wymadrzam, bo mi siostra wszystko zamawia, wiec nie wiem co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Aczka - to zarzuć może linkiem do tych czapek i kominów to bym kupiła
![]() Ewa - teraz to powinnaś odpoczywać i nie przemęczać się ! olena - Lili na swoim selfi jest podobna do chrześnicy mojej siostry również Lilianny ![]() Lekarz mówił, aby młody długo w domu nie siedział tylko po 3 dniach do żłoba pędził - no zobaczymy. Miód też już podaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Meldunek!
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
spocznij!
![]() dobra, teraz raport czy coś ![]()
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2016-03-15 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Ooo...chwila mojej nieuwagi i jest nowy watek! 😉
Natalka mowi nie i tak, a nawet piciu, piciu 😊 chce chodzic sama, pod nogi nie patrzy w ogole, takze za nia biegam, albo lapie za raczke i kilometry pokonujemy 😉 z pchaczem nie chodzi, tylko biega...w ogole jest bardzo szybka. Iwona, wspolczuje problemow i miejmy nadzieje, ze juz bedzie wszystko dobrze 😊 Ewka, niefajnie z T i kinderkami... Ja N kakao ani czekolady nie daje. N ma alergie na jajko, je tylko zoltko, moj genialny maz ostatnio sernik dal N i sie wkurzylam, a on biedny nie wpadl na to ze serniku sa jajka. pytanie z serii intymnych: Kilka dni po skonczonym okresie zaczelam krwawic dosyc intensywnie, po 12 godzinach sie skonczylo, mialyscie tak kiedys? Chyba musze isc do gina... W ogole czuje sie beznadziejnie ostatnio, moze przesilenie wiosenne, choc u nas dzis bialo 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wogole dzis dzwonie do przychodni i pytam na kiedy moge sie umowic do swojego gina...i slysze w polowie maja 😱😱😱
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Olena dopisałam Cię
![]() Jeśli coś komuś dopisać, poprawić to dajcie znać ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
Widzialam 😗
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Jestem i ja.
Biedro leć do gina. Intensywne krwawienie jest niepokojące. Moja dziś też maruda. Budzi mi się z płaczem. A ja uszyłam czapkę i komin. Jak wykończę to się pochwalę. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
namareli nie ma na 1. stronie
![]() jeej, ale nowina do mnie dotarla! znajome malzenstwo, ktore ma piecioro dzieci powiekszylo swoja gromadke o dwie coreczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Aczka ja za jedną nie nadążam, a tu siódemka. Podziwiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Aczka lol!
Ja jestem zdania zze osoby zamozne powinny miec wiecej dzieci A z reguly maja jedno gora dwa
#27 |
Zakorzenienie
|
to cudowna rodzina. nie znam nikogo podobnego. dojrzali, ulozeni, wyksztalceni...
ta ostatnia ciaza to byl niezly szok dla nich dlatego, ze sa grubo po 40tce. ![]() w ogole nie zdawalam sobie sprawy, ze porody blizniacze moga odbywac sie naturalnie. no szok |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
A ja nie chce być na pierwszej str :p
łooo matko, tyle dzieciaków! Jaki rumor w niedziele przy obiedzie musi być ![]() ale ja jesli by nas bylo stać to mogłabym miec trójkę. Tak żeby do auta sie jednego zmieścić ![]() Werka nie mogla zasnąć... Od 16 do 18 miala drzemkę wiec wiedziałam ze jesli zaśnie to dopiero najwcześniej ok. 21.30. I tak ja położyłam i ona ryczy, usypia na 10 min i znowu ryk.. O 22 wzięłam ja na ręce i do salonu, chciałam uśpić na rękach ją.. A ona pokazuje na kuchnie i mówi 'ciem'.. Zrobiłam mleko i wyszlo na to ze znowu zjadła prawie 500 ml na kolacje!! ![]() ![]()
#29 |
Zakorzenienie
|
ale Wera ma spust
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jakby moja spała do 18, to bal do północy miałabym zapewniony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.