|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
theBalm, Chanel, NYX, CK, Philips, Wellington, skóra (lipiec)
Zdjęcia w poście 1 i 2. Obecnie poszukuję theBalm Chivalrous, nowego (zafoliowanego) tuszu do rzęs.
Kosmetyki: - RIMMEL PALETA DO KONTUROWANIA KATE 001 GOLDEN SANDS, kilka razy maźnięta - theBalm Meet Matt(e) Hughes Mini Kit 2 Zestaw 6 mini matowych pomadek LIMITED EDITION oddam kolory Charismatic, Affectionate, Reliable, testowane na dłoni - NYX Soft Matte Lip Cream, kolor vancouver, raz pomalowałam usta, ale zdecydowanie nie dla mnie ![]() - Chanel Rouge Coco 14 Muse, zużycie ok. 10%, po terminie, ani zapach, ani właściwości się nie zmieniły Małe AGD: - Philips HP8321/00, w pełni sprawna, nie mam kartonika - mini mikser, tylko przetestowany Biżuteria: - srebrne kolczyki inspirowane znanym modelem Tiffany & CO - srebrne kolczyki z perłą z muszli - Daniel Wellington, nowy pasek do zegarka 26mm, Classy Oxford, srebro - kolczyki ze złota próby 333, kupiłam w tym roku u lokalnego jubilera, ale jednak mi nie pasują ![]() Dodatki: - Mango, średniej wielkości torebka wykonana z eko skóry o fakturze saffiano (bardzo wytrzymały materiał), kolor czarny, posiadam do niej odpinany pasek, który niestety się urwał, można nosić bez niego, bądź naprawić jeżeli ktoś ma takie zdolności ![]() - Calvin Klein, oryginalne oprawki do okularów korekcyjnych, noszone bardzo sporadycznie, model 5593 215, wymiar 52 14, podczas noszenia w ogóle nie widać tych przejść koloru, wydają się po prostu mało intensywną czernią, przynajmniej dla mnie Zainteresowanym zrobię porządne zdjęcia. Zapłaciłam za nie 900zł w salonie optycznym - Paco Rabanne , skórzane etui, nowe - MyProtein TOTAL NUTRI-GREENS, 100g, smak tropikalny, ubytek połowy porcji, dokładam łyżeczkę do odmierzania Edytowane przez Natt1992 Czas edycji: 2017-07-20 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: theBalm, Chanel, NYX, CK, Philips, Wellington, skóra (lipiec)
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: theBalm, Chanel, NYX, CK, Philips, Wellington, skóra (lipiec)
Za Lune szukam jedynie perfum lub sprzętów lub biżuterii złotej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.