![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dokładka+pozostałe z ostatniego watku:)CIUSZKI ZAPRASZAM:)
NOWE CIUSZKI NA WYMIANE
![]() !!!!!!!STRONA 5-6 DOKłADKA 14.02i 15.02!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kosmetyki/bizuteria/torebka/pasek ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=94788 Dziewczyny założyłam ten wątek dla porządku.....są tu ciuszki nowe(dokładka 01.02.2006) jak i te które pozostały z poprzedniego wątku.Zapraszam do wymianki.... Zeby łatwiej było nam się dogadać napiszę czego MNIEJ-WIECEJ szukam, choć nie koniecznie muszą byc te rzeczy ![]() Poszukuje:
Chciałabym zaznaczy, że zdjęcia nie oddają uroku ciuszków, PS. Jeśli interesuje was konkretna rzecz poproście o wymiary ![]() 1.Sweterek z dzianinki-kolor brązowy, rozmiar uniwersalny(s/m/l)uwielbiam go, nie był czesto noszony, tylko na jakaś okazje, wogóle nie widac aby był uzytkowany-zaznaczam,ze nie był tani 2.Czarna bluzeczka z dekoltem tzw.wodą(łódką)-roz.m , bluzeczka jest NOWA(nietrafiłam w rozmiar ![]() Edytowane przez lorelaine Czas edycji: 2006-02-15 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
Dot.: Dokładka+pozostałe z ostatniego watku:)CIUSZKI ZAPRASZAM:)
3.Bluzeczka półgoflik "MORGAN"-kolor czerwony, rozmiar s/m, materiał rozciagliwy ale pzrylegający do ciała, stan dobry, widać slady uzytkowania
4.Czarna bluzka z białymi ściagaczami-ściagacz dolny szeroki-rozmiar s/m ale podejrzewam ze na szczupła dziewczyne z L tez bedzie dobzre leżał (odkryje brzuszek)Stan bluzki barzdo dobry nie ma 5.Torebeczka jak na zdjeciu-ewentulnie pytajcie ![]() Edytowane przez lorelaine Czas edycji: 2006-02-17 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
Majteczki-stringi rozmiar s/m NOWE!rezerwacja na jedne stringi
![]() czarne z kwiatuszkiem na boku, czarne z koronką i coś na bodobe do falbanek+kokardki na boczkach, czerwone przeźroczyste z drobnymi kryształakmi brokatu ![]() Edytowane przez lorelaine Czas edycji: 2006-02-17 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
1.Jasna, kremowa bluzeczka ze ściągaczami, znajduję się na niej napis "Elite" -rozmiar s/m (dopasowuje się), stan idealny NOWA!
2.Czerwony sweterek z numerkiem "22", rękawki czarne, przytulny i cieplutki- rozmiar m/l, materiał rozciągliwy, stan bardzo dobry nie ma Edytowane przez lorelaine Czas edycji: 2006-02-17 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
3.Sportowe spodenki- w pasie czarny ściągacz, rozmiar s/m, stan dobry, widać ślady użytkowania
4.Elegancka czarna bluzeczka, ma wzorek brokatowy-rozmiar s ale z pewnością będzie pasowała na "małe m" NOWA!nie ma Edytowane przez lorelaine Czas edycji: 2006-02-17 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesuja mnie ze starego watku avon krem do biustu,avon mleczko nawilzajace (czy to jest to ujedrniajace?) i dwie ziajki lipocell.Moze znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
5.Sportowa bluzeczka koloru czarnego gwiazdą na środku(cyrkonie)-jej rozmiar jest uniwersalny :s/m/l, stan bardzo dobry, NOWA!
6.Niebieska bluzeczka Adidas, typ sportowy, ma jasne paseczki po bokach-rozmiar s/m, stan dobry, widać ślady użytkowania, na ramiączku jest mały ubytek tzn. postrzępiony materiał (jak na zdjęciu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
7.Niebieska bluzeczka z motywem kwiatków, lekko posypanych brokatem- stan bardzo dobry, rozmiar s/m
8.Brązowa bluzeczka z koronką – rozmiar małe ”m”, stan dobry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
10.Białe spodenki dzwony firmy R.Marks –stan bardzo dobry, raz ubrane,
rozmiar s 11.Sukienka biała z cienkiego materiału – rozmiar s , stan idealny Nowa! 12." biała bluzeczka, nowa, rozmiar M firmy Atmosphere"-z wymianki z Iwona2006, nie trafilam z rozmiarem ![]() 13. "zielona bluzeczka lekko prześwitująca, z hawtem przy lewym boku rozmiar M, mam cm zszycie na plecach ale wogóle tego nie widać"-z wymianki z Iwona2006, nie trafilam z rozmiarem ![]() Edytowane przez lorelaine Czas edycji: 2006-02-01 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
12.Szary sweterek- stan bardzo dobry, rozmiar m/l
13.Bluzka trójkącik, wiązana na plecach- rozmiar 38 , stan bardzo dobry, mało noszona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
14.Zielona bluzka z ciekawym tyłem-rozmiar s/m , stan bardzo dobry
15.Bluza kangurka, bordowy welur- stan dobry, rozmiar m, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
16.Niebieska bawełniana bluzka z żyrafami-rozmiar m, stan dobry, widać ślady użytkowania
17.Czerwona bluzka firmy H&M, rękawki ¾ , czarne końcówki -rozmiar m, stan bardzo dobry 20.Spodnie jeansowe-wycierane, obok zamka poziome paski rozmiar s |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
21.Spódnica czarna, ma wytłaczany wzór liści –rozmiar s/m, stan idealny
21.Biustonosz czarny z różyczkami rozmiar 75B- stan dobry nie ma 22.pasek brązowy i czarba torebka 23.bluzeczka ze sliskiego matrialu w motylki, posiada koronke -kolor bialo-rozowy, stan idealny!rozmiarr s.m-szukam za nia cos naprawde fajnego! 24.czarno-biala blezeczka rozm.s/m, stan dobry,widac slady uzytkowania,na jednym rekawku jest minimalnie zaciagnieta Edytowane przez lorelaine Czas edycji: 2006-02-17 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
25.zóta bluzeczka sportowa,ma biale lampasy na rekawkach, stan dobry,rozm.s/m
26.bluzeczka pol golfik, z bardzo przyjemngo materialu, bluzeczka w paseczki bialo-czarne, rozmiar s/m |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
27.SPODNIE SA BRąZOWE!!!!!spodenki z welurku-"misia" SPODNIE SA NOWE!!na mnie za dlugie(jestem niska),kolor brazowy, rozmiar 34/36(dopasowuja sie do sylwetki) sa przecudne, mozna z nich zrobic dzwony(za pomoca rozsuniecia zameczków) lub spodnie tzw.rurki, kiedy zsuwanki sa zasuniete-REZERWACJA
wymoarki 1.-35x 2 2.-21 cm 3.-45x2 4.-99cm 5.78cm 6.nogawka zasunieta-20.5cm nogawka rozsunieta 24cm Edytowane przez lorelaine Czas edycji: 2006-02-05 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() czy za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1138752018 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1138753545 znalazlabys cos u mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=94747 ?? ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
sama do konca nie wiem,nic szczegolnie mnie nie zainteresowalo... ta bluzeczka na zdjeciach wyszla tak srednio,ale kolorek mnie zainteresowal...http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1138751992 (czy mozesz wiecej zdjec)...
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1138753545 i ta bym zobaczyla na tobie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za te spodnie:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1138753152 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1138753545 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
wiesz co basienko, nie obarź sie ale chyba przesadzasz,rozumiem ze o gustach sie nie dyskutuje, wiec rozumiem ze nie musi sie cos spodobac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
jeju wydaje mi sie,ze jak cos mi sie nie podoba to mam prawo o tym powiedziec... wiesz wydaje mi sie,ze mamy prawo wyboru... za bolerko wcale wiele nie chce, po prostu chce cos w czym bede chodzila,a nie kolejna rzecz, ktora bedzie lezala w szafce albo pojdzie spowrotem na ciuchlandie... mam nadzieje,ze mnie rozumiesz... jakos nigdy z nikim nie mialam problemu i dogadywalam sie w miare ok... nie mam jakis wygorowanych gustow... ale tak jak pisalam wczesniej, wydaje mi sie,ze lepiej jak cos mi sie naprawde spodoba, niz jak bedzie mi lezalo w szafce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
Cytat:
z tego co zostalo podobaj mi sie te kolczyki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1138389126 a masz jeszcze jakias bizuterie??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do paczuszki powinna dzis dojsc. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
Cytat:
spokojnie...poczekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.