|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
poszukuje kurtki!
wczoraj maialam nieprzyjemnye zdarzenie w wyniku ktorego moja zimowa kurtka zyskala olbrzymia dziure wypalona zelazkiem!! moze ma ktos na wymiane jakas zimowa kurteczke? najchetniej taka troszke dluzsza romiar 36/38 wzamian proponuje jakis zestawik
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: poszukuje kurtki!
ja mam wolną czarną kurteczkę z Francji siostra przywiozła, ponadto można jej odpiąć rekawy i będzie bezrękawnik
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
ja mam na wymiane kurtke w kolorze bordowym.Ale nie jest za dluga, tak do polowy tyleczka
zalezy tez ile masz wzrostu? No wiec kurtka jest bordowa, ma odpinany kaptur, przy kolnierzu wykończona polarkiem,ma dwie kieszenie zapinane na zamek. Jak bedziesz zainteresowana, podam dokładne wymiary i zdjecia. pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
maluszek ze mnie 160cm!!
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zdjęcia w wątku nie ma bo ją nie wystawiałam na wymiankę, zdjęcie wkleje tutaj jeszcze dzisiaj
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
mimo iz nie jest dluga, zamieszczam zdjecia, a noz ci sie spodoba, a moze komus innemu
dodam, ze stan kurteczki jest idealny , mialam ja na sobie 2-3 razy.Prezent, a kolor nie moj( bordo, troche" zywsze" niz na zdjeciach )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.