![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jesień u grave. Basic'i, spodnie, swetry i wszystko czego szukasz ;)nieaktualne
Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-30 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jesień u grave. Basic'i, spodnie, swetry i wszystko czego szukasz ;)
Basic
1. T-shirt orsay, rozm s 2. Klasyczna sukienka rozm xs, raz ubrana, idealna na wesele i inne okazje, najchętniej na inną taką 3. Oversize mango, nowy z metką 4. Nietoperz h&m rozm xs, super wygląda do wysokiego stanu 5. Koszula z żabotem w delikatne paseczki, roz z metki L, ale to typowe s 6. Pasiak h&m, rozm s 7. Koszula house, lekko oversizowa na xs/s 8. Oversize top secret, w metki rozm 38 9. Rurki no name, rozmiar to takie xxs, mega obcisłe, ja się niestety nie dopinam ![]() 10. Rurki cubus, xs, rozciągliwy materiał, kolor kruczoczarny (aparat przekłamał kolor) Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-19 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Okrycia wierzchnie/ coś na górę
![]() 1. Klasyczny trenczyk c&a, rozm xs/s, pięknie podkreśla talię, na podszewce, idealny na jesień/wiosnę 2. Wiatrówka w militarnym stylu, c&a rozm xs 3. Wiatrówka w kratę pull&bear, ubrana dosłownie kilka razy, rozm s 4. Narzutka reserved, rozm xs, też w lekko militarnym, ale luźniejszym stylu 5. Klasyczna bluza h&m, rozm xs, kruczoczarna (aparat przekłamał kolor) Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-07 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Swetry
1. Oversizowy, przód cięty ze skosa, sięga lekko za pupę 2. Dłuższy h&m, dla mnie oversize, ma zwężone rękawy (ale ma na tyle szeroki splot, że można spokojnie odpruć bez jakiegokolwiek śladu, są po prostu podszyte do środka) 3. Sukienka/ tunika sweterkowa, xs, super podkreśla talię, jest dość wąska i przylegająca, rękawy lekko nietoperzowate, super do grubych rajstop i kozaków 4. Dłużysz sweter z warkoczem przy dekolcie, orsay rozm xs 5. Nietoperz c&a, oversize 6. Megasłodki sweter w serduszka, house xs/s, serduszka mogą się ucieszyć z ogolenia, poza tym stan idealny ![]() 7. Lekko oversizowy, cieniutki sweterek w azteckie wzory, pimkie 8. Oversizowy w zeberkę, reserved, z tyłu wiązany przy karku 9. Mega długi i ciepły sweter, oversize z przodem typu waterfall, kolor totalnie przekłamany, w rzeczywistości ciemna, zgaszona czerwień wpadająca w bordo Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-19 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Spodnie
1. Pull&bear, rozm xs/s, kolor przekłamany, w rzeczywitości to ciemny zgaszony rudy wpadający już w brąz 2. River island, xs 3. Rozm xs/s, z dziurą na kolanie 4. Szorty xs Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-07 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Bluzki, koszule, sukienki
1. Lekko lejąca w kolorze miętowym, koronka na ramionach, rozm xs 2. Koszulowa z ażurowym wykończeniem przy ramionach w pięknym musztardowym kolorze, rozm xs/s, c&a 3. Mgiełkowa w kwiaty, bersha, rozm xs 4. Zwiewna i dziewczęca sukienka house, rozm xs 5. Reserved, z metki L, ale wychodzi na s 6. Tunika, mini na niską dziewczynę, rozm xs 7. Koronkowa rozm xs, super na lato i na strój kąpielowy, jak i do wysokich stanów Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-07 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Buty
1. Przepiękne botki, nowe, niestety nie trafiłam z rozmiarem ![]() 2. Baleriny deichmann rozm 36, dzięki gumeczce z tyłu super trzymają się nogi, założone max 2 razy Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-19 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Bielizna i biżuteria
1. Staniki, czerwony niestety bez ramiączek (potrzebowałam do innych celów ![]() 2. Komplet bransoletek z którejś z sieciówek, niestety nie pamiętam dokładnie 3. Srebrny naszyjnik z wybita próbą, prezent - niestety nie w moim stylu, nienoszony Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-19 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Książki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki (wszystkie nowe, nieotwarte i nietestowane próbki)
1. Krem SPF 50, La Roche-Posay, 3ml Płyn micelarny z wodą termalną La Roche-Posay, 50ml Woda termalna La Roche-Posay, 50ml 2. Krem SPF 50, Avene, 5ml Żel oczyszczający bez mydła do twarzy i ciała, Avene, 25ml Płyn micelarny do skóry wrażliwej, Avene, 25ml 3. Intensywne mleczko nawilżające, Isis Pharma, 10ml x2 Olejek oczyszczający do cery bardzo suchej, Avene, 10ml x2 4. Olejek oczyszczająco-zmiękczający pod prysznic, A-Derma, 20ml Krem ochronny SPF 50, dla cery nadreaktywnej i wrażliwej, 6 próbek Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-15 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
DOKŁADKA
1. Żakiet hm, rozm 34 (ale jest taki luźny, że na S też super), dwa razy założony, najchętniej na inny żakiet/ekoskórkę 2. Krótki dwurzędowy płaszczyk/kurteczka hm, rozm 34, przejściowy ale dość ciepły, najchętniej za inne okrycie wierzchnie 3. Sukienka w jaskółki z głębokim dekoltem z przodu i z tyłu, wiązana w talii, s/m 4. Szczoteczka soniczna beautyline, użyłam dwa razy jedynie końcówki peelingującej (ta z włoskami), oddaję z pudełkiem i bateriami 5. Podkład rimmel wake me up, kolor 100 ivory, zużycie 3 pełnych pompek Edytowane przez Grave Czas edycji: 2016-09-22 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Coś za sukienkę House?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie za
1. Klasyczny trenczyk c&a, rozm xs/s, pięknie podkreśla talię, na podszewce, idealny na jesień/wiosnę lub 10. Rurki cubus, xs, rozciągliwy materiał, kolor kruczoczarny (aparat przekłamał kolor) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za biustonosze i srebrny naszyjnik?
![]()
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
A w jakim stanie jest sukienka? Czy była noszona? + Mogę poprosić o wymiary?
Edytowane przez cf8a477bc2d76321deee20101eae6dd289f7deea_608b3a95c2197 Czas edycji: 2016-09-08 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej podoba mi sie u Ciebie pare rzeczy moze znajdziesz cos u mnie za te bluzki?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1473269266 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1473269266 i narzutke https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1473269398 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
sukienke dostalam i mam do niej duzy sentyment dlatego chce ja wymienic najlepiej na bardzo podobna albo na taka sama
a koszule i torebke moge wymienic nie ma problemu na koszule i narzutke https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1473269266 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1473269398 jesli pasuje ci taka wymiana to zapraszam na priv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
To już go dla Ciebie rezerwuję, a co do spodni mogłabym prosić szerokość w biodrach dla pewności?
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
W takim razie z oversize zrezygnuje. A 2. Dłuższy h&m, dla mnie oversize, ma zwężone rękawy (ale ma na tyle szeroki splot, że można spokojnie odpruć bez jakiegokolwiek śladu, są po prostu podszyte do środka) - jaki rozmiar i skład materiału? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
to jest taka sukieneczka, może też służyć jako tunika, jak kto woli
![]() granatowy stanik z Triumpha oceniam na stan db
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się tylko https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1473269398
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej, daj mi kilka dni, jeszcze sie do Ciebie odezwe
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
chętnie
![]() a znajdziesz coś jeszcze za ten sweterek ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1473269398 i czy mogę prosić o zdjęcie próby z naszyjnika? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a z ciuszków nic nie wybierzesz? w rozmiarze xs mam takie spodnie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1470828412 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1470828412 na żywo wyglądają bardzo fajnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Ok, mogłabym jeszcze tylko poprosić o skład materiału i z jakiego sklepu? Torebkę chciałąbyś z kosmetyczką? Kosmetyczka jest niestety używana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazlam ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie sweter bordo i naszyjnik ze srebra
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.