![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Różne różności
NIEAKTUALNE!! WĄTEK PRZENIESIONY:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=104103 Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-16 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różne różności
1. Kolczyk do pępka z silikonowymi, kolczastymi kuleczkami w kolorze seledynowo-niebieskim, srebro
2. Kolczyk do pępka, zwykły (banan + dwie srebrne kulki, dorzucę koce gratis ) Plastikowe koła, raczej małe, w drobne czarno-białe paski Zegarek pomarańczowo-niebieski, z Yves Rocher Spódniczka jeansowa z Terranovy, z takimi falbanko - zakładkami, krótka, w założeniu biodrówka, rozmiar L, miałam ze 3 razy na sobie (za duża na mnnie już Interesują mnie te rzeczy, czekam na foto, zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej interesuja mnie spódniczki jeansowe:0
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. Jasne, jeansowe spodnie, tzw. szwedy, rozmiar 28, elastyczne, b. długie nogawki - super wyglądają do butów na obcasie lub na wysokiej osobie(min. 1,70) (lecą mi z pupy po tym, jak schudłam )
jestem zainteresowana - zajrzyj do mnie i czekam na fotkę ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, interesuja mnie te rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie zegarek YR-można zdjątko ?
![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-03-06 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Następne fotki:
Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-06 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cinkapooh - u Ciebie spodobała mi się tylko ta brązowa bluzka z pierwszej strony i *takie małe pędzelki do cieni (z gąbkami) (nowe).
Możesz napisać o tych pędzelkach coś więcej? Ile ich jest? Bo właśnie jestem na etapie "wyprowadzam się od mamy i kompletuję sprzęt ![]() Wisienko, w taki razie rezerwuję dla Ciebie te rzeczy. U Ciebie spodobało mi się: # Sweter bolerko niemieckiej firmy kupione na allegro za grube pieniądze. Kolor biały, piękne, materiał dziurkowaty, nienoszone # Jeansowy żakiet (jeszcze nie wiem czy chcę go oddać) # 5.GOLF SABRA SPORT. KOLOR CZARNY Z CZERWONYMI RĘKAWKAMI. BIAŁE SZWY I APLIKACJA 8. MATERIAŁ JAK POLAR. ROZMIAR UNIWERSALNY. STAN IDEALNY. I w sumie niezłe te klapki na szpilce, mogłabyś podać długość podeszwy w cm? ![]() Edytowane przez Ratata Czas edycji: 2006-03-06 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz...za same kolczyki nie oddam tych rzeczy...No może ten polarkowy golfik...Czekam jeszcze na foto i wymiary spodniczki. Jak już je wkleisz to daj znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Flofferku, u Ciebie podoba mi się:
# KOSZULA JASNA KREMOWA Z KRÓTKIM RĘKAWKIEM # DŁUGIE PODKOLANKA GRUBE NA ZIMĘ BARDZO FAJNE # CZARNA SPÓDNICZKA MINI (możesz podać wymiary?) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
W sumie fioletowa bluzka też niczego sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
u siu siu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Nasteczko, zakochalam się w tych majteczkach w rozmiarze XS
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko majteczki?? u ciebie po opisie to mi sie podoba: 11. Spódniczka jeansowa z Terranovy, z takimi falbanko - zakładkami, krótka, w założeniu biodrówka, rozmiar L, miałam ze 3 razy na sobie (za duża na mnnie już...) Wymiary: pas: 38,5, dł.: 36,5, szer. w połowie: 50,5 ale musez zobaczyc fotke bo to duzy rozmiar ale skoro biodrowka.... a majteczki to są na gumce ale bez rozciagania: od szwa do szwa to tak 28-9 ? a nogawka to tak po skosie 14cm? ale to chyba cos nie tak ehhe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Nogawka 14
![]() ![]() Podwojna bluzeczka też ładna ![]() A te szwedy to jakie mają wymiary? No faktycznie, niby L to dużo, ale ja nosiłam ją przy 91 cm w biodrach i niezmiennie płaskim brzuszku i była dobra... teraz mi z "boczków" zeszło, to niestety odstaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
zalezy ile
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.