|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Rozjaśnienie NATURALNIE ciemnych włosów
Cześć
![]() Kolejny dzień przeglądam różne fora, opinie ludzi, którzy farbowali włosy. Niestety kiedy tylko czytam o rozjaśnianiu czarnych włosow, mowa tam o farbowanej czerni. Mam naturalnie czarne włosy i jeszcze nigdy nie eksperymentowalam z ich farbowaniem/rozjasnianiem. Mam jasną cere i niebieskie oczy, wiekszość mi zazdrosci ze do tego mam ciemne wlosy, ale mi takie polaczenie osobiscie sie nie podoba. Mam 17 lat, gdzies tak do okresu gimnazjum mialam prawdziwa czern na wlosach, teraz z roku na rok one minimalnie jasnieja i mam pojedyncze kasztanowe pasemka, glownie na grzywce. Chcialabym pofarbowac wlosy, nie mowie ze odrazu chce miec jakis super jasny blond, mysle o srednim/jasnym brazie. Nie piszcie tylko żebym wybrala się do fryzjera, chce tylko poznac opinie o reakcji na NATURALNIE ciemne włosy. Z góry dziękuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozjaśnienie NATURALNIE ciemnych włosów
no po prostu farbą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Czyli rozjasniacz nie jest potrzebny?
![]() ![]() ![]() Edytowane przez daria1808 Czas edycji: 2012-08-31 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no to pokaz na zdjęciu jaki masz kolor włosów i zdjęcie koloru jaki chcesz mieć to Ci pomogę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
To sa moje włosy
http://www.looki.pl/community/dsc00785_i57390.html O takim kolorze marze, nie mówie że odrazu taki chce miec, ale stopniowo chce do niego dażyc ![]() ![]() http://www.looki.pl/community/p8050045_i57392.html chciałabym miec blond, nie jakas tam platyne tylko taki w miare naturalny, moze popielaty, ale nie sadzilam ze to bedzie mozliwe, czekam na propozycje. ![]() Dziekuje za pomoc ![]() Edytowane przez daria1808 Czas edycji: 2012-08-31 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
więc tak, jest tak jak myślałem, masz naturalny ciemny blond/jasny brąz popielaty.
kolor jaki chcesz uzyskać to jasny blond. chcesz złoty czy popielaty? bez problemu uzyskasz taki kolor farbą bez żadnego rozjasnienia ja polecam londy albo wellę dam Ci linki do kilku kolorów które powinny wyjśc w zbliżonym kolorze jak na zdjeciu : kolory które wyjdą ciepło/miodowo: Garnier 9.3 Garnier 9.13 Wellaton 9.3 Palette G8 Palette H9 aczkolwiek nie jestem pewny palette jakie mają % wody w opakowaniu jeżeli 9% to sobie poradzą... i teraz dwa chłodniejsze, naturalniejsze: Londa 18 Wellaton 9/0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Chyba zdecyduje sie na ten palette vanillia
![]() ![]() Mam naturalny: `ciemny blond/jasny brąz popielaty.` ? One, przynajmniej mi, wygladaja na bardzo ciemny braz conajmniej . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta wanilia jest najciemniejsza z tych wymienionych przeze mnie i ja osobiście najmniej ją polecam na twoje włosy, tzn wiesz wyjść wyjdzie ale ciemniej niż pozostałe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Już rozumiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wanilie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Vanilii niestety nie moglam dostac więc zdecydowalam sie na Wellaton 9/0 .
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.