![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
![]() ****Zaktualizowany Wątek****
!!!!!!!!!!! nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!!!!
#######STRONA 10 CIUSZKI DLA DZIECKA######## -Koszulka Progress czarna,rozm. S-M,niewiele noszona -bluzeczka kremowa z szeroką koronką,mozna regulowac wstążką ramiona,rękaw 3/4,r.S-M(małe),załozona kilka razy potrzebuje na gwałt kremiki z kwasami BHAlub Acne Derm,ew. Lysanel Activ-SVR (moga byc resztki na próbe z AHA,BHA,PHA) z kosmetyków(najlepiej średnia i górna półka): cienie sypkie,najlepiej z brokatem,rozpatrze różne kolorki róż do policzków puder w kamieniu,odcienie naturalne,nie za ciemne błyszczyki farba do włosów kolory kasztan,ciemny kasztan(moze skusze sie na jakis inny ciemny kolorek) odzywki do włosów dobrych firm,szamponiki profesjonalne krem na dzień zapachy nie Avon i Oriflame,mile widziane zapaszki Cerutti Image i 1881;Lacoste touch of pink,RalphLauren Ralph lub inne próbki tusz do rzes CDior(Parfait;Maximeyes), MF-2000calories kuferek na kosmetyki i biżuterie,raczej spory; Pędzle z nat.włosa do różu i do cieni Oliwka lub zel NiveaBaby ;balsamy i mleczka do ciała Nivea Q10,Dove,Garnier tez inne,smakersy pozatym ciuszki co mi wpadnie w oko,bardzo mile widziane są komplety bielizny z biustonoszem na 70C i stringi S. ![]() Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2006-02-21 o 01:09 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: ****Zaktualizowany Wątek****
-półgolfik leciutki różowy we wzorki,na dole poszła nitka,pozatym jak nowa,S-ka
-pomarańczowa we wzorki,ciut zywszy kolor w realu,stan bdb,S-M Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2006-02-14 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
-top wiązany na szyji,Oasis,rozmiar raczej M.,zalożony 3-4 razy.
-bluza Next,bezowo-czarna,nieco sprany kolorek,ale stan bdb,na metce 14UK,ale na moje oko M-ka Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2006-01-31 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
-letnie szerokie w duze kwiaty na kant,70% len;30% viskoza,S-ka,małe M.Niewiele noszone.
-Dzinsy streczowe na metce(chyba)na wzrost 164,ja nosiłam jak rybaczki,malutkie,XS Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2006-02-13 o 10:12 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
-Golfik,rękawy siateczka i mankiety.R.S-ka,na jednym rękawie zszycie ok.1cm,nie jest baarzdo widoczne(patrz foto),sporo noszony,stan dobry.
-Sweterek L.O.G.G. sport ,z kieszonką "na wylot' jak w kangurkach,nieco zmechacony,r.M Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2006-01-31 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
-szalik z H&M,bez metki,raz założony,baaardzo duzy i szeroki
-kolorówka: lakier jasnobezowy,złocisto-zielonkawy z drobinkami,niebieski;cien ie do powiek kolor jak na fotce,2 razy zatemperowane. Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2006-02-14 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
-kurteczka niebieska zimowa,noszona jeden sezon,bez uszkodzeń,S-M
-rękawiczki granatowe z ociepleniem -czapeczka łososiowa Adidas,nienoszona,bardzo przyjemny kolorek,nieoryginalna. Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2006-01-31 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
komplecik Avanti,r.36.Rybaczki biodrówki i bluzeczka,wytłaczane kwiaty,kolorek najbardziej oddaje przedostatnie foto.
wymiarki bluzeczki: dł.z przodu od dekoltu-44cm dł.od pachy w dół-28cm szer w biuscie-47cmx2,material ciągnie sie więc będzie dobre nawet do 100-105cm. rybaczki(uszywane ręcznie,bo nie mam maszynki.przydało by sie zrobic z nimi porządek,ale zewnątrz nie widac): dł.całkowita -77cm. dł.od kroku-55cm stan przód-21,5cm szer uda w kroku(bez naciągania)-24,5cm(max.do 28-29cm.) biodra bez naciągania-44cm(max. do 51cm) Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2005-12-29 o 20:00 Powód: podaje wymiary |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
sandałki rozm.37.
Dzieciece Bartki r.21,wkładka 13cm.Jesienne.W bardzo dobrym stanie,minimalnie widac uzytkowanie na noskach gumowych. Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2006-02-06 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
jaki rozmiarek mają buciki dziecięce??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Fatima,szukam co mi w oko wpadnie,najbardziej rybaczek takich szerokich jak "szwedy",jakieś bluzeczki na lato....nie wiemm...
![]() Pestka,Bartki na twoją to chyba juz za małe będą,r.21 na 13cm.A co ze spodniczką namyśliłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no fakt za małe
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
mimi chodzilo Ci chyba o mój szary no ja nazywam go sweterek , moze i być jako żakiecik , dostałam go w prezencie z Włoch rozm S , ,,, jest naprawdę fajny ale za ciasny , zapina się na guziczki no i właśnie guziczki za mocno sie rozchodzą u mnie . ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mimi OK biust 43x2 ale jak wspomnialam to jest sweterko -żakiecik i fajnie wyglada jak pod nim cos jest ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To powiem co mi sie podoba - golf bialy - hmm ale to S niewiem czy nie malutki bedzie bo s sa różne , kurteczka wiosenna i buciki -klapki różowe jaki to rozmiar jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Nio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mimi wiec klapki odpadają
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
podobaja mi sie te czrne buciki na szpilce oto moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=79922
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
to moze na nastepny weekend?bo ja jutro rano jade....więc golfik raczej za wąski będzie,a wymiarki kurtki dodałam teraz w opisie zobacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1134133136
ta bluzeczka mnie interesuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.