|
|
#2551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zwariowany rocznik 1990 :D cz. II
Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
w poniedziałek minie dwa miesiące jak będziemy razem.. rodzice moi go uwielbiaja... jest cudowny. pisze mi wierzyki w smsach i wiem , że to jego bo próbuje coś klecić ale nie zawsze mu wychodzi i to takie słodkie, że masiakra kocham go tak strasznie.. może będziecie myśleć , że słowo kocham po tak krótkim czasie jest nieszczere?? bo jak czytam niektóre wątki i ktoś mówi, że nie szczere bo ktoś powiedział komus po tygodniu... a kuźwa to my czujemy czy szczere czy nie... wiem, że on mnie kocha....bo ostatnio jak sie znów żegnakliśmy bo wracał do domciu to miał łzy w oczah... kiedy ja płacze widze , że jemu też chce się płakać...a cio do nauki... uczę sie praktycznie od rana do wieczora... nie chodzi o to, że jestem kujonem ale mi wszystko tak powoli wchodzi że masakra;( a nauki tyle, że mnie to przeraża...
|
||
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie aż tak.. jakieś 30 min. samochodem.. a i tak ciężko znaleźć czas.
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo jak romantycznie No wlasnie jakie zakochance A moze jak przejdziesz sie tak 1 h po dworze dotlenisz to bedzie lepiej Ci wchodzic? mi to zawsze pomagaA jestes na zaocznych? Przyzwyczaisz sie potem do tego ze jest duzo nauki ale wazne ze sie uczysz chcesz a nie sie przerazasz i olewasz Ja tez juz ide do nauki |
|
|
|
|
#2554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak przychodzi moment spotkania to by się chciało wszystko,,,, żeby było super... żeby była energia na następny okres czekania nio nie??![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
ale wszyscy myslą, że na zaocznych nie ma nauki a na prawdę mamy okropnie duzo anatomia najgorsza... spaceruje ale to nie pomaga... mój problem polega na tym, że ciagle mysle ile mam do zrobienia i że umiem bardzo mało![]() i to mnei przeraża![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jak już się spotkasz z Nim, to czasem też jest coś nie tak.. zamiast się cieszyć że w końcu się widzimy, mamy czas dla siebie, to byle co potrafi zepsuć klimat.. też czasem nie umiem wytrzymać. i najczęściej wtedy zbiera mi się na płacz. chciałabym żeby było jak dawniej, kiedy widziałam go praktycznie codziennie.. |
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a długo jesteście razem?? nio mój zaczał prace od września pod koniec więc spotykaliśmy się co dwa dni... teraz... ech teraz widzisz jak jest ![]() a wiesz co najgorsze?? jest barmanem i boję się, że szef mu każe robić w sylwestra
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak.. jak szef mu każe to chyba nie ma wyjścia.. ale może nie będzie tak źle? trzeba być dobrej myśli.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio to faktycznie macie przegięte a jako kto pracuje??
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
na kopalni. dokładnie to nie wiem, jaki tam zawód wykonuje, ale czasami się o Niego boję.
![]() a Twój pracuje, czy tylko się uczy? |
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
pracuje jako barman... studia...wziął dziekanke ale ma ostatni rok... bo jest starszy ode mnie o 4 lata.
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
a twój ile ma lat?? Ojejku boli brzusio
|
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
mnie będzie bolał za jakieś 2-3 dni. ![]() 21. mamy 2 lata różnicy. |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
<przytul> my to chyba powinnyśmy otworzyć wątek dla wizażanek z ,,wstrętnymi @"
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w sumie to dziwny zbieg okoliczności, że wszystkie mamy w podobnym czasie.
|
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio nawet bardzo....Różnica kilku dni... hm... no myslę, że dużo tu takich wizażanek z bolesnymi @.... a z reszta prawda jest taka: kto lubi te dni... NIKT chyba, że jak ktoś ma obawę, że wpadł i wyczekuje okresu;D
|
|
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak tak czytałam wasze posty.. mdlenie, tabletki, że nic nie pomaga.. aż mi się myśleć nie chce, jak bym to znosiła..
|
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nio niestety raz w bolu wykrzyczałam tatowi, że mógł zrobić ze mnie chłopca:P:P ale się śmiali z tego tekstu a ja ryczałam na podłodze z bólu;/;/
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to by dużo ułatwiło.. choć wiesz, ja bym jednak facetem nie chciała być. mimo wszystko.
|
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
nie spiewasz piosenek w styl;u: gdybym mogła być mężczyzną chociaż jeden dzien??;d hahah;d
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już w ten sposób pomyślę, to przeważnie szybko mi przechodzi ![]() a Ty śpiewasz? ![]()
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
nie śpiewałam;D ale wiesz od dziś w czasie pierwszego dnia @ będę tak sobie śpiewała;D <hahaha> może pomoże;D
|
|
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi się nic nie chce.. w ogóle kijowa pogoda.. a miało świecić słońce. jeszcze mnie czeka opracowanie notatek z socjologii.. już to odkładam od 3 dni. czas się za to wziąć
|
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to dopiero początki, co będzie jak nam się zwali po kilka przedmiotów i sesja?
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie chce sobie tego wyobrażać ;D;D będzie cięzko... najgorsza dla mnie anatomia... za dużo tego... Żałujesz , że wybrałaś ten kierunek??
|
|
|
|
#2577 |
|
Raczkowanie
|
hejo
wkońcu jestem i ja cieszycie się no nie? ![]() pochwalę się,że wczoraj dostałam pierwszą ocene 4 z marketingu aż polubiłam te ćwiczenia a dziś musiałam wstać o 4 i jeszcze pks nie jechał o tej co w rozkładzie i musiałam stać 15 minut w deszczu i czekać na następny a było to po 5 no i oprócz tego, później uciekły mi dwa miejskie i na uczelni byłam o 6.55 a o 7 zaczynałam całe szczescie miałam dziś tylko do 8.30. a za chwile ide jeść i spać
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć wolałabym inny, który mi się marzył od dawna - dietetyka. ale odległość za duża. miałabym problemy z dojazdem tam.. ale powiedziałam sobie, że jak skończę socjologię, to dietetykę też ruszę. choćby w jakimś kursie.
|
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się marzy skończenie tej fizjoterapii<marzyciel> a czuję , że będzie ciężko... ale dam radę;D muszę;D |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

spotykamy się raz na 2,3 tygodnie, bo wcześniej nie ma czasu: pracuje, uczy się. czasem ciężko to wytrzymać samemu. chciałabym żeby było jak dawniej, czasem mam wrażenie, że się od siebie oddalamy.. dziś się spotykamy i chciałabym jakoś miło wykorzystać ten wspólny czas, bo nie wiadomo ile znów przyjdzie mi czekać na Niego..
a dzisiaj juz lepiej?
kocham go tak strasznie.. może będziecie myśleć , że słowo kocham po tak krótkim czasie jest nieszczere?? bo jak czytam niektóre wątki i ktoś mówi, że nie szczere bo ktoś powiedział komus po tygodniu... a kuźwa to my czujemy czy szczere czy nie... wiem, że on mnie kocha....bo ostatnio jak sie znów żegnakliśmy bo wracał do domciu to miał łzy w oczah... kiedy ja płacze widze , że jemu też chce się płakać...
<3

no ale to by dużo ułatwiło.. choć wiesz, ja bym jednak facetem nie chciała być. mimo wszystko.
jeszcze mnie czeka opracowanie notatek z socjologii.. już to odkładam od 3 dni. czas się za to wziąć 
4 z marketingu
i jeszcze pks nie jechał o tej co w rozkładzie i musiałam stać 15 minut w deszczu i czekać na następny