|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 1994
Witam
![]() Cytat:
![]() Wiecie, co ? Tak nas dużo, że ja przejrzę wątek i sobie gdzieś zapiszę i przy drugiej części w 1 poście by się przydało np. na odmużdżaniu (chyba) tak jest .
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
nooo lista '94 by się przydała :P
|
|
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
dawno nic nie pisalam . nic juz nie trace kg . od jakiegos czasu nie moge pol kg schudnac nawet.
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnei converse twoja waga jest prawidłowa.
Listy nie mam ale wiem, kto ile postów napisał ![]() od tego można zacząć: DontAsk94......................... ....278 Monika1994 (odeszła).............256 chromonikielnia .....................226 karolajna_roro (odeszła) ........126 converse ......................... ......120 malwa14.................. ..............113 martysia2701 ........................ 86 JKYAFD ......................... ........ 67 Kimie ......................... ......... 54 Maizy ......................... ..........43 Lanessa ......................... .......32 lisa009......................... ..........27 kasia2315......................... ..... 26 peyton949................ .............. 24 Keichi ......................... ............7 GosiA13331 ......................... ....4 numb05......................... ....... 4 Maritza14 ......................... .....4 Izabelianna ......................... ...3 Lena_20......................... ........ 3 whoai......................... ............. 2 K!nguśś ......................... ...........2 madziosz ......................... ..........2 marrellic ......................... .........2 xXHappyGirl948Xx ......................... ..2 frota00 ......................... ............2 chois ......................... .................2 Marwari ......................... .............1 choochoo1......................... .......... 1 przerysowna......................... ..... 1 Akniedfi......................... ................. 1 famra ......................... ..................1 anmi0 ......................... .................1 Nawet nie wiedziałam że tyle nas jest ![]() ![]() przepraszam że tka nierówno ale nie mam czasu .
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
oo to ja 27, a ty 341
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
:P: jak tu sie jest od poczatku watku to nic dziwnego ;]
|
|
|
|
#1869 |
|
Wtajemniczenie
|
jep jep... mam drugie miejsce. xD
Tosz to szok poprostu. ![]()
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
spokojnie
|
|
|
|
#1871 |
|
Wtajemniczenie
|
yy?
ale ja jestem spokojna przecież. O.o |
|
|
|
#1872 |
|
Wtajemniczenie
|
ja 8, nie jest źle ;d
|
|
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
haha !. 6;d
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
no, ale piszesz, że SZOK! xd
|
|
|
|
#1875 |
|
Wtajemniczenie
|
no leje poprostu z tego, że nawet nie jestem tu od początku i nawet sobie nie zdaję sprawy, że tak dużo piszę, aż tu na drugim miejscu listy wylądowałam...
A samo w sobie słowo szok to chyba nic nadzwyczajnego? |
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
Jeju Olasia jak ty to zrobiłaś? Liczyłaś tak od początku?
Podziwiam, podziwiam! Łeee, jestem 10. Słabo, słabo muszę podnieść statystykę i częściej tu zaglądać. ![]() Przeciez można być w szoku i być jednocześnie spokojnym, nie?
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
|
|
|
#1877 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasia
jak Ty to policzyłaś? I jak udało Ci się tyle napisać?![]() DontAsk- gaduło Ty!! ![]() ![]() ![]() A ja czwarta... ;] |
|
|
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
No faktycznie. DontAsk dołaczyła do nas nie tak dawno a tyle postów już napisała, że nie wiem.
Olasia to wiadomo - jedna z "matek" wątku (ja też jestem taką mamusią).
![]() Kuracja włosów: * prostowanie keratynowe 21.07.10, 15.01.11 * długość: 50 cm ![]() Voila! Forget Saturday morning cartoons! - I watch ShaneDawsonTV "Uśmiech to pół pocałunku. Uśmiechnij się do mnie dwa razy. " |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
oj, czepiacie się
żartowałam tylko
|
|
|
|
#1880 |
|
Raczkowanie
|
Godzinę temu umyłam włosy. Teraz wyglądam jak baran, naprawdę. Rano pod prostownicę. Eh, takie to życie kręconych włosów...
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
coś o tym wiem xd też mam kręcone, przedwczoraj je prostowałam. Jeszcze się trzymają jako tako ale dziś inteligent wszedł pod prysznic w rozpuszczonych i się zmoczyły
|
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
Mi też się rano nie chce, ale tym bardziej nie chce mi się wieczorem. Czasami to tylko grzywke prostuję, bo jakbym nie wyprostowała to lepiej nie mówić, co by się na mojej głowie działo... Masakra. Ludzie by się przestraszyli. xD
Zwierzątko w avatarku twoje?
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie!^^
ja też grzywkę prostuję, bo jak nie to wywijasy, zawijasy i ogólnie busz i dżungla xDD a zwierzątko to mój myszoskoczek - Aisse
|
|
|
|
#1884 |
|
Raczkowanie
|
Śliczny. Uwielbiam wszystkie zwierzaki. A ja mam małe zoo w domu. Może wstawię w najbliższym tygodniu zdjęcia to zobaczycie.
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Już jestem w domu, po szkole na szczęście. Nie było tak źle, nic nie dostałam. Jutro przychodzę na 4 godzinę, na 11.00, bo u nas 3 klasy piszą próbny! Dzisiaj fajny dzień, bo zamiast zajęć w szkole muzycznej jest dyskoteka i oczywiście jak mogłabym nie iść? A co u was jak dzień w szkole minął?
|
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha. Dobrze ci tak!
My jutro dopiero na 5 lekcje przychodzimy. xD :P Z tym, że ja wgl się nie pokaże, bo po pierwsze to po co... A po drugie to o 16 się zaczyna 4 dniowa wymiana (Niemcy przyjeżdżają do nas), to mi się nie chce jeszcze do szkoły lecieć nie wiadomo po co. :P A w szkole no... Normalnie. ![]() PS Dziękuję ci Kimie za zaproszenie. ![]() PSS Nie jestem gadułą.! (nie wcale... )
|
|
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Ej, zazdroszczę, Niemcy na wymianie...
Też bym chciała żeby u nas jakąś wymianę zrobili. Też własnie może z Niemcami będzie. Napisz czy jakies ciacha są. ![]() Ty nie jesteś gadułą. Ty lubisz po prostu mówić.
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
Noo ja się zastanawiam, jak ja się z nimi dogadam.
![]() Teorytycznie to mamy po angielsku móić, bo na tym polega ten projekt. Ja tam coś na upatrego wystękam, ale oni to podobno kompletne tłuki z angla są. A po niemiecku to zaś ja kompletnie zielona. ![]() Nie ma co... Bedzie fajnie. ![]() ![]() ![]() Ale zacieszam, bo w czwartek do Krakowa z nimi Kocham to miasto.
|
|
|
|
#1889 |
|
Raczkowanie
|
Łałł, wycieczka, ale super! To ja do ciebie przyjeżdżam i ci pomogę z niemieckim i angielskim!
U nas projekt będzie polegał na tym, abyśmy mówili swobodnie po niemiecku, bo jestem w niemieckiej klasie.
|
|
|
#1890 |
|
Wtajemniczenie
|
okej. Zapraszam. Zostaniesz moją tłumaczką.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

)

np. na odmużdżaniu (chyba) tak jest . 

jak Ty to policzyłaś? I jak udało Ci się tyle napisać?