Wszyscy zginiemy... a.d 2012 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 09:56   #241
milkNhoney
Rozeznanie

Dot.: rok 2012 obawy przed nadchodzacym zniszczeniem

a skąd wiadomo, że za naszego życia? może mój koniec świata będzie jutro? ok sorry , dzisiaj czarny humor mnie się trzyma.

Ale Polska palmy i w ogóle to mnie rozbraja
a jak ktoś jest niewierzący? to co z tą wiarą będzie?

Czyli morał taki aby cieszyć się dniem dzisiejszym i nie martwić końcem świata, o !

Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz.

milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 10:17   #242
Surimi
Zadomowienie

oh jaki lincz mnie spotkalnie chcialam nikogo urazic tylko zapytac co o tym sadza wizazanki ,mam strone godna polecenia moze to i bujda na resorach ale jest wiele faktow ktorym nie potrafie sie oprzec i powiedziec nie www.niewyjasnione.pl ta strona daje do myslenia..

ps. jesli nie wierzysz to olej watek i nie czytaj

Zgniję czy nie zgniję..oto jest pytanie

nie pyskuj stary (czyt. mężu)
bo zrobię Ci z d.. surimimimidu

Surimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 10:24   #243
xxDanceMacabrexx
Przyczajenie

Hmm no zawsze takie rzeczy mnie inspirowały nie powiem ze nie ;p hehe no, ale tak sobie nie umiem tego wyobrazic ze tak nagle wszystko by mialo zostac zniszczone i wogole... jednak pamietajmy ze w kazdej plotce jest troche praawdy wiec i moze tu cos sie okaze prawda ;d nie wiadomo
xxDanceMacabrexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 10:28   #244
Oana
Zakorzenienie

Ta? A podobno w 2012 roku ma być Euro w Polsce i na Ukrainie, to chyba ta tragedia ma nastąpić?
Heh, żartuję.
Ja coś tam czytałam, że Majowie przepowiedzieli koniec świata na 2012 rok, grudzień, dokładnie 21, godzina 11:11. Przepowiadali wojny, kataklizmy, tak? A swojego końca nie potrafili przewidzieć, to dziwne.
Po za tym do końca świata kiedyś dojść musi, a kiedy to tego "najstarsi Indianie nie wiedzą". Możemy polemizować na ten temat, tak długo, aż wyczerpiemy wszystkie możliwe środki. Chociaż jedno jest pewne: ludzie sami przyczyniają się do niszczenia Ziemi i do tego, że jest ona coraz słabsza, co za tym idzie: długo już takich ciężarów znosić nie będzie...
Stary 2008-08-13, 10:31   #245
milkNhoney
Rozeznanie

Surimi , nie chciałam Ciebie urazić czy zlinczować
Ja ani wierzę ani nie wierzę. To jest dla mnie niewiadome.
Zakładając, że to prawda to i tak nie mamy na to większego wpływu.
Twój podpis adekwatny do sytuacji

Stary 2008-08-13, 10:31   #246
nask
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Surimi Pokaż wiadomość
Zapytalas nam o opinie. Wiec jak mamy inna opinie niz Ty to mamy sie juz nie odzywac? Ciekawe.

Sorry ale nic mnie nie przekona ze sie bieguny za 4 lata przesuna ot tak sobie. No chyba ze przykleisz duzo magnesow-danonkow na palmy w Afryce to moze ona wytworza odpowiednio duze pole magnetyczne i cos tam drgnie.

A zycie duchowe ech - znaczy sie bedzie jeszcze wieksza epidemia moherow?
To ja se chyba zostane w tej deszczowej Anglii i zrezygnuje z Waszych Polskich palm
nask jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 10:38   #247
anathalla
Raczkowanie

Dot.: Wszyscy zgniniemy... a.d 2012

Taa ludzie tierdzili że ze wszystkich narodów Bóg i Maryja najbardziej ukochali Polskę. To widać, dali nam w końcu Euro 2012, namacalny dowód I rzeczywiście odrażą się jak go nie zrealizujemy.

Ale teraz tak na serio. Jestem nie wierząca, nie wierzę w żadne tam końce świata opisywane w Biblii ani w koniec w 20212 roku. Poprostu uważam że są dwie możliwości pierwsza to taka że Ziemia podzieli za kilkaset, może kilka tysięcy lat poprostu wybuchnie, albo wybuchnie,/ zgaśnie słońce, co spowoduje wyginięcie wszelkiego życia na Ziemi. A druga to taka, że dla każdego człowieka osobistym końcem świata jest jego własna śmierć. Wierzący wtedy pewnie spotkają się ze swoim Bogiem i zostaną rozgrzeszeni, niewierzący natomiast będą szczęsliwi gdzieś we wszechświecie, gdziekolwiek, na pewno nie w niebie ani piekle.
anathalla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 11:12   #248
_Emi_
Zakorzenienie

1999 roku tez miał byc koniec świata. Nie wierze ale chciałabym to zobaczyc i przezyc. Może i to glupie ale chciałabym zobaczyc jak wygląda ten koniec świata Chociaz nie... Bardziej ciekawią mnie palmy w Polsce ;p
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 11:16   #249
afri
Raczkowanie

Jak ostatnio byłam u kuzynki i wpadli do niej jej znajomi, którzy się tym interesują, wierzą w jakieś takie psychodele, zaczęli dyskutowac na ten temat to przysiegam ze az mnie dreszcze przeszly. Wogole przypomnialo mi sie ze inny kumpel jakies 3 lata temu cos mi opowiadal tez o jakims koncu swiata i ze zacznie sie od tego ze wieloryby, delfiny i inne orskie zwierzeta zaczna tracic droge (poczatek przebeiegunowania) i wplywac do nie tych morz czy zatok... Po czym chyba poltora roku temu to bylo jak do Baltyku wieloryb wplynal... i gdzies tam na brzegu jakiegos kraju w ktorym wogole nie wystepuja znaleziono stado fok...

Ale ogolnie, no cholera ja juz tyle koncow swiata przezylam ze po prostu mowice mi niesmiertelna .

no i... Carpe Diem!
afri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 11:20   #250
Ankalime
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie!
zakladam ten watek gdyz nie znalazlam nic takiego o podobnej tematyce a temat jest irytujacy i siejacy ogrom obaw co do naszej przyszlosci. otoz od jakiegos czasu czytam na temat zaglady ktora ma nastapic w 2012 roku(czyli za naszego zycia) dzis wyczytalam ze nastapi przesuniecie sie biegunow czyli przebiegunowanie co wiaze sie z zatopieniem co niektorych kontynentow lub ich czesciowym zalaniem w wyniku tworzenia sie ogromnych tsunami itp. jest tez wiele teorii ze wlasnie w tym roku nastapi przelom w naszym zyciu duchowym,mowi sie ze nasza wiara wzmocni sie i inaczej bedziemy postrzegac swiat,ze wiele rzeczy niezrozumialych dotad sie wyjasni i uwierzymy....

pytanie do was drogie wizazanki czy slyszalyscie o dziwnych zjawiskach ktore maja nastapic??podzielcie sie opiniami i czy ta data napawa lękiem czy raczej wiarą, ze stanie sie cud i wszytsko bedzie piekne i cudowne,czytalam nawet ze Polska ma byc tak cieplym krajem ze bedziemy mieli na wyciagniecie ręki palmy i drzewa egzotyczne choc w to trudno uwierzyc patrzac w pogode za oknem
a co to jakas nowosc? pare razy juz bylo przebiegunowanie, a co za tym idzie zmiana klimatu -a skad niby sie wzial wegiel w Polsce? katastrofy naturalne, byly i beda, to nie zadna nowosc ze plyty kontynentalne sa w ruchu. jesli to sa rzeczy niezrozumiale i niewyjasnione to ja zalamuje rece nad polska edukacja...

przelom w wiarze zalezy od ludzi, bo to ludzie wierza w cos, a nie zwierzeta, rosliny czy chocby ziemia. Ziemia, jako planeta ma swoj cykl, tak jak czlowiek rodzi sie, dojrzewa i umrze w koncu.

co do komet etc. na co dzien Ziemia jest bombardowana milionem 'cial niebieskich' a to, ze raz na pareset uderzen przez atmosfere przedostanie sie meteoryt wielkosci pilki do rugby, tez nie jest niczym dziwnym. a co do jakiejstam planety, ktora ma uderzyc w Ziemie.... czemu Ziemia nie zderzyla sie jeszcze z Marsem badz z Wenus? czemu Ksiezyc nie spadl jeszcze na Ziemie? polecam zakupic sobie obojetnie jaki podrecznik fizyki dla szkol srednich i sie doksztalcic.

te cale rewelacje... nihil novi sub sole
Ankalime jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 11:22   #251
Afra86
Zakorzenienie

Cytat:
oh jaki lincz mnie spotkalnie chcialam nikogo urazic tylko zapytac co o tym sadza wizazanki ,mam strone godna polecenia moze to i bujda na resorach ale jest wiele faktow ktorym nie potrafie sie oprzec i powiedziec nie www.niewyjasnione.pl ta strona daje do myslenia..

och jaka Ty biedna
Ludzie, dziewczyno, zadalas pytanie, wiec sie dziewczyny wypowiedzialy w zaden sposob nie linczujac Ciebie i wcale nie musialy odpowiadac, bo taki watek juz istnieje. Wiec nie rob z siebie ofiary ( tak tak, zaraz powiesz ze nie robisz )
Zabawne, pytasz o zdanie innych, a potem dajesz komentarz ,ktory mowi o tym, ze posiadajacy inne zdanie niz Ty, maja nie odpowiadac w watku, tylko olac i nie czytac
no cuda wianki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 11:23   #252
Madia
Zakorzenienie

Czy bujda?? Nie wiem...poczekamy, zobaczymy. Traktuję to z przymrużeniem oka...choć we własnym gronie to się śmiejemy. Bo ja co prawda mieszkam na górce ale mój wujek nie...a podobno ma być wielka woda, więc on mówi, że "zaczął" sobie już usypywać górę O budowie schronu przeciwatomowego też była mowa szczególnie w czasie świąt takie pomysły przychodzą do głowy.

Zakręcona na punkcie zakręconego włosa od 22.02.2012
Madia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 11:38   #253
Pawełeczek
Rozeznanie

A po co koniec swiata?? Po co wymyslac burze, odwrocenie biegunów ?? Ludzie sami siebie nawzajem powybijają za jakis czas.
Stary 2008-08-13, 11:48   #254
anecia0509
Wtajemniczenie

GG do anecia0509

E tam nie wierze

Ale skoro to po moich urodzinach to niech sie dzieje co chce Nie no joke ;p

anecia0509 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 11:53   #255
pitahaya
Zakorzenienie

Surimi, bez urazy, ale czy czytalas inne watki z tego forum, do ktorego link podalas? tam ludzie tworza takie tematy, ze nic tylko pasc ze smiechu...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 12:06   #256
Hultaj
BAN stały

Niczym mnie to nie napawa, na pewno nie lękiem, bo jeśli coś się zacznie dziać to w globalnej skali, i dotknie to wielu, jak nie wszystkich.

Generalnie, uważam, że nie ma się co koncentrować na takich, dosłownie bzdurach. A dlaczego: bzdurach. Bo do tego czasu setki tysięcy ludzi zaliczy swój własny koniec świata, po prostu umierając. ''Głupi'' wypadek samochodowy, i nie potrzeba pomysłów żadnych Majów ; ludziom naprawdę wystarcza, że muszą się szarpać z chorobami, czy poczuciem nieszczęśliwości. Odpukać różne takie.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 12:11   #257
insomnieux
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Niczym mnie to nie napawa, na pewno nie lękiem, bo jeśli coś się zacznie dziać to w globalnej skali, i dotknie to wielu, jak nie wszystkich.

Generalnie, uważam, że nie ma się co koncentrować na takich, dosłownie bzdurach. A dlaczego: bzdurach. Bo do tego czasu setki tysiący ludzi zaliczy swój własny koniec świata, po prostu umierając. ''Głupi'' wypadek samochodowy, i nie potrzeba pomysłów żadnych Majów ; ludziom naprawdę wystarcza, że muszą się szarpać z chorobami, czy poczuciem nieszczęśliwości. Odpukać różne takie.
nu więc właśnie.
w ogole to mi sie wydaje, ze kazda chwila doprowadza nas do zniszczenia. po prostu.
Stary 2008-08-13, 12:22   #258
milkNhoney
Rozeznanie

i powiało grozą

Stary 2008-08-13, 12:40   #259
xxDanceMacabrexx
Przyczajenie

haha mnie juz dawno tu nie powinno byc ;pp bo koniec swiata to przezyłam juz wielokrotnie ;dd
xxDanceMacabrexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 13:01   #260
Stromanthe
Zadomowienie

GG do Stromanthe

A po co się bac? Co ma byc, to będzie, na siłę natury nie ma rady. Może w końcu Wrocław doprosi się tego dostępu do morza
Stromanthe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 13:13   #261
Surimi
Zadomowienie

po pierwsze to jesli chodzi o lincz mialam na mysli ze watek juz byl, po drugie chcialam opini to prawda ale nie negowania mojej wiedzy na temat fizyki i takich tam jak tam ktos napisal, jesli chodzi o wiare to by byla raczej kwestia indywidualna a co do stwierdzenie "jesli nie wierzysz nie czytaj"zle ujelam slowa poprawiam-jesli cie to nie interesuje nie czytaj!!

ps. koniec swiata moze nastapic wlasnie przez takie podejscie do drugiej osoby zeby doslownie w ziemie wkopac,z czego ty wynika z nienawisci z przekory??nie rozumiem ludzi ktorzy gania drugiego czlowieka bo ten zle ujał swoje mysli w slowa lub cos w tym rodzaju..serio wiecej szacunku i brac wszytsko z przymrurzeniem oka bo ja nie atakuje tylko grzecznie sie wypowiadam..oczywiscie ktos to odbierze jako akt pokory inny jako podniesienie broni do walki...pozdrawiam

Stary 2008-08-13, 13:24   #262
_Emi_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stromanthe Pokaż wiadomość
A po co się bac? Co ma byc, to będzie, na siłę natury nie ma rady. Może w końcu Wrocław doprosi się tego dostępu do morza
Byłoby fajnie bo wybieram się do Wrocławia na studia i miło by było pójsc nad morze w wolnym czasie
_Emi_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 13:33   #263
veronicas15
Zakorzenienie

Co ma być to będzie, jakoś mnie nie przeraża koniec świata. Jak nastąpi, to pewnie nawet nie będziemy wiedzieć kiedy to się stało
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 14:18   #264
Afra86
Zakorzenienie

Cytat:
ps. koniec swiata moze nastapic wlasnie przez takie podejscie do drugiej osoby zeby doslownie w ziemie wkopac,z czego ty wynika z nienawisci z przekory??nie rozumiem ludzi ktorzy gania drugiego czlowieka bo ten zle ujał swoje mysli w slowa lub cos w tym rodzaju..serio wiecej szacunku i brac wszytsko z przymrurzeniem oka bo ja nie atakuje tylko grzecznie sie wypowiadam..oczywiscie ktos to odbierze jako akt pokory inny jako podniesienie broni do walki...pozdrawiam

Jeeeeeeezu

ja sie poddaje
Stary 2008-08-13, 14:23   #265
laylaaa
Zakorzenienie

ehh coś mi się dzieje jak czytam takie brednie.

ile to już domniemanych końców świata przeżyliśmy nawet nie będę liczyć

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 14:45   #266
Surimi
Zadomowienie

ok ja tez sie poddajeza bardzo dzis jestem emocjonalna i wszytsko biore do siebie,bez sensu))jutro bede madrzejsza o jeden dzien i nie bede pisac brednipa

Stary 2008-08-13, 15:06   #267
nask
Zadomowienie

Weszlam na ta strone i niestety to jest forum!

Dlatego nie ma one wedlug mnie zadnej wiarygodnosci.

Pozdrawiam
nask jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 15:15   #268
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
ehh coś mi się dzieje jak czytam takie brednie.

ile to już domniemanych końców świata przeżyliśmy nawet nie będę liczyć
Dokladnie! jak juz bedzie 2012 to powiedza, ze tym razem NAPEWNO koniec swiata bedzie w 2016 i tak do znudzenia
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 16:00   #269
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
a jak ktoś jest niewierzący? to co z tą wiarą będzie?
No jak to co?

Będzie się musiał nawrócić.

Trudno.

Lajf is brutal end ful of zasadzkas.

6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-13, 16:04   #270
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oana Pokaż wiadomość
Ta? A podobno w 2012 roku ma być Euro w Polsce i na Ukrainie, to chyba ta tragedia ma nastąpić?
Koniec świata będzie jesli to Euro w tych krajach dojdzie do skutku
A tak serio to w trakcie swojego nie tak dlugiego zycia przezywalam juz ze dwa konce świata xD w tym jeden w wakacje w 1999 ;D pamiętam jak jechalam nad wodę i koniec świata miał nastąpić po godzinie 9 rano, wszyscy patrzą na zagarek już grubo po 10, a nadal zyjemy, wszystko ok nic sie nie zmienilo
Kiedys w jakiejs ksiązce czytalam ze nasza planeta przestanie istniec za ok. 5 mln/mld (kurcze nie pamietam, a ksiazka gdzies sie zapodziala) lat, gdy Slonce zblizy sie do Ziemi i swoim cieplem spowoduje, ze planeta nasza przestanie instniec. jak znajde gdzies ta ksiazke to sprawdze, za ile lat to ma nastapic ;P

aha. i zapewne jeszcze nie raz przezyjemy koniec swiata

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości