![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy zgniniemy... a.d 2012
A ja wam mowie ,ze koniec swiata bedzie w 2050 roku...
![]() ![]()
![]() |
#212 |
Raczkowanie
|
Jakos pol roku temu ogladalam na youtube miedzynarodowa konferencje o kosmitach,ufo,piktogramac h. Chyba miala ona miejsce w USA, ale nie pamietam bo nie umiem znalezc tego linka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie strasz! ; ( ![]()
![]() |
![]() |
#214 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze ufo...?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
ale tak serio to moim zdaniem koniec świata może i będzie ale to będzie koniec świata zachodniego, nam znanego powiedzmy
przecież same widzicie że wszystkie przepowiednie nawet jeśli się spełniają to niedosłownie, aż trzeba się domyślać których zdarzeń dotyczą tak samo będzie i z tym także przepowiednie zapowiadają raczej upadek katolicyzmu i kościoła, może dojdzie do tego jakiś kataklizm związany z ta zamiana biegunów czy kometa (czy co to miało być) i jeśli załóżmy byłoby to coś typu katherina to to tłumaczyło by dlaczego część Polski ma ocaleć (jesteśmy oddaleni od oceanu i większych mórz, więc może ta górzysta część Polski miałaby ocaleć) tak sobie głośno myśle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie koniec świata trwa już jakiś czas - wystarczy spojrzeć na to co sie dzieje na świecie, czy choćby w naszym "pięknym" kraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przerażają mnie takie poglądy. Serio. No jasne, jak 90 kilogramowy, wielki facet przyłoży 2 letniej dziewczynce w tyłek (bo marudna) i okaże się, że zabił? Mało Ci takich przypadków? Poczytaj nieco opracowań naukowców, psychologów na ten temat. Można wychować dziecko na wspaniałego, karnego człowieka nigdy go nie bijąc. Taki mały off top. A końca świata nie będzie. To zbieranina bzdur naiwnych ludzi szukających sensacji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie nie ma co się nad tym zastanawiać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak najbardziej jestem za klapsem ![]() A jak uczeń przyłoży nauczycielowi tak że sie okaże ze zabije nauczyciela ![]() ![]() Tak jak pisałam, każdy ma swoje poglądy, ja wyraziłam swoje, ty swoje i jest ok. Dal mnie obecna sytuacja jest chora, że co raz cześciej gówniarzom wszystko wolno, nie mają respektu przed rodzicami, nauczycielami, i innymi osobomi. I dla mnei to jest przejaw konca świata wlasnie. Wszystko staje na głowie i do niczego dobrzego nie doprowadzi napewno
![]() |
![]() |
#221 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Hosenko, ale jeśli w autobusie ktoś się głośno zachowuje, to zwrócisz mu uwagę czy go uderzysz? Bo widzisz, piszesz: "matka czy ojciec obawiają sie choćby zwrócić uwagę dziecku" Serio uważasz, że zwrócenie uwagi to bicie? Nie można zwrócić uwagi słowem? Gestem? To równie skuteczne. Cytat:
Ponieważ, wybacz określenie, rodzice są totalnymi niedołęgami. Pozwalają wchodzić dziecku na głowę, pyskować, marudzić itp. bo "dziecko z tego wyrośnie" , a tu nie wyrasta, trzeba chuligana uderzyć. I tak to jest. A należało postawić granice 2 letniemu dziecku. I to postawić granice w widoczny sposób słownie. A nie dziwić się, ze 12 latek jest rozwydrzony. Cytat:
Problem tkwi w takiej matce. Nie w tym dziecku. Generalnie - dzieci zachowują się tak, jak ich nauczyli rodzice. Jeśli dzieci uczą szacunku do innych od małego dziecka, dziecko będzie szanowało innych. Jeśli rodzice się zorientują, ze 6 latek nie jest grzeczny "sam z siebie" i zaczynają go lać zamiast wcześniej tłumaczyć, to mamy agresywnego 6 latka. Perpetuum mobile. Taki tyci off top. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
2012 bedzie szczytem wstydu, bo nie wypali nam Euro. To bedzie koniec swiata!!!
![]()
![]() |
#223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
czyli tak czy siak koniec swiata bedzie - albo przed albo na euro, bo taka kompromitacja to juz koniec swiata
![]()
![]() |
#225 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do naszego przyczyniania się do końca świata - nie zgodzę się. Nie jest tak źle i przesadzają ci, którzy twierdzą, że ocieplenie klimatu jest sprawką ludzkości. Bzdura! Klimat na ziemi ma swoje fazy, przechodzi z zimnych w ciepłe i anomalie pogodowe są bardziej naturalne niż nam się wydaje. Oczywiście, nie namawiam do zaprzestania ekologicznego stylu życia, jakże modnego teraz, ale bez przesady - ziemi nic od nas nie grozi. A już na pewno nie zagłada. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#228 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#229 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Zadomowienie
|
ja jestem katoliczką i to praktykującą - owszem zgadzam się z ludźmi ,którzy wierzą w słowa z apokalipsy ,mówiące o tym,ze nikt nie zna dnia ani godziny - ale właśnie chyba o tym w tym chodzi ,że tak naprawdę 2012 już niby minął ,że był błąd - no ,ale Bóg już wcześniej wiedziałam o tym.... i tu sie zaczyna koło
![]() |
#231 |
Zadomowienie
|
Nie wierzę w to kompletnie. Chociaż czytając te wszystkie Apokalipsy i chore teorie w książkach i w sieci trochę mnie dreszczyk przechodzi. Tak jak ktoś wcześniej napisał, że koniec świata miał być już w 2000 r. i do tej pory żyjemy to dlaczego mielibyśmy znów uwierzyć w hipotezę ludzkości.
Wydaję mi się, że to Bóg zadecyduje kiedy tu na Ziemi będzie znowu czarna otchłań, a nie ludzie. Oni nas wszystkich tylko tak starszą, żeby oszczędzać światło i nie wysypywać śmieci w lasach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Haha oczywiście ;D Bo w Polsce jak zbudują te drogi , autostrady i stadiony to bedzie koniec świata
![]() ![]() Ja tam w takie bzdety nie wierzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
nostradamus przepowiadał w 1999 r koniec świata.
co ma być ,to bedzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, czy już ktoś wcześniej nie wklejał, ale link ode mnie:
http://pl.youtube.com/watch?v=wxQsLL...eature=related Drugą i trzecią część znajdziecie pewnie same. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Zadomowienie
|
To czy będzie czy nie to raczej nie od nas zależy. Jeśli będzie - to koniec z nami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Ale powiem Wam, że czytając to wszystko to teraz mamy najwięcej sygnałow, że jednak coś tego 2012 może sie wydarzyć.
W 2000 koniec świata wynikał tylko z przełomu wieków, a teraz i Majowie i bieguny ... no nie wiem, ja tam bym wolała, żeby nic sie nie stało. My tu teraz nie dopuszczamy możliwości złego " nie wierze, już tyle końców świata miało być" ja też nie chce dopuścic do siebie możliwości, że stanie się coś okropnego, ale zapominamy, albo i nawet nie jesteśmy świadome, że złe się działo i nadal sie dzieje ( chociażby teraz Gruzja, kataklizmy...) To nie musi być koniec świata, ale jakaś wojna? NIe sądzicie, że już długo mamy spokój? Nasza prababcie cierpiały niemało, a nam jest nie oszukując się dobrze... ale żeby nie bylo, ja nie chce złego, ja tylko po lekturze tego wątku i podanych przez Was linków zaczełam się bać ![]()
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
rok 2012 obawy przed nadchodzacym zniszczeniem
Witajcie!
zakladam ten watek gdyz nie znalazlam nic takiego o podobnej tematyce a temat jest irytujacy i siejacy ogrom obaw co do naszej przyszlosci. otoz od jakiegos czasu czytam na temat zaglady ktora ma nastapic w 2012 roku(czyli za naszego zycia ![]() pytanie do was drogie wizazanki czy slyszalyscie o dziwnych zjawiskach ktore maja nastapic??podzielcie sie opiniami i czy ta data napawa lękiem czy raczej wiarą, ze stanie sie cud i wszytsko bedzie piekne i cudowne,czytalam nawet ze Polska ma byc tak cieplym krajem ze bedziemy mieli na wyciagniecie ręki palmy i drzewa egzotyczne choc w to trudno uwierzyc patrzac w pogode za oknem ![]()
![]() |
#239 |
Rozeznanie
|
Dot.: rok 2012 obawy przed nadchodzacym zniszczeniem
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...highlight=2012 - link do wątku o tej samej tematyce
![]() jak dla mnie to idiotyzm. te całe przebiegunowanie trwa kilkaset lat, tsunami i huragany to nie nowość...W Biblii jest napisane, że nie znamy dnia ani godziny-ja trzymam się tego.pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Raczkowanie
|
Dot.: rok 2012 obawy przed nadchodzacym zniszczeniem
bujda na resorach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.