Panny Młode 2014 :) - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-24, 20:42   #4591
Nati_kk
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Aha - data po długich bojach z TŻtem ustalona na 6 września (13 odpada bo to jego urodziny, a jak powiedział - czas na świętowanie rocznicy musi być, a nie będziemy gości na urodzinach mieć, a 21 już nie chciałąm bo boję się o pogodę, poza tym zaraz trzeba będzie na uczelnie wracać)

Edit:

Cholera, takiego ładnego posta Wam napisałam i się skasował;/ Szlag by to...

To jeszcze raz:

Pierścionek z mieszanego złota, z niedużym diamentem, ale bardzo delikatny, uroczy Zawsze marzył mi się z białego złota, ale cieszę się że TŻ nie posłuchał i kupił ten, bo nie zamieniłabym go na żaden inny Noszę go tylko jak gdzieś wychodzę, tzn. w domu szkoda mi go maltretować, tym bardziej spać w pierścionkach nie lubię, więc jak jestem w domu to sobie grzecznie leży w pudełeczku, ale jeszcze nie zdarzyło mi się chyba bez niego wyjść.
Dokładnie taki:
http://sklep.h-pawlik.pl/images/thum...0290144298.jpg
Choć to zdjęcie totalnie nie oddaje jego uroku, wręcz śmiem stwierdzić że wygląda tu brzydko, więc postaram Wam się kiedyś może cyknąć lepszą fotkę

Co do zaręczyn, to może zbyt romantyczne nie były, ale za to z zaskoczenia, a to dla mnie najważniejsze Odbyły się na uroczym pomoście nad zacisznym jeziorem, przy którym TŻta rodzice mają smażalnię ryb. Ja w stroju "roboczym", ręce czarne od obierania ziemniaków (jakieś zawody chyba były bo z 30kg mieliśmy do obrania jak nic), wyrwał mnie na chwilę na spacer w ramach odpoczynku i nagle bach - klęka i pyta czy wyjdę za niego A ja, całkowicie zszokowana "ale....ale....ale... ale wstań"!!!:P Dopiero po chwili byłam w stanie mu odpowiedzieć, co biedny do dzisiaj mi wypomina Resztę dnia, jak i cały następny tydzień cały czas przebiegł mi z uśmiechem na ustach.

Co do przygotowań to na razie powoli planujemy. Wstępnie ustaliliśmy listę gości (120 osób, ale gdzieś z 30 może nam odpaść, bo dużo z zagranicy), w sobotę jedziemy oglądać i rezerwować salę(otwarcie mają dopiero w sierpniu, ale oglądać można i wizualizację mają, a z zewnątrz wygląda przecudnie). Zespoły mamy upatrzone 2, ale dość drogie i próbuję TŻ wyperswadować pomysł wydania 6000 na zespół, choć pewnie i tak mi się nie uda, bo "zespół jest najważniejszy, a wesele ma się raz w życiu".
Nad sukienką jakoś specjalnie jeszcze się nie zastanawiam, bo kupę czasu jeszcze jest żeby coś wybrać, pewnie jakieś 8 miesięcy przed zacznę intensywnie szukać, ale podoba mi się coś w stylu:

http://www.sinceritybridal.com/sin/3675
http://www.sinceritybridal.com/sin/3651

Takie w miarę "proste" najbardziej mi się podobają

Dzień ma być idealny Skoro nie mogę mieć wymarzonego wesela w czerwcu, to chociaż reszta ma być perfekcyjna. Marzy mi się drewniany kościółek (intensywnie szukam takowego w okolicy), do ślubu podjedziemy jakimś zabytkowym autkiem, a na przyjęciu goście mają bawić się tak, by jeszcze z 20 lat to wesele wspominali

Co do majówki to łączę się w bólu z pracującymi - my nigdy nigdzie nie jeździmy, bo jest oficjalne otwarcie sezonu nad jeziorem i spędzamy go w pracy, nie wiem nawet czy na jakiegoś grilla się wyrwiemy...

Może teraz Wy mi się choć w skrócie przedstawicie, żebym wiedziała kto jest kto, z kim i kiedy się pobiera itp?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Edytowane przez Nati_kk
Czas edycji: 2012-04-24 o 20:59
Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:47   #4592
mala_czarna_21
Zakorzenienie

witajcie
uff... zalatana jakaś jestem... ale to dobrze chyba

my na majówkę walimy w góry, spacer na Turbacz, pod namiot nad jeziorem czorsztyńskim

a jeśli chodzi o pierscionek to zawsze jak zdejmuję go np do zmywania łazienki albo urabiania ciasta to TZ urażony pyta czemu ściągam
więc poza tymi okazjami noszę go ciągle. W końcu po to go mam

Witam nową PMkę

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:48   #4593
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Aha - data po długich bojach z TŻtem ustalona na 6 września (13 odpada bo to jego urodziny, a jak powiedział - czas na świętowanie rocznicy musi być, a nie będziemy gości na urodzinach mieć, a 21 już nie chciałąm bo boję się o pogodę, poza tym zaraz trzeba będzie na uczelnie wracać)

Super! My też chcemy 6 bądź 13!
Stary 2012-04-24, 20:51   #4594
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Dla kogo ta impreza?
Dla Elżbietki i zacnych Brytyjczyków

w żółtym jej do twarzy
Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Zależy co myślisz pod droga impreza? Noclegi? Jeśli o to chodzi to mogę Ci załatwić w Gdańsku nocleg za 20zł od osoby
A Świbno polecam z całego serca, w sezonie na plażę jeżdżę tylko tam, po pierwsze żeby dojść na plażę trzeba przejść przez piękny rezerwat, jest fantastyczna "ambona" z której można zwierzaki obserwować. Plaża jest ogromna, czysta i przede wszystkim spokojna. To jest miejscowość taka trochę "emerycka" ale jest połączenie autobusem miejskim z centrum i nawet autobus nocny więc jak się chce jechać na impreze do Gdańska/Sopotu nie ma problemu. Widziałam tam mnóstwo kwater i domków więc z noclegiem też nie ma problemu
Noclego to tak fajnie by było ok. 40-45 zł ale jeśli taniej, a fajnie, to też nie pogardzimy z dojazdem tu i ówdzie nie byłoby problemu, bo jak już pojedziemy to samochodem.
I teraz nie wiem, czy Trójmiasto, czy jakieś emeryckie okolice (swoją drogą, dwa lata temu Łeba pod koniec sierpnia też była wioską emerytów - od 15sierpnia fajnie, studenci, młodzi i w ogóle, od 25 sierpnia pogoda się popsuła i wyskoczyli emeryci i my). Jeżeli pojedziemy sami z Tż to raczej coś na uboczu, jeżeli z kimś to właśnie Gdańsk, Sopot...

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Kolejna PMka 2014 wita i grzecznie pyta, czy do szanownego grona dołączyć można?

Grzecznie melduje, że od 17 września zaręczona, a data ślubu od miesiąca ustalona
Dobry
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 21:13   #4595
aszuelka
Zakorzenienie

Wlasnie, gdzie link z datami naszych slubow? niech mi ktos znajdzie, ja jaks nieogarnieta jestem

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 21:14   #4596
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Nati odsyłamy do wcześniejszych stron bo tam wszytsko opisałyśmy więc jak będziesz miała chwolkę to poczytaj

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Wlasnie, gdzie link z datami naszych slubow? niech mi ktos znajdzie, ja jaks nieogarnieta jestem
jak na razie u misiadelka w podpisie a potem pójdzie w pierwszy post

2015 - 38
Stary 2012-04-24, 21:16   #4597
tasiulek
BAN stały

aszuelka- Misiadełko wsio ma ale ona się teraz alkoholizuje
Ogłaszam toast za zdrowie Misiadełka tż

Anulka a kiedy chcecie jechać? Ja od siebie jeśli chodzi o morze polecam Darłówko lub Dębki ( nie Dąbki ) ale tylko w wysokim sezonie bo poza wymiera
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 21:18   #4598
exist_
Zakorzenienie

Nati - sukienki są śliczne!

Ja jestem jedną z tych co mnie nie ma u Misiadełka w podpisie, bo data jeszcze na 100 nie jest ustalona
Ale tak jak Ci pisałam, 6 lub 13 września, bo też uważam, że 21 to może być zimno i za późno. U nas jeszcze wchodzą w grę niedziele - 7 i 14 bo nie chcemy imprezy, ale nie wiem co na to rodzina

Tasiulek - ja pół życia na wakacjach spędziłam w Jastarni, z obowiązkową wycieczką do Trójmiasta, bo tata się tam wojskował i ma sentyment Ostatnio mu mama uświadomiła że gdyby został w wojsku i przeszedł do armii zawodowej to już by emeryturę miał

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2012-04-24 o 21:20
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 21:20   #4599
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:

2015 - 38
Stary 2012-04-24, 21:31   #4600
aszuelka
Zakorzenienie

Cytat:

16.06.2018 ślub
Stary 2012-04-24, 21:31   #4601
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Nati odsyłamy do wcześniejszych stron bo tam wszytsko opisałyśmy więc jak będziesz miała chwolkę to poczytaj

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Może chwile minąć zanim zdążę ogarnąć wątek, a lista Misiadełka niewiele mi mówi, bo tam same nicki

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość

Ja jestem jedną z tych co mnie nie ma u Misiadełka w podpisie, bo data jeszcze na 100 nie jest ustalona
Ale tak jak Ci pisałam, 6 lub 13 września, bo też uważam, że 21 to może być zimno i za późno. U nas jeszcze wchodzą w grę niedziele - 7 i 14 bo nie chcemy imprezy, ale nie wiem co na to rodzina
Dzięki Hmmm...no ja bym najchętniej mogła i cywilny wziąć, ale większa część rodziny by chyba tego nie przebolała

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2012-04-24, 21:32   #4602
monikkad
Wtajemniczenie

No to ja tak po kolei:

1) Też toaścik za Misiadelka
2) Witam Nati_kk Czytałam post, ale nie wiem, może przeoczyłam, czemu nie możecie pobrać się w czerwcu skoro to Twój wymarzony miesiąc? Czemu jednak wrzesień?

My, tak jak w podpisie, planujemy koniec czerwca, ale tak naprawdę wszystko jest jeszcze bardzo ruchome. Jak na razie mamy upatrzoną salę, zarezerowaną u pani menadżerki w terminarzu i tyle. Wszystkim myślę zajmiemy się jakoś za ponad rok Teraz ja skupiam się głównie na ukończeniu 3 kierunków studiów, TŻ na nowej pracy, później będę skupiać się na szukaniu stałej pracy i razem będziemy skupiać się na wspólnym mieszkaniu, a ślub dopiero potem. Miałam mega fazkę na to po zaręczynach, ale przechodzi mi

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2012-04-24 o 21:35
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 21:38   #4603
aszuelka
Zakorzenienie

Wiecie co, kusi mnie ten moj drogi Palac Lochow a mama chyba sie domysla co i jak i ostatnio mi podeslala linki do stronek, gdzie sa zdjecia jak wygladal Palac na weselu Lukasza Podolskiego... Po prostu marzenie

Pierwszych 9 zdjec to wlasnie Palac:
http://www.aspire.pl/portfolio,galeria-par,8,,0

I tu jeszcze zdjecia palacu i namiotu, w ktorym zrobili wesele
http://silight.com.pl/index.php/zdje...ealizacji.html

Wezcie cos doradzcie...

16.06.2018 ślub
Stary 2012-04-24, 21:53   #4604
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:

Anulka a kiedy chcecie jechać? Ja od siebie jeśli chodzi o morze polecam Darłówko lub Dębki ( nie Dąbki ) ale tylko w wysokim sezonie bo poza wymiera
znowu pijemy

Początek sierpnia, albo koniec lipca. Tak w sezonie raczej czyli już 3 miejsca muszę brać pod uwagę gdybyś mogła polecić coś takiego serio fajnego z ośrodków, domków ect. to będę wdzięczna, bo jednak lepiej wybrać coś sprawdzonego
a kojarzysz Poddąbie? Tam też byłam, ale to naprawdę... deptak z 3 km i po obu stronach domy wczasowe i ośrodki i parę pubów. Nic ciekawego

Cytat:
Wiecie co, kusi mnie ten moj drogi Palac Lochow a mama chyba sie domysla co i jak i ostatnio mi podeslala linki do stronek, gdzie sa zdjecia jak wygladal Palac na weselu Lukasza Podolskiego... Po prostu marzenie

Wezcie cos doradzcie...
Na bogato a ile sobie życzą?

Nati
jak klikniesz w mój link w poście Misiadełka, otworzy Ci się moja sala właściwie nie moja, bo moja dopiero została wybudowana obok w skrócie o nas - ponad 5 lat razem, ślub ostatniego maja, zaręczyny 3 grudnia
Stary 2012-04-24, 22:07   #4605
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
No to ja tak po kolei:

1) Też toaścik za Misiadelka
2) Witam Nati_kk Czytałam post, ale nie wiem, może przeoczyłam, czemu nie możecie pobrać się w czerwcu skoro to Twój wymarzony miesiąc? Czemu jednak wrzesień?

My, tak jak w podpisie, planujemy koniec czerwca, ale tak naprawdę wszystko jest jeszcze bardzo ruchome. Jak na razie mamy upatrzoną salę, zarezerowaną u pani menadżerki w terminarzu i tyle. Wszystkim myślę zajmiemy się jakoś za ponad rok Teraz ja skupiam się głównie na ukończeniu 3 kierunków studiów, TŻ na nowej pracy, później będę skupiać się na szukaniu stałej pracy i razem będziemy skupiać się na wspólnym mieszkaniu, a ślub dopiero potem. Miałam mega fazkę na to po zaręczynach, ale przechodzi mi
Trochę to skomplikowana sprawa z tym czemu nie możemy. Ale ogólnie nie możemy, bo jest to szczyt sezonu nad jeziorem, masę pracy i jeszcze zwykle jakieś mistrzostwa polski wędkarzy są, no i nie ma opcji, bo inaczej połowy rodziny TŻta z rodzicami na czele nie będzie. U nich w rodzinie okres maj-sierpień jest okresem roboczym, wyłączonym z jakichkolwiek imprez rodzinnych niestety. I tak mi trochę zajęło wykłócenie się z TŻtem o tego 6 września, bo wtedy też w sumie jeszcze jest dość duży ruch, ale już jakoś sobie poradzą. Jego brat teraz miał 10 września i dali radę, więc na 6 też będą musieli

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2012-04-24, 22:20   #4606
poznanianka1990
Zakorzenienie

A my dzisiaj obchodzimy 2 rocznicę naszego związku Mam nadzieję, że równie szybko miną 2 lata do ślubu Przykro mi tylko, że nie mogliśmy dzisiejszego dnia spędzić razem

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2012-04-24 o 22:29
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:35   #4607
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Zdrowie Tż Misiadełkowegonie ch żyje!! niech żyje!! niech żyje !!! niech się z nami napije, napije, napije, hejjjj !!!!

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Nati_kk Witaj

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:

Wezcie cos doradzcie...
podoba mi się baaardzo !!!

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
A my dzisiaj obchodzimy 2 rocznicę naszego związku Mam nadzieję, że równie szybko miną 2 lata do ślubu Przykro mi tylko, że nie mogliśmy dzisiejszego dnia spędzić razem
Ajj , GRATULACJE !!!!zleci szybciutko, zobaczysz

My mamy swoją rocznicę związku 4 maja!!!!!! Mój narzeczony wziął wolne w pracy, mam nadzieje że miło spędzimy ten dzien

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:52   #4608
tasiulek
BAN stały

Cytat:

Wezcie cos doradzcie...
To są zdjęcia rodem z inspiracji Takie coś istnieje naprawdę ?
Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
znowu pijemy

Początek sierpnia, albo koniec lipca. Tak w sezonie raczej czyli już 3 miejsca muszę brać pod uwagę gdybyś mogła polecić coś takiego serio fajnego z ośrodków, domków ect. to będę wdzięczna, bo jednak lepiej wybrać coś sprawdzonego
a kojarzysz Poddąbie? Tam też byłam, ale to naprawdę... deptak z 3 km i po obu stronach domy wczasowe i ośrodki i parę pubów. Nic ciekawego

Na bogato a ile sobie życzą?

Nati
jak klikniesz w mój link w poście Misiadełka, otworzy Ci się moja sala właściwie nie moja, bo moja dopiero została wybudowana obok w skrócie o nas - ponad 5 lat razem, ślub ostatniego maja, zaręczyny 3 grudnia
Spoko loko zbiorę swoje "do kupy", podpytam przyjaciółkę i podeślę Ci jutro/pojutrze

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Zdrowie Tż Misiadełkowegonie ch żyje!! niech żyje!! niech żyje !!! niech się z nami napije, napije, napije, hejjjj !!!!

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Nati_kk Witaj

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

podoba mi się baaardzo !!!

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Ajj , GRATULACJE !!!!zleci szybciutko, zobaczysz

My mamy swoją rocznicę związku 4 maja!!!!!! Mój narzeczony wziął wolne w pracy, mam nadzieje że miło spędzimy ten dzien
oby z tego małych kulbensików nie było
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 23:43   #4609
stworzonadlaciebie
Raczkowanie

Ohh piszecie jak szalone caly dzien mnie nie bylo i czytania ponad dwie strony

Tez jestem tego zdania ze po to ten pierscionek dostalam zeby chodzic w nim, a to ze sie rysuje to niestety juz nie jego wina ale przynajmniej TZ przeszczesliwy jak widzi go na moim paluszku i z dumą moge mowic ze mam Narzeczonego
stworzonadlaciebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:04   #4610
poznanianka1990
Zakorzenienie

kulbensikowa, dziękuję

A tak w ogóle to dzień doberek Zaraz mykam do nauki, bo dzisiaj mam zaliczenie... Z taką kobietą, która pytania bierze z kosmosu, a nam wciska kit, że to w notatkach było Także mimo, że się uczę to mam u niej poprawki, ale zajrzeć do notatek nie zaszkodzi

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:35   #4611
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
kulbensikowa, dziękuję

A tak w ogóle to dzień doberek Zaraz mykam do nauki, bo dzisiaj mam zaliczenie... Z taką kobietą, która pytania bierze z kosmosu, a nam wciska kit, że to w notatkach było Także mimo, że się uczę to mam u niej poprawki, ale zajrzeć do notatek nie zaszkodzi
Dobry

A ja właśnie sobie zrobiłam przerwę w nauce Mam do nauczenia się jakiś milion reakcji z chemii organicznej i od wczoraj robię wszystko, żeby tylko do tego nie przysiąść. Ale niestety dzisiaj od rana już trzeba walczyć, żeby na jutro zdążyć;/

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2012-04-25, 10:22   #4612
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:

Wezcie cos doradzcie...
przepięknie wygląda ta aranżacja w namiocie zawsze o takiej marzyłam, ale to niestety nie na moją kieszeń...

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:29   #4613
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Ooo, to Wy szybko zdecydowaliście się na ślub ładnie, ładnie

Cytat:
Spoko loko zbiorę swoje "do kupy", podpytam przyjaciółkę i podeślę Ci jutro/pojutrze
Będę wdzięczna

Cytat:
kulbensikowa, dziękuję

Mnie to czeka w piątek niby rachunkowość, a informatykę mamy, że o jacie nie ogarniam tego a to już egzamin
Stary 2012-04-25, 11:10   #4614
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Piannka a jestes studentka? Jesli tak, to dostaniesz bezproblemowo.
A no widzisz to super, to muszę się postarać, bo tż mi mówi że nie dostane głupek a ja powiedziałam, że dostane bo niby czemu nie

Cytat:
proszę Cię bardzo kochana

LISTA PM 2014

My też daty nie mamy wybranej... myslimy między czerwiec-lipiec-sierpień

My na majówkę będziemy robić przemeblowanie i malowanie w domu

A najgorsze co się stało ZAPODZIAŁ MI SIĘ PIERŚCIONEK
Leżał na stoliku w salonie i nie wiem czy przypadkiem pies mi go nie uprzątnął, bo to małe to zawsze idzie z rana spojrzec czy coś tam ciekawego nie ma, albo tż go wziął za kare żebym szukała, a nie mam odwagi spytać
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 12:17   #4615
misiadelko
BAN stały

Dzień dobry dziewczyny! Ale była imprezka! Chciałam każdej z osobna podziękować za toast, ale wizaż napisał mi, że przeładowany post WTF? Także dziękujemy, całujemy a od TŻta każda z osobna ma wielki uścisk
Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

No ja też tak myślę

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość

Tasiulek - ja pół życia na wakacjach spędziłam w Jastarni, z obowiązkową wycieczką do Trójmiasta, bo tata się tam wojskował i ma sentyment Ostatnio mu mama uświadomiła że gdyby został w wojsku i przeszedł do armii zawodowej to już by emeryturę miał
To moze ja Cię po prostu na wrzesień wpiszę

Cytat:

Wezcie cos doradzcie...
Wow, bajka!

Cytat:
Gratuluję Jeszcze tyle rocznic przed wami

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Piankka, trzymam kciuki za odnalezienie!
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 12:38   #4616
stworzonadlaciebie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
A no widzisz to super, to muszę się postarać, bo tż mi mówi że nie dostane głupek a ja powiedziałam, że dostane bo niby czemu nie

proszę Cię bardzo kochana

LISTA PM 2014

My też daty nie mamy wybranej... myslimy między czerwiec-lipiec-sierpień

My na majówkę będziemy robić przemeblowanie i malowanie w domu

A najgorsze co się stało ZAPODZIAŁ MI SIĘ PIERŚCIONEK
Leżał na stoliku w salonie i nie wiem czy przypadkiem pies mi go nie uprzątnął, bo to małe to zawsze idzie z rana spojrzec czy coś tam ciekawego nie ma, albo tż go wziął za kare żebym szukała, a nie mam odwagi spytać

OMG, lepiej moze jednak zapytaj. Ale przed tym prztrząsnij cały dom, pozaglądaj pod szafy łóżko itd, moze gdzies sprytnie sie sam ukrył...

Ale sytuacja nieciekawa... chyba zapłakałabym sie na śmierc jakbym moje cudko zgubiła

Przykro mi...
stworzonadlaciebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 12:39   #4617
exist_
Zakorzenienie

Mojej mamie to wiecznie coś nie pasuje...
Wysłałam to jedno CV, tak dla próby, zadzwonili do mnie i zaakceptowali że od czerwca, mam iść w poniedziałek dowiedzieć się co i jak i nie ma żadnego problemu, skoro jestem maturzystką.

A moja mama oczywiście swoje wie, kazała mi iść do mc pracować...
Stary 2012-04-25, 13:24   #4618
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
To są zdjęcia rodem z inspiracji Takie coś istnieje naprawdę ?

oby z tego małych kulbensików nie było
haha no oby nie Tasiulek....oby nie

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Ooo, to Wy szybko zdecydowaliście się na ślub ładnie, ładnie
oj tak...szybko.. po 5 latach hehe A ślub jeśli uda nam się zorganizować w 2014 na 100% to po 7 latach...a kiedyś śmiałam się z mamy że brała ślub po 5 :P
A mieliśmy w tym roku 1 rocznicę zaręczyn i poszliśmy do znajomych i oboje zapomnieliśmy znajomi wspominali nasz wspólny wyjazd do Rzymu i dopiero wtedy zaświeciła nam się żarówka...że to właśnie równo rok temu było ehh... dlatego przynajmniej rocznicę związku trzeba uczcić

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:38   #4619
90fasola
Raczkowanie

Witam, gratuluję nowej PM-ce!
U mnie przygotowania ślubu stanęły w miejscu i chyba sobie postoją do grudnia Majówka zleci zbyt szybko a potem zaczyna się sajgon, czyli sesja ;(

Oszalałam dziś zupełnie Szukałam wczasów w okresie lipcowym.. Wszystko jakoś wydawało się bardzo drogie i jakoś tż niezbyt chciał na wakacje jechać, bo musi na wesele zbierać. Ja nie wyobrażam sobie roku bez wyjazdu na wakacje... Dlatego zrobiłam mu niespodziankę i wykupiłam wczasy Dostanie na urodziny w prezencie. Tylko całe moje odkładanie ze stypendium i innych źródeł poszłooooo .. teraz już sama nie wiem czy dobrze zrobiłam
90fasola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:38   #4620
WczorajszySen
Raczkowanie

[QUOTE=Nati_kk;33754999]Aha - data po długich bojach z TŻtem ustalona na 6 września (13 odpada bo to jego urodziny, a jak powiedział - czas na świętowanie rocznicy musi być, a nie będziemy gości na urodzinach mieć, a 21 już nie chciałąm bo boję się o pogodę, poza tym zaraz trzeba będzie na uczelnie wracać)

Hej jestem Patrycja ale mów mi Pati my z Moim TŻ pobieramy się 16 sierpnia 2014

Pierścionek z mieszanego złota, z niedużym diamentem, ale bardzo delikatny, uroczy Zawsze marzył mi się z białego złota, ale cieszę się że TŻ nie posłuchał i kupił ten, bo nie zamieniłabym go na żaden inny Noszę go tylko jak gdzieś wychodzę, tzn. w domu szkoda mi go maltretować, tym bardziej spać w pierścionkach nie lubię, więc jak jestem w domu to sobie grzecznie leży w pudełeczku, ale jeszcze nie zdarzyło mi się chyba bez niego wyjść.

Pierścionek na zdj. na pewno nie ukazuje prawdziwego piekna Twojego i na pewno jest jeszcze ładniejszy

Co do zaręczyn, to może zbyt romantyczne nie były, ale za to z zaskoczenia, a to dla mnie najważniejsze Odbyły się na uroczym pomoście nad zacisznym jeziorem, przy którym TŻta rodzice mają smażalnię ryb. Ja w stroju "roboczym", ręce czarne od obierania ziemniaków (jakieś zawody chyba były bo z 30kg mieliśmy do obrania jak nic), wyrwał mnie na chwilę na spacer w ramach odpoczynku i nagle bach - klęka i pyta czy wyjdę za niego A ja, całkowicie zszokowana "ale....ale....ale... ale wstań"!!!:P Dopiero po chwili byłam w stanie mu odpowiedzieć, co biedny do dzisiaj mi wypomina Resztę dnia, jak i cały następny tydzień cały czas przebiegł mi z uśmiechem na ustach.

Zaręczyny miałaś świetne, moje tez były z zaskoczenia nawet nie wiedziałam co mój TŻ planuje, ale domyśliłam się jak zobaczyłam GO z kwiatami idącego w moim kierunku.

Co do przygotowań to na razie powoli planujemy. Wstępnie ustaliliśmy listę gości (120 osób, ale gdzieś z 30 może nam odpaść, bo dużo z zagranicy), w sobotę jedziemy oglądać i rezerwować salę(otwarcie mają dopiero w sierpniu, ale oglądać można i wizualizację mają, a z zewnątrz wygląda przecudnie). Zespoły mamy upatrzone 2, ale dość drogie i próbuję TŻ wyperswadować pomysł wydania 6000 na zespół, choć pewnie i tak mi się nie uda, bo "zespół jest najważniejszy, a wesele ma się raz w życiu".

My planujemy skromne przyjęcie dla najbliższych wyszło ok 70 osób.

Nad sukienką jakoś specjalnie jeszcze się nie zastanawiam, bo kupę czasu jeszcze jest żeby coś wybrać, pewnie jakieś 8 miesięcy przed zacznę intensywnie szukać, ale podoba mi się coś w stylu

Wybór wśród sukienek masz ogromny ale te które wybrałaś są piękne

Co do majówki to łączę się w bólu z pracującymi - my nigdy nigdzie nie jeździmy, bo jest oficjalne otwarcie sezonu nad jeziorem i spędzamy go w pracy, nie wiem nawet czy na jakiegoś grilla się wyrwiemy...

JA nie wiem jeszcze co w majówkę bd robić ale za 23 dni wybieramy się ze znajomym małżeństwem i ich prawie 2 miesięczną córeczką do Zakopanego na weekend looknijcie sobie
http://willaubohuna.pl/index_pliki/Page365.htm

I miło mi jeszcze raz

Już nie możemy doczekać się kiedy Cię zobaczymy
Serduszko <3

22.08.2015 - ?

WczorajszySen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości