![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Aha - data po długich bojach z TŻtem ustalona na 6 września (13 odpada bo to jego urodziny, a jak powiedział - czas na świętowanie rocznicy musi być, a nie będziemy gości na urodzinach mieć, a 21 już nie chciałąm bo boję się o pogodę, poza tym zaraz trzeba będzie na uczelnie wracać)
![]() Edit: Cholera, takiego ładnego posta Wam napisałam i się skasował;/ Szlag by to... To jeszcze raz: Pierścionek z mieszanego złota, z niedużym diamentem, ale bardzo delikatny, uroczy ![]() ![]() Dokładnie taki: http://sklep.h-pawlik.pl/images/thum...0290144298.jpg Choć to zdjęcie totalnie nie oddaje jego uroku, wręcz śmiem stwierdzić że wygląda tu brzydko, więc postaram Wam się kiedyś może cyknąć lepszą fotkę ![]() Co do zaręczyn, to może zbyt romantyczne nie były, ale za to z zaskoczenia, a to dla mnie najważniejsze ![]() ![]() ![]() Co do przygotowań to na razie powoli planujemy. Wstępnie ustaliliśmy listę gości (120 osób, ale gdzieś z 30 może nam odpaść, bo dużo z zagranicy), w sobotę jedziemy oglądać i rezerwować salę(otwarcie mają dopiero w sierpniu, ale oglądać można i wizualizację mają, a z zewnątrz wygląda przecudnie). Zespoły mamy upatrzone 2, ale dość drogie i próbuję TŻ wyperswadować pomysł wydania 6000 na zespół, choć pewnie i tak mi się nie uda, bo "zespół jest najważniejszy, a wesele ma się raz w życiu". Nad sukienką jakoś specjalnie jeszcze się nie zastanawiam, bo kupę czasu jeszcze jest żeby coś wybrać, pewnie jakieś 8 miesięcy przed zacznę intensywnie szukać, ale podoba mi się coś w stylu: http://www.sinceritybridal.com/sin/3675 http://www.sinceritybridal.com/sin/3651 Takie w miarę "proste" najbardziej mi się podobają ![]() Dzień ma być idealny ![]() ![]() Co do majówki to łączę się w bólu z pracującymi - my nigdy nigdzie nie jeździmy, bo jest oficjalne otwarcie sezonu nad jeziorem i spędzamy go w pracy, nie wiem nawet czy na jakiegoś grilla się wyrwiemy... Może teraz Wy mi się choć w skrócie przedstawicie, żebym wiedziała kto jest kto, z kim i kiedy się pobiera itp? ![]()
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 ![]() Zaręczeni 17.09.2011 ![]() Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2012-04-24 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() uff... zalatana jakaś jestem... ale to dobrze chyba ![]() my na majówkę walimy w góry, spacer na Turbacz, pod namiot nad jeziorem czorsztyńskim ![]() a jeśli chodzi o pierscionek to zawsze jak zdejmuję go np do zmywania łazienki albo urabiania ciasta to TZ urażony pyta czemu ściągam ![]() więc poza tymi okazjami noszę go ciągle. W końcu po to go mam ![]() Witam nową PMkę ![]()
![]() |
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! My też chcemy 6 bądź 13! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | ||
Zakorzenienie
|
Dla Elżbietki
![]() ![]() w żółtym jej do twarzy ![]() Cytat:
![]() ![]() I teraz nie wiem, czy Trójmiasto, czy jakieś emeryckie okolice ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, gdzie link z datami naszych slubow?
![]() ![]()
#4596 | |
Zakorzenienie
|
Nati odsyłamy do wcześniejszych stron bo tam wszytsko opisałyśmy więc jak będziesz miała chwolkę to poczytaj
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
BAN stały
|
aszuelka- Misiadełko wsio ma ale ona się teraz alkoholizuje
![]() ![]() Ogłaszam toast za zdrowie Misiadełka tż ![]() Anulka a kiedy chcecie jechać? Ja od siebie jeśli chodzi o morze polecam Darłówko lub Dębki ( nie Dąbki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
Nati - sukienki są śliczne!
Ja jestem jedną z tych co mnie nie ma u Misiadełka w podpisie, bo data jeszcze na 100 nie jest ustalona ![]() Ale tak jak Ci pisałam, 6 lub 13 września, bo też uważam, że 21 to może być zimno i za późno. U nas jeszcze wchodzą w grę niedziele - 7 i 14 bo nie chcemy imprezy, ale nie wiem co na to rodzina ![]() Tasiulek - ja pół życia na wakacjach spędziłam w Jastarni, z obowiązkową wycieczką do Trójmiasta, bo tata się tam wojskował i ma sentyment ![]() ![]()
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2012-04-24 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4601 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4602 |
Wtajemniczenie
|
No to ja tak po kolei:
1) Też toaścik za Misiadelka TŻ ![]() 2) Witam Nati_kk ![]() My, tak jak w podpisie, planujemy koniec czerwca, ale tak naprawdę wszystko jest jeszcze bardzo ruchome. Jak na razie mamy upatrzoną salę, zarezerowaną u pani menadżerki w terminarzu i tyle. Wszystkim myślę zajmiemy się jakoś za ponad rok ![]() ![]()
"Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!" ![]() Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2012-04-24 o 21:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, kusi mnie ten moj drogi Palac Lochow
![]() ![]() Pierwszych 9 zdjec to wlasnie Palac: http://www.aspire.pl/portfolio,galeria-par,8,,0 I tu jeszcze zdjecia palacu i namiotu, w ktorym zrobili wesele ![]() http://silight.com.pl/index.php/zdje...ealizacji.html Wezcie cos doradzcie... ![]()
#4604 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Początek sierpnia, albo koniec lipca. Tak w sezonie raczej ![]() ![]() ![]() a kojarzysz Poddąbie? Tam też byłam, ale to naprawdę... deptak z 3 km i po obu stronach domy wczasowe i ośrodki i parę pubów. Nic ciekawego ![]() Cytat:
![]() Nati jak klikniesz w mój link w poście Misiadełka, otworzy Ci się moja sala ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj obchodzimy 2 rocznicę naszego związku
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() 2740g 52 cm ![]() Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2012-04-24 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Nati_kk Witaj ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() My mamy swoją rocznicę związku 4 maja!!!!!! Mój narzeczony wziął wolne w pracy, mam nadzieje że miło spędzimy ten dzien ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Raczkowanie
|
Ohh piszecie jak szalone
![]() ![]() Tez jestem tego zdania ze po to ten pierscionek dostalam zeby chodzic w nim, a to ze sie rysuje to niestety juz nie jego wina ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
kulbensikowa, dziękuję
![]() A tak w ogóle to dzień doberek ![]() ![]() ![]()
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie sobie zrobiłam przerwę w nauce ![]()
![]() |
#4612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Zadomowienie
|
A no widzisz to super, to muszę się postarać, bo tż mi mówi że nie dostane głupek a ja powiedziałam, że dostane bo niby czemu nie
![]() Cytat:
![]() LISTA PM 2014 My też daty nie mamy wybranej... myslimy między czerwiec-lipiec-sierpień ![]() My na majówkę będziemy robić przemeblowanie i malowanie w domu ![]() A najgorsze co się stało ZAPODZIAŁ MI SIĘ PIERŚCIONEK ![]() Leżał na stoliku w salonie i nie wiem czy przypadkiem pies mi go nie uprzątnął, bo to małe to zawsze idzie z rana spojrzec czy coś tam ciekawego nie ma, albo tż go wziął za kare żebym szukała, a nie mam odwagi spytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4615 | ||||
BAN stały
|
Dzień dobry dziewczyny! Ale była imprezka!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Piankka, trzymam kciuki za odnalezienie! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
OMG, lepiej moze jednak zapytaj. Ale przed tym prztrząsnij cały dom, pozaglądaj pod szafy łóżko itd, moze gdzies sprytnie sie sam ukrył... Ale sytuacja nieciekawa... chyba zapłakałabym sie na śmierc jakbym moje cudko zgubiła ![]() Przykro mi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Mojej mamie to wiecznie coś nie pasuje...
Wysłałam to jedno CV, tak dla próby, zadzwonili do mnie i zaakceptowali że od czerwca, mam iść w poniedziałek dowiedzieć się co i jak i nie ma żadnego problemu, skoro jestem maturzystką. A moja mama oczywiście swoje wie, kazała mi iść do mc pracować...
![]() |
#4618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- oj tak...szybko.. po 5 latach hehe ![]() A mieliśmy w tym roku 1 rocznicę zaręczyn i poszliśmy do znajomych i oboje zapomnieliśmy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Raczkowanie
|
Witam, gratuluję nowej PM-ce!
![]() U mnie przygotowania ślubu stanęły w miejscu i chyba sobie postoją do grudnia ![]() Oszalałam dziś zupełnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Nati_kk;33754999]Aha - data po długich bojach z TŻtem ustalona na 6 września (13 odpada bo to jego urodziny, a jak powiedział - czas na świętowanie rocznicy musi być, a nie będziemy gości na urodzinach mieć, a 21 już nie chciałąm bo boję się o pogodę, poza tym zaraz trzeba będzie na uczelnie wracać)
![]() Hej jestem Patrycja ale mów mi Pati ![]() ![]() Pierścionek z mieszanego złota, z niedużym diamentem, ale bardzo delikatny, uroczy ![]() ![]() Pierścionek na zdj. na pewno nie ukazuje prawdziwego piekna Twojego i na pewno jest jeszcze ładniejszy ![]() Co do zaręczyn, to może zbyt romantyczne nie były, ale za to z zaskoczenia, a to dla mnie najważniejsze ![]() ![]() ![]() Zaręczyny miałaś świetne, moje tez były z zaskoczenia nawet nie wiedziałam co mój TŻ planuje, ale domyśliłam się jak zobaczyłam GO z kwiatami idącego w moim kierunku. ![]() Co do przygotowań to na razie powoli planujemy. Wstępnie ustaliliśmy listę gości (120 osób, ale gdzieś z 30 może nam odpaść, bo dużo z zagranicy), w sobotę jedziemy oglądać i rezerwować salę(otwarcie mają dopiero w sierpniu, ale oglądać można i wizualizację mają, a z zewnątrz wygląda przecudnie). Zespoły mamy upatrzone 2, ale dość drogie i próbuję TŻ wyperswadować pomysł wydania 6000 na zespół, choć pewnie i tak mi się nie uda, bo "zespół jest najważniejszy, a wesele ma się raz w życiu". My planujemy skromne przyjęcie dla najbliższych wyszło ok 70 osób. Nad sukienką jakoś specjalnie jeszcze się nie zastanawiam, bo kupę czasu jeszcze jest żeby coś wybrać, pewnie jakieś 8 miesięcy przed zacznę intensywnie szukać, ale podoba mi się coś w stylu Wybór wśród sukienek masz ogromny ale te które wybrałaś są piękne ![]() Co do majówki to łączę się w bólu z pracującymi - my nigdy nigdzie nie jeździmy, bo jest oficjalne otwarcie sezonu nad jeziorem i spędzamy go w pracy, nie wiem nawet czy na jakiegoś grilla się wyrwiemy... JA nie wiem jeszcze co w majówkę bd robić ale za 23 dni wybieramy się ze znajomym małżeństwem i ich prawie 2 miesięczną córeczką do Zakopanego na weekend ![]() ![]() http://willaubohuna.pl/index_pliki/Page365.htm I miło mi jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.