|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Calma, a czemu nie z allegro? Tam są na pewno oryginały. Zresztą, dziewczyny, nie przesadzajmy, APC nie doczekało się chyba podróbek
Przecież ich kosmetyki są tanie.... Osobiście kupiłam właśnie na allegro, cień granatowy, bodajże nr 26.
|
|
|
|
|
#3392 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziewczyny, przecież można kupowac od APC bezpośrednio
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
Można, można, tylko że na ich stronie jest wymóg zakupów na co najmniej 30 zł, więc jeśli ktoś - jak ja np. - chce sobie wypróbować jeden cień, to dobrą opcją jest allegro.
Edytowane przez alexandra84 Czas edycji: 2008-01-07 o 17:49 Powód: literówka |
|
|
|
|
#3394 |
|
Raczkowanie
|
Za 2 tyg zaczyna pracę we Wrocławiu ich nowy konsultant więc pewnie więcej sklepów zaopatrzy
![]() Chyba kupię bezpośrednio przez internet ale wiadomo lepiej zobaczycz na żywo, zastanowić się
|
|
|
|
|
#3395 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie, fajnie, ja w Gdańsku jeszcze nie trafiłam na APC, choć ponoć są gdzieś w GC...
Potwierdzam, są Już ktoś o tym pisał w tym wątku, ale powtórzę, bo nowym w tym wątku osobom ciężko będzie przekopać cały wątek. Alfa - Galeria Centrum. Tylko wybór mógłby być większy.....Co do aukcji na allegro, to właśnie dzięki niej trafiłam na Wizaż Ci, co widzieli aukcję, wiedzą, że jest tam link do tego wątku
Edytowane przez alexandra84 Czas edycji: 2008-01-10 o 14:11 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zaraziłyście mnie tymi kosmetykami APC i postanowiłam wypróbować.Zamawiałam bezpośrednio przez internet. Bardzo szybko otrzymałam przesyłkę a do tego gratisik
Kolorki cieni sypkich są prześliczne |
|
|
|
|
#3397 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
są podwójne
pokazywałam w tym wątku. Zas kolory pojedyńczych sa również tutaj , bardzo dobrze pokazane
|
|
|
|
|
#3398 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakiej pojemności macie pudry w kulkach? Bo zabieram się (znowu) za złożenie zamówienia, ale mam dylemat, które brać. Bardziej jestem za opcją 9g, ale nie wiem czy to dobra opcja dla mnie - mam dość jasną twarz z naczynkami pod nosem i na policzkach. Czy te kulki są dobrane tak, że niezależnie od gramatury efekt osiągnie się ten sam?
|
|
|
|
|
#3399 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pudry w kulkach nr 1 naturalny i 3 oliwkowy. Poprosiłam o mniejszy zestaw 9g(jako zestaw na zamówienie), ponieważ te pudry są dostępne tylko jako 18g, a chciałam wypróbować kolor i jestem bardzo zadowolona. Kulki jednokolorowe można zamówić zarówno w opakowaniu 9g jaki i 18
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś cisza nastała w tym wątku
|
|
|
|
|
#3402 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj weszłam na stronę APC-widzę, że zaszły tam pewne zmiany. Po pierwsze zmiana szaty graficznej, po drugie nowe akrylowe opakowania pudrów w kulkach i cieni.
Pojawiły się również nowe odcienie kulek-nr 19 i 20. Na stronie niestety nie mogłam się doczytać jakiej są pojemności, również kolor jest dosyć słabo przedstawiony-może ktoś coś wie więcej na ten temat, bo chętnie bym je zamówiła. |
|
|
|
|
#3403 |
|
Zadomowienie
|
Jednak uważam, ze stare, okrągłe opakowania są ładniejsze od tych nowych, kwadratowych. I kolory naprawdę słabo widac
Edytowane przez Doris Day Czas edycji: 2008-04-07 o 19:45 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wolę, jak coś zajmuje mniej miejsca, dlatego postanowiłam kupić na allegro pojemniczki piramidki i przesypać moje 12 cieni, bo juz nie mam gdzie trzymać mojej kolekcji
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki APC
a mi sie o wiele bardziej podobaja te nowe, kwadratowe. Ach, stesknilam sie za piernikowym blyszczykiem nr2 i pudrem w kulkach, jak wroce do PL to koniecznie zamowie zapas, bo drugiego takiego jak nr 13 nie ma nigdzie
|
|
#3407 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki APC
Zagubiłam sie...
Czy zamawiając teraz cienie sypkie dostane je w nowych, kwadratowych opakowaniach, czy w zalezności które chce? Bo nei wiem czy ja źle patrze, ale wydaje mi sie że w kwadratowych są za 12,50 a w starych 10,5
|
|
|
#3409 |
|
Raczkowanie
|
Hej, nie mam doświadczenia z kosmetykami APC więc prosze was dziewczyny o wasze typy najlepszych kosmetyków z tej firmy. Wiem, że mogłabym przeczytać wątek od początku ale należę do ludzi leniwych
pozdrawiam i z góry dzięki
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Zadomowienie
|
Polecam kulki rozświetlające, żel pod cienie i of course cienie sypkie.
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam błyszczyki, cienie sypkie, kulki rozświetlające
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
|
|
|
|
|
#3413 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie
czy któraś z Was dziewczyny używa Eye Fixing Gel (bazy pod cienie)? Czy makijaż jest rzeczywiście trwalszy? i czy cień po nałożeniu na te baze zmienia swój kolor (tzn. ciemnieje, albo wyglada jak nałożony przy użyciu wody)?? zastanawiam sie nad kupnem tego kosmetyku i chcialam wczesniej zasięgnąć opini kogoś kto juz go wypróbował
|
|
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
Catalina21 ten żel pod cienie to najbardziej beznadziejny produkt APC. Nie warto... jeśli chcesz spróbowac to mogę Ci go za darmo oddać, pokryjesz tylko koszt wysyłki..
Z APC polecam cienie sypkie i pudry Zresztą panno Stawczak polecam przeczytać wątek, a już będziesz wiedziała wszystko nt. APC
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
Naila dzięki za nformacje o tym żelu
Chciałam go kupić tak z ciekawości. 11 zł piechotą nie chodzi i można za nie kupić następny kolorek z sypkich cieni do kolekcji
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
witam mam pytanko ... gdzie we wrocławiu można kupic te kosmetyki ??? poza ich stroną http://www.apc-cosmetics.com/index2.php?link=cennik〈=p ol
są jakieś inne miejsca ?? Z góry dziękuję za odpowiedź ![]()
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co wiem to w Galerii Centrum(przynajmniej w Krk, ale mysle ze raczej w kazdej)jest stosiko z kosmetykami APC no i zostaje szukanie w malych drogeryjkach
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Wtajemniczenie
|
a gdize moge kupic te kosmetyki, tka ooglnie, chodzi mi czy jakeis rynki czy cos
|
|
|
|
|
#3419 |
|
BAN stały
|
alexandra84
Juz chyba nie ma stoiska w Alfie:/ bo przebudowie GC zmienila sie w srodku i nie rzucilo mi sie stoisko APC, za to dodali kolejny Inglot, bezsens!:/ |
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Pod wpływem makijaży AgiBil (kusicielka ) zaczynam polować na cienie sypkie APC... Miałam chrapkę na MACa, ale są 'troszkę' drogie, co zapewne każda z Was wie Pewnie skuszę się też na puder w kulkach, chyba że się rozmyślę i postawię na Bourjouis. Mam do Was jedno pytanie, bo albo jestem ślepa, albo nie umieścili takiej informacji na stronie APC - jaką pojemność mają cienie sypkie? (Jedno jest pewne -większą niż MACowe odsypki za tą samą, a nawet wyższą, cenę )
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

Przecież ich kosmetyki są tanie.... Osobiście kupiłam właśnie na allegro, cień granatowy, bodajże nr 26.

jestem również