|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Moderatoreska
|
Dot.: Kosmetyki APC
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
mi też bez problemu
|
|
#2253 |
|
🦄
|
Mi też się otwiera.
Już jestem trochę po doświadczeniach z kulkami nr 13 i jednak są dla mnie za ciemne, ale pozbyłam się na Targowisku połowy i dodałam sobie białych kulek, zielonych i fioletowych. Teraz zdecydowanie lepiej.
|
|
#2255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja planuje w przyszłym tygodniu zamawiać,a też nie wiem czy uzbiera sie tego za 50 zł Więc jesli przyszły tydzień odpowiada Ci to jestem chętna ps.tylko jak podzielimy się ewentualnym gratisem
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
A może któraś z Was by chciała zamówić kameleona na pół?? Bo mnie on intryguje i ciągle się nie mogę zdecydować na zakup... Moooże jeszcze czekoladowy brąz bym wzięła...
|
|
|
|
|
#2257 |
|
🦄
|
Bierz nr 30 Madziu, jest piękna
Jak dla mnie najlepszy cień na świecie
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2259 |
|
🦄
|
Nie kuszę, mówię jak jest. Ma świetny kolor, napigmentowanie i jest rewelacyjny w aplikacji. Zresztą już chyba gdzieś o tym pisałam, że uważam, że jest rewelacyjny. Miałam 5 kolorów z APC no i ten uważam za najlepszy, nie tylko jeśli chodzi o sypkie
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak będzie za jasny to nie będzie wielkiej tragedii a pozostałe fiolety jakoś sobie odpuściłam już na wstępie pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam go już i oddałam na targowisku Kolor bardzo ładny, ale kompletnie mi nie pasuje, tak samo jak turkus nr 8 A co do 30 to zgadzam się Maziałam sie nią w GC i jest piękna Ja napewno zamówię
|
|
|
|
#2263 |
|
🦄
|
Dziewczyny, a ja mam takie pytanie- które cienie APC są takie z dużymi drobinkami, brokatowe? Tak jak np. nr 5. Bo takie mi nie odpowiadają, chciałabym uniknąć kolejnej pomyłki przy kupnie. Wolę te satynowe albo pokrywające, właśnie jak ta 30
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
NO i byłam i weszłam do obu sklepów co mają APC, aby obczaić błyszczyki. OCzywiście błyszczyków nie mają w obydwóch sklepach.
A miałam taką nadzieję, że oblookam dokładnie mazidła do ust... Trzeba czekać, może dowiozą.
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
ja mam problem z otwarciem konkursowej strony
nie wiem o co chodzi tak samo czasami maile z zamowieniami od niektorych z nas nie dochodza. jak sie dowiecie czemu tak jest to powiedzcie
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podam jeszcze raz adres konkursowy, bo może masz zły ![]() http://www.apc-cosmetics.waw.pl/konkurs.htm Albo spróbuj wejść na główną stronę APC i dopiero odpal zakładkę "konkurs".
|
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
Ma któraś może jakieś informacje i zdradziłaby kiedy pojawią się wieelee stron temu zapowiadane nowości? Od dawna chcę zamówić, ale czekam bo może pojawi się coś interesującego
|
|
#2270 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie rowniez te cienie jakos dziwacznie znikaja z oczu co wiecej, nie tylko znikaja, ale przy nakladaniu robia sie jakies takie przeswity, miejsca na powiece, ktorych nie da sie pokryc tym cieniem. Mam 3 kolorki - holograficzny fiolecik, bialy opalizujacy na lila i zloty i musze powiedziec, ze wszystkie zachowuja sie tak samo! Nakladam je na baze lumene, ale to i tak w niczym nie pomaga ani nie przedluza ich trwalosci - szybko wedruja w zalamania powiek i wlasnie tak sie przecieraja. Ale i tak bardzo mi sie podobaja i mam zamiar zamowic jeszcze ladna kolekcje z ich stronki zaraz po maturze taka juz jestem bede wybierac jasne kolorki, zeby przeswity nie byly widoczne, bo nie spotkalam zadnych innych cieni, ktore mialyby tak sliczne i soczyste barwy oraz taki boski polysk
|
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie kupiłam 2 pudry rozświetlające i cień (w GC) i jestem strasznie rozczarowana. jakość tych kosmetyków pozostawia sporo do życzenia. nic nie utrzymuje się na skórze dłużej niż 2 godz. na dodatek opakowania są bardzo nieporęczne i mikroskpijnie małe. pudry mają spory brokat. do revlon skinlights nie mogą się równać. jednym słowem nieudany zakup
|
|
|
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam Lalesiu nikogo NIE odciągam-nie odradzam zakupu, nawet dobrze, że dziewczyny chcą i kupują produkty APC, bo mają okazję przekonać się na własnej skórze o tych produktach. Ja jedynie napisałam co mnie się dzieję z cieniami, jednak nie jest to kampania wymierzona celowo w APC, aby kogoś zniechęcić, a podzielenie się tylko swoimi doświadczeniami z tymi kosmetykami. Lalka jak już skompletujesz po maturce [życzę CI morze powodzenia na egzaminach! : ] wszystkie cienie, to pochwal się.
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam obiecane zaraz po maturce zamowionko z ich strony na ok 2 stowki a to sie rodzice rzucili, zeby tylko mnie pozytywnie nastawic do egzaminow aha, i nie dziekuje
|
|
|
|
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesu dziewczyno 200,o stówy na APC, chcesz wykupić p.Pawłowi całą firme? Nieźle się ustawiłaś z ta maturką. Też chcę zdawać maturę od nowa i dostawac takie "wpomagacze gotówkowe" przed egzaminami.
|
|
|
|
#2276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Inne nowości...hmm ciekawe co to będzie... .
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedza, czym najlepiej mnie "wspomagac" z 10 cieni, 5 pudrow i pojdzie
|
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, pochwal się koniecznie, co kupiłaś
Nie obrazimy się jeśli dasz zdjęcia Ja Wersta sypkie pudry rozświetlające mają drobinki - to widać na zdjęciach. Delikatniejszy efekt od Revlon Skinlights daje puder rozświetlający, ale w KULKACH! http://www.apc-cosmetics.com/podstrona02.htm to ten na górze, nr 0. Ja jestem tym pudrem zachwycona! A, i też wolałabym szersze opakowania pudrów, żebym mogła nabrać to dużym pędzlem bez akrobacji. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

Ja planuje w przyszłym tygodniu zamawiać,a też nie wiem czy uzbiera sie tego za 50 zł
Więc jesli przyszły tydzień odpowiada Ci to jestem chętna

Kolor bardzo ładny, ale kompletnie mi nie pasuje, tak samo jak turkus nr 8
Ja napewno zamówię

jestem również