|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
| Pokaż wyniki sondy: | |||
|
|
0 | 0% | |
| Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki APC
Cytat:
jeszcze mam zamiar sobie sprawic kuleczki nr 0 i jakis puderek sypki bez zadnych drobinek buziak |
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie po powiększeniu i przeczytaniu tytułu
|
|
|
#2283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() akurat taka "tacka" się nawinęła pod rękę żeby je do słońca zanieść ![]() Cytat:
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1-przygotowawcza 2-zetknięcia szczęk z kęsem pokarmowym 3-miażdżenia pokarmu 4-zetknięcia zębów obu szczęk 5-rozcierania pokarmu między zębami 6-końcowego centralnego zamknięcia szczęk cykl żucia gumy trwa 0,77 sekundy a jabłka 0,58 sekundy
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to klucz do życia Edytowane przez natii4 Czas edycji: 2006-05-05 o 12:29 |
|
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Rzyrafko za zdjęcia Czy nr 10 wpada lekko w niebieski??
|
|
|
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
23 jest takie jak na pierwszej fotce a reszta lepiej wyszła na drugiej
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że ja nie Pomadka
[/quote]ojeeej, przepraszam ostatnie moje slowa w tym watku byly do Pomadki i mi sie tak nawinelo
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero dzisiaj natrafiłam zupełnie przypadkiem na stoisko z kosmetykami APC w Galerii Centrum. Szczęka mi opadła jak zaczęłam testować kolorki cieni
są poprostu super Póki co upatrzyłam sobie kolorki 13, 19 i napewno któryś z tych białych Chociaż z chęcią wykupiłabym wszystkie Narazie zainwestowałam w rozświetlający puder nr 04 Widziałam jeszcze puderki w puszku, normalne i chyba w kompakcie/kamieniu. Do błyszczyków się nie przymierzałam bo za dużo ich już posiadam Jakoś wcześniej nie zauważyłam tych kosmetyków w GC, jedynie o nich marzyłam A teraz są na wyciągnięcie ręki - jak dobrze
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2292 |
|
Zadomowienie
|
A ja
jestem już Szczęśliwą Posiadaczką Kulek nr 13 I jestem zachwycona 13nastki są naprawde cudowne! Otworzyłam, spojrzałam i SIĘ ZAKOCHAŁAM Polecam gorąco
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
No to tera ja się chwalę, a co!
Dostałam wreszcie nagrodę za konkurs Oto ona pierwsze zdjecie - całość drugie - błyszczyk nr 3 - przepiekny!!!, brokat złoty, kuleczki nr 13 i na zamowienie mieszane,brązujace, sypki nr 2 oraz puder rozświetlający słoneczny ) trzecie - cienie of course (od lewej nr 13, 1, 22, 21, 26)
|
|
#2295 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Swi etna nagroda, wszystko bardzo mi sie podoba, tez chce te kosmetyki, ale narazie kasy brak
|
|
|
|
|
|
#2296 |
|
Raczkowanie
|
Musze się normalnie podzielić tym co ostatnio zobaczyłam.
Będąc w Poznaniu znalazłam sklepik z cieniami apc, to sobie pomyślałąm ze jakis sobie sprawie, pomaziam i te sprawy,ale mój zapał sie ostudził gdy zobaczyłam ze jeden cień kosztuje 19,90. matko czy u waz kochane wiżanki sa naprawde takie ceny :wow: czy można dostać je gdzieś w nizszej cenie
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie w poznaniu |
|
|
|
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
lalesia wiem bo ja zamawiałąm ze stronki
ale chciałam wziaźć jakieś 2 kolorki a ze stronki takiej małej liczby sie nie opłaca a pozatym jeśli sie nie mylę to trzeba wziaźć za przynajmiej 30 zł.normalnie szczena mi opadła widzac ze są takie drogie. u mnie w Koszalinie sie wogóle nie kupi, bo albo nikt o tym nie słyszał albo sie kiepsko sprzedawało i nie biora ![]() Musiałam sie tym podzielic bo takiego narzutu jescze nie widziałam
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
|
|
|
|
#2301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w lodzi w galerii centrum te cienie sa po 10.90 jestem pewna, bo kupowalam juz tam 3 kolorki i naprawde troche z tymi 20zl przekombinowali
|
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Raczkowanie
|
lalesia: tak wiec zostaje mi Łódź podczas następnej wyprawy.szkoda ze wczesniej nie zapytałam sie czy są jak byłam tam 2 tygodnie
![]() No ale poczekam bo te 20zł to gruuuba przesada
|
|
|
|
#2303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może Agabil coś podpowie? Ja moge napisać tylko tyle że mam jasną cere, jestem raczej ciepłym typkiem ) przez co moge ich nakładać ile chce bez efektu "rozbielenia" ale też - w moim przypadku - bez przyciemnienia Tylko ten cudowny efekt rozświetlenia i "świeżości" Już w opakowaniu wyglądaja pieknie naprawde Pewnie za dużo nie pomogłam, ale nic więcej z siebie wykrzesać nie potrafie w tym temacie
|
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2305 |
|
🦄
|
Magju, a co wybrałaś?
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
xgosik, zetzet-niestety tyle w Poznaniu kosztują
Do tego są może w 3 miejscach zaledwie i nie mają nic z nowości. Jak kiedyś o kuleczki zapytałam w jednym sklepie to pani na mnie spojarzała jak na kosmitę
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego pewnie jakieś cienie Czekoladka, kameleon, granato-fiolet i sama nie wiem co jeszcze. Ale to dopiero za jakiś miesiąc, po moich urodzinach
|
|
|
|
|
|
#2308 |
|
🦄
|
Aaaa
Bo najbardziej byłam ciekawa kulek, bo ja miałam i 0, i 13. No i mam mieszane uczucia, więc koniecznie napisz, czy jestes zadowolona
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2310 |
|
🦄
|
No bo tak- 0 wydawały mi się jednak ciut za jasne (za białe), a 13 za ciemne. Ale ja nakładam na różne partie buzi- 0 lubilam nawet na całą twarz wieczorem jak chciałam się odświeżyć po pracy, przed wyjściem gdzieś na miasto. Może sama sobie zawiniłam, bo napisałam do Pana Pawła żeby w kulkach była przewaga złotych i beżowych, a beżowe są jednak za ciemne (jak sobie nimi zrobiłam policzki to kolega z uczelni się mnie pytał czemu taka czerwona dziś jestem :O). Ja chyba teraz zrobię sobie zestaw białe i złote, albo jeszcze coś innego wymyślę...
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

jeszcze mam zamiar sobie sprawic kuleczki nr 0 i jakis puderek sypki bez zadnych drobinek 

Czy nr 10 wpada lekko w niebieski??
jestem również

ostatnie moje slowa w tym watku byly do Pomadki i mi sie tak nawinelo
są poprostu super
Otworzyłam, spojrzałam i SIĘ ZAKOCHAŁAM

Swi etna nagroda, wszystko bardzo mi sie podoba, tez chce te kosmetyki, ale narazie kasy brak