|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bon Prix
Dziś doszła paczka z bon prix:komplet podróżniczy i spodnie,z obu rzeczy jestem narazie zadowolona
ale na przesyłkę czekałam ponad tydzień...
Edytowane przez Safirka Czas edycji: 2010-02-17 o 17:34 |
|
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
Jednak zadzwoniłam do BOK Pani poinformowała mnie że czasem ktoś zapomni zaktualizowac strony internetowej dlatego produkty których NIE MA nadal są widoczne
trochę nie fair.Jutro mam zadzwonić po 14 żeby sprawdzić czy moje dzisiejsze zamówienie przyjdzie kompletne. Jakoś wolę się zapytać żeby wrazie czego wziąść np. inny kolor ![]() Zamówiłam komplet 3 staniczków, komplet 3 par majteczek żeby pasowały do kompletu, piżdżamkę i taki "fartuch" do obcinania włosów to ostanie przyjśćmusi bo bardzo je potrzebuję. Jak obcinam dziecku włosy to one są wszędzie Safirka ponad tydzień to nie długo
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Dzwoniłam do BonPrix zamówienie dostanę kompletne.
Teraz już będę wiedziała że żeby nie mieć niespodzianki podczas otwierania paczki lepiej 24h po złożeniu zamówienia do nich zadzwonić.[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
Brakujące ciuszki dosłali mi po 7 dniach od orzymania pierwszej przesyłki. Jestem bardzo zadowolona
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
A moje dwa pozostałe swetry zostały wykupione i nie doczekałam się
a te 3 które miałam wybrane razem z przesyłką to wychodziły korzystnie w cenie
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Hej nie wiecie może jak wyglądają te happy hour ?? dużo ciuchów jest poprzecenianych?? i o dużo ?
i czy szybko znikają ciuchy?? bo nie wiem czy sie napalać wpadlo mi co nieco w oko i sie zastanawiam czy je przecenią i czy o dużo
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() zamawiała może któraś z Was te spodnie http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...67.1.&pr=33446 bardzo mi się podobają, ale nie wiem czy faktycznie są tak ładne jak na zdjęciu.
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj po raz pierwszy dostałam katalog, możecie mi powiedzieć jak to dalej działa?chodzi mi o to czy jeśli nic nie zamówię z tego katalogu to oni wyślą mi automatycznie kolejny czy znów będę musiała zamówić na stronce
![]() a i jeszcze jedno... coś takiego jak nr ewidencyjny?zarejestrował am się na stronie i przy danych osobowych było takie pole, wypełniłam je dowolna liczbą i to ma znaczyć że od tej chwili jest to mój nr ewidencyjny? to każdy sam go sobie nadaje i może zmienić?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-03-19 o 17:10 |
|
|
|
|
#159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nr ewidencyjny to z tego co wiem to Twój Pesel ![]() Nr klienta który też czasami się podaje nadają automatycznie przy pierwszym zamówieniu i pozostaje taki sam.
|
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
to juz zgłupiałam z tym nr ewidencyjnym...wpisałam 3-cyfrową liczbę i tak zapisało, to nie wiem mam teraz zmienić na PESEL? jak patrzę na te karty zamówienia w papierowym katalogu to jest tam miejsce na jego wpisanie, a na tym niżej gdzie jest karta zamówienia również dla znajomych jest adnotacja: prosimy o podanie adresu i nr ewidencyjnego( jeśli został już nadany) to ja nie wiem , oni go w końcu nadają czy jak ![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
Ja zawsze zamawiam przez stronkę internetową i jedynie przy zakłądnaiu konta podawałam wszystkie dane w tym nr PESEL. Potem wrzucam wszystko do koszyka, akceptuję dane osobowe, wyrażam zgodę na płatność przy odbiorze i to wszystko. Jak dostajępaczkędo domu to na fakturze jest nr klienta, nr rachunku i data rachunku no i mój adres nic więcej.
Najlepiej zadzwoń do nich i sięzapytaj: 042-649-49-49. Teraz spojzałam na druk zamówienia z katalogu i tam jest ten nr ewidencyjny ale mi się wydaje że tego nie wpisujesz podczas zamawiania, oni wpisują sami (tak mi się wydaje). |
|
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
A co sądzicie o tej bluzce ? http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c....1.1.&pr=38366
Może któraś z Was ją zamawiała ? Interesuje mnie czy jest dobra jakościowo. A i jeszcze może ktoś mi napisze coś o tej sukience http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c....8.1.&pr=38406 I jaki rozmiar powinnam zamówić gdy noszę 36 zazwyczaj. Dzięki za wszystkie rady
Walczyć, wierzyć, nie rezygnować! Edytowane przez greenka19 Czas edycji: 2010-03-19 o 22:02 |
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z kolei mam chrapkę na ten shirt http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?s=954465&kd= (w paski + czarny) i też nie wiem jak to jest z tą rozmiarówką, noszę 36 i mam zamówić 34?
![]() cassie24 dzięki za odpowiedzi, już wszystko jasne
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-03-20 o 12:43 |
|
|
|
|
#164 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Przestrzegam wszystkich przez zakupami w tym sklepie!!!! Porażka po prostu!!! I nawet nie chodzi do końca o to, że nie wszystkie artykuły są zgodne z tymi z katalogu. Ale na zamówienie czeka się ponad 4 tygodnie!!! W dodatku przysłano mi tylko część zamówionych rzeczy a na resztę muszę czekać następne 4 tygodnie!!! Zamawiałam sukienkę w lutym, którą chciałam mieć na święta (4-5 IV) a okazuje si że przyjdzie mi dopiero na maj!!! Porażka po prostu!!! Wszystkim którzy chcą tam zamawiać radzę uzbroić się w OGROMNĄ cierpliwości przez parę miesięcy broń boże nie zmienić rozmiaru!!! Nie polecam ABSOLUTNIE!!! A szkoda bo też podobało mi się jeszcze parę rzeczy i miałam zamiar sobie je zamówić ale po co mi "musztarda po obiedzie" - zimowe ciuchy na lato i odwrotnie!!!! W dodatku telefoniczna rozmowa z przedstawicielem firmy bardzo nieprzyjemna!!!! Pozdrawiam Ent
|
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja mialam chyba jakieś szczęście bo czekałam tydzien
|
|
#166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie w rgulaminie piszcze od 7-21 a w przypadku braku wysyłka do 4 tygodni. Strasznie mi się pdobają takie wpisy jak Twój. Nowo zarejestrowana osoba i aż jeden post przceiwko danej firmie ![]() Kilka miesięcy temu właśnie przez takie komentarze byłam w stanie paczki nie przyjąć i dzisiaj wiem jak wielki popełniłabym bląd. Właśnie czekam na moją sukienkę i piżdżamkę ma przyjść w ciągu najbliższych dni
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się jedna bluzeczka ale na stronce internetowej zostały już tylko duże rozmiary, co teraz
przez tel mi się uda ją zamówić?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...18.1.&pr=35765
Bardzo mi sie podoba ale myślę że cena jest nieco za wysoka.... jak uważacie? Czy można znaleść taką na allegro??? Szukałam ale nic.... A może znalazłyście coś podobnego?Proszę o pomoc ;*
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
złożyłam swoje pierwsze zamówionko i mam pytanie: czy powinnam dostać jakieś potwierdzenie złożenia na maila i czy można gdzieś mieć do niego wgląd?
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
czy któraś z Was ma może tę sukinkę? Straszliwie mi się podoba, byłaby idealna na uroczystość rodzinna w lipcu i chciałabym ją kupić. Ale nie wiem czy ona w rzeczywistości wygląda tak samo?!
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
witam, DZIEWCZYNY czy któraś z Was zmawiała ten top? nie wiem jaki rozm zamówić normalnie noszę 42/44 a tam mam wybor 40/42 lub 44/46, proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Ania
|
Cytat:
![]() Ja bym wzięła mniejszy rozmiar. Kiedyś gdy zamawiałam z bon prixu, wszystko niby w moim rozmiarze, zawsze okazywało się na mnie to co zamówiłam za duże. Potem dopiero się dowiedziałam, że to dlatego że w większości są to niemieckie rozmiarówki i my raczej powinnyśmy zamawiać mniejsze ciuchy. I w moim przekonaniu trochę jest w tym prawdy. Ale żeby potem nie było na mnie
|
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HEHE nie będzie, dziekuje |
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zamawiał któryś z tych ciuszków? Jestem ciekawa jak z ich jakością?
|
|
#175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#176 |
|
Przyczajenie
|
A co powiecie na temat tych spodni?bardzo mi sie podobaja
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...36.1.&pr=46180 ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- i jeszcze ta bluza,bo tez mi sie podoba.A boje sie zamowic z tego bon prixa jednak troche. http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...1.648&pr=40732 |
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dostałam dzis bluzkę z bon prix, ale mi się nie podoba i jest za duża... Chciałabym zwrócić, ale głupek ze mnie i rozerwałam tą folię, w której jest bluzka... przyjmą mi?
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też szykuję zamówienie
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam jeansy ale zamiast nich przyszła bluzka z naklejką na opakowaniu "jeansy..."
mam nadzieję, że zwrócą koszty przesyłki. Któraś z Was tak miała?Aaaa, a kojarzycie z tym swetrem: http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...83.1.&pr=41152 Zamówiłam, ale nie przysłali. Na stronie cały czas jest. Któraś z Was go dostała ostatnio? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

ale na przesyłkę czekałam ponad tydzień...

trochę nie fair.
a te 3 które miałam wybrane razem z przesyłką to wychodziły korzystnie w cenie

i czy szybko znikają ciuchy?? bo nie wiem czy sie napalać
wpadlo mi co nieco w oko i sie zastanawiam czy je przecenią i czy o dużo