Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-11-19, 21:59   #91
agaa13
Zakorzenienie

Dot.: Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach.

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Nie miałam do tej pory starcia z ochroniarzami w perfumeriach, traktuję ich obojętnie- a niech tam, chcą chodzić za mną to niech chodzą, to w końcu ich zajęcie i ich odpowiedzialność.
Niezbyt lubię narzucające się ekspedientki, ale niech tam

zgadzam się z Tobą Kota- nie zwracam uwagi na ochronę a co do ekspedientek- zawsze im grzecznie dziękuję i sprawdzam i kupuję to co chcę.
Stary 2006-12-19, 20:37   #92
ropuszka
Zakorzenienie

Ja dzis bylam na malych zakupach kosmetycznych w centrum handlowym i tam mnostwo osob kupowalo perfumy. Mezczyzni, kobiety, pary. Akurat zwrocilam uwage na jedna pare, tak miedzy 40 a 50 z malym chlopczykiem. Razem wachali perfumy. Krzywili sie wachajac kazdy blotter. W koncu pani powachawszy raz Noe Perle, pokazala synkowi tester, on wzial te wielka kule, potrzepal nia i zachecony komentarzem mamy, ze to ma fajny flakon, wzial pudelko i podal mamie. Szybka decyzja, wzieli chyba cala setke o ile mnie wzrok nie zmylil. Zabawnie wygladali testujac to wsyzstko, ale nie wkurzyli mnie, choc bylam pewna, ze maluch rozwali tester
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 22:46   #93
lady-dark
Zadomowienie

A mnie najbardziej denerwują panie w Sephorach, gdzie po tym jak zostawiam u nich 200-400 zł wciskają mi próbki ,,super działających kremów przeciwzmarszczkowych''gr rrr - a mam 21 lat (I od razu zaznaczam że żadnej zmarszczki nie mam i maluję się średnio raz w tygodniu! Więc oprócz perfum i balsamów,kosmetyków do pielengnacji włosów nie używam żadnych kosmetyków), kiedy zwracam uwagę że interesują mnie tylko zapachy-kobity wytrzeszczają oczy - jakby chciały powiedzieć: ,,skandal!''
lady-dark jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-19, 23:12   #94
lipiec7
Raczkowanie

Gdy spytalam o Kyoto w renomowanej perfumerii informacja jaka uslyszalam bylo,cos w stylu-a co to takiego?Czasem nuzy mnie takiego pozbawione liryki i milosci sprzedawanie marzen.
lipiec7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-20, 09:17   #95
ropuszka
Zakorzenienie

Jeszcze dodam,z e bylam kiedys w Douglasie i bardzo chcialam poznac Midnight Charm. Podeszla do mnie poani, ktora zaoferowala pomoc, generalnie nie chciala mnie z oka spuscic tylko doradzac w nieskonczonosc, przy czym w ogole nie miala pojecia co to za Dior. Minela wszystkie polki i stwierdzila, ze nie ma. Musialam jej opisac, ona robila coraz wieksze oczy, w koncu sama znalazlam wsrod nowosci. Mialam nadzieje, ze sobie juz pojdzie, ale nie. Jeszcze naklamala, ze bedzie we wszystkim pojemnosciach, tj. w 30 i 100 oraz beda na pewno zele i balsamy do tego Jaaasne, przeciez wspominalam jej, ze to limitowanka
Stary 2006-12-20, 09:55   #96
Margarita
Rozeznanie

Dużo ciekawych przeżyc dostarczają zakupy perfumeryjno-kosmetyczne

W Douglasie - robiłam z przyjaciółką duuuże zakupy, w celu przygotowania ślubnego makijażu. Starannie wybierałysmy kosmetyki na podstawie testerów. Po długim zastanawianiu i testowaniu poprosiłyśmy panią z obsługi o wybrane kosmetyki. Z czterech sztuk nie było żadnego. Uważam, że powinno się pilnować, żeby wystawione testery były adekwatne do zapasów w sklepie.

Sephora - bywało różnie, ale podam przykład na plus - gdy robię zakupy w towarzystwie drugiej osoby to próbki są wręczane obu osobom, często z dopasowaniem do wieku i płci

Co do perfum to jeśli poważnie myslę o zakupie to muszę przetestować perfumy na własnej skórze. Najlepiej zapach testuje mi sie na pulsujacym nadgarstku, a ponieważ mam tylko dwa to jednorazowo nie testuję wiekszej ilości zapachów Oczywiscie jeśli jestem tylko wstepnie zainteresowana lub zaciekawiona zapachem, którego nie znam to wystarczy test na blotterze.
Osoby zlewające się testerami, psikające po ubraniach to ewidentnie przypadki chcące skorzystać z darmowej okazji, wkurzają mnie, więc staram się nie zwracac na nich uwagi.
Nigdy nie zwróciłam się do ekspedientki o poradę w kwestii perfum. I po przeczytaniu tego wątku wiem, że podążam dobrą drogą
Margarita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-20, 15:15   #97
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
No właśnie, za dużo ich, i przychodzą tak bez niczego. gdyby za każdym razem wręczały mi jakąś próbkę, byłoby korzystniej , ale tych próbek skąpią, skąpią, i odleweczek też nie chcą robić, u mnie w jednej tylko Seforze zrobiono mi próbeczki, gdy poprosiłam. Inne sklepy takich usług nie prowadzą
Po ostatniej wizycie w Gliwickim Douglasie zaczelam zamawiac sobie probki zapachow na allegro. Szukalam malej pojemnosci czegos cieplutkiego na zime. Sprawdzilam 2 zapachy na nadgarstkach i jeden na bloterku.. pech chcial ze akurat ten ba bloterku bardziej mi się podobał.. wiec pomyslalam ze zapytam czy istnieje mozliwosc zrobienia probeczki, doslownie kropelka by moc w domu wolna od pozostalych woni w spokoju go sobie powachac. Siostra i tak kupowala spore ilosci cieni..sądziłam ze w ramach gratisu, mogly by Pani zrobic wlasnie tego zapachu probeczke. Dziewczyna ktora pomogla mi szukac skrzywiła się, jak gdyby cos za chwile mialo się stac...i faktycznie..obok niej 3 "miłe" Panie zaczely się drzec co ja to sobie nie wyobrazam, ze ten producent nie produkuje probek (chanel).. ze mogą mi z ciezki sercem zrobic probke ale dopiero jak kupie atomizer - ale te są za 100zł i napewno mnie na niego nie stac. O mało nie wyskoczyly zza kasy by mi naklepac Siostra zostawiła swoje zakupy w sklepie.. pojechalysmy do Sephory gdzie zaopatrzyla się w cienie a ja draplam BC na zapas. Nigdy więcej ..
psycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-20, 16:55   #98
lady-dark
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margarita Pokaż wiadomość

Sephora - bywało różnie, ale podam przykład na plus - gdy robię zakupy w towarzystwie drugiej osoby to próbki są wręczane obu osobom, często z dopasowaniem do wieku i płci
No to jest się czym cieszyć. Widocznie ja nie wzbudzam zaufania. Mi w Sephorze próbują wciskać co popadnie a gdy chcę próbki perfum (nie proszę nawet o konkretne tylko jakiekolwiek!!) kręcą nosem i dają z łaski! Miało to mieksce nawet wtedy gdy zostawiłam tam prawie 300 zł. Więc przykre to jest
Stary 2006-12-20, 18:29   #99
ropuszka
Zakorzenienie

Z tymi probkami zapachow to to jest juz szczyt. Ja rzadko dostaje takowe albo takie, ktore zupelnie mnie nie interesuja. Wydaje mi sie (przepraszam, jesli kogos tym uraze), ze panie z tych sklepow mierza swoja miara - nie stac je czesto na drogie perfumy to mysla sobie, ze jak klient prosi o probke perfum to tez go nie stac i chce pouzywac "luksusu" za darmo...
Stary 2006-12-20, 20:21   #100
daigee
Zadomowienie

Jakiś czas temu w Sephorze znów potraktowano mnie (a właściwie mnie +siostrę+koleżankę ) bardzo miło.
Kupiłyśmy róż Bourjois, pędzel Sephory i pisak do ust Sephory - koszt ok 100zł. Dostałyśmy 3 (!) identyczne próbeczki Hot Ralpha Laurenta. Bardzo się ucieszyłam i niedługo potem kupiłam pełnowymiarówkę
Stary 2006-12-20, 21:51   #101
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

Hmmm, dziwią mnie opowieści, że w Sephorze nie dają próbek do zakupu... ja zawsze coś dostaję, nawet, kiedy kupiłam atomizer za 30zł dostałam próbkę kosmetyku... A ostatnio przy zakupie Narciso dostaliśmy z mężem po próbce Very Irresistible dla mnie i dla niego
Z drugiej strony nigdy też nie oczekuję, że coś dostanę, a tym bardziej nie proszę o konkretne zapachy... może wtedy moje zdanie o Sephorze zmieniłoby się na gorsze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-21, 00:19   #102
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Mój numer jeden to panie ekspedientki. Pogardliwy wzrok na wejściu (nie należę do osób, które ubierają się w stylu "wszystko modne" czy świecą po oczach metkami). Gdyby się przyjrzały, to zauważyłyby na przykład, że moja niebędąca krzykiem mody torebka - wolę rzeczy ponadczasowe - jest z prawdziwej skóry... Zachowują się jakby należały do wyższej kasty, bo pracują w perfumerii...
Druga rzecz to noszenie perfum ze sobą. PO CO?! Markowe perfumy mają utrzymywać się cały dzień po porannym psiknięciu! Więc chodzi o pokazanie "patrzcie, stać mnie"? Żenada. Poza tym niekiedy grozi to skoliozą - już widzę, jak noszę ze sobą 50 ml EDP II Gucciego. Śmiech na sali!
Ludzie, którzy zlewają się wieloma testerami lub rozcierają perfumy budzą raczej moje współczucie niż irytację - odbierają sobie cały wachlarz niekiedy wspaniałych doznań na własne życzenie. Ja wolę testować jeden zapach przy każdej wizycie i szybko uciec z perfumerii, żeby nie stać się ofiarą gimnazjalistki zlewającej się jakąś "supcio megahipermodną nowością".
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 08:13   #103
lady-dark
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Druga rzecz to noszenie perfum ze sobą. PO CO?! Markowe perfumy mają utrzymywać się cały dzień po porannym psiknięciu! Więc chodzi o pokazanie "patrzcie, stać mnie"? Żenada. Poza tym niekiedy grozi to skoliozą - już widzę, jak noszę ze sobą 50 ml EDP II Gucciego. Śmiech na sali!

Nie rozumiem... ten wątek odnosi się do dziwnych zachowań zwykle obsługi w perfumeriach a nie naszych indywidualnych preferencji.Ale - dlaczego mam nie nosić swojego ulubionego zapachu w torebce? Po to właśnie są miniaturki. Niektórzy kupują wielki flakon - 50-100 ml, a oprócz tego miniaturkę właśnie z myślą o torebce. I dlaczego nie? <Mi się nie chce kupować zapachów jeszcze w wersji mini - więc targam ze sobą flakon w torbie. Nie robię tego żeby się komuś pochwalić, dla szpanu, robię to dyskretnie np w toalecie. Niestety moja skóra trzyma bardzo krótko zapachy więc muszę poprawić kilkakrotnie w ciągu dnia
Stary 2006-12-21, 08:42   #104
daigee
Zadomowienie

Według mnie, sugestia jest jak najbardziej na temat, bo jest związana z zachowaniami perfumeryjnymi
Ale również mam inne zdanie na ten temat. Lubię w ciągu dnia zwiekszyć dawkę ukochanych perfum Przyczyna jest prosta - średnio po tych 6 godzinach zapach niemal całkowicie znika...
Przyznam jednak, że ja mam opory w drugą stronę To znaczy krępuję się wyjąć z torby flakon perfum, które kosztują (nie ma co kryć) jednak sporo kasy. Najczęściej przebywam w towarzystwie rówieśników i jednak obawiam się, że uznają że takie drogie perfumy u osiemnastolatki to jakiś prtzesadny snobizm Dodam jeszcze, że nie spsikuję się jakoś tak na środku korytarza czy w sali lekcyjnej Raczej w szatni czy kibelku
Także nie przesadzajmy z tym piętnowaniem
Stary 2006-12-21, 08:42   #105
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
To nijak się ma do tematu tego wątku. Dyskusje o podobnej tematyce toczyły się w innych wątkach:

- Ile "psików" i gdzie?
- Jak często nosicie perfumy?

Ja akurat perfum ze sobą nie taszczę, ponieważ zapachy dobrze się na mnie trzymają, ale nie przyszło mi nawet do głowy, że noszenie flaszeczek ze sobą może być żenujące.

demonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 08:49   #106
daigee
Zadomowienie

Hmmm... W moim odczuciu temat 'noszenia za sobą flaszeczek' jest związany z 'zachowaniami, które mogą bulwersować '
W każdym razie podobnie jak Tobie demoniku i Tobie lady dark, nijak nie kojarzy mi się to jako żenujące.

edit:

dzika truskawo, zastanawia mnie jeszcze jak można stać się ' "ofiarą gimnazjalistki zlewającej się jakąś "supcio megahipermodną nowością". '
Stary 2006-12-21, 08:57   #107
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daigee Pokaż wiadomość
Hmmm... W moim odczuciu temat 'noszenia za sobą flaszeczek' jest związany z 'zachowaniami, które mogą bulwersować '
Ale temat wątku brzmi: "Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach." Poza tym w wątkach, do których linki podałam temat noszenia perfum ze sobą i dopsikiwania się w ciągu dnia był już przewałkowany .

Buziak Daigee . Dziękuję za przekazane już jakiś czas temu życzenia zdrowia!

Stary 2006-12-21, 09:02   #108
daigee
Zadomowienie

A już lepiej troszkę się czujesz ? Święta idą, będzie lepiej

hmmm... a tak właściwie czy w wątku "Jak często nosicie perfumy?" nie chodzi bardziej o to JAK CZĘSTO DZIEWCZYNY SIĘ PERFUMUJĄ a nie o to, JAK CZĘSTO NOSZĄ ZE SOBĄ FLAKONIK ?
Jeśli się mylę, przyjmuję z pokorą
Stary 2006-12-21, 09:12   #109
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
A już lepiej troszkę się czujesz ? Święta idą, będzie lepiej
Odrobinę. Gorączka na szczęście spadła (trzymała mnie do wczoraj), ale zaczął się paskudny kaszel.

Cytat:
hmmm... a tak właściwie czy w wątku "Jak często nosicie perfumy?" nie chodzi bardziej o to JAK CZĘSTO DZIEWCZYNY SIĘ PERFUMUJĄ a nie o to, JAK CZĘSTO NOSZĄ ZE SOBĄ FLAKONIK ?
Chodzi o to, czy psikamy się codziennie, czy może kilka razy dziennie (co jest dla mnie równoznaczne z noszeniem flakonika ):

- post nr 1: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...67&postcount=1
- post nr 55: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=55

W wątku "Ile psików..." też była o tym mowa:

- http://www.wizaz.pl/forum/showthread...18#post2320218

Nie zawsze da się tak skonstruować tytuł, by oddawał dokładnie treść wszystkich postów .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-21, 09:14   #110
ropuszka
Zakorzenienie

Jeszcze jedna sytuacja mi sie przypomniala. Poszlam do Sephory kupic prezent dla kolezanki. I wybralam zel pod prysznic i perfumetke o zapachu szampana. Poprosilam o zapakowanie na prezent. Zadnej probki nie dostalam, a pani byla wyraznie zniesmaczonba, ze musi mi cos w ogole spakowac
Stary 2006-12-21, 09:30   #111
daigee
Zadomowienie

ok, dla mnie nie jest to jednoznaczne

ojej... kaszel to beznadziejna sprawa... bierz sumiennie wszystkie leki i spokojnie odpoczywaj - na pewno wkrótce się zdecydowanie polepszy

ropuszko: w Sephorze sami proponują, że zapakują zakupione u nich kosmetyki, jeśli zdeklarujesz, że to na prezent. Może ta Pani miała PMS

Przypomniała mi się świeża sprawa z ostatniej wizyty w Sephorze. Byłam z mamą i siostrą i zostawiłyśmy u nich trochę kasy (50ml EDP Hypnose, jakiś podkład liftingujący dla cery tłustej YSL dla mamy i 3 cienie Sephory).
No i dostałyśmy próbki, z tym że tym razem takie jakieś "niezabardzo" Dla mamy mini krem Clarins (a wiadomo, że specjalizują się w produkcji olejków i do każdego specyfiku poza kolorówką go dodają. A rodzicielka kupiła przecież podkład dla cery tłustej. Inna sprawa, że ich olejek Huile Lotus jest niby dla tłustej ale na mojej mieszanej porobiły się przez niego krostki - ale szczegółowe sprawozdanie... ), próbkę Pure Poison, próbkę Addicta (poprosiłam) oraz DLA MNIE krem pod oczy Gold Future Helena Rubinstein Litości! Ja mam 18 lat (i to w dodatku dopiero od dwóch miesięcy ) No a Pani mi z takim nabożeństwem ją podawała - "A to dla Pani!"
hiehiehie....
Stary 2006-12-21, 10:18   #112
Kota
Zakorzenienie

Z okazji "przedświętowej" w perfumeriach bywało więcej ludzi, oczywiście zainteresowanych kupnem prezentów. I jak mantra powtarza się zdanie skierowane do ekspedientki "A czy ma pani najnowsze..., Tak, tak, chodziło mi o to nowe" itd. Naprawdę pada ono w większości przypadków, ludzie rzadko są zainteresowani czymś nienajnowszym.
To mnie może nie bulwersuje, ale w jakiś sposób mi żal. Zapachy mające więcej niż rok czy dwa zapadają się w niebyt.
Ekspedientki- na moje pytanie kontrolne - lubię takie a takie zapachy, co by mi pani poleciła?- zawsze wyjeżdżają z jakąś nowością . Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby wyszła z jakąś inną starszą propozycją.
Pytam się tylko dla sprawdzenia ich, bo radzę sobie sama no i oczywiście mam źródło informacji w Wizażu .
Kota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 10:32   #113
Gothic_Daisy
Zakorzenienie

Jakoś nie pamiętam żadnych bulwersujących zachowań w perfumeriach w mojej obecności.
W sephorze próbki raczej dostaję - nie proszę o konkretne, ale jakoś zazwyczaj dostaję próbki perfum (które i tak mi się nie podobają, bo jestem wybredna, hehe )
Zazwyczaj nie proszę ekspedientek o radę - wiem co chcę i to kupuję.
A zapachy też wolę testować na nadgarstkach - wiec 2 na jedną wizytę
Stary 2006-12-21, 10:59   #114
daigee
Zadomowienie

Kota: to prawda, że najnowsze nie zawsze jest najlepsze. Moja mama np lubi Guerlainy z pierwszej połowy XX w
No ale np taki Addict sprzed kilku lat ... kurde, nie mogę się uwolnić od myślenia o nim
Stary 2006-12-21, 11:05   #115
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Kota: to prawda, że najnowsze nie zawsze jest najlepsze. Moja mama np lubi Guerlainy z pierwszej połowy XX w
No ale np taki Addict sprzed kilku lat ... kurde, nie mogę się uwolnić od myślenia o nim
Daigee, ale dla nich Addict to też staroć. Kilka lat to już wieki. Chodzi najczęściej tylko o to naj naj najnowsze
Kota jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 11:34   #116
spray
KWC

Hmm, kedyś dostałam opieprz od ekspedientki za to, że osmieliłam się psiknąć sobie perfumami na nadgarstek!! BO OD TEGO SĄ PAPIEROWE TESTERKI!!

Odburknęlam jej, że na skórze zapach rozwija się inaczej i że jest jakaś niedouczona chyba, ale zaraz dyskretnie zleciała się ochrona i łazili już za mną do końca wizyty w sklepie. Chyba się bali, że im wypsikam wszystko co mają..
To na szczęscie był dawno temu, w nieistniejącej już perfumerii Empiku.

a co do postu daigee, że sprzedające czasem nie mają w ogóle pojęcia co dają za gratisy to też prawda.. Ostatnio dostałam w Sephorze krem Dermiki 40+, chociaż mam lat 24
A na prośbę o jakąś próbkę lekkich owocowych perfum- pani wręczyła mi Armani Code
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 11:40   #117
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Pamietam kiedys taka sytuacje z Polski - sephora ale lat kilka temu - Weszlam w bojowkach zwyklych ciucha mlodej dziewczyny i osmielilam sie stanac przy kosmetykach drozszych - uwaznie obserowano kazdy moj ruch - czy juz kradne na potege czy dopiero za chwile...

Kiedy weszlam ubrana elegancko i byc moze postrzegane to bylo jako 'drogo' i stanelam w tej samej perfumeri kolo tych samych kosmetykow podeszla pani ekspedientka, za oferowala pomoc, radzila i byla ogolnie mila az do zemdlenia...

to mnie mierzi. To ocenianie na rzut oka 'stac czy Cie nie stac'

ah i jeszce jedna z maja tego roku - kupowalam cos tam w sephorze i zobaczylam stojace kolo kasy Lip injection (czasem uzywam kupuje sobie w UK za 10funtow) wiec pytam z ciekawosci ile - pani mowi mi cene tak wysoka ze moj smiech do TZ i 'o matko jaka drozyzna'... zostalam skarcona spojrzeniem i wrecz pogarda ze po co pytam jak mnie nie stac.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 12:42   #118
kittie07
Raczkowanie

GG do kittie07

Co do polskich sklepów nie mam zdania bo raczej po nich nie chodzę a jeżeli wogóle już wejdę to strasznie mnie denerwuje oddech ochroniarza na plecach i wzrok wpatrującej się ekspedientki- co oczywiście jest zależne od tego w co jesteś ubrana.większość kosmetyków jakie teraz mam kupiłam w holandii gdzie bardzo lubię robić zakupy ze względu właśnie na miłą obsługę.
ostatnio nawet jak kupowaliśy w douglasie z mężem wodę toaletową (wracaliśmy z pracy więc byliśmy ubrani w zwykłe ciuchy),pomijając bardzo miłą ekspedientkę która zapakowała nam nasz zakup w ozdobny papier (był to prezent) gdzie w holandii jest to normalną rzeczą,oczywiście darmową.dostaliśmy także po dwie ' na osobę' próbki zapachow i kupon ze zniżka 10%. przez takie zwykle rzeczy aż się bardziej kocha zakupy
kittie07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 18:07   #119
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Ostatnio kupilam tacie na prezent od Mikolaja 100ml Escady Magnetism w perfumerii Style, na ktora wydalam niemalo kasy i zostalam uraczona ... probka mydla w plynie aquolina to jest po prostu jakis zart prosilam o probke zapachu, jednak pani burkliwie odpowiedziala "skonczyly sie" coz, raczej wiecej tam nie kupie, bo oprocz dosc korzystnych cen nie oferuja niczego innego i jeszcze w ogole cala obsluga byla ciezko obrazona, ze musza zapakowac na prezent
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-12-21, 19:56   #120
dreamer4
Zadomowienie

GG do dreamer4

Cytat:
Napisane przez lalesia Pokaż wiadomość
Ostatnio kupilam tacie na prezent od Mikolaja 100ml Escady Magnetism w perfumerii Style, na ktora wydalam niemalo kasy i zostalam uraczona ... probka mydla w plynie aquolina
A co to za firma ta Aqualina jakaś "ekskluziwe"?

dreamer4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości