|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Przyczajenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
ja wracając do tej skarbonki- fajna, ale ta piracka flaga na maszcie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Raczkowanie
|
ja już pisałam, że od 19tej ok ![]()
#3963 |
Rozeznanie
|
to jest nas już trójka...a właściwie czwórka, bo Daniel ma zabrać ze sobą jakąś koleżankę
![]() kto jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Rozeznanie
|
mam taką małą prośbę...
![]() chodzi o prowizje i opłaty za wystawienie aukcji z allegro. jest już tego 30zł, a ja mam w tym miesiącu taki mały kryzys finansowy... ![]() ![]() (bo mi przyszedł rachunek za ogrzewanie za całą zimę 1200zł ![]() a muszę zapłacić w Allegro, bo nie będę mogła wystawiać aukcji... ![]() nie pomógłby ktoś...? ![]() EDIT: dzięki tereska ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ulisia1 Czas edycji: 2008-02-22 o 20:16 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Rozeznanie
|
UWAGA!!!! Potrzebna pomoc
![]() Siedze teraz i mecze sie z drukarka,byla w naprawie powiedzieli ze nic jej nie jest,probowali czy pracuje razem z moim laptopem i tam pracowala,wydrukowala 2 kartki.Przywiozlam do domu i nie drukuje,ciagle jest w kolejce 1 dokument ,ktorego nie mozna nawet usunac....moze kto pomoze?Pozdrawiam serdecznie.Dobranoc.s.Joz efa ktoś wie co można na to poradzić? |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gosiakk7 Raczkowanie Napisała Gosiakk7 Zarejestrowany: 2006-08 Wiadomości: 127 Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II Witam! Mam pytanie o ten fundusz studencki - to na konto Siostry z tematem "fundusz studencki", tak? Czy komuś mam pisać o tym? raportować? Gosiakk7 Tak, na konto siostry, tytułem-"fundusz studencki" i bez raportu.
"Misje dotyczą wszystkich chrześcijan" Redemptoris Missio JPII Mój blog: www.tereska-misje.blog.onet.pl Edytowane przez Animator Czas edycji: 2008-02-22 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Rozeznanie
|
Pomyłka
#3969 |
Rozeznanie
|
co do drukarki : a nie jest przypadkiem włączone "wstrzymaj drukowanie"? bo jak tak to trzeba wyłączyć i dopiero usuwać...
nic innego nie przychodzi mi do głowy... ![]()
#3970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, na konto Siostry z dopiskiem "fundusz studencki". Nikomu nie musisz raportować. Siostra po otrzymaniu wyciągu bankowego "zaksięguje" taką wpłatę i jeśli będzie potrzeba, to ją wykorzysta, a jeśli nie, to odłoży na później. Siostra bardzo skrupulatnie prowadzi taką księgowość i co jakiś czas przesyła mailem info, ile i na jaki cel zostało wpłacone. (Właśnie zobaczyłem, że Animator edytował swojego posta i to napisał, w czasie kiedy ja pisałem swojego - no cóż masz podwójną odpowiedź ![]() Jeśli chodzi o spotkanie - podajcie jakieś szczegóły - gdzie i dokładnie o której godzinie - bez tego nie jestem w stanie powiedzieć, czy mi pasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Rozeznanie
|
Markos - gdzie? pewnie w centrum gdzieś
![]() ![]() A o której? Myślę że można się umówić na ok.18-19. Beautyb pisała, że może od 19 dziękuję za podwójną odpowiedź a propos funduszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Raczkowanie
|
To ja, to ja, to ja pisałam pytanie o siostrę Johna!!! Przedyskutowałam to z mężusiem i bardzo chcemy ją również zaadoptować! Zaraz piszę oficjalnego meila do MAMY i czekam z utęśknieniem na jakieś zdjęcie Nataszy !!! (8lat) nr 291a
![]() Co do drukarki to moja często nie chce drukować ani usunąć pliku z zadań ale wystarczy wtegy wyłączyć komputer na parę minut i drukarkę i potem już tego nie ma w zadaniach i znowu drukuje .... Bilans kartek - 50 zł za 5 sztuk ![]() A i jeszcze coś, ja trochę maluję, może namaluję jakiś obraz z arką i spróbujemy wystawić? Tylko nie wiem czy jestem wystarczająco zdolna żeby ktoś zapłacił za to ....
#3973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w każdym razie będę biegła z uniwerku, więc może gdzieś na nowym świecie? ![]()
![]() |
#3974 |
Raczkowanie
|
Animatorze, Nortonie - podłubałem ciupinę w internecie - wg przekazów biblijnych i badaczy tematu Arka Noego wyglądała w przybliżeniu - tak:
http://www.genesisfiles.com/NoahsArk.htm według niektórych ponoc nadal wygląda - skryta pod śnieżną pierzyną na górze Ararat... Myślę, że dla modelarza i to mającego doświadczenie w robieniu modeli kartonowych temat raczej prosty do wykonania - pamiętam, że wspominałeś, Animatorze o romansowaniu z tym tworzywem - zawsze podziwiałem "kartoniarzy" - ja prosty sklejacz plastiku... Wracam do szlifowania i heblowania szwów na ośkach transportera - zacięc na palcach nie liczę - zachciało mi się poziomu konkursowego... Pozdrawiam
![]() |
#3975 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba, że na samym Uniwerku jest coś czynnego do 20 gdzie można się o tej porze zmieścić?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
Rozeznanie
|
Na Uniwerku nie ma....a przynajmniej ja nie kojarzę niczego takiego...
Ale na Krakowskim na pewno coś będzie. Np. jest INDEX. Kiedyś było w nim fajnie, ale dawno tam nie byłam. Czy ktoś wie, czy tam można na spokojnie usiąść? (trochę nie na temat ten post, ale mam nadzieję, że wybaczycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Rozeznanie
|
Na allegro jest już kolejna porcja kartek wielkanocnych!
Z całego serca zapraszam do licytacji! ![]()
#3978 |
Zakorzenienie
|
Ula własnie wczoraj myslałam jak sobie radzisz z opłatami na allegro mi też pomagali w tym dobrzy ludzie, bo może nie kazdy wie ze my płacimy nie tylko za wystawienie (nawet jak sie nie sporzeda) ale i prowizje od sprzedazy, pomimo ze jest w nazwie charytatywna.
#3979 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na podstawie fot, jestem ZA ;) o 18? 19?
![]() |
#3980 |
Rozeznanie
|
Ha! Czyli wiele się nie zmieniło z tego co widzę na zdjęciach - nadal bardzo ciepła i fajna atmosferka powinna tam być
![]() Proponuję 18 pod wejściem na Uniwerek. W poniedziałek zadzwonię i zarezerwuję jakiś stolik, tak na wszelki wypadek ![]() Beautyb - bliżej UW już się chyba nie da ![]() No dobra, a co z resztą warszawskiej ekipy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie super ![]()
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
fajnie sie macie w tej Warszawie
![]() wiecie ja mam sporo osób z Warszawy w kartotece, ale nie wiem czy to Wasze prywatne spotkanie, i nie wiem czy zdążyłabym do wszystkich wysłać zaproszenia :/ a teraz nasz siostra ![]() Szczesc Boze! Pani Agnieszko-dobrze ze juz lepiej,prosze szybko wracac do zdrowia. Przygotowuje nastepna koperte tzn, juz druga bedzie na trasie do Polski a w niej :Info pozostale dzieci z kartoteki 1-300 ,troche swiadectw i info nowych dzieci.Sporo swiadectw jest z oplakanymi wynikami inne sa takie slabe ze nauczyciele nie chca nam ich wydac wiec czekamy zeby dziecko z opiekunem odebrali swiadectwo . CHcemy ich spotkac i zachecic do nauki jesli nie bedzie poprawy to niestety .......oczywiscie dzieci chore nie podlegaja temu prawu ale te co maga a nie chca musza sie powaznie zastanowic. w szkole w mpanshyi egzamin z kl.9 zdalo tylko 2 uczniow!!!!!!! .W przyszlosci przedszkole w Arce i korepetycje dla mlodziezy...marzenie... Sw.Jozef juz dobrze jest poinformowany o naszych marzeniach... teraz i my zostaliśmy poinformowani a marzenia się spełniają ... ![]()
#3984 |
Rozeznanie
|
MAMA - to nie jest prywatne spotkanie w Wawie. Jak masz czas, to pisz do tych co są z Wawy, tylko niech dadzą mi na priva znaka czy się piszą bo ja chcę najpóźniej we wtorek zarezerwować stolik...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Rozeznanie
|
MAMA - a ja tak niecierpliwie czekam na formularz...
![]() ciekawe ile taki list idzie do Polski... ech... już się nie mogę doczekać ![]()
#3986 |
Raczkowanie
|
Poproszę o wpisanie na listę imprezowiczów
![]() Ja + żona. |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Rozeznanie
|
się robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Raczkowanie
|
Mam do Was interes
![]() Młodzież z mojego gimnazjum ma w przyszłym tyg. rekolekcje. Chcemy, żeby nie polegały one tylko na siedzeniu i słuchaniu kazania, ale żeby może wynikło z nich coś dobrego. W planach jest podzielenie uczniów na grupy, oglądanie w grupach filmów o Afryce i zachęta do pomocy. Nie wiem, czy uda się od razu zorganizować adopcję na odległość, ale może jest coś pilnego, jakaś konkretna inicjatywa, w którą mogłaby się włączyć nasza szkoła? Może trzeba coś kupić, wysłać, nie wiem... Chodzi o coś konkretnego, żeby uświadomić młodzieży, że niewiele czasem potrzeba, żeby komuś pomóc. Czekam na informacje. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Zakorzenienie
|
no to juz odpowiadam - trzeba wybudować jadalnio - świetlicę dla dzieci bo na razie to pisząi jedzą na jednej ławce a jak pada deszcz to nie maja dachu nad głową, posiłki też jedzą pod niebiem, pewnie siostry gdzieś je w razie burzy chowaja w szpitalu - ale to nie miejsce na zabawy dla dzieci. projekt Arka jest na stronce www.adopcjaserca.pl zdjęcia dzieciaczków które juz przychodzą i korzystają choć jeszcze nie ma tutaj
dzieci mogą zrobić zbiórkę wszystkiego co do świetlicy moze dzieciom się przydać czym same się bawią na codzień i czego uzywaja do nauki, nie wiem jak u nich z gotówka lae kazdy mógłby też po złotówce przynieść będziecie mieli na wysyłkę Zbieramy takze na Party Wielkanocne tak jak w tamtym roku zrobiliśmy, zdjęcia tutaj tylko tak bardziej przy końcu albumu. tylko wtedy było 250 dzieci teraz ma byc 450 ![]() edit: ale ja niegramatycznie piszę , ale prosze o usprawiedliwienie bo dzisiaj miałam sporo pracy i jeszcze nie koniec a te wiruski to mnie bardzo osłabiły :/
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.