|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
A ja chciałam podziękować Pani Aleksandrze z Bielska Białej za przysłanie do mnie cudownego albumu klik
w najbliższym czasie wystawie go na aukcji ![]() jeszcze info od siostry : Szczesc Boze! Kochana Pani Agnieszko! Wrocilam juz z Lusakl-przywiozlam 3 koperty bombelkowe od: U.P.z Obornik Sl. dla Sophii Chabala nr.267 K.W.Walcz dla Cacious Lupenga nr 124 Ag.& G.P. Plock dla John Kabaso Serdecznie juz teraz dziekuje w imieniu dzieci a one tez podziekuja po otrzymaniu tak wspanialych darow. Dobranooc!Jutro sie odezwe znowu. s.Jozefa
#4082 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a, przypomniało mi się jedno miejsce, w którym byłam stosunkowo niedawno (zresztą w polecanej przeze mnie okolicy): restauracja węgierska BORPINCE pysznie, ale też dość drogo w każdym razie - życzę udanej wyprawy i smacznego ![]() ![]()
![]() |
#4083 |
Rozeznanie
|
ojej, to moja koperta doszła
![]() ![]() ![]() ech, ale żałuję że nie mogę zobaczyć Caciousa i Ester jak ją dostaną ![]() ![]() a te laleczki są prześliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
mam pomysł, jak laleczki nie będą sie sprzedawały w dobrej cenie to wyślijmy je dzieciom co ?
#4085 |
Rozeznanie
|
jak dla mnie super pomysł
![]() lalki są prześliczne więc Siostra miałaby wspaniałe prezenty/nagrody dla dzieci. |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja mam jeszcze lepszy pomysł- najpierw je kupmy a potem wyślijmy dla dzieci................... ....... . ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 |
Wtajemniczenie
|
ja mialam takie 2laleczki, ale chyba oddalam. nie przewiedzialam, ze sie przydadza...
a przy okazji pochwale sie moim dzieckiem (na zdj ssie palucha) ![]()
#4088 |
Rozeznanie
|
hej, ale te lalki są porcelanowe... nie potłuką się...?
strasznie się cieszę, że paczuszka doszła. choć już nie wiem która to która. za dużo tego... :P
#4089 |
Raczkowanie
|
Nela85 ja polecam knajpkę, w której mój szwagier jest kucharzem. Nazywa sie Mały Belgrad. Tylko, że jest daleko, bo na Ursynowie, a nie wiem, gdzie Wy się zatrzymacie. Nie jest drogo, a porcje ogromne, pyszna bałkańska kuchnia. Polecam wszystkim, głównie tym, co mieszkają na Ursynowie
![]() jaroszania piękna dzidzia, choć na usg się nie znam ![]()
#4090 |
Raczkowanie
|
aniu - małe cudeńko!
![]()
#4091 |
Zadomowienie
|
Jej Ania przecudowny, wspaniały widok
![]() ![]() ![]()
#4092 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4093 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje za komplementy
![]()
#4094 |
Raczkowanie
|
Doszła moja pierwsza przesyłka, jejku co za uczucie!
a jak dostałam maila od Siostry z podziękowaniem to ryczałam jak głupia. Taki zły dzień miałam przez te wyniki a tak cudownie się skończył ! Już mi operacja nie straszna ![]() Ja nie wierm kto więcej ma pomocy, te dzieci czy my, dzięki Siostrze Józefie ? Jak niesamowicie w 2 zdaniach potrafi sprawić że człowiekowi smutki odchodzą... Kolejne 3 kartki sprzedane, przeleję jak znowu z 50-60 zł się zbierze ![]()
#4095 |
Zakorzenienie
|
Ania jaki duży juz ten dzidziuś
![]() ![]() Aga wczoraj właśnie tak samo napisałam w wywiadzie; że te dzieci więcej dają nam niż my im ![]() życzę duuużo zdrowia i odpowiedzialnego lekarza - wszystko będzie dobrze Aga, jesteś młoda i silna
#4096 |
Raczkowanie
|
W czwartek pozbyłem się włókniaka z pleców - taki drobny zabieg - chirurg ciachała mnie po plecach, cerowała i plasterek nakleiła - nawet sobie pożartowaliśmy - teraz chodzę pozaszywany przez 10 dni...
![]() |
#4097 |
Zakorzenienie
|
a ja mam Wam do przekazania smutna wiadomość
![]() Pani Agnieszko wlasnie otrzymalam smutna wiadomosc -zmarla Ivonne Zulu z Kamweshi. Zmarla przedwczoraj,powiedzieli ze dostala obrzeku calego ciala,nie znaja przyczyn.Pogrzeb odbyl sie wczoraj. Kamweshya -to wioska w gorach -jak ktos zachoruje....przedostac sie przez te gory...i dojsc do szpitala wielu nie daje rady. Niech odpoczywa w pokoju z Jezusem.Oh,smutno gdy tak nagle odchodza...jedyne pocieszenie ze TAM w NIEBIE beda sie cieszyc na zawsze. [*] Niech spoczywa w pokojuto ta dziewczynka - klik
#4098 |
Wtajemniczenie
|
pamietam ja!
![]()
#4099 |
Raczkowanie
|
a dopiero pisliśmy, że taka jest ładna i dzielna, mądra mimo choroby....
Spoczywaj w Pokoju Ivonne, modlimy się za ciebie ![]() ![]() ![]()
#4100 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zadomowienie
|
to takie przykre
![]() dobrze, ze są tam dobre aniołki które sie nia zaopiekuja
![]() |
#4102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4103 |
Raczkowanie
|
[']
![]()
#4104 |
Raczkowanie
|
![]()
#4105 |
Rozeznanie
|
Ja tez ją pamiętam!!!
['] ![]()
#4106 |
Zakorzenienie
|
to była ostatnia adopcja jaka przydzieliłam a dzisiaj musiałam napisać do Mamy że ona nie żyje
![]() mam nadzieję ze przed śmiercia dowiedziałą się że ktos daleko o niej myśli i czuwa. Dostałam też kilka e-maili z propozycją pomocy Ywonne.
#4107 |
Rozeznanie
|
[*] ciężko się pogodzić z niektórymi rzeczami
Mam do Was sprawę. Niektórzy (warszawiacy ze spotkania) coś tam już wiedzą. Otóż - próbuję wciągnąć swoją firmę (TNT) w pomoc. Mam teraz tydzień urlopu i obiecałam dziewczynie z którą rozmawiałam o tym, że po powrocie przedstawię jej krótki opis misji i tego co robimy, razem z projektem pomocy. Chodzi o to, żeby wypunktować propozycje form pomocy. To co już jest to: - przekazanie pieniędzy ze sprzedaży makulatury (dużo tego mamy) na budowę arki - wpłaty ludzi na konto Siostry - zbiórka przydatnych rzeczy, których wysyłka zostałaby sfinansowana przez TNT Aby bardziej przekonać szefów do wyrażenia zgody na taką akcję, a pracowników do zaangażowania się w nią, chciałabym skorzystać ze zdjęć które są wystawiane, lub które są na fotosiku...mam nadzieję, że ich właściciele udostępnią mi zdjęcia, bo jak ludzie zobaczą komu będą pomagać, to prędzej dadzą pieniądze, lub coś przyniosą. Moja prośba do Was jest taka - moż[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/W%C5%81A%C5%9ACI%7E1/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]e macie jeszcze jakieś fajne pomysły na formy pomocy, które mogło by podjąć TNT. Od razu jednak napiszę, że pomoc długofalowa raczej nie wchodzi w grę...ma to być akcja o określonym czasie trwania. Czekam na pomysły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
gosia rewelacja
![]() Ja mam pytanie, - czy Wy macie kontakt osobysty z klientami czy przez internet raczej ?
#4110 |
Rozeznanie
|
Na forum burza mózgów byłaby świetną sprawą, ale i tak prosiłabym o pisanie pomysłów tu, bo ja przez najbliższy tydzień będę miała ograniczony dostęp do netu. O ile na forum będę mogła wpaść wieczorem, to na czata raczej nie.
I prośba - w przyszły poniedziałek mam przedstawić projekt, więc niewiele mamy czasu. Kontakt z klientami mamy przez telefon, ale nie mam za bardzo możliwości opowiadać im o nas bo rozliczają nas ze wszystkiego, nawet z czasu ile prowadzimy rozmowę z klientem...jeśli rozmowa trwa długo, ale jest na temat pracy, to OK, ale takie gadki wpływają na ilość odebranych telefonów, a to też nam liczą. Poza tym czasami zdarza się że przełożona słucha naszych rozmów żeby ocenić naszą pracę. Moja przełożona wspiera mnie w tym co robię, ale raczej nie będzie szczęśliwa, że rozmawiam prywatnie z klientami w pracy, bo to będzie się źle odbijać na moich wynikach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.