|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Przyczajenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Mam propozycje aby zrobić blog dla rodziców. Jeśli jesteście za tym dajcie mnie znać najlepiej e-mail albo linkiem na stronie i wysłać. Trafi prosto do mojej skrzynki.
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=16 Jeśli macie inne propozycje coś zmienić proszę pisać. Mam czas wolny (czasami) to mogę coś zrobić. Tłumaczenie strony będzie w swoim czasie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki Daniel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Raczkowanie
|
wypada pogratulować, zgadzam się, strona jest bardziej przejrzysta i łatwiej znaleźć co trzeba, Bardzo dziękujemy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Rozeznanie
|
Rownież jestem zachwycona nową "twarzą" naszej stronki...
![]() ![]()
#4595 |
Raczkowanie
|
Piękne wiosenne oblicze strony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Przyczajenie
|
Powiedzcie mi co zmienić aby była lepsza macie jakieś propozycje co do loga coś zmienić coś powiększyć coś dodać ?
Dzięki za dobre słowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Raczkowanie
|
Muszę powiedzięć, że jestem mile zaskoczony, stronka bardzo ładna, przejrzysta i prosta jeśli chodzi o odnalezienie wszelkich potrzebnych informacji
![]() ![]() ![]() ![]() Shrek moja Mama mówi, że piękne zdjęcia wschodu słońca z Gdańska ![]() Pozdrowionka dla wszystkich... ![]()
zdjęcia ze spotkania rodziców adopcyjnych Edytowane przez pita777 Czas edycji: 2008-03-31 o 18:24 Powód: odstępu nie było:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Rozeznanie
|
UWAGA Za kilka max kilkanaście minut będzie działał czat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Rozeznanie
|
Daniel - strona jest po prostu REWELACYJNA!!!!!!!!
Świetna robota. Należą Ci się brawa na stojąco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moja siostra, która mam nadzieję zarejestruje się niedługo na wizażu, została mamą rocznej Mwili Sichome ![]() ![]() A nowa szata graficzna stronki jest śliczna ![]() Świetny pomysł! Jestem jak najbardziej ZA ![]()
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
Cześć Kochani !
![]() ![]() Cieszę się że już mogłam do was wrócić, w szpitalu często myślałam co tam ciekawego się dzieje na forum i co słychać u dzieciaczków i to pomagało mi odwrócić uwagę od wszystkich nieprzyjemności szpitala. Poza tym jak pomyślałam co tam niektóre dzieciaczki biedne przechodzą, to moje problemy wydawały się malutkie... ![]() ![]() ![]() Nie martwiłam się jednak długo bo: Pewnego dnia zadzwonił mój mąż i powiedział, że właśnie patrzy na zdjęcie NATASZY !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Wklejam oczywiście zdjęcia i oczywiście jak prawdziwa mamusia jestem dumna a Natasha wydaje mi się najpiękniejsza na świecie ![]() ![]() Poza tym świąteczny czas w sprzedaży kartek (i paznokci ![]() ![]() Serce mnie strasznie ściska jak patrzę na nowe zdjęcia, chciałoby się własnoręcznie przyłożyć okłady na spuchnięte stópki tych maleństw i zrobić cokolwiek by im ulżyć.... Jak ciężko musi być mieszkać tam i patrzeć na to cierpienie z bliska. Nie ma się co dziwić, że Siostra Józefa czasem na sen nie ma prawie czasu... Mam nadzieję, że będzie już zdrowa i pełna sił. ![]() A nowa strona - przepiękna, poleciłam ją paru osobom ostatnio to teraz jestem jeszcze bardziej zadowolona że taki SUPER efekt zobaczą, dołączam się do klasków ![]() ![]() ![]() Ale się rozpisałam ! Kolorowych snów ! Buziaki ![]() 291a Natasha Prudence Kabaso;06.07.1999.jpg 291a Natasha Prudence Kabaso;06.07.1999-Lusaka.jpg
![]() ![]() Edytowane przez AgulaP Czas edycji: 2008-03-31 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Zakorzenienie
|
Zapraszamy na czat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Raczkowanie
|
ja dziś króciutko:
daniel ![]() ![]() agula, cieszymy się, że znowu jesteś z nami ![]() jak dobrze, że coraz nas więcej ![]() buziaki na dobranoc dla wszystkich ![]() edit: mamo, czy mamy już może jakieś konkursowe projekty? ![]()
#4605 |
Raczkowanie
|
Gratulujemy i my - na odległość - świętujemy z Wami.
My tym bardziej. Dziękujemy Tobie i Ani. Co do strony. To OK. I nie mam nic przeciwko blogowi. W linkach może umieścić jakieś zaprzyjażnione strony - gdy się zapomni je dodać do ulubionych, np: strona o Mateuszu, bo akurat jej długo szukałem lub inne |
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już jest kwiecień więc jeszcze w tym miesiacu przyleci s.Sabina z danymi dzieci do adopcji to nie tak długo - łdna pogoda, czas szybko zleci ![]() Chciałam oficjalnie i publicznie podziękować Seonie za ogromna pomoc w ostatnich dniach kiedy wieszała mi się kartoteka i rozchorował się mój synke dla odmiany jak córcia wyzdrowiała ![]() ![]() Nieoceniona jest takze pomoc Joli, która liże ![]() ![]() O pięknej stronce jaką mamy dzięki Danielowi to juz nawet nie musze pisać bo wszyscy widzieli - to kolejny nocy Marek ![]() Listy na stronce które pisze do mnie na e-mail s.Józefa mamy dzieki magdalenie. Aukcje charytatywne dzielnie wystawia Ulisia ![]() osób które wysyłają paczki, reklamuja naszą stronke na wszystkie sposoby nie jestem w stanie nawet wymienić ![]() ![]() ![]() Tak duzo nas jest, każdy użycza swojego talentu (tereska), czasu pomysłu i bardzo jestem dumna z tego co udaje nam się wspólnymi siłami dla dzieci zrobić ![]() Pewnie wiele osób pominęłam za co je przepraszam ![]() na razie żadnego projektu na logo dla Arki nie mam ![]() Na koniec dodam że s.Franciszka uzyskała zgodę Matki Generalnej i do Zambii wróci razem z s.Sabiną ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4607 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za serdeczne przyjęcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
stronka przepiękna
![]() kochani przesyłka z zabawkami doszła. ponoć są świetne, zobaczę je dziś jeszcze. porobię zdjęcia i wieczorkiem zdam relacje ile czego jest. P.S. zastanawiam się czy moja paczka swiąteczna doszła? nie przypominam sobie żadnych wieści w tej sprawie. czy myślicie, że mogę o to zapytaś S. Martę? miłego dnia życzę
![]() Edytowane przez m@gd@len@ Czas edycji: 2008-04-01 o 12:31 Powód: dopisek spowodowany gonitwą mysli :) |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie
![]() Bardzo wzruszył mnie los biednych dzieciaczków w Zambii i w miarę swoich możliwości chciałabym im pomóc ![]() Od dwóch tygodni czekam na przydzielenie mi dziecka, a z tego co wyczytałam tu na forum, wiem, że to nastąpi w kwietniu ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest juz Was troche a czas z nami szybko zleci ![]()
![]() |
#4611 |
Zadomowienie
|
miminka71
witaj na forum. okres oczekiwania na dziecko jest magiczny, hopla dostaniesz później ![]() ![]() ![]() witam oczywiście pozostałych nowych rodziców ![]()
![]() |
#4612 |
Przyczajenie
|
Co do paczek, to mój synek już też złapał bakcyla i kompletuje rzeczy do wysyłki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Rozeznanie
|
wpisałaś się na http://springalive.net ? :)
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natasha cuuuuudna ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękujem Aniu Siostro AguliP ![]() Cytat:
![]() ![]() O konkursie będzie na dniach w gazecie "Super Nowości" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się cieszę, że Siostra Franciszka wraca do Zambii ![]() Cytat:
New_Rock 10000 lat Cię nie było ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2008-04-01 o 16:15 Powód: dopisek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4615 |
Rozeznanie
|
ani chybi wiosna, że tak same przyjemności rozdajesz
![]() wieczorkiem na czacie do zobaczenia, @ll ![]()
#4616 |
Raczkowanie
|
![]() dobra, dobra Żeby tak było, to by było super, tylko że dziś PRIMA APRILIS ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich nowych rodziców
![]() Cytat:
![]() A co Aga wymyśliła rok temu? że sama jedzie do Zambii ![]() ![]() New_Rock- ja też już się o Ciebie martwiłem ![]() ![]() ![]() ![]() Agula- dobrze, że już jesteś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Rozeznanie
|
Przepraszam bardzo ale od tego wirusa to ja jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
mi sie strona tez bardzo podoba, jest czytelniejsza chociaz tamta tez byla fajna
![]() pozdrawiam wszystkich Ania z małym Antosiem ![]()
#4620 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez suzi82 Czas edycji: 2008-04-01 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.