|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Jola jak zwykle niezwyciężona w nowych pomysłach i czynach
![]() Asienka szybko zleci ten czas oczekiwania ![]() a teraz słowa s.Józefy z e-maila: Szczesc Boze!Pani Agnieszko,prosze przekazac moje gratulacje *Anastazji*-to dobre wiesci - swietujemy. Dzisiaj nasz lekarz -Szwajcar poprosil czy nasza strone moze podac jego organizacji w zamian dal strone jego organizacji bo jest tam troche wiadomosci o Mpanshyi.Dalam mu. Oto strona jego organizacji:www.fis-foundation.org Ubolewal ze nie mamy tego w jezyku ang i niemieckim. wiadomosc dla Gosi-niech sobie poczyta w Gosciu Niedzieklnym o dziewczynie ktora w styczniu jedzie do ZAmbii.Nr "Goscia..."z 23 grudnia 07 Pozdrawiam goraco.s.Jozefa i z czatu na gmail : pracy b.duuuuzo-dzieci do szkoly pojda w poniedzialek a we wtorek serwujemy pierwszy obiad
#2882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2883 |
Raczkowanie
|
Ja oczywiście też się dołączam. Chronologicznie, ze spóźnieniem, ale szczerze, z całego serca
![]() New Rock - sto lat, sto lat Aniu - gratulacje ![]() Anastazjo - tak bardzo się cieszę, że wszystko się udało. GRATULUJĘ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam HP,u rodziców jest HP (takie jak siostry) i jeszcze jedno .... i napełniam je bez problemu. Jedyny problem to informacja o ilości tuszu ,którą zwykle podaje komputer,przy napełnianiu nie ma takiej informacji,trzeba patrzeć na jakośc wydruku. Choc można to ominąć ale to już wyższa filozofia ![]() Reasumując : dziś ruszyła koperta z tuszem do napełnienia i suszone ziemniaczki - list 1kg ![]() Ziemniaki wypróbowane.Jeśli porównywać do zwykłych ziemniaków to hm..wolę zwykłe,ale jeśli nie to super...Smak ziemniaczany,dobre. W skali 1-10 daję 7+. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj 5, wypłata dla kucharki ![]() Czy ktoś robi dużą pakę, do której możnaby się dorzucić z rzeczami i opłatami? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Rozeznanie
|
Ja!!! Ja chcę wysłać duuuuuuużą paczkę!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
Dziweczyny - na NK pojawił sie opis że potrzebne sa projekty naklejek:
- jest ktoś chętny? - jaki maja miec rozmiar - na kiedy? AA! I gratuki dla mamusi |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
zajrzałam pod biurko - mam drukarke HP
![]() ja nalewam na oko i czasami kilka kartek do wyrzucenia ale potem idzie kilka miesięcy ok ![]() Cytat:
na kiedy no też nie wiem, ale nie ma co czekać za długo a tak po cichu myślałam o Tobie jak wpisywałam sie na NK ![]() edit: mam zdjecia z party jak pozmniejszam to wkleje ![]()
![]() |
#2889 |
Rozeznanie
|
Ja bym chętnie pomogła z tymi naklejkami...ale trochę brak u mnie zdolności plastycznych :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zadomowienie
|
Dam znac jak zacznę działać- postram sie dość czybko!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
fajnie i z aukcjami się ruszy bo mam 2 propozycie z przedmiotami na aukcje
![]() ![]() i 1 do wystawiania - tak sie cieszę ![]() w nagrodę macie zdjęcia ![]()
#2892 |
Rozeznanie
|
Instrukcja również poszła w liście
![]() Najpierw zapytałam mailem siostre o napełnianie,napisałam co i jak,a siostra odpisała,"że teraz będzie czekać" więc jak widać nasza siostra sie wyzwań nie boi ![]() Poszły dwie strzykawki tuszu,wiec na jakiś czas starczy ![]() MAMA za dużo nalewasz,jak za dużo to trzeba odstawić i poczekać aż przestanie lecieć pod spodem,wtedy nie zalewa drukarki i nie ma kartek do wyrzucenia. Powinno wchodzić ok 12ml ,ja nalewam 7-8 i wtedy bez czekania bez marnowania kilku kartek. |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze raz
poznaje ktos swoje dziecko? ![]() jeszcze wrzucę 2 zdjęcia w kolejnym poscie i czekam niecierpliwie na pojawienie się na forum 2 wspaniałych osób ![]() wkleję Wam od nich e-mail a oni niebawem, mam nadzieję fotki swoich prac ![]() ![]() ![]() Jestem modelarzem z Gdańska (taki któś kto klei modele z plastiku - hobbysta), ujęty waszym poświęceniem i chęcią pomocy skrzyknąłem paru fascynatów i przy okazji ludzi dobrego serca i zgłaszamy naszą chęć do niesienia pomocy w swój znany tylko sposób - nie ukrywam pracą naszych rąk. Po krótce objaśnię o co nam chodzi - w świecie modelarstwa istnieją kolekcjonerzy wykonanych uprzednio przez kogoś modeli, którzy często nabywają takie dziełka w drodze licytacji np. na allegro. Pragniemy przeznaczyc część naszego czasu i umiejętności na wykonywanie modeli związanych z Afryką i jej historią, a następnie przekazać je do wystawienia na aukcjach charytatywnych, w zamyśle mają to byc całe serie tematyczne związane z konfliktami w Afryce (cóż takie najczęściej są oczekiwania kolekcjonerów). Zapewniamy dostarczenie wykonanych modeli, fotografii do przygotowania aukcji, notkę merytoryczną oraz podanie odpowiednich namiarów na wątki tematyczne w dziale KOLEKCJE na allegro. Sławek nie gniewaj sie musiałam im to pokazać ![]() ![]()
#2894 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jestem pod ogromnym wrażeniem....kurcze....ja k to cieszy, jak widzi się, że dobro jeszcze jest w tylu ludziach....wzruszyłam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Wtajemniczenie
|
ja tylko na chwileczkę.
zdjęcia piękne, dzieci zadowolone. swietnie!! ![]() pozrowienia dla Pana Modelarza ![]() ![]() milego weekendu Wszystkim
#2896 |
Zakorzenienie
|
Aniaaaaaaaaa ??????
co to znaczy?????? ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/ebda78f...%5D%5B/link%5D ![]() gratuluje ![]() to za 248 dni świętujemy narodziny kolejnego forumowego dzidziusia? ![]() ktos jeszcze ???? ![]() ale fajnie na tym naszym forum ![]()
#2897 |
Raczkowanie
|
Zdjęcia wypasik
![]() ![]() ![]() ![]() No i druga wspaniała wiadomość od pana modelarza super sprawa, niezmiernie się cieszę i czekam na modele i na aukcję ![]() Pozdrowionka oooooooooooooo żesz tyyyyyyyyy. Nie zauważyłem tego suwaczka ![]() Wielkie gratulacyje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
zdjęcia ze spotkania rodziców adopcyjnych Edytowane przez pita777 Czas edycji: 2008-01-05 o 12:17 Powód: suwaczek;D |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Wtajemniczenie
|
nie chce zapeszac bo to 5tydz dopiero
![]() ![]()
#2899 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2900 |
Rozeznanie
|
GRATULUJĘ!!!!
![]() ![]() ![]() No to kolejny forumowicz w drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Raczkowanie
|
Aniu - gratuluję raz jeszcze
![]() To czekamy na kolejne maleństwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No ale sama 20kg nie dam rady wysłać... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Seona w pracy jak wróci to ma jedno zadanie dla siostry i Ci odpowie
![]() chyba wiszę Wam 2 zdjęcia nie? to juz ostatni teraz czekam na modelarzy ![]()
#2904 |
Raczkowanie
|
No nareszcie Pita odszedł,i moge oglądać zdjęcia.
Coś pięknego, dzieci takie szczęśliwe,a jak ubrane. ![]() ![]() ![]() Czy ktoś poznał swoje dziecko, bo ja nie. ANIU GRATULUJĘ, uważaj na Siebie dużo wypoczywaj. ![]() Dla Ciebie J czy ziemniaki wysyłasz priorytet polecony,czy sam priorytet. Bo chce dziewczynką wysłać nowe listy po pół kg skoro tamten nie doszedł, a wysłany w październiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Rozeznanie
|
Jaroszania, dzielna dziewczynko...
![]() ![]() A Was wszystkich pozdrawiam. Zdjęcia super- szukałam na nich spódniczek Mamy-Pity,- może na następnych już będą. ![]() ![]() Miło patrzeć na te uśmiechnięte buziaczki. Kto pomaga MAMIE na allegro- proszę o namiary. Panowie Modelarze- witamy najserdeczniej i czekamy kiedy się tu pojawicie......... |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
Witam,
Przepraszam, że wcinam się w radosnym czasie pojawienia się nowej istotki na świecie. Wypada się ujawnić po zaanonsowaniu przez szanowną gospodynię wątku. Jako przedstawiciel grupy dłubaczy modeli melduję się i przedstawiam nasz program działania. W zamyśle chcemy przyłączyć się do ludzi dobrej woli i pracą swoich rąk móc coś ofiarować na organizowane przez was aukcje. Nie jest to jednak jedyny nasz cel. W ten sposób pragniemy również zachęcać do poznawania historii tego wspaniałego kontynentu jakże doświadczonego przez chciwość, okrucieństwo, niemawiść i pogardę. Historia Afryki i konfliktów na jej terenie dostarcza wielu inspiracji dla modelarzy - i nie mam tu na myśli Afrika Korps jak wielu może skojarzyć modelarzy i historię. Pomyślcie chociażby o Jesus Christ Airlines, Janie Zumbachu z czasów wojny w Biafrze, Somalii, Kongu, Mozambiku i Angoli. Myślę i mam nadzieję, że w miarę pojawiania sie aukcji tematycznych dołączać się będą następni chętni modelarze i projekt zacznie nabierać rumieńców. Na razie to będzie tyle - pozdrowienia dla wszystkich. |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Anastazja gratulacje!!!
Aniu, świetna wiadomość!!! Aga, mozesz zostać Honorowa Matką Chrzestną forumowych dzieci ![]() Witam modelarzy, widze, że akcja zatacza coraz większe kregi ![]()
#2908 |
Zakorzenienie
|
Schreck cieszę sie że dołaczyłeś
![]() witam Cie na naszym forum - czuj sie jak u siebie w domu, albo pracowni ![]() zaproś pozostałe osoby tutaj abyśmy mogli im pogratulować jak wymieniłes te nazwiska i miejsca z historii Afryki to czuję się jak nieuk bo mi nic to nie mów, wiem ze powinnam się zapoznac i mam w planach ![]() Serce rośnie jak sie czyta takie wypowiedzi młodych ludzi mogę prosić o fotki waszych prac zeby reszta wiedziała o jakie modele konkretnie chodzi ? i ja ciagle się zastanawiam jak to technicznie wyglada ?
#2909 |
Raczkowanie
|
Dzięki za powitanie - postaram się podlinkować niedługo trochę zajawek w temacie historii Afryki. Aha - nie jestem już taki młody - 33 wiosny na liczniku - modelarstwo to choroba wyniesiona z dzieciństwa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
dobra - maluśka - zajawka - afrykańskie MIGI...
http://flightdecs.ca/A_albatros_32.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.