|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]() ![]() I jak już mówiłam - jak ktoś nie chce, to akurat się udaje ![]() Mnie to tam mniej obejdzie jak wyjedzie rezygnując ze związku, ale ja się boję co będzie GDYBY CO? Zostawi nas? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
Paolino w internecie głupoty pisza
![]() ide ogladac łózeczka i posciele, bo juz niedlugo bedziemy zamawiac prawdopodobnie przez all ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Konto usunięte
|
Mischoko no próbuję się nie denerwować
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
PAOLINO NIE JESTES W CIAZY!MOWIE CO TO JA, ZACIAZONA, A ONE MAJA INTUICJE PODOBNO!wiec nie bój żaby tylko idź na piwko albo nie wiem gdzie tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
To dobrze
![]() ![]()
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() domi (gdybys nie byla w ciazy to bym powiedziala "polac jej") ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Konto usunięte
|
Teoretycznie 14... Dziś jest 2gi dzień po escapelle, czuję co jakiś czas leciutki ból w podbrzuszu jakby na okres czy co... Sama już nie wiem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co tam polewaj ![]() ![]() a co chcesz mi polać? ![]() powiedz, że piffffko...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj padam na twarz
![]() ![]() ![]() dzisiaj mierzylam mojego synka ma prawie 69cm i wazy 6400 strasznie szybko rośnie ur 3860 i 54 cm a przy wyjściu do dom miała 3550 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i paolli tez naleje, zeby zatopila swoje smutki ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ale się rozgadałyście, aż miło
![]() Ja tu muszę się pochwalić, że mam szaliczek i czapeczkę zrobione własnoręcznie przez naszą Mischoko ![]() ![]() Fruzienko, nie miałam laparo robionej. Miałam HSG, które pokazało, że mam drożne oba jajowody ale za to wykryło dwurożną macicę ![]() ![]() Vcelka, a dlaczego właściwie nie mozesz się starać na razie? to bardzo poważne schorzenie kręgosłupa? ciąża mocno by obciążuyła go? nawet jakbyś przeleżała ciążę? paollino, ja przez prawie rok mieszkałam ponad 300 km od mojego wtedy jeszcze chłopaka. Ja w Poznaniu, on w znalazł pracę w Bolesławcu na Dolnym Śląsku. Ja w prawdzie latem przez kilka miesięcy mieszkałąm z nim, załatwiłam sobie też praktyki w jego firmie, ale potem musiałam wrócić na studia do Pozka, wróciłam jako narzeczona ![]() ![]() ![]()
#3523 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3524 |
Konto usunięte
|
Ale chodzi o to, że ja bym z nim wyjechała gdybym miała tylko magisterkę do zrobienia! Ale ja mam studia rozgrzebane, a gdybym miała jeszcze dziecko to niby jak?
Boże, zachciało mi się czekolady, jak już dawno, ale to nie mogą być jeszcze smaki ciążowe prawda???????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
Ja mam smaki na czekolade codziennie i nie jestem w ciazy, wiec lajcik paolla
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3526 |
Konto usunięte
|
Garfi ale ja już nie umiem myśleć racjonalnie, wiem, że jestem cała wystraszona...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() p.s.: a ze szkołą doskonale Cię rozumiem, ale nie masz się czym martwić... ![]()
![]() |
#3528 |
Konto usunięte
|
Eluska TŻ non stop powtarza mi że panikuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez ze szkola niefajnie bedzie, bo co tydzien bede miala zajete weekendy, a jak jeszcze pojde do pracy to nie wiem kiedy z TZ-tem bede sie spotykac
![]() ehhh damy rade, jestesmy silne przeciez ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
Ja Ci powiem, że na dzień dzisiejszy byłoby mi ciężko żyć 'samej' bez swojego.. wiedząc, że jest daleko i będę musiała długo czekać.. tak mam. Dusza romantyczna kurde mać ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-09-16 o 18:55 Powód: edycja textu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Widze ze krotko jestes z TZ....szczeze ja po tak krtokim czasie nie uprawialabym sexu....wsumie zabardzo go jeszcze nieznasz.....TO moje osobiste zdanie.... Witajcie ![]() ![]() ![]() Ale forum...norlanie wrze.....4 stronki od wczoraj wieczorem..... U mnie bylam dzis u Gabrysi troszke mnie wymeczyla..... ![]() ![]() Pozatym dziwna dzis wyszla sytulacja z P...i troszke sie zasmnawialam czy to moze cos byc czy nie...ale wyjasnilam sobie to z nim przez tela wiec moze byc ze jest oki..... P.nadal chrusi....goraczke ma zachrypniety glosik....a do tego ma poprawke w sobote.......A dzis spal caly dzien i nicic z nauki.... i chyba tyle u mnie dzisja sie dzialo... ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- ide lulu ![]() ![]() Ps ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Aliszcze ile się już starasz? dzisiaj mi mama powiedziała, że koleżanka z pracy jest w ciąży. Ma 34 lata i też PCO i właśnie jej się po paru latach udało. A może się @ opóźni o parenaście miesięcy?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Blondynko rośnie ten Twój maluszek. Oglądałam na nk fotki, śliczny chłopak ![]() ![]() Domi mnie urzekła ta pościel: http://www.allegro.pl/item733694146_...r_gratisy.html Dokładne taka z serduszkami i jeszcze taka w drobną krateczkę ![]() edit: na tej aukcji nie ma tej pościeli z serduszkami ![]() DOBRANOC!! ![]()
![]() Edytowane przez fruzienka Czas edycji: 2009-09-16 o 22:54 Powód: gapiostwo ;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wstalam i nie moge jesc i pic, bo musze iść na tą glukoze za chwile ![]() I czekam tam godzine po wypiciu na korytarzu ![]() Wczoraj sie wazylam i mam juz 8,5 kg na plusie, a mi sie wydawalo, że juz teraz stoje w miejscu.... Fruzia ta posciel tez mi sie podoba, mialam ja na oku na poczatku, ale teraz jakos mi sie odwidziala ![]() ![]() http://allegro.pl/item735309376_7_cz...fon_matex.html na oke mam tę- kremową ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-17 o 06:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam kobietki ![]() Ja już po śniadanku.. zaczynam pakowanie, później jeszcze drobne zakupy i wybieram się na ciacho urodzinowe do koleżanki ( przyniosę Wam trochę ![]() ![]() ![]() Życzę Wam miłego dzionka i od razu super wielkiego odpoczynku w weekend, jeśli się uda ![]() ![]()
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK ![]() 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-09-17 o 08:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
Fruzia
![]() mi się bardzo ta pościel podoba ja lubie kolorowe mój mały też bardzo lubi patrzeć na obrazki na pościeli http://allegro.pl/item734493928_fish...sci_super.html http://allegro.pl/item736365779_13el...20_milpol.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Jane mi pisała że n ie ma czasu na Wizaż bo sama z Jacusiem. No i wszystkie serdecznie pozdrawia.
#3539 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po glukozie, nie było tak źle. Bylam nastawiona, ze to takie niedobre a raczej mi to przypominało pluszzza
![]() ![]() Blondi ta posciel z haftem jest piekna, sliczna wrecz ach i och <3 Dzis zaczynam kolejny-28 tydzien więc zapraszam na party ![]() ![]() ![]() Eluśka udanej podrózy ![]() Wiecie co u Zuzi?bo nie pamietam czy pisala do kogos czy mi się sniło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!!!
![]() ![]() ![]() Kupę lat ![]() ![]() Lecę Was poczytać, bo pewnie tyleście nabroiły przez te ponad 2 tygodnie mej nieobecności, że szok! ![]() Ciekawe co tam u Was - jakie sensacje i kto nowy u nas się pojawił (a już widzę, że wróciła "Córa marnotrawna" Mischoko - hejeczka ![]() Ooo - nowe gębki, fajnie ![]() Od razu Wszystkie pozdrawiam (widzę powyżej, że Gusiak Wam już pisała - dzięki Gusia ![]() ![]() To czytam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.