|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Domi tak planujemy, ostatnio stwierdziliśmy, że nie warto wkładać kasy w mieszkanie dopóki mieszkamy z dziadkiem, bo on i tak nam wszystko niszczy i kasę jakąkolwiek będziemy zbierać na wesele
myślimy o 20.08.2011 ale nic jeszcze nie robiliśmy w tej sprawie za salą rozejrzymy się pod koniec wakacji, a potem zajmiemy sie resztą spraw
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to za te gadanie, że nie jesteś warta uczucia!!Ja właśnie wróciłam z zakupów, dziś mama jedzie na zjazd absolwentów, wiec mój tata przychodzi do nas na obiad teściowie jednak jutro nie przyjadą, coś im wyskoczyło![]() Blondi, ale super jedzonko ja bym dziś też tak mogła, ale niestety zabrałam się za zdrowe jedzenie, W Gazecie Wyborczej dziś dodali tabelę z kaloriami i IG, także trochę to postudiuję. A teraz zmykam do sprzątania
|
|
#3693 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
WIam w piekna sobote wieczna i zimno..brrr.... JA dzis dziewczynki mam plan.... -robie obaidek rodzince.... -robie ciasto rodzince...i sobie tez.... -jade na rower...do naszego klubu konnego.... I przestaje myslec glopim G. ![]() Dobra przechodze do czynow.... buziaczki bede wieczorem.... buziaczki ![]() |
||
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Jagódka, fajny dzień masz
a potem relaks w domu, zrobię obiadek a potem czekam na przyjaciółkę, która dziś ma się pojawić
|
#3695 |
|
BAN stały
|
Kuzwa nie było wykładu...no szlag....wstałam o 5:30 przed 8 byłam na uczelni i szanowny wykładowca nikogo nie poinformował, że go nie bedzie
czekaliśmy jak kretyni prawie 3 godz i pojechalismy do domu. Byłam z buRakello na pizzy, koleżanka z nami była też Chciał mnie odwieźć pod sam dom ale wolałam wrócić z koleżanką |
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę sie najeść póki mogę ![]() chwale sie obiadek się gotuje a ja czekam na Tż dzisiaj mamy filety z kurczaka z pieczarkami, mlode ziemniaczki , kalafior( nie przepadamy ale trzeba raz kiedys zjesc) i zupka pomidorowa pozniej trukawki , lody i smietana![]() :g otuje:Zanka super z tym ślubem ![]() My tez planujemy wiecej dzieci ale zob jak zniose porod
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Lejdiski,
Ja już po obiadku, dziś zrobiłam w parowarze, rybkę, ziemniaczki, marchewkę. Do tego mizeria i kapustka kiszona..mniam A na deser truskaweczki(u nas są już po 7,5ozł). Dziś cały dzień raz pada raz świeci słońce, raz grad i tak w kółko, nawet bez sensu na spacer się wybrać. Ja dalej czekam na @, wszystko mi się rozregulowało po tym zabiegu Codziennie brzuch mnie boli jak na @ i na tym się kończy.Mam nadzieje dziewczyny, że dziś już humorki lepsze. Miłego weekendu.
|
#3698 |
|
BAN stały
|
Ja dzisiaj wieczorkiem wybieram się na imprezę z koleżanką, jakoś mi się nie chce i nie wiem w co mam się ubrać
|
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja nic sie nie uczylam jeszcze zaraz siadam do nauki, nic nie zorbiłam znów gotowałam obiad przedtem i byłam zajeta... Zuzia potem będę na gg |
|
|
|
#3700 |
|
BAN stały
|
![]() dostała komplimenta od buRakello że pięknie pachnie samochód hihiale milutki był dzisiaj faceci...A Radzio też chwilę ze mną gadał... jak przyszedł na uczelnie to ja gadałam z koleżanka i nie patrzyłam w jego stronę ale kontem oka widziałam ze cały czas na mnie spogląda. Faceci... im ja bardziej na anty tym oni bardziej się lepią jak ja już nie chce faceta...bedę miała LUNĘ |
|
|
|
#3701 |
|
Konto usunięte
|
A ja właśnie miałam grilla
![]() Kurde, sesja za chwilę... |
|
|
|
#3702 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Konto usunięte
|
Sorki, ale właśnie sama rozpoczęłam proces "budzenia się do rzeczywistości"
Rodzice obiecali drukarkę na początku czerwca |
|
|
|
#3704 |
|
BAN stały
|
Ja mam już 7 zaliczenia...więc trzeba się będzie sprężyć...
i jeszcze magisterka...łoludzie...: cry: |
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedze u Tz w domu (oczywiscie sama bez rodznetswa nipożadanego) Tz poszedl na piwo z kolegą, a ja sie mam uczyc, kiepsko mi to idzie
|
|
|
|
#3706 |
|
Konto usunięte
|
Jak powiedzieć facetowi że wcale nie chciałam go urazić?
![]() Kurde, że czasem nie da się cofnąć czasu i pewnych sytuacji inaczej rozegrać... |
|
|
|
#3707 |
|
BAN stały
|
Ja tez chce grilla a nikt go nie robi,...
Caly plan dnia spelniony ![]() -obiad sie udal -ciasto tez...juz prawie zjedzone.... ![]() -bylam na rowerku i spotkaniu z Kinga... a teraz ide spac.....i nie mysle juz o G.tz proboje... buziaczki dobranocka |
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
mi dzisiaj po przytulankach wyleciała reszta czopu bylo tego dosc sporo
miałam w nocy jakieś dziwne bóle brzucha chwytały i puszczaly nie wiem moze to skurcze byly![]() może akurat mi się uda urodzić przez wywoływania ![]() w jednym lapku mam neta bezprzewodowego to jak co to Tż mi przytacha do szpitala i sie odezwę Domi ucz się już meta tuż tuż ![]() paollino trudna sprawa może powiedz że nie to miałaś na myśli albo że źle Ciebie zrozumiał ![]() Motylku ja grillem się chwilowo przejadłam ale ogólnie uwielbiam jedzonko z grilla ![]() Vcelka ja też właśnie się zast nad parowarem by się Nam przydał dla dzidzi ten Tefala co reklamują w tv się wydaja fajny.A Ty mnie cały czas tym jedzonkiem kusisz ![]() Jane mam nadzieję że już się lepiej czujesz.Odezwij się do Nas.A twojemu Tż się Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-05-24 o 09:29 |
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, Blondi, ze finiszujesz
Wizyta przyjaciółki się udała, kupiła nam prześlicznego kwiata do mieszkania ![]() pośmialiśmy się, pogadaliśmy.właśnie wróciłam z długiego spaceru z moją Miśką, byłyśmy w lesie piękna pogoda w Poznaniu, nie chce się siedzieć w domupaollino, a nie możesz wprost mu powiedzieć, że nie chciałaś go urazić, ze przykro Ci? co tam słychać u reszty dziewczyn?
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi to TRZYMAMY TRZYMAMY
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki, widzę że Blondi wam pisała, że wylądowałam prawie na porodówce, ale Nina zastrajkowała i strachu tylko napędziła.
Ale miałam w piątek stresa, gin mnie badała i miałam te skurcze co 5 minut, a zanim doszłam na oddział wszystko jak ręką odjął... Na nowo strachu najadłam się dzisiejszej nocy, bo ból brzucha i krzyża był taki masakryczny, że pożaliłam się położnej. Zabrała mnie na KTG ale nic nie wyszło. Obudziła lekarkę i ta mnie zbadała tak, że dwa podejścia do mnie robiła tak mnie świnia zbadała, bolało jak nie wiem co Głupia pipka i jędza![]() Dzisioaj rano przyszedł mój gin Wsiadłam na fotel, patrzę jak się do mnie on zbliża z obawy, że znowu może boleć, a tu nic Nawet nie drgnęłam... wiadomo fachowa robota mojego gina
|
|
|
|
#3712 |
|
Konto usunięte
|
Cinusiowa - a my tu kurczę już kciuki trzymałyśmy za bejbi
![]() Ehh głupia baba z tej lekarki wiadomo nie od dziś że mężczyźni są dużo lepszymi ginami niż kobiety ledwo syknęłam z bólu a ten "już już skarbie, już kończę, jeszcze sekundka i przestanie boleć". Normalnie anioł nie lekarz
|
|
|
|
#3713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Polecam, bo super jest.Blondynka może po "wywołaniu" zrobisz sobie prezent akurat na Dzień Matki ![]() Ciniusiowa trzymam kciuki za expresowy poród i na spotkania tylko z miłymi lekarzami. A ja już wróciłam z kościoła, zjadłam koktajl truskawkowy, a teraz będę robiła knedle z truskawkami. Nie mogę się opanować, ciągle jem truskawki, a później sikam co 10 minut
|
|
#3714 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O Boże, to już po mnie... Jak nic, jutro wracając z uczelni kupię sobie truskawki ![]() ![]() W temacie kościoła - tęskni mi się za czasami chodzenia na mszę, a takowe są tylko w wakacje, bo w roku akademickim nie ma czasu nawet
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cinusiowa o maj gat...zawsze wiedziałam, że baby ginki sa wredne, mimo, że u żadnej nei byłam, ale tyle się usłuchałam oby Twój lekarz był przy porodzie, a swoją drogą fajnie, że trafiłaś na takiego lekarza. A ja się cały czas zastanawiałam czy już urodziłaś, ale moim zdaniem finał bliziutko i pewnie już w tym tygodniu...już prawie koniec Cinusiowa a Ty chodzilas prywatnie do lekarza gina?ja tak planuje do 8ego mies prywatnie chodzic, ale na te ktg, kiedy wizyty sa co tydzień z reguły to myslałam, zeby chodzić do szpitala... ja pisze wstep, nienawidze studiów, nienawidze |
|
|
|
#3716 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Byłam u mojej promotorki. To dziwne, ale ilekroć u niej jestem, zawsze czuję się jakbym była największym leniem i obibokiem jakiego świat nosił |
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka też mnie skusiła parowarem, więc za jakis czas napewno sie u mnie znajdzie, to samo z sokowirówką...musze mieć takie agd
![]() Ja też jem od wczoraj truskawki i winogran, a problem z sikaniem mam ogromny od kilku dni, co chwile latam, ale to chyba teraz normalne, jakoś tak od 10ego tyg gdzieś wyczytałam...Paolino ja jestem leń pierwsza klasa, kiedyś byłam bardzo pilna, a ten ostatnio rok to porażka, a ostatnie tygodnie ![]() ![]() nie nie chyba miesiąc przed finałem doszłam, że nie chce mi się studiować
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej lekarki, to moim zdaniem (ujmę to przez zboczenie zawodowe) powinna już z urzędu mieć zakaz wykonywania zawodu... ![]() A jeśli zamierzasz do 8-go miesiąca chodzić prywatnie, a potem potem to co? Na sam koniec zmieniać potem gina? To trochę dziwnie, ja bym tak nie robiła. Znajdz takiego, na którego będzie Ciebie stać i który będzie Ci prowadził ciążę od początku do końca. A ktg mało który ma w swoim gabinecie. Nie każda też kobieta musi mieć robione ktg, czasem dopiero przy porodzie podączają, żeby sprawdzić skurcze... U nas nap. na ktg chodzi się do szpitala, żaden lekarz nie ma - nawet prywatny... |
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa nie zmieniałabym lekarza, tylko na te ktg i obserwacje skurczy chodziłabym do mojego, on przyjmuje w szpitalu zawsze czwartki od rana..
ja jeszcze nie wiem jak zorbie narazie tak gdybam
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
ja za to średnie przeżycia z badaniem mam u faceta gina- łącznie z wyrwanie kilku włosów łonowych przez wziernik, jak go wyjmował
a badał mnie jak weterynarz krowę dziś doła załapałam ale jest mi już lepiej. Na szczęście mąż wcześniej z zajęć wrócił, więc humor mi poprawiłno nic, idę zaraz poćwiczyć brzuszki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

Że może niewarta jestem uczucia? Aaaaa do 
to za te gadanie, że nie jesteś warta uczucia!!
ja bym dziś też tak mogła, ale niestety zabrałam się za zdrowe jedzenie, W Gazecie Wyborczej dziś dodali tabelę z kaloriami i IG, także trochę to postudiuję. A teraz zmykam do sprzątania

:g otuje:

miałam w nocy jakieś dziwne bóle brzucha chwytały i puszczaly nie wiem moze to skurcze byly
wiadomo nie od dziś że mężczyźni są dużo lepszymi ginami niż kobiety