|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
domi
a co fajnego gotujesz? Bo ja wczoraj robilam placki ziemniaczane ![]() Juz z TZ-tem sobie wyjasnilismy pare spraw, obiecalam,ze juz nie bede robic klotni o *******y ehhh ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- hehh zauwazylyscie, ze jak sie pisze jakies takie beee słowo, to same gwiazdki sie robia ale bajer
|
|
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Garfi ja akurat watróbke z ziemniakami i surówka. Tz nie przepada za bardzo, tym bardziej, że ostatnio była, ale nie mialam pomyslu na nic innego ![]() Zresztat roszke inaczej dzis robie niz ostatnio a ja nie mam pomyslu, co jutro mam zrobic. Za bardzo kombinowalam ostatnio więc Tz rozpieściłam
|
|
|
|
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyle się napisałam i komp mi się sam wyłączył i wszystko mi wcięło
Hej, Wczoraj tak mnie ta głowa rozłożyła, że nie dałam rady do Was zajrzeć już, ale dziś jest już dobrze. W końcu widzę poprawę po ćwiczeniach ( żebym tylko nie zapeszyła ), mam teraz dodatkowo indywidualne i tak w skrócie mam wciskany dysk na swoje miejsce ( nieprzyjemne uczucie ). Domi dzięki za opinie co do moich włosków, ja też się lepiej czuję w krótszych Ale Ty masz swoich nie obcinać, bo są piękne i takie długie Szaliczek wyszedł Ci fajny, ale trochę rzuca się w oczy, że ta jena strona jest szersza, możesz zawsze spróć i zrobic jeszcze raz Miśka podpisuję się pod każdym słowem które napisałaś odnośnie " chłopaka" Paolliny. Dodam jeszcze, że beznadziejny musi być ten koleś i tyle. Ciniusiowa gratuluję ustalenia terminu ślubu. W przyszłym roku szykują nam się imprezy za imprezą ![]() Witam nową koleżankę Kachaa -mam nadzieje, że jakoś ułoży Wam się z tym chłopakiem. Widzę, że dużo dziewczyn z naszego wątku poznało chłopaków przez neta, więc może coś w tym jest. Ciekawe jak Zuzia
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co.....
Brakowalo mi Was ![]() Sorry tak mnie naszlo..... jakos szczesliwa jestem dzis moj Misiek mnie kocha
|
|
#3785 |
|
Konto usunięte
|
fajnie masz
zazdroszcze mnie tylko mama i tata kochaja |
|
|
|
#3786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Kachaaa znajdzie sie kiedys ten jedyny zobaczysz, moze juz sie znalazl )Cytat:
) a ja mam dzis pierogi z kapusta kurcze blade keilam je ostatno chyba z 4 godziny a moj misiek prawie pol od razu zjadl ) czujecie? on kocha pierogi z kapusta i grzybami no nie przez Was jestem glodna ale ja caly czas jestem glodna.... dlatego wciaz taka gruba hihihi
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ciagle jem,a chuda jestem jak patyk....
Aaaa dzieki za pomysly na obiadek |
|
|
|
#3789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, ze dziś lepiej, a co do rehabilitacji to spokojnie i efekty będą coraz bardziej widoczne ![]() Cytat:
![]() spokojnie...juz niedlugo ksiaze na bialym rumaku sie pojawi
|
||
|
|
|
#3790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i tak wyszlo ze lepszego body nie mieli )))Cytat:
![]() Ale mam nadziej byc tu itrwa znow z Wami na dobre i na tego gorsze Hehe jak przysiega malzenska hahah![]()
|
|
|
#3791 |
|
Konto usunięte
|
garfieldek tez tak mam przytyc nie moge nawet do 50 kg dobic nie moge!!!
![]() ale tu przytylam 3 kg ale i tak do 50 jesczze brakuje ale u mnie kazde kg powod do szczescia
|
|
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no ale ja sie nie dziwie ze ty masz niedobór kilogramow skoro ja mam za duzo )) rownowaga w przyrodzie musi byc hahaha ale mi bije na dekile no ) ![]()
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
mischoko
![]() kacha ja to tez mialam kiedys problem dobic do 50, a teraz waze 53 i kazdy kg wiecej to wiekszy powod do radosci |
|
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, ja wiem Misia Ty nie wiem czemu tak narzekasz na swoje ciało ![]() Jestes okrągła, ale zgrabna, masz ładna twarz i wygladasz na 22 lata. Nie powinnas narzekac
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapisuję się do grona chcących przytyć, też nie mogłam nigdy dobić do 50 kg, a teraz jest 52 kg i też każdy kg to powód do dumy i radości
![]() A to nasza Miśka nie ma 22 lat ?
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-09-22 o 14:43 |
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakże, ma 23 a wyglada na 22 ![]() Ja tak samo dolaczam sie do tych, co chcialy kiedys przytyc, 50 kg to bylo marzenie, a teraz juz prawie 54 . Po porodzie nie mam zamiaru nic spalac
|
|
|
|
|
#3797 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
)rozbrajajace jestescie tak tak mam 22 lat zawsze juz bede miec plus 10 lat doswiadczenia zyciowego drugiego meza (mlodszego a jak!) i kota na pukcie.... kotów )normalnie az mi glupio ale przynajmniej wesolo ) ja i 22 lata no nie moge ))))))))))))
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile masz kotów? bo nie pamietam:P
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
ajjj a ja kotow nie moge miec, bo mam okropne uczulenie na ich siersc buuuu, a tez bardzo lubie kotki mrauuu
chociaz pieski tez
|
|
|
|
#3801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
))
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-22 o 15:41 |
||
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o wadze dyskutujecie... a u mnie nic nie chce już spadać
porażka 55 ważę a musi być minimum 50, bo inaczej nie wyglądam korzystnie, mała kuleczka jakby nie patrzeć w sumie o tym że schudłam już ponad 20 kg zapomniałam liczy sie to co zostalo druga kwestia, to taka, że mąż o 17.00 idzie podpisać umowę o to mieszkanko niestety beze mnie, bo ja dalej chora... katar mnie zabija
|
#3803 |
|
Konto usunięte
|
Aleście po moim biednym TŻ pojechały
ej no nie jest on taki do końca beznadziejny ... tylko się facet trochę zagubił... też jest tym przerażony
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko nie bierz tego do siebie
napisałam swoje odczucia po tym co napisałaś, być może miałaś coś innego na myśli i każda z nas jedno Twoje zdanie mogła zrozumieć zupełnie inaczej to raz a dwa to stwierdziłam, że na dzień dzisiejszy Twój TŻ nie sprostałby roli ojca, może chce mieć dzieci i może z Tobą, ale wydaje mi się że teraz nie podołałby poza tym uważam, że jesteście ze sobą za krótko i za słabo się jednak znacie, nie wiadomo co tak na prawdę myśli ta druga strona, w sumie nigdy nie ma się pewności, ale jednak będąc z kimś kilka lat ma się więcej powiedzmy awaryjnych sytuacji w których możemy poznać drugiego człowieka Ja oczywiście życzę Wam jak najlepiej
|
#3805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hejka witam.. Powiem Ci tak.. poczekaj i spróbuj.. jeśli nie jesteś z nikim związana to nie tracisz nic..a może zyskasz.. spotkacie się i zobaczysz jak to wszystko wyjdzie.. to, że poznałaś go przez internet nie świadczy o tym, że poznałaś go w jakiś odmienny sposób.. naszych czasach częściej można spotkać takie wirtualne pary ja swojego poznałam na sylwestrze..tzn. znałam wcześniej..on próbował coś tam działać ale po sylwestrze tak jakoś nas złączyło do teraz... miałam przed nim sytuacje związku na odległość, wirtualnego ( facet musiał wyjechać) do teraz mam z nim kontakt.. on coś czuje.. ale wie, że to chyba już nierealne.. chyba bo nie wiemy co nas czeka.. życie mnie nauczyło,żę nie można być niczego do końca pewnym w każdym razie życzę by Ci się udało.. ![]() Cytat:
zdolna bestyjka ![]() U mnie dzionek taki byle jaki.. nic sensowneo nie zrobiłam, chociaż miałam chęć na chińszczyznę ) ale leń dopadł i koniec po obiedzie.. ściągam sobie film Mała Moskwa i Mam wiadomość.Wczoraj się dowidziałam, że TŻ jedzie w odwiedziny do ciotki do Niemiec na około tydzień.. nio i weekend sama będę.. a następny mam znowu zjazd.. ;( EHH.. ale jakoś zleci mam nadzieję.. wogóle to ostatnio jakiś mam taki nastrój, że jestem niepotrzebna.. i w ogóle.. chyba jesień. Mam też super wiadomość kuzynka mi się kolejna urodziła )) i pewnie pojadę na odwiedzinki niebawem ![]() Cinusiowa Gusiak ![]() Dziewczynki to teraz przed Wami miłe wydatki ojj.. fajna sprawa, życzę szybkiego i sprawnego szykowania gratuluję ![]() Cytat:
faceci nie zawsze je rozumieją.. ja też potrafię się czepiać cały wieczór, aż mój ma mnie dość.. trzeba z tym walczyć.. i tak sobie pomyślałam, że lepsza by już była obojętność i zlewanie na pewne sprawy
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-09-22 o 17:54 |
|||
|
|
|
#3806 |
|
Konto usunięte
|
dzieki
![]() kombinuje co zrobic by sie dalo spotkac z nim ![]() ale watpie vzy sie uda tylko mam w sumie3 dni;| |
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3808 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem, ale zaczynam odliczac dni do 28listopada
![]() ale nie mam pewnosci czy przyjedzie i to mnie doluje ale kit |
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też kocham koty mam 2
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki by się udało ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

ale bajer 

Ale Ty masz swoich nie obcinać, bo są piękne i takie długie

) czujecie? on kocha pierogi z kapusta i grzybami

bo nie pamietam:P
ej no nie jest on taki do końca beznadziejny ... tylko się facet trochę zagubił... też jest tym przerażony ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)