|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Witam Lejdiski,
Zanka spóźnione, ale szczere życzenia z okazji 1-rocznicy ślubu ( kiedy to u mnie było ), dużo zdrówka i szczęścia. Żeby Wam się wszystko udało z tym mieszkaniem i w ogóle dużo miłości, dużo dzieciaczków... ![]() Domi skąd masz "oszukać przenzaczenie 4 " hmmm? Ja też chcę ![]() Mischoko u nas rano przed 7 to zimno jak nie wiem co ( 6 stopni ), oczywiście zmarzłam, ale teraz to już cieplusio ![]() Garfi ![]() U mnie weekend bardzo się udał ![]() ![]() Kurcze znów mnie boli głowa ![]()
#3692 | |
Zakorzenienie
|
Motylicaja - jak ja patrze na Twoje usmiechniete zdjecie w tym zielonym sweterku to od razu cieplej na duszy
![]() ![]() Cytat:
A co do oszukac przeznaczenie 4 - film fajny w efekty ale jak dla mnie historia naciagana troche dwie pierwsze czesci super trzecia mnie juz nie ruszala za bardzo a w tej no warto bo te efekty ale po wyjsciu z kina zabieraja okularki ![]()
![]() |
#3693 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo ja tak pogodna osobka jestem wsumie... ![]() Ale za to podejscie do dzieci mam..... ![]() A wlasnie ide na 15.30 do Piotruska.... ![]() buzka milego popoludnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | ||
Zakorzenienie
|
oki ![]() Cytat:
![]() ogladalam Twe zdjecia na Nk i mi sie bardziej podobasz w takich krótszych włosach niż w takich długiach ![]() A "oszukac..."to moj Tz sciagnal bodajże z Torrentów ![]() Cytat:
![]() A co do filmu, to faktycznie...my ogladamy bez tych okularów ![]() ![]() Dziewczynki zapomniałam Was pozdrowic od Syli ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-21 o 12:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3695 |
Zakorzenienie
|
Widzialam Dominisia ze mi cosik wyslalas
![]() ![]() ![]() ![]() Nosz kurde ! rozcielam sobie reke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blondyneczko daj znac jak wakacje nad morzem ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-21 o 13:19 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Zakorzenienie
|
Mischoko, tez bym poczytała
![]() ![]() wróciłam niedawno z miasta, zapisałam się na kurs egzaminacyjny z angola, złożyłam wniosek na paszport i dowód, teraz piję kawę i czuję, jak mi głowa pulsuje (Vcelka, łącze się w bółu z powodu bólu głowy ![]() ![]() Mischoko, u nas piękne słońce i cieplutko
#3697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pisania ja tez d szuflady.... ale nie umiem sie opanowac czasem po prostu mnie nachodzi i pisze i pisze i nie moge przestac kiedys zaczelam tak a skonczylam w nocy i wyszlo z tego dosc pokazne opowiadanie .... ale wtedy bylam mloda ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() całuski ![]()
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
No i dzwonilam za stazem, nic sie nie dowiedzialam, bo... mam zadzwonic w czwartek
![]() ![]() eluśka a ja zjazdy mam co tydzien i przez 3 dni, wiec to dopiero zajefajnie bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za chwilę z Tż idziemy na nauki, bo w niedzielę będzie chrzest Ninulki ![]() ![]() Aaaaa i byłam dzisiaj u gina po receptę na "antywłamaniówki" i Ninulcia poszła ze mną do gabinetu, bo ciągle łazikowała mi na rączkach. I nakrzyczała na gina... Jak oin mógł jej nie zauważyć, nie zwrócić na nią uwagi i się do niej nie odezwać... Ona strasznie tego nie lubi więc spojrzała na niego, wydała okrzyk i dalej patrzyła... Gin prawie spadł z krzesła ze śmiechu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-09-21 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No skuś się... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro rano lece na łowy do ciucholandu z mama, a potem do biblioteki coś pożyczyc, bo nie moge tylko na wizazu siedziec ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
skus skuś się Mischoko ![]() Ja uzyłam to Tantum Rosa, używała któraś?Na poczatku mnie wszytsko piekło a teraz tak jakby ulga ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3705 | |
Zakorzenienie
|
żmijka
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3706 |
Konto usunięte
|
witam
![]() mo0zna przylaczyc sie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kachaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żmijka łagodna jak baranek ![]() Mischoko a w jakim stylu piszesz opowiadania?kryminały, romanse? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do opowiadan - ciagnie mnie w strone fantastyki... nie takie cus jak Harry Potter na razie ale cos bardziej realnego, mozliwego do zrealizowania..... mam na swoim koncie kilka opowiadan i jedna dosc duza opowiesc o dzieciakach z liceum ktora napisalam jak sama bylam w liceum.... teraz pisze troche eh eh erotyków ![]() ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-21 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3711 | |
Konto usunięte
|
no jakos tak wyszlo ze az tyle
![]() Cytat:
![]() ale wracam w sobote do domu, jestem tu jako au pair ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() OKI DOKI Laseczki, juz prawie piata (u mnie) wiec zwijam sie do domu!!! a malzonek juz czeka pod oknem ![]()
Wszystko co dobre, jest nielegalne, niemoralne lub powoduje tycie ![]() Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-09-21 o 16:52 Powód: dopisek:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3713 |
Zakorzenienie
|
Mischoko, fantastyka? super, bardzo lubię. A masz swoich ulubionych pisarzy w tym gatunku?
Kachaa, witaj u nas ![]() No wiec wróciłam od gin, 17 listopada mam laparoskopie z histo coś tam, a w grudniu in vitro....
#3714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to my chcemy erotyki ![]() Mischoko nie kus nas, tylko wyslij cos ![]() Cytat:
o to fajna praca ![]() Misia oceń moje dzieło, myslalam, że dziś skoncze ale od wizazu odciagnac sien ie moge ![]() Na dole wyszedl mi szerszy a potem juz mi taki waski zaczal wychodzic, a jak sprulam to i tak taki wąski... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Konto usunięte
|
mam w sumie do was prozbe o porade.
sorry ze tak na wstepie. ale za to odpowiem zwam potem na kazde pytanie jakie mi zadacie ![]() ![]() ![]() otóż. poznalam na portalu [polskim] kolesia. ani ja ani on nie mielismy zaznaczone ze w UK jestesmy. A potem popisalismy i okazalo sie ze on godzine od londynu meiszzka [crawley] a ja londyn. no i jakos tak pisalismy pisalismy dzwonil codziennie po kilka godzin, skype, no i zakochalam sie ![]() no i jakos 3 tydzien jest jak sie znamy teraz ale nie spotkalismy sie na zywo bo on ma prace ze od 10-22 albo od 13-21;| wiec 1,5 h drogi do mnie w jedna strone odpada;| a ja pracuje od rana 8-18 lub 19. no i nie ma jaks sie spotkac ![]() wczoraj niedziela ale musial tez byc w p[racy nie dalo sie poporstu. on w listopadzie bedzie w PL na tydzien, potem na swieta... znaczy ja mysle ze warto na niego poczekac. ale teraz pomyslicie ze glupia jestenm bo go nawet na oczy nie widzialam. tylko zdjecia rozmowy skype telefon,glos. glupia wiem jestem ![]() w listopadzie bedzie na ten tydzien w polsce [sa andrzejki, poszlibysmy na impreze, juz sie pytalam mowil ze chce ze mna isc bo to w mojej miejscowosci i ja i tak chcialam isc] potem na swieta chyba bedzie, w gudniu juz by minely 3 mies, potem swieta i by wracal na stale do polski czyli za jakies pol roku.. ja sie boje ze mu sie na zywo nie spodobam, ale on twierdzi ze jak n skype i zdjeciach mnie widzi is ei mu poodobam etc to czemu miloby byc inaczej i wydziwiam nie wiem glupio toche ale poukladamy to sobie jakos i zdecydujemy czy zaczynamy byc razem ze tak powiem na razie wirtualnie czy nie, po prostu mamy tysiace mysli i trzeba sobie to poukladac. OGOLNIE SORRY ZA DLUGOSC I OFF ![]() ale musialam sie wyzalic a kazdy ma mnie gdzies ![]() a ja potrzebuje osoby postronne do opini ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3716 |
Zakorzenienie
|
Ala...to nie wiem, mam gratulować?ze udalo sie ustalic termin...
![]() ![]() ![]() Kachaa mamy na watku kolezanke, która poznala przez neta chlopaka. Pisali ze sobą intensywnie i sie sie soba zauroczyli. Potem sie spotakli na zywo i od razu zaczeli byc razem, A teraz pojechala z nim na 2 tygdonie w góry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3717 |
Konto usunięte
|
a kto to taki?
![]() ![]() mysle ze warto czekac ale jakby mi powiedzial ze chce ze mna byc juz od teraz, bylabym pewna i mialabym ta pewnosc ze wiecie, mam na co czekac, za czym czekac, a tak... Z drugiej strony nie moge wymagac by zaraz niewiadomo co.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3718 |
Zakorzenienie
|
Kachaa, ja swojego męża poznałam przez gadu
![]() Domi, nie wiem, czy to dobra decyzja, ale poczułam ulgę, jak została podjęta. Może nic z tego nie będzie, ale żałowalibyśmy, gdybyśmy nie spróbowali. Na razie mam luz, bo będę brać teraz anty, by się przygotować na 17 listopada na operację.
#3719 |
Konto usunięte
|
mam nadzieje ze cos wyjdzie...to glupie bpo tylko zdj i rozmowy ale zabujalam sie i wiem ze ja nie ejstem mu obojetna tez...
to jakies pytania macie moze do mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
żyję
![]() ![]() ![]() napiszę tylko, że chrzciny powiedzmy, że się udały...Kuba ogólnie na mszy płakał antychryst mały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.