Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:* - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-25, 13:21   #4051
2018070520180950
Konto usunięte

Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

aha
ide bo mala sie obudzila pa milego dnia
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 13:29   #4052
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
mischoko w szpitalu byłam ok 24-1 a po wszystkim po 11 jeszcze ręcznie musieli mi czyścic macice miałam narkozę.
Wykryli mi mięśniaki i poród bardzo wolno postępował już mi chcieli cesarkę robić hemoglobina mi spadła do 5 i nie chcieli mnie do domu wypuścić musiała podpisać pismo że wychodzę na wł.odpowiedzialność:rolle yes:
w domu mdlałam , ciśnienie miałam bardzo niskie-ogólnie mówiąc masakra

Ja do szpitala pojechalam kolo 22 po 20 godzinach boli, a mala urodzilam przed 11 po nastepnych 13 godzinanch boli. Przed wyjsciem okazalo sie ze mam jeszcze resztki lozyska w sobie wiec tez mnie doczyszczali.
Ehhh, nie chce juz tego pamietac.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 13:49   #4053
domi7ks
Zakorzenienie

witaj Syla kiedy wrociliscie do domu?macie chrzestnych wybranych?

ee no chyba nie jest taki straszny ten poród, ja się sie nie nakrecam w każdym razie wszyscy przeżyli to i ja musze

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 13:53   #4054
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
mischoko w szpitalu byłam ok 24-1 a po wszystkim po 11 jeszcze ręcznie musieli mi czyścic macice miałam narkozę.
Wykryli mi mięśniaki i poród bardzo wolno postępował już mi chcieli cesarkę robić hemoglobina mi spadła do 5 i nie chcieli mnie do domu wypuścić musiała podpisać pismo że wychodzę na wł.odpowiedzialność:rolle yes: w domu mdlałam , ciśnienie miałam bardzo niskie-ogólnie mówiąc masakra
OMG... nie wiedzialam maskra.... ale ciesze sie ze Oliver przynajmniej zdrowiutki i slodziutki... jeju niezle no... a te miasniaki to co oni dopiero przy porodzie wykryli?

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Zanka moja jak spi to piore, sprzatam, gotuje i nadrabiam zaleglosci w czytaniu wiec na pisanie zaczyna brakowac czasu. Moze jak bym miala drugiego lapka albo maz nie blokowal tego to byloby inaczej. Wieczorkiem mam wiecej czasu ale wtedy on siedzi.Chyba musze nad tym pomyslec i sprawic sobie prezent

Mischoko zebys wiedziala ze leci ten czas jak szalony. Nawet nie wiem kiedy to zlecialo, mam wrazenie ze chodzilam w ciazy miesiac a nie 9.
A propos twojego meza... Moj tez sie nie mogl zdecydowac na bejbika i ciagle odwlekal. Bylo: najpierw mieszkanie, samochod, on nie jest gotowy itp itd a teraz powiedzial ze gdyby wiedzial ze tak bedzie to juz dawno by sie zdecydowal. Jest zakochany w malej, bez dwoch zdan
Hihi dlatego ja mam dwa kompy )

Cytat:
Ja do szpitala pojechalam kolo 22 po 20 godzinach boli, a mala urodzilam przed 11 po nastepnych 13 godzinanch boli. Przed wyjsciem okazalo sie ze mam jeszcze resztki lozyska w sobie wiec tez mnie doczyszczali.
Ehhh, nie chce juz tego pamietac.
Jesoo normalnie straszcie mnie dalej
Stary 2009-09-25, 14:07   #4055
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
witaj Syla kiedy wrociliscie do domu?macie chrzestnych wybranych?

ee no chyba nie jest taki straszny ten poród, ja się sie nie nakrecam w każdym razie wszyscy przeżyli to i ja musze
Domi nawet mi nie przypominaj o chrzestnych. Spedza mi to sen z powiek. Nie wybralismy ale juz wiem ze bedzie awantura. Za nic nie bede sie chciala zgodzic na moja szwagierke a jak wezmiemy dwie osoby z mojej rodziny albo jedna obca to bedzie niezle gadane Nie wiem co ja poczne.

Ja tez mialam takie podejscie wszystkie rodza i zyja to i ja przezyje. I przezylam wiec i ty dasz rade

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Hihi dlatego ja mam dwa kompy )

Jesoo normalnie straszcie mnie dalej
Nie chce nikogo starszyc. Powiem tak, bolalo i to jak jasna choleeeera, ale bylam nastawiona na taki bol. Gdyby tylko moj porod nie trwal tak dlugo.... zreszta juz nie pamietam tego bolu pamietam tylko ze bolalo. Wszytko sie zapomina jak poloza dzidzie na piersiach

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 14:15   #4056
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Domi nawet mi nie przypominaj o chrzestnych. Spedza mi to sen z powiek. Nie wybralismy ale juz wiem ze bedzie awantura. Za nic nie bede sie chciala zgodzic na moja szwagierke a jak wezmiemy dwie osoby z mojej rodziny albo jedna obca to bedzie niezle gadane Nie wiem co ja poczne.

Ja tez mialam takie podejscie wszystkie rodza i zyja to i ja przezyje. I przezylam wiec i ty dasz rade

Nie chce nikogo starszyc. Powiem tak, bolalo i to jak jasna choleeeera, ale bylam nastawiona na taki bol. Gdyby tylko moj porod nie trwal tak dlugo.... zreszta juz nie pamietam tego bolu pamietam tylko ze bolalo. Wszytko sie zapomina jak poloza dzidzie na piersiach
Syla my bedziemy brac dwie osoby z mojej strony. Nie wyobrazam sobie, żebysmy mieli brac Tz braciora lub siore, zreszta moj Tz tez nie. Więc jesli z Tz sie zgodzicie to bierz od siebie kogos. Ty jestes matka i masz najwiecej do powiedzenia. Zreszta pamietaj jedno: dzieci sie wdaja w chrzestnych (podobno chłopcy w chrzestnych, a dziewczynki w chrzestne) więc lepiej dokonac dobrego wyboru a w tym jest prawda, bo ja sie wdalam w chrzestna a moja chrzestna jest super osoba

A Misi chyba chodzi o to, ze mamy ja straszyc Mischoko ja Cie w grundiu postrasze tak, ze odechce Ci sie SKUTECZNIE dzieci (mam nadzieje, ze rozumiesz co cche powiedziec przze to słowo

Stary 2009-09-25, 14:19   #4057
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Hej

Motylicaja a musisz się dziś dziecmi zajmowac?moze umow sie z matkami, ze nie przjdziesz skoro jestes chora, zawsze możesz ich zarazic, a tak to sie wygrzejesz pod kołderkąa swoją droga to chyba taka pora roku teraz jest, że łatwo o przeziebienie a to "ojojoj"-

PROSZE SIE MELDOWAĆ WSZYTSKIE PO KOLEI!
witam kobietki zdrowia Ci życzę
Cytat:
Ja dzis w pracy od 6 ) bo moj malzonek mial nadgodziny przed praca wiec mnie podrzucil tu o 6 wrrr a zaczynam o 8 a dopeiro przeciez siodma minela!!! no to klikam sobie na wizazu

Mam 3 podobne zdjecia jakbym chciala sie sciac - nie wie mtylko co z grzywka boje sie ze bedzie za krotka by potem upiac w kucyk....

Same zobaczcie
super są te fryzurki myślę, że na coś się zdecydujesz
Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
melduję się z rana
wczoraj byłam z Filipem u lekarza na kontroli i już wszystko dobrze
ja też czuję się o niebo lepiej
dziś nawet słonko za oknem świeci i jest super

ja już mogę odliczać dni do wyprowadzki
to już w czwartek!
nie mogę się doczekać, jestem taka podekscytowana

i całuję Was wszystkie
Udanej i miłej wyprowadzki fajna sprawa takie meblowanie od początku
Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Hej kochane wpadłam tylko na chwileczkę, pożegnać się z wami bo wyjeżdżam na wycieczkę z ludźmi z pracy na cały weekend, a jeszcze nie spakowana jestem
mniej więcej przejrzałam i wiem co się dzieje, ale wybaczcie że się nie odnosdzę do Waszych postów, miłego weekendu kochane Lejdiski, buziaki dla wszystkich
udanego wyjazdu.. na pewno będzie ciekawie...

Byłam u babci, niedawno wróciłam. Rano pożegnałam się z tż.. a teraz robię porządki bo zarosiłam koleżanki na film miało być winko ale chyba nic z tego.. chyba gorącą herbatką będziemy umilały czas i ciachem
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 14:26   #4058
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:

Z tym straszeniem zartowalam wiem ze tak jest..... i szczerze chcialabym poczuc ten bol, zeby wiedziec jak bardzo mimo to kocham moje dziecko....

A czemu nie chcesz szwagierki? bom bardzo ciekawska )))
Stary 2009-09-25, 14:30   #4059
domi7ks
Zakorzenienie

Misia ja tez bym nie chciala szwagierki i szwagra ciekawe czy u mnie tesciowie po tym wszytskim beda mieli czelnośc cos mowic czego ich nie bierzemy
jesli tak to

Stary 2009-09-25, 14:45   #4060
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
A Misi chyba chodzi o to, ze mamy ja straszyc Mischoko ja Cie w grundiu postrasze tak, ze odechce Ci sie SKUTECZNIE dzieci (mam nadzieje, ze rozumiesz co cche powiedziec przze to słowo
Wiem i dziekuje

Poprztykalam sie z moim TZ jestem zla bo jest chory ja mu daje tabletki do pracy zapakowalam a on je zostawil i nie wzila i jeszcze ma pretensje ze to moja wina bo jakby byly w domu to by nie zapomnial. No udusic chlopa
Stary 2009-09-25, 14:47   #4061
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Mischoko tak dopiero przy wyciskaniu łożyska wyczuły lekarki że mam mięśniaki
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 14:49   #4062
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Misia ja tez bym nie chciala szwagierki i szwagra ciekawe czy u mnie tesciowie po tym wszytskim beda mieli czelnośc cos mowic czego ich nie bierzemy
jesli tak to
ja tez bym w zyciu siostry TZ nie wziela juz wolalabym kogos z ulicy obcego .... a jak ktos slowo by powiedzial to kurcze..... moja sprawa kogo poprosze i nikogo wiecej...

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Mischoko tak dopiero przy wyciskaniu łożyska wyczuły lekarki że mam mięśniaki
O matko a skad one sie tam wziely? to przez ciaze? i co teraz z nimi ? sork ize tak pytam wsbiska jestem ale nie wierze no
Stary 2009-09-25, 15:14   #4063
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

one rosły razem z ciążą i mogę się skurczyć tak jak wszystko po ciąży wstyd sie przyznać ale u gina jeszcze nie byłam w szpitalu mi mój gin robił usg i mówił że jest ok
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 15:53   #4064
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Wiem i dziekuje

Poprztykalam sie z moim TZ jestem zla bo jest chory ja mu daje tabletki do pracy zapakowalam a on je zostawil i nie wzila i jeszcze ma pretensje ze to moja wina bo jakby byly w domu to by nie zapomnial. No udusic chlopa
To już taka 'natura facetów'.. nie poradzimy nic ..

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-09-25 o 15:59
Stary 2009-09-25, 15:54   #4065
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem i dziekuje

no to typowe chłopskie gadanie!Misia do porzadku przywroc go zeby wiecej tak nei gadal

Cytat:
ja tez bym w zyciu siostry TZ nie wziela juz wolalabym kogos z ulicy obcego .... a jak ktos slowo by powiedzial to kurcze..... moja sprawa kogo poprosze i nikogo wiecej...

Widze, ze wszystkie lejdiski takie antysiorowe Tz

Stary 2009-09-25, 17:48   #4066
Aliszcze
Zakorzenienie

widzę, że dobrze, że mój mąż nie ma siostry ma dwóch braci, ale nie mogę narzekać na swoich szwagrów. Czasem wkurzą mnie czymś, ale generalnie po pierwsze nie widzę ich często, a po drugie jak się widzimy to jest miło i sympatycznie

ciekawe co moja bratowa o mnie myśli

Mischoko, super fryzurki, sama sie zachęciłam do zmiany image'u

Gusiak, udanego weekendu życzę

A ja się wkopałam....będę udzielać korepetycji córce mojej szefowej aż strach się bać

Co tu tak pusto?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....

Edytowane przez Aliszcze
Czas edycji: 2009-09-25 o 20:12
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 20:16   #4067
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Hej

Motylicaja a musisz się dziś dziecmi zajmowac?moze umow sie z matkami, ze nie przjdziesz skoro jestes chora, zawsze możesz ich zarazic, a tak to sie wygrzejesz pod kołderkąa swoją droga to chyba taka pora roku teraz jest, że łatwo o przeziebienie a to "ojojoj"-

PROSZE SIE MELDOWAĆ WSZYTSKIE PO KOLEI!
Ojj niesety nie loglam odmowic Anecie..zeby nie przyszla do Gaby bo ja mailam isc rano do urzedu a na 12.00 do Gaby bo Dziadek jej musial isc od lekarza....wiec nie mailam wyyjscia.... Rano sie zle czulam a z czasme co raz lepiej......

Cytat:

Jeju Motylica macie oboje strasznego pecha..... ze tak sie sie stalo .... Mam nadzieje ze szwagier sie wykaraska z tego wypadku...... A jak dziadzius?

Milego dnia Motyliczko i dbaj o siebie zeby choróbsko cie nie pokonalo....
Ja dalej szukam fryzurki dla siebie, wiec bede was zameczac )

dziekuje....Nie maly jest...zachartowany...ehe he

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Hej kochane wpadłam tylko na chwileczkę, pożegnać się z wami bo wyjeżdżam na wycieczkę z ludźmi z pracy na cały weekend, a jeszcze nie spakowana jestem
mniej więcej przejrzałam i wiem co się dzieje, ale wybaczcie że się nie odnosdzę do Waszych postów, miłego weekendu kochane Lejdiski, buziaki dla wszystkich
Milego wyjazzdu....

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
wszystkie tu albo w ciazy albo sie staraja ja jestem jeden wyjatek chyba

dziwnie sie z tym czuje
Haloo A ja....??? Ja ani nie w ciazy ani sie nie staram....

Diobry wieczor....:j upi:

Ja zmeczona jak nie wiem co...

od 12 do 18 siedzialam w bloku u Gaby z jej siostra bo chora ta sisotra jest....i nie moglysmy na pole wychodzic.... Jak ja nie lubie tak bo mi sie czas dluzy....
A co dzis jagodka wykabinowal....polozylam Gabe spac do lozka...usnela..i Jej siostra tez poszla sie polzyc na lozku i sie jej pytam czy moge sie polozy obok niej....A ona ze tak....i prawie ze usnelam...

A pozniej bylam z u Kini na kawie...

wykapalam sie i chailam zadzownic do P. ale dzwonilam 3 razy w ciagu 30 minut i nic nie odbiera
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 20:27   #4068
2018070520180950
Konto usunięte

http://demotywatory.pl/198378/Pan-Ze...hodzien-z-W-11

Stary 2009-09-25, 20:43   #4069
201608251020
Konto usunięte

To chyba już koniec z TŻ...
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 20:46   #4070
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

EXTRAAA

P. sie odezwla na gg ze bral kapiel..i nie odebral.
i sie go zapytalam czy poagdamy jak teraz zadzownie...a ten ze zle sie czuje i ze nie... A ja chcialam...pogadac Noga go boli i glowa....
Pogadac niecche a na gg bedzie pisal...

Paulina-Dalczego koniec???/

Edytowane przez Motylicaja
Czas edycji: 2009-09-25 o 20:48
Stary 2009-09-25, 20:47   #4071
2018070520180950
Konto usunięte

paollino a co sie stalo?
Stary 2009-09-25, 20:52   #4072
201608251020
Konto usunięte

Wszystko ważniejsze niż ja już mam dość, czasem nawet zapominam że mam faceta to bez sensu
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-25, 20:57   #4073
garfieldek
Zakorzenienie

witajcie

sorki, ze was troche zaniedbuje, ale wy tyle piszecie, ze ja za wami nie nadazam

dzisiaj w szkole bylam i jutro znow i pojutro buuu....

ale impreze tez zalicze, nie ma bata

paolla
co sie dzieje? nie doczytalam, czy powiedzialas mu o @ ?

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-25, 20:58   #4074
2018070520180950
Konto usunięte

ja tak mialam....zerwalam po 2 latach mialam dosc tego ze nawet siostrzyczka niz ja wazniejsza... nie zaluje tego meczylm sie o 2 lata za dlugo dosyc ze na oczy przejrzalam!
Stary 2009-09-25, 21:06   #4075
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Wszystko ważniejsze niż ja już mam dość, czasem nawet zapominam że mam faceta to bez sensu

OJJ to nie fajnie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja tak mialam....zerwalam po 2 latach mialam dosc tego ze nawet siostrzyczka niz ja wazniejsza... nie zaluje tego meczylm sie o 2 lata za dlugo dosyc ze na oczy przejrzalam!

AA ty widze ze tez przezylas swoje w zwiazku.....A ja to nie mialam ani jednego powaznego zwiazku...
Stary 2009-09-25, 21:09   #4076
garfieldek
Zakorzenienie

Ja to na temat swoich zwiazkow wole sie nie wypowidac, samych swirusow natrafialam.... Ahhh szkoda gadac, moze kiedys wam opowiem

Wymianka
Stary 2009-09-25, 21:14   #4077
2018070520180950
Konto usunięte

ja bylam z jednym pol roku dekiel totalny

a ten to 2 lata stracilam...zerwalam w lipcu mialam dosc ze sorry koles mial do mnie 13 km a zawsze wymowka i by sie widziec raz na 2-3 tyg zenada
mama mi otworzyla dzieka bogu oczy i mowi "ej masz faceta czy nie, niby sie zareczac chce[bo tak gadal] a nie ma go nigdy"
i sie skonczylo
Stary 2009-09-25, 21:34   #4078
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Ja to na temat swoich zwiazkow wole sie nie wypowidac, samych swirusow natrafialam.... Ahhh szkoda gadac, moze kiedys wam opowiem
Czyżbyśmy miały kolejny temat.. o byłych..?
Ja też miałam kilka akcji z facetami.. dokładnie to 4 w tym 2 takie co bolały.. a ostatni to w ogóle cios w serce był..ale teraz to wspomnienia( pisze do mnie nadal..to nie mogło się udać)
Jakbym WAm powiedziała kto się kryje w tej 4 byście padły ze śmiechu lub nie wiem co.. byłam małolatą.. 15, 16 lat.. ale akcja na maxa odjechana

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2009-09-25 o 21:36
Stary 2009-09-25, 21:35   #4079
garfieldek
Zakorzenienie

kachaaa

ja za to mialam jednego buca, ktory gdzie my nie poszli musial pic %%%% i se dalam z nim spokoj

drugi to byl taki zazdrosnik, ze uwazal, ze gdzie nie pojde zaraz czyha na mnie banda napalencow haha oczywiscie full kontrolka kazdego ruchu, oddychac nie umialam

Wymianka
Stary 2009-09-25, 21:42   #4080
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
witajcie

sorki, ze was troche zaniedbuje, ale wy tyle piszecie, ze ja za wami nie nadazam

dzisiaj w szkole bylam i jutro znow i pojutro buuu....

ale impreze tez zalicze, nie ma bata

jak tam studia..?
a na imprezkę obowiązkowo ja mam na kolejnym zjeździe integrację.. pewnie coś zorganizujemy..

u mnie nuda.. oglądałam 'Zmierzch', dziewuchy poszły.. i potem oglądałam to... jestem w szoku
http://www.youtube.com/watch?v=l92ok_SHxsQ
http://www.youtube.com/watch?v=bwm-Q...eature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=pgfr5...eature=channel
dziś mi jeszcze koleżanka o tym opowiadała.. nie miałam pojęcia co kryje się pod pojęciem 'galerianki' bo sponsoring itd . to słyszałam...
z gimnazjum nauczycielka chce jechac na ten film z dzieciakami po 13 14 lat.. nie wiem od ilu lat to jest w kinie dozwolone... masakra

po za tym.. tęsknie za swoim tż.. i myślę jakby poukładać wszystko.. jakby znaleźć swoje miejsce... życie to ciężki temat w każdym wymiarze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości