|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Hej
![]() Prosze o trzymanie kciuków, bo jade dziś zawieźc moją pracę. Abym promotora znalazła i aby nie było zbyt wiele do poprawiania, tylko ewentualnie wstęp i zakończenie bo za 2 tyg i to chyba niecałe obrona ale myślę, że dziś więcej się dowiem na ten tematWczoraj w nocy dzwonił Tz do mnie, jeden dzień był w pracy i przez to chwile u mnie i tak stęskniony za swoją kochaną . Nie mógł spać bo pierwszy dzień pracy i taki podjarany, że szok Nie mówiłam Wam chyba, ale to czasem będzie praca wyjazdowa i to na kilka dni po Europie ale dopiero od następnego roku...Ale liczne awanse, dodatki, wiec to kusiTz podobno powiedział rodzicom u siebie w domu, że przekładamy ślub, bo w niedziele to oni cos mówili tak, jakby był jeszcze w październiku. Ale podobno sie ucieszyly i jeszcze jak im powiedział o cywilnym ![]() Jane wyglądasz mi na "chłopczyka", no zobaczymy zobaczymy przy porodzie ale ja myślę, że z każdej płci będziemy zadowoleni.Ale zauwazyłam, że większośc mamusiek boi sie słyszeć słowo: syn ![]() ![]() Zuzia ja znam to powiedzenie, ale po co z drewnem do lasu |
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie zaciekawie wczoraj o mały włos bym padła w łazience zaczęło mi się kręcić w głowie a nogi jak z waty naszczęście zawołałam Tż i minie trzymał
![]() ciśnienie miałam 90/60 ogólnie mam zakaz chodzenia nawer po domciu ![]() z dobrych rzeczy to muszę Wam powiedzieć że mały super grzeczny .W weekend planujemy pierwszy spacer zob jak będzie pogoda i jak ja się będę czuć.Wczoraj położna szwy mi wyciągneła
|
|
|
|
#4173 |
|
Wtajemniczenie
|
Czuje sie wywolana do "tablicy" przez Jane
![]() Jestem i czytam ale weny tworczej brak. Za duzo na glowie . Otoz mam problem od czwartku, saczy mi sie cos i podejrzewam ze to wody plodowe . Bylam w szpitalu ale oni nie wiedza . Tewierdza ze to raczej nie wody bo nie widac zeby gdzies mi cos peklo ale co to moze byc tez mi nie powiedzieli. Ide dzisiaj jeszcze do mojego lekarza, moze cos wydumamy. Ala trzymam za ciebie kciuki i przesylam fluidki Blondynka super ze synek taki grzeczny, przynajmniej mozesz spokojnie dosjsc do siebie po porodzie Dra ja tez mialam problemy z pecherzem, przez rok nie moglam sobie z nim poradzic. Po jakims czasie doszlam do wniosku ze to od stop mi sie bralo, zawsze mialam zimne. Od tamtej pory ciezko mnie bez skarpetek ujrzec. I od pieszczot z mezem Milego dnia dziewczynki.
|
#4174 |
|
BAN stały
|
Domi wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrowia....cudownej fasolki.... pięknego domku................... spokoju w rodzinie............. zdrowia........... Spełnienia marzeń......... No i żebyś byłą taka piękna jak teraz.... Jesteś wspaniałą dziewczyną |
|
|
|
#4175 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi w dniu urodzin wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, ślicznej i zdrowej dzidzi, zawsze kochanego mężczyznę przy boku, spełnienia marzeń. P.S. Upojnego świętowania
![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-02 o 10:22 |
|
|
|
#4176 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj leniuszkowałam z mężem, dlatego po południu nie było mnie na wizażu.
Jane wyglądasz mi na chłopczyka, bo ja mam takie przeczucie. Często zdarza mi się, że jak spojrzę na kogoś w ciąży, to "zgaduję" płeć. Więc może i tym razem dobrze wytypowałam. Poczekamy-zobaczymy. Ja Cię podziwiam, że chcecie mieć niespodziankę, ja bym nie wytrzymała...nie wiedziałabym czy kupować sukieneczki czy spodenki. Nie ciągnie Was, żeby się dowiedzieć? Domi za znalezienie promotora i żeby najlepiej nie było żadnych poprawek w pracy. Ot taki dodatkowy prezent na urodziny![]() Blondynka dobrze, że chociaż synek spokojny i możesz sobie odpoczywać. Na pewno za parę dni już lepiej się poczujesz, ciśnienie się unormuje i wszystko wróci do normy. Syla39 to nie zaciekawie z tym sączeniem, mam nadzieje, że to nic groźnego i ginka dojdzie co to jest, bo jeszcze troszkę za wcześnie na poród. Zaciskaj nóżki, niech malutka jeszcze posiedzi troszkę Zuzia na pewno będziesz ładnie wyglądała w takich pasemkach ciemnych, bo ładnemu we wszystkim ładnie
|
#4177 |
|
BAN stały
|
wybrałam odcień 7.02 to jest farb bez amoniaku, odżywia włosy. Bardzo fajna gdyz robiłam już całość 2 razy Diacolorem i nie zostawia odrostów. Bo się wypłukuje do naturalnych.
|
|
|
|
#4178 |
|
Konto usunięte
|
A ja popijam białą herbatkę i stwierdzam że lepsza niż zielona w smaku
Kurczę tyle roboty, a ja nie wiem, do czego najpierw ręce włożyć... ![]() i wychodzi na to, że nie włożę do niczego |
|
|
|
#4179 |
|
Zadomowienie
|
No to od dziś te wielkie święta bliżniaków - DOMI zaczyna
Domi A Ty uparciuch Domi (a z tatą Twoim z usg w oczach to się uśmiałam , no i teraz już nie wiem, ale SERIO - już to dla mnie nieważne, byleby zdrowe Maleństwo i silne było i grzecznie w sierpniu się narodziło A co do tego, że się mamusie boją słowa syn, to się nie zgadzam zupełnie - tutaj na wizażu cały czas większość spotykałam opisów, że chcą boyów, no i Domi też nasza tak wciąz pisała , a na mamusiach lipcowo-sierpniowych też wiekszość chłopców i każda happy - tak więc, lepiej zapomnieć o takich głupotkach i statystycznych gadkach ![]() Aha - no i wiecie, wiele osób sobie pewnie zakłada, że wie kto u Jane w brzuszku siedzi - no i komuś się na pewno sprawdzi, bo prawdopodobieństwo 50/50 (nawet na wykresik patrząc - to u nas spontan był troszkę przed owu i 1 raz wtedy gdy równe szane boy i girl mają , więc to decyzja Boga była, tylko, że my jej jeszcze nie znamy - ot tyle ![]() Blondi - ciśnienie niziutkie no, ale ja mam takie codziennie Syla - kurcza, nie wiem właśnie jak to jest z tymi wodami, bo nicy skąd , no ale skoro w szpitalu się nie wyznali i nic nie widzą, to pewnie nie to! Dziś idziesz do swojego gina, tego polskiego? To napisz szybko co Ci rzekł - oby jednak jeszcze się dzidzi nie spieszyła (ja po przecytaniu na mamusiach, że już Gizmiątko i Mariola się "rozpakowały" boję się ostatnio... - brrr, chyba już wolę nic nie czytać czy co? )Dzień doberek Lejdsikom!!!
|
|
|
|
#4180 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
przyszedł archiwalny nr TERRORYZMu Uciekam do pracy...mam dzisiaj nawał roboty.... |
|
|
|
|
#4181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4182 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
domi7ks paollino Vcelka Jane2008 Aliszcze Zuziunia Baaaaaardzo, ale to baaaaaardzo Wam dziękuję za życzenia Czy rozgrzeszenie otrzymam?! Od piątku właściwie łóżeczko jest moim wiernym przyjacielem - aż mi głupio było przed samą sobą, że ze mnie taki leniuch! ![]() A wczoraj byłam na pierwszej wizycie u przesympatycznej Pani ginekolog. Cudna kobitka! I moja fasoleczka ma 11 mm! A mój TŻ myślał, że 11 cm ![]() W sobotę powiedziałam też w końcu rodzicom o tym, że jestem w ciąży. Mama, tak, jak się spodziewałam - radością nie wybuchnęła bo pierwsze jej myśli pobiegły tropem - córka zostanie panną z dzieckiem! Wytłumaczyłam jej jakie mamy plany ale nie bardzo przemawiało do niej to, że najpierw byśmy wzięli ślub cywilny, a na przyszły rok -już po urodzeniu dziecka kościelny. Wczoraj jednak już troszkę innne podejście miała do sprawy i zaczęła ze mną rozmawiać na temat ślubu cywilnego. Tata natomiast ucieszył się, wyściskał i mnie, i TŻ i pogratulował. ![]() I to chyba najwazniejsze wydarzenia z mojego życia, ostatnich czterech dni ![]() I oczywiście.... Domi kochana! Przyszła żono i mamuniu! Mordo Ty moja! ![]() Spełnienia marzeń Cudnego przebiegu całej ciąży ![]() Pociechy z przyszłego męża i dzieciątka Słodkiego, miłego życia Zero zmartwień i trosk ![]() Samych szczęśliwych chwil i nie znikającego uśmiechu z buziuni ![]() Sto lat, sto lat!
|
|
#4184 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
odebrałam wyniki moczu i sa złe niestety pełno bakterii i leukocytów![]() Cytat:
![]() mi móiwa,ze we wszystkich kolorach dobrze,ale najwazniejsze jes,zebys to ty sie czuła w danym kolorku,ja w blondzie sie nie czuje,moj kolorek to czerń ![]() Cytat:
i super,że masz grzecznego synka ![]() Cytat:
a co do skarpetek to mam je przez 24h na dobe,bez nich bym nie usneła niestety, ja mam zawsze zimne nogi i ręce... Domii Hmm... jakie mam złożyć Ci życzenia by warte były Twego westchnienia. Sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości. Niech ten wyjątkowy w roku dzień odsunie na zawsze Twe troski w cień.
|
|
#4185 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim rodzicom dostarczono już kwiaty, mama jak zawsze wzruszona, ale szczęśliwa, że pamiętaliśmy o rocznicy ślubu. Także niespodzianka mi się udała
![]() Adzipersik super, że dzidzia ładnie rośnie. Jesteś w ciąży więc jesteś rozgrzeszona ![]() Dra przykro mi, że wyniki moczu wyszły złe, mam nadzieje, że po kuracji lekami wszystko wróci do normy.
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEKUJE MOJE KOCHANE
ALE MIŁO, ŻE PAMIETAŁYŚCIE ![]() Torciki przesołdkie sa, zaraz sie biore za jedzenie, najpirew ta pare co na torcie sie miłuje zjem Promotora znalazłam, oddałam prace, mam za tydzien przyjechac się ugadac z promotorem co i jak Niedługo Tz po mnie przychodzi![]() JUTRO WKLEJE WAM CO SOBIE KUPIŁAM NA URODZINY ![]() ![]() ![]() BUZIACZKI LEJDISKI ![]() ![]()
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Domi Wszystkiego Najlepszego pociechy z Tż , łatwego porodu, ślicznego i grzecznego maluszka i spełnienia Wszystkich marzeń
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
BLONDI KOCHANA DZIEKUJE
![]() ![]() ![]() Ja czekam na mojego Tz, juz sie wyprysznicowałam Adzipersik co dostałas na urodzinki? chwal sie nam tu![]() Zapomniałam Ci pogartulowac dzidziusia 11 mm łał czyli który to tydzien dokładnie?![]() Mój dzidzius powinien miec na dzien dzisiejszy jakieś 5 cm, już się wizyty nie moge doczekac juppi ![]() Ale dziś dałam plame w tamtym tyg z moja przyjaciólka obczaiłysmy, ze nasza kolezanka ma brzuszek. A ja sie z ta koleżanka umówiłam dzis i razem poszłysmy do promotora. Więc ja dyskretnie podpytuje: iwonka który to tydzien?a ona: "tydzien?!!a to mi sie przytyło " ![]() ale nie obraziła się, mówiła, ze jej chłopak rowniez mowi, ze ma taki brzuszek. jeszcze dzis miała tunike, a ja juz jej dawałam jakis 18 tydz ![]() Dra musisz podleczyc pecherzz Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-02 o 16:49 |
|
|
|
#4189 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi wszystkiego najlepszego kochana
A ja jestem wsciekla . Pojechalam do tego mojego lekarza (tak Jane, polski ginekolog) obstalam sie i naczekalam i co? I , dziewczyny z "mamus" podpowiadaja zeby kupic paierki lakmusowe i sprobowac w ten sposob sprawdzic. Dra szkoda ze zle wyniki. Etap spania w skarpetkach tez mialam
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Domi, wszystkiego najlepszego!! cudownego ślubu, wspaniałego dzieciaczka, samych słonecznych dni i żeby wszelkie Twoje plany się spełniły
Adziperski, wybaczmy Twoją nieobecność w dniu urodzin na wizażu jestem padnięta, wiec nic więcej nie napiszę, nie mam sił. Wleciałam tylko,by być na bieżąco i żeby złożyć życzenia naszej Domi
|
#4191 |
|
BAN stały
|
Spałam 2 godz jak zabita
ale dobrze tak pokimać w dzień...tylko muszę sny posprawdzać.. |
|
|
|
#4192 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja byłam na zakupkach
Jak chcecie to jutro Wam się pochwalę co kupiłam![]() Domi super, że wszystko z promotorem się udało. Jak smakowała miłująca się para?? Wklejaj w wolnej chwili prezenciki urodzinowe.Ala nie dziwie się ze zmęczona jesteś Mam nadzieje, że to zmęczenie zostanie Wam wynagrodzone.
|
#4193 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Vcelka, pokazuj zakupy
|
#4195 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Vcelka pokazuj nooooo pewnie ze chcemy! |
|
|
|
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello
Domi i Adzipersik -nie zdazylam wczesniej wiec teraz zycze: Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechów, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i samych w życiu przyjemnych wrażeń, dużo uśmiechu i moc słodyczy, Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Wam. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia. u mnie walki z prawkiem jazdy..dzisiaj porazkowato a to 31 godz. W tym tyg. ide na egz. wew. i zapisac sie na egzam w Osrodku...a potem AAAAA!!!! za 1,5 mies. egzamin!
|
#4197 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny
![]() Co mój A. dziś wymyślił Przylookał na moim opisie że oglądam "Vicky Cristina Barcelona" (bomba filmowa <rozmowa o współlokatorce nowej co ma przyjść obejrzeć mieszkanie> A. - a widziałaś ją już? Ja - Jeszcze nie A. - fajna Ja - Nie wiem. a co? chcesz poderwać? ![]() A. - no jak, przecież Ty będziesz zazdrosna A. - a co sadzisz o miłosci np. 2 kobiety i 1 facet? (po krótkiej chwili...) A. - w sensie seksualnym Ja - No jakby to miało być z Penelope Cruz ... A. -
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
dobre
|
#4199 |
|
Konto usunięte
|
Kiedy naprawdę nad Penelope bym się zastanowiła
Tak sugestywnie całowała się z tą drugą w filmie, że fiu fiu...
|
|
|
|
#4200 |
|
Rozeznanie
|
Domi Wszystkiego Najlepszego
Ślicznego zdrowego Bobaska, pociechy z Tz-eta i spełnienia wszystkich marzeń![]() ![]() ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

bo za 2 tyg i to chyba niecałe obrona
ale myślę, że dziś więcej się dowiem na ten temat
. Nie mógł spać bo pierwszy dzień pracy i taki podjarany, że szok
ale dopiero od następnego roku...Ale liczne awanse, dodatki, wiec to kusi

.W weekend planujemy pierwszy spacer zob jak będzie pogoda i jak ja się będę czuć.Wczoraj położna szwy mi wyciągneła
za znalezienie promotora i żeby najlepiej nie było żadnych poprawek w pracy. Ot taki dodatkowy prezent na urodziny

, a na mamusiach lipcowo-sierpniowych też wiekszość chłopców i każda happy - tak więc, lepiej zapomnieć o takich głupotkach i statystycznych gadkach 

w tamtym tyg z moja przyjaciólka obczaiłysmy, ze nasza kolezanka ma brzuszek. A ja sie z ta koleżanka umówiłam dzis i razem poszłysmy do promotora. Więc ja dyskretnie podpytuje: iwonka który to tydzien?
. Pojechalam do tego mojego lekarza (tak Jane, polski ginekolog) obstalam sie i naczekalam i co? I